Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Kitap okuyamadım ....
    .....
    Ateş düştüğü yeri yakar ya...yaktı kavurdu yürekleri.Kimi baba,kimi eş,kimi kardeş ,hepsi evlattı...Mustafa Kemal'in güvenilir,cesur Memed'i idi.
    Memedim ...şehit oldu başka topraklarda...Memedim yaktın yürekleri kavurdun Şehitler Haftasında...Mekanın cennette huzur içinde yat...

..........
    Sevgili alkane,
    Yaradan sana ve çocuklarına bağışlasın eşini...dualarımız seninle.Hiçbir çocuk annesiz ,babasız...hiçbir anne baba evlatsız kalmasın.Sevgiyle kal...

2. clondike

clondike Well-Known Member

Emma sanırım el sürçmesi var.:füü: Madeline Hunter'ın bu kitabını niye bilmiyorum diye bakındım çünkü...
    Madeline Harper - Korsanın Kadını olacak galiba;)

3. ekabir16

ekabir16 New Member

alkane Allah kavuştursun diyorum.

4. usualsuspect

usualsuspect Member

Issız adada aşk kitabini indiren var mi ? desteklenmiyor dio , pdf acilmiyor. Birisi yardimci olabilir mi, pek bi mutsuz oldum suan :)

5. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

alkanecim inşallah kısa surede özlemin biter ve eşine kavuşursun :canim:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1OfsZyYPLoI&ob=av2e]Lady Antebellum - Need You Now (2010 Remix) - YouTube[/ame]

buda benden eşini özleyen alkaneye gelsin:Lv:

6. vişne bahçesi

ela ve eunsung dun nete giremedim akşam cok gec döndüm simdi rica ediyorum gunun soru sayılarını:D

7. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Susanne McCarthy-Damatla Anlaşma bitti.Okuması keyifliydi.Bilindik bir konu olsada (mirası elde etmek uğruna evlenmek) en azından o konuyu farklı bir şekilde işlemişler.Kız da ezik değildi :glmsm2:

Sevgili Alkane umarım sevdiklerine en kısa zamanda ulaşırsın.

8. ela86

ela86 Well-Known Member

vişnecim dün biraz gezdim ben o yüzden ancak 50 tane çözdüm ama yarın arayı kapatıcam inş ;)

9. vişne bahçesi

olsun canım 1 soru bile kardır bence bravo böle devam:sak sak:

10. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

kitap açılıyor bir sorun yok;)

11. Pl1

Günaydın küflü güzellerim....

Ben bir kaç haftadır eski bir alışkanlığımı yerine getiriyorum. Ne mi yapıyorum tabii ki TRT1 'de (RTÜK izni almadan kanal adı verdim kusura bakmayın :zuhaha::zuhaha: ) kovboy filmi izliyorum :füü:

bu haftada aynını yapmaya gidiyorum kendinize iyi bakın küflü güzellerim :canim::Frnds:

12. harikaya

harikaya Well-Known Member

Lara Adrian - Gece Yarısı Uyanışı şimdi bitti. Kızlar şunu söylemeliyim vampirlerin başrolde olduğu aşk hikayelerine bayılıyorum :) Genelde yenilmez güçlü savaşçılar olan bu adamlar aşık oldukları kadının yanında şefkatli ve kibar sevgililere dönüşüyorlar ya, özellikle o bölümleri okurken mest oluyor insan. Bu kitaptaki Tegan da, adı savaşçı birlik üyeleri arasında bile soğukkanlı ve acımasıza çıkmışken Elise'in karşısında güçsüz kaldı ve sonunda aşk kazandı. Tabiki Tegan da akıllı, güzel, yetenekli ve güçlü bir kadına, muhteşem bir soy eşine sahip oldu. Lara Adrian güzel yazıyor bu türün severlerine öneririm.
    Dün okuduğum diğer bir kitap da Candace Camp - Aşk Engel Tanımaz... Kitapta dul bir lady, bir dükle, seçeceği herhangi bir kızın sezon bitmeden uygun biriyle nişanlanmasını sağlayabileceği üzerine iddiaya giriyor. Bunun üzerine dük iki kuzenine şaperonluk yapan evde kalmış 28 yaşındaki Constance Woodley'i gösteriyor. Costance Lady Francesca'nın yardımıyla tırtıldan kelebeğe dönüşüyor ve aşkı da buluyor...
    Bu kitabı bir arkadaşımdan almıştım nette var mı bilemiyorum ama okuması zevkli ve güzel bir hikayeydi.
    Gelelim dün okuduğum diğer kitaba... Bu kitap için yukarıda yaptığım gibi özet vermeyeceğim, yorumlayacağım çünkü küflüde mevcut:) Caroline Linden - Muhafazakar Aşk. Adına aldanmayın hiç de muhafazakar bir aşk yoktu kitapta. Kahramanların kafa yapısı biraz muhafazakardı sadece ama bir araya geldiklerinde ortalığı kasıp kavurdular.
    Marcus'un Hannah'yı aşağı görmesi ama ona karşı içinde uyanan duygularla savaşamaması çok hoşuma gitti. Bu arada Marcus bir dük ve Hannah da bir taşra kasabası papazının dul eşi. Hannah bir mantık evliliğine evet diyor ve sonunda kendini tekifini kabul ettiği lord yerine onun çevirdiği bir dolap sonucunda, ikiz kardeşi olan dük ile evlenmiş olarak buluyor.
    Hannah'ın dükü kışkırtmalarına ve meydan okumalarına hayran oldum, bir e Hannah'ın kızı küçük Molly'i çok sevdim. Hele Exeter Dükü olan Marcus'a Extera demesine bayıldım. Bu arada her ne kadar soğuk ve kibirli davranışları olmuşsa da Marcus da klonlanabilir erkeklerden bence :

13. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Merhaba Dostlar...
    Bende Patricia Lake'in İHANET GÜNÜ nü okudum.Daha öncede okumuş,beğenmiştim.Yalnız ortada ihanet falan yok...Deborah,3 yıl önce hiçbir açıklama yapmadan Jake'i terk edip gidiyor ki Jake peşinden gelsede onu görmek istemiyor.Bu sürede evleniyor eşini kaybediyor....ve Jake ile yine bir araya geliyorlar...Jace kızgın,ama yinede Deborah'ın gözlerindeki kırgınlığa anlam veremiyor.Kendisinden kaçışını,tek bir kelime bile söylemeden ortadan kayboluşunu ve ardından başka bir erkekle evlendiğini duymak onu yaralamış zor bir 3 yıl geçirmiş...Aslında Deborah'ın da kalbi hala Jake ait...tesadüfen geçirilen bir gece ve beklenmedik hamilelik ardından düğün gecesi itirafları.Kızımızın kaçışı Jake ile kendisinin ilişkisini kıskanan cadaloz Leilayı onun yatağında görmesi ki Jake yatakta değil...ah be Deborah ne diye ortadan kaybolur gidersin eline geçen en değerli şeyleri fırlat kızın kafasına..duştaki Jake bekle bir dinle...desemde dinlemiyor.Jake şaşkın çünkü habersiz bu oyundan...Jake ise ona başka bir erkeğin dokunmasından öfkeli ki oda rahata eriyor Robert hakkındaki gerçeği öğrenince....tabi mutlu son...ama son fazlaca oldu bittiye geldi.Jake 'e inanmadı kuzen itiraf edene kadar...
    Deborah güvensiz bir karakterdi Jake'in ona olan ilgisi korkutuyordu aslında onu...''sen benimsin''....Güven olmadan hiçbir şey sürmez diyorum.Jake bir açıklamayı haketmişti...ne oldu sonuçta boşa geçen ayrı 3 koca yıl....Jake 'i sevdim.
    Bence ''İHANET GÜNÜ''yerine ''İTİRAF GECESİ'' daha iyi bir isim olurdu kitaba.
    Diğer açıdan bakınca da eğer Deborah gitmeseydi böyle bir konu olmazdı değil mi....
    ..................
    Bugün için ....çok sevdiğim Ferhat GÖÇER'den sizlere sevgili dostlar......
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4HTX3n8yxSY&feature=related]Götür Beni Gittiğin Yere (Ferhat Göçer) - YouTube[/ame]

14. clondike

clondike Well-Known Member

Vampir kısmını atlayayım. Zorla bile okutamazsınız...:eek:ff: Boynumu ısırıyorlarmış gibi geliyor. :eek:ff: Çocukluğumda izlediğim filmlerden kalmış olsa gerek bu korku. Ne yapalım o zamanlar Bella yı seven Edwards lar yoktu...:füü:

Candace Camp - Aşk Engel Tanımaz ı ben de okumuştum ama esas dul leydimizin dükle bir geleceği olup olmadığını merakı içindeyim. Bu arada dün gördüm. Kitap nette açık link olarak mevcut...;)

15. TDL

TDL New Member

Kara Prens bitti öncelikle seriyi tavsiye eden Harikaya 'ya teşekkürü bir borç bilirim..
    Kitabın konusuna gelince vampir kitabı denilince tipik vampirler geliyor herkesin aklına farkındayım. Bu kitapta da belli başlı özellikler vardı ama Karpatyalılarda ruh eşlerine karşı mükemmel derecede bir sadakat anlayışı var buna acayip derecede hayran kaldığımı söylemeden geçemeyeceğim.. Mikhail ile Raven birbirlerine öyle bir bağlandılar ki Raven bir insan olarak bundan ne kadar korktuysada karşı koyması mümkün değildi. Açıkcası kitabı pek bir beğendim diğer serilere benzemediğinden dolayı olsa gerek bir bir sindi içime sırada Kara Tutku var bu kitaptada Mikhail in kardeşi ile ruh eşini bulması anlatılacakmış bitirdikten sonra yorumu yaparım;) Görüşürüz bayanlar:canim:

16. TDL

TDL New Member

Kara Prens bitti öncelikle seriyi tavsiye eden Harikaya 'ya teşekkürü bir borç bilirim..
    Kitabın konusuna gelince vampir kitabı denilince tipik vampirler geliyor herkesin aklına farkındayım. Bu kitapta da belli başlı özellikler vardı ama Karpatyalılarda ruh eşlerine karşı mükemmel derecede bir sadakat anlayışı var buna acayip derecede hayran kaldığımı söylemeden geçemeyeceğim.. Mikhail ile Raven birbirlerine öyle bir bağlandılar ki Raven bir insan olarak bundan ne kadar korktuysada karşı koyması mümkün değildi. Açıkcası kitabı pek bir beğendim diğer serilere benzemediğinden dolayı olsa gerek bir bir sindi içime sırada Kara Tutku var bu kitaptada Mikhail in kardeşi ile ruh eşini bulması anlatılacakmış bitirdikten sonra yorumu yaparım;) Görüşürüz bayanlar:canim:

17. ekabir16

ekabir16 New Member

ben de vampir okumuyordum ama şafak vakti çok güzel.
    özlenen balayı nı okudum.kıza kızdım ama beğendim .aşk gemisi ni okumamışım onu da okudum barbara cartlandlar sıkılmadan okuduğum kitaplar benim en çok beğendiğim ise kara panter yeniden doğan bir ruh var var ne deniyordu aklıma gelmedi çok sevmiştim ben o kitabı.kitap bulamadığım bir gün ikinci kez okudum.
    şafak vaktinin öbür bölümlerini getir arkadaşından dedim.okuduğum halde kitabı olsun diye içinde aşk saklıyı aldım.
    ortaokuldayken rosemarynin bebeğini okumuştum o kitabı okuduktan sonra ışık açık uyudum 5*6 ay.drakulalı kitap da okumuştum ama o etkilemedi.

18. ekabir16

ekabir16 New Member

niye iki kez çıkıyor mesajlarımız.
    damatla anlaşma yı okudum.kara prensi okuyamadm yeni yazarlara başlamakta zorluk çekiyorum kitap olarak olsa eninde sonunda okurdum

19. Pl1

pek sevmem ama tüm gün deynime kazınan şarkıyı paylaşayım istedim sizlerle....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6Y4zuf3WbKA]Berksan - Çilek - YouTube[/ame]

20. Pl1

buyurun size güzel bir parça daha

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MKImO0rPx1M&feature=related]Yasak Değil Miyim Ben Sana - YouTube[/ame]

Bu Sayfayı Paylaş