Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

bide iş yerinde olur ya bir takdirname falan alırsında evde hak götüre dimi :zuhaha::zuhaha:arkadasımın 5 yasındaki kızı sofradaki makarnayı görüp anne neden fussulli makarna yapmadın deyip ikimizide dumur etmişti :zuhaha:ya makarna makarnadır dimi ama:zuhaha:

Nayiri bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

eunsungcum soru sayısı bildirimini alıyım hemen :)

3. eun sung

eun sung Well-Known Member

selam kızlar burdayım tarih çalışıyorum....:)Bu ara tarih ve çoğrafya başladım yarımsaat sonra bitecek soru çözmeye devam ...
    100 oldu ancak birde kızıma gönderdiğim ağacı yaptım yoksabugün rahat 200 olurdu...

4. vişne bahçesi

kolay gelsin canım cok sıkıcı dimi:eek:ff:

5. ela86

ela86 Well-Known Member

clondike aynı okulda olabiliriz de barbara ve muazzez tahsin berkand kitapları vardı bizim kütüphanede ben orada okurdum hep
    euncum helal olsun sana bende 100 geçtim bugün
    vişne tarih sıkıcı değildir ben çok severim :)

6. eun sung

Bu kitapta ençok ikisinin yanlış hareketlerle yanlış zamanlarda buluişamamalarına üzülmüştüm...Ama bu bd kızını severim iyi yaptı adama ....Kitabın başında kız yeğenim dedi ya geri dönüşle bd olduğunu bildiğimden kesin bu çocuk bunların demiştim :) Güzel yerinde ve iyi bir bd deydiii....
    Bir geldn pir geldin arkadaşım senden güzel güzel uzun destansı yorumlar gelecek gibi süper ...İyi ki geldin:Lv::gül:

Ah aynen buna daha ne denir bak ..Akşam eve gel yemek hazırla sofra kur kaldır bulaşık çocuk la ilgilen yanında börek yap çayla beraber millet yesin diye ...Sonra çocukla ağaç yap ...Onu uyut uyuturken beş hikaye oku üstüne ders çalış daha ne yapayım ben ....

Merak etme kaçırmadım canım ...Çoktan okudum ben buraya okuduğum kitapları bazen yorumluyorum hergün yorumlasam beni vurusunuz ...Ders çalışıyorumda azalttım biraz yoksa günde önümü kitap konusunda almak zordur:Lv::Lv::Lv::zuhaha::zuhaha:Ama demeden edemiyeceğim bu bd kızını severim adama iyi yaptı şahsen o aralar gıcık bd erkekleri okuyordum biraz yüreğime su serpmişti :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

7. eun sung

s
    Tarih mi benim en sevdiğim derslerdendir ben hem sözel hem sayısal tüm dersleri severim ...Ama tarihin yeri ayrıdır...Tarih psikopatı derlerdi bana bir ara ...Hatta arkadaşlarım tarihsel olaylarda zaman makinanla gezin sen derlerdi..O kadar birbirleriyle bağlantılarını severim yanii...:cool:

8. clondike

clondike Well-Known Member

Benimle aynı okulda değil tabi... Fazlaca küçülmem lazım:zuhaha:
    Aysa'nın da okul kütüphanesinde varmış da onu kasdettim...;)

9. vişne bahçesi

aaaa clondike butun kuflu kızları daha bu yıl 20sinden gun aldık sende dahil çaktırma;):zuhaha:

10. eun sung

çok uykum geldi tarih bitti zevkle ;) Bİraz da türkçe baktım daha soru çözemiyeceğim uyuyorum kendinize iyi bakın...:Lv:

11. vişne bahçesi

tarihi okumayı severim ama aklımda tutma kısmı cok zor geliyordu ezbere dayalı butun sınavlardan nefret ederim kolay ezberleyemediğim için:'(
    ah ah canım sen o sınavı kazanınca sana çifte madalya vermeleri lazım bu kadar yogunlukta bu kadar calısıyon ben utandım valla kendimden suan :eek:ff:
    ela ve sen basaracaksınız bu işi :Lv:

12. ela86

ela86 Well-Known Member

sophia weston bir milyonerle aşk bitti kitap karışık başladı ben anlamaya çalışırken dahada karıştı bir sürü isimler vardı ama netlik yoktu sırf başladım diye bitirdim ama beğenmedim hiç

13. zipper

zipper quae nocent docent

lee wilkinson'' kör tutku''...bir yeşilçam klasiği gibi başlayıp sevgili filmine dönse ve saul da bazen insanda :kzgn: duygusu yaratsa da kitap hoşuma gitti.bu kitabı okuyup nasıl yorumlayacağını özellikle merak ettiğim arkadaşlar var;)

14. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

kızlar çocukalrı olan için muppet show çizgi fil biletim var bugün son gün isteyene 2 ad verebilirim
    afm
    10,50,13,10, 15,30 seanslar

15. eun sung

Kör tutku okur destansı yorum yaparım bak ....:zuhaha::zuhaha:

Ah çalışmasaydım kızımla giderdim saatleri .ok erken malesef...biletleri alana çocuğuyla zevkli zamanlar geçirmesini dilerim ...:Lv:

16. eun sung

İnşallah istediğim puanı alırsam ve atanırsam ben sizlere hacıbekir lokumu alırım can canan küflü ailem... İyi ki varsınız...

Şimdi gelelim kızım ben ve kreş üçlüsüne :Lv:Dün kreşe kızımla beraber irmik tatlısı yapıp götürdük ...Çok güzel övgüler aldık ...Kızımda annemle ben yaptık diye hava atmış :Lv:Çok güzel anlardı...İnsanın kendini özel hissetmesini sağlıyor akşamda beraber ağacımızın ana hatlarını bitirdik ..Gerisi bu akşam bitecek ayrıntılar ekleyeceğiz kızımla beraber ...Onunla çalıştıktan ve birşeyler paylaştıktan sonra çok güzel kafam boşaldı huzurlu bir şekilde dersimi çalıştım şimdi gene dersimi çalışacağım...İçim çok huzurlu şu an herkese çocuklarıyla faaliyet yapmalarını öneririm ...Tabi benim için özel olmasının sebebi bu işin ilklerde olması,içinizden daha neler yapacaksın eun dediğinizi duyar gibiyim :Lv::Lv:
    Kendinize iyi davranın ... günün şarkıları

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wcuw_3DRlUs&feature=related]Fikret Kızılok - Gönül - YouTube[/ame]

Türk sinemasının deverimlerinden bir filmi hatırlıyalım ...Hayranım ben bu Şener Şen e müthiş ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JEafi3EB4X4]Erkan Oğur - Firat (Eskiya Filmi) - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uMTGk8qPogk]Aşk-Fırat ağıdı / Erkan Oğur ("Eşkiya" filmi müziklerinden) - YouTube[/ame]

Bu son sahne konuşmaları ...Çok dertli olacak ama bunu paylaşmadan eşkıya hatırlanmazki ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9A2BhIRlqD0&feature=related]Eşkıya Keje - YouTube[/ame]

17. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Selam kızlar sohbet harika. Yine çeviriye daldığımdan buradan biraz uzak kalacak gibiyim. Yinede arada uğrarım. Lisa kileypas ile ilgili bilgilere teşekkürler. Against The odds takı sarah ve derekin hikayesini merak etmiştim. Sonra okurum mutlaka. Ben kaçtım. İyi bakın kendinize.

18. eun sung

tarih den konu tekrarı bitti 130 soru bitti şimdi iş zamanı ...

19. alkane

alkane Well-Known Member

Ben geldim:D herkese selamlar.Bugun biraz işlerim vardı her ev hanımının rutin işleri yemek yap,süpürge yap,toz al:eek:ff::eek:ff: bi ara hiç bitmeyecek sandım ya:D:D neyse şimdi işim bitti bende kahvemi aldım ve bi bakayım dedim küflü güzellerime;)

Süper olurdu :) büyük kızım onlara bayılıyo:Lv: habire netten fragmanları izliyoruz :D ama benim 2 numarayı sinemaya almazlar alsalar bile halimiz içeride ne olurdu bilemem yani :zuhaha::zuhaha:kesin bizi sinemadan atarlardı:zuhaha::zuhaha:Babamız gelsin seni götürecek diye avutuyorum kuzucuğumu:':)'(

Ben bu filmi izlerken çok duygulanıp ve çok ağlamıştım:':)':)':)'(

20. alkane

alkane Well-Known Member

Bak bu kitabıda merak ettim şimdi.Yeşilçam klasiklerine bayılırım:Lv::Lv::Lv:
    Siyah-beyaz flimleri gece gündüz izlesem bıkmam helede Ayhan Işık :Lv::Lv::Lv: varsa ah ahhh

okuma listeme alıdğım kitapları heralde 6 ayda anca bitiririm galiba:D:D:D

Bu Sayfayı Paylaş