Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. ela86

ela86 Well-Known Member

birde ben kaldım diyordum ama yalnız değilmişim kızlar harikaya zippere katılıyorum bence çiz daha sonra rahat kafayla kitap okursun kolay gelsin şarkılar da süper oldu bende çok severim eski türk filmlerini sağolun bende haftanın bd yi okudum yorum yarın gece artık hepinize iyi geceler

Nayiri bunu beğendi.
  2. harikaya

harikaya Well-Known Member

Eğer yeni başlayacaksan Christie Feehan - Dark serisini öneririm. İlk kitap Kara Prens, sonta Kara Tutku ve Kara Altın var. Dördüncü kitabın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
    Kızlar Kara Prens'i netten indirdim ama diğer kitaplar bende var, tarayabilecek biri varsa gönderebilirim:)

3. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

slm kızlar bende 35 oldum gerçekten seneler çabul geçiyor inanmıyorum 35 yaşında bir kadın olduğuma 25 civarı gibi görüyorum kendimi ama cidden seneler geçiyor 17 yaşında genç kızlar vs neredeyse çocuğum oalcak yaşta ben ne kadar gencim desemde sene hesabı çok acımasız

4. TDL

TDL New Member

Açıkcası kitapların ismini daha önce duymamıştım tabsiye ettiğinizi görünce konusunu bir araştırayım dedim hoşuma gitti indirdim en kısa zamanda okuyup yorumlayacağım =) Tavsiye için teşekkürler-her ne kadar bana yapılan bir tavsiye olmasada:$-:füü:

5. eun sung

eun sung Well-Known Member

Günaydın küflü ailem ....:Lv::gül:

Ah ah ah Cüneyt arkının o kırklı yaşları ve yanında türkan şoray la müthiş ve etkileyici görünüşleri...Özellikle Cüneytin adı harun kennnnnnnnnn ...Hafif kırlaşmış saçlar önden ah ...Ya hatırlatmayın şimdi tüm gün arım balım peteğim dinleyeceğim bu gidişle....:Lv::zuhaha::zuhaha:
    Canım ben sana tabi kötü olanı önce kitap oku kafanı boşalt (eğer hızlı okuyorsan tabi ) sonrada o yaratıcı iç mimar özelliğini göster derim ...Tabi geç bir cevap ama ...Ben üniversitede öyle yapardım yarın sabah finallerim varken ben akşam cronin okuyup bol bol ağlar sonrada güzel ders çalışır iki saatlik çalışmayla sınavı geçerdim ...Tüm arkadaşlarım şok olurlardı ...:Lv::cool::cool:

Ben de de ayrı yeri vardır alkane arım balım peteğim ve Türkan şorayın kıyafetlerinin :Lv:Senle bu konudaki zevklerimiz çok güzel uyuyor ...:Lv:
    Seneler nasıl acımasız bir hızla geçiyor değil mi ???Bir aralar her girdiğim ortamda en küçüktüm ancak artık yıllar acımasız geçişini acımasız kanıtlarla gösteriyor ...Ama her yaşın ayrı bir güzelliği ve kattığı müthiş deneyimlerinide unutmamak lazım...

O uzun yorumlarını yapki bende okuyayım bekliyorum;);)

6. eun sung

Bende canım gece çalışırken uyuya kalmışım:zuhaha::zuhaha::zuhaha:Çok az türkçe çalışabildim o kadar ..Sonra uyumuşum ...Şu akşam iki saat olayını inşallah tam oturtursam çok iyi olacak ....

Ben o kitabı okuduğumu hatırlıyorum zipper sana özel ve tüm küflü aileme özel tüm ayrıntılarıyla tüm çarpıklıklarıyla ve güzellikleriyle ilgili bir yorum olacak şüphen olmasın ;););)Arkası yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Lv::gül::füü:

7. zipper

zipper quae nocent docent

ahhh haruunn kennann mı dedin, hayatım sana feda filminin her repliğini ezberlemişimdir herhalde:Lv:

o halde buyrun bakalım:gül:

Türkan Soray - Kalbi Kirik Serseri (Hayatim Sana Feda 1970) - YouTube

8. eun sung

kesinlikle arkadaşım teşekkür ederim ...Çok severim bu şarkıyı bu filmle ve Türkan şorayın bu hareketleriyle....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ck5a8PBSUR4&feature]Türkan Soray - Kalbi Kirik Serseri (Hayatim Sana Feda 1970) - YouTube[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=z1lqHnIknTc&feature=related[/ame]

9. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Alkane kör tutkuyu okumuştum galiba. Hatta kiz masanın üzerinde bir makas buluyordu ve onu adamın mahsus bıraktığını düşünüp sacını kesiyordu. Eğer hatırladığım dogru kitapsa adam kıza gercekten çok eziyet ediyordu.

Harikaya hem çizim yapıp hem kitap okumak istiyorsan birini kendine uydur. Sen çizim yaparken o sana okusun.:zuhaha: bu arada kara prensi okumuştum ve çok güzeldi. Bende severim bu tür romanları. Ama ötekileri okumadım. Alıp almadigimdan haberim de yok. Geçenlerde 12 kitap almıştım. Aralarında bunlar var mı hatırlamıyorum. Çunki daha hiç birini okuyamadim. Üstünden zaman da geçince unutmusum. Merak ettim şimdi. Gidip bakayım. Eğer yoksa kesin alırım.
    Ya ne manyagim ya ne aldığımı hatırlamıyorum. Allah Allah beynim yaslanıyor galiba.

10. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

onun formulunu bende bulamadım ben şöyle yapıyorum 2 kelime ezberliyorum 2 sayfa okuyorum :zuhaha: baskası sana kitabı okurken sen cizimini yap tek yol bu bana göre ama öylede zevkli olmaz:eek:ff:

11. vişne bahçesi

aklın yolu birmiş:zuhaha:ne yaslanması yokyaslanmak falan burda hepimiz cok genc dinamigiz:Lv:sen aldıgın kitapları unuttun diye uzuluyon ben yan odaya gidiyorum işim var diye gidince ne yapcaktım diye 1 saat dusunuyorum :eek:ff:

12. vişne bahçesi

buda benden size gelsin kızlar sabah sabah mutlu olun diye:Lv:kadının sesi ben 5 aylıkkende sakinleştirip mutlu eder geldim .... yasıma hala aynı etkiyi yapıyo bitanedir emel sayın:Lv:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=REqlnAiGxI4]Mavi boncuk-Duydum ki Unutmuşsun... - YouTube[/ame]

13. alkane

alkane Well-Known Member

TÜRK MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.aFAGANİSTANDA KABİL YAKINLARINDA DÜŞEN HELİKOPTERDE 12 ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUŞTUR.ACILI AİLELERİNE ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM.VEFAT EDEN ASKERLERİMİZEDE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM.ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.ALLAHIM SEN YARDIMCILARI OL VE BÖYLE ACILARI BİR DAHA TÜRK MİLLETİNE YAŞATMA RABBİM.

14. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Şimdi senden duydum alkane Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

15. eun sung

Ben de senden şimdi duydum ...Allah ailelerine sabırlar ihsan etsin...Çok zor bir durum ...

16. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

17. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben de severim vampirli kitapları..dark serisini de severim..mina hepsenin kitaplarını da beğenerek okurum..tavsiye ederim..

buradaki tavsiyeleri üzerinize alınabilirsiniz..ben de öyle yapıyorum..hoşgeldiniz TDL..

haberleri izledim..şehitlerimize Allahtan rahmet..ailelerine baş sağlığı diliyorum..

18. ela86

ela86 Well-Known Member

merhaba kızlar bugün hava güzeldi bende biraz çalıştım sonra gezdim hayatım sana fed şarkısınıda filminide çok severim teşekkür ederim kızlar

şehitlerimize allahtan rahmet acılı ailelere baş sağlığı diliyorum çok acı bir durum allah kimseye yaşatmasın

19. niluferr

niluferr Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    az daha bu reyonda fooğraflanıp ünlüü olacakmışım ..

20. TDL

TDL New Member

Bugün tüm günüm dışarıda geçti resmen sözde oturup ders çalışacaktım sabah avm ye gittim tek başıma bir keşif turu yapayım dedim gittim yaptım turumu öğleden sonrada annemle gittik çok minik çaplı bir alışveriş yaptım kitap okumak felan yalan oldu bu arada. Kitap okuma listem kalabalıklaşıyor ama okumaya fırsat yok çok kötü bir durum bu..

Ve şehitlerimize ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM

Bu Sayfayı Paylaş