Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

Herkese selamlar:) kaç günlerdir canım birşeyler okumak istemiyor :eek:ff:ama buraya uğrayıp yazılanları okuyorum.Kendinize iyi bakın hepinizi öptüm:)

Nayiri bunu beğendi.
  2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Herkeze süprizim var arkadaşlar forumumuzun yeni bebeği geldi biraz erken geldi aceleci ama iyi anne de cok iyi sesini de duydum ...:D

Kimi geldi Emma'nın bebeği geldi arkadaşlar ...

3. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Allah analı,babalı büyütsün,hayırlı olsun....hoşgelmiş safalar getirmiş minik bebek....:Lv:
    Emma'ya tebriklerimizi ilet,öp bizler için...çok geçmiş olsun....:gül:
    E...artık paytaklıktan kurtuldu seke seke yürür mü yoksa koşar mı bilmem....
    PL cim bu güzel haber için teşekkürler....;)

Bu sevgili Emma ve oğluşuna gelsin.....ve Allah isteyen herkese nasib etsin ...hayırlısıyla...:)
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8t14VJ8SI-k&ob=av2e[/ame]

4. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

Gözünüz aydın darısı bekarların ve isteyenlerin başına Allah analı babalı büyütsün

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sevgili Emma ve ailesini tebrik ederim.Minik bebek hoş geldin.Allah uzun ömür,sağlık ve mutluluk versin.:Lv::gül:

6. meleksi

meleksi Well-Known Member

Allah analı babalı büyütsün..:Lv::Lv::Lv:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8yjWvqWSwcs]nilüfer e bebeğim - YouTube[/ame]​

7. eun sung

eun sung Well-Known Member

Sabah ne konusuyorduk simdi ne konusuyoruz... Cok sevindim Allah anali babali bir omur huzur mutluluk saglik ve afiyet versin...omru hep gulucuklerle gecsin...emma ya tebriklerimi ilet en sevdigi cicek olan mor menekselerle beraber...

8. alkane

alkane Well-Known Member

Bu güzel haber için sağol arkadaşım:gül:Minik bebeğe Allah hayırlı,sağlıklı, ailesiyle beraber uzunnn bir ömür versin.:Lv::Lv:İçim o kadar karamsarken bu haber çok güzel geldi:gül:.Minik bebek hoş gelmiş sefa gelmiş.:gül::gül:
    Emmayla görüştüğünde bizden çok selam söyle bebişini ve onu öpüyoruz:mjk: her ikisininde iyi olmasına çok sevindim:)

9. gülay

gülay Well-Known Member

minik bebeği,Allah'ın analı babalı büyütmesini, hayırlı bir ömür yaşamasını ve hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum...*Emma*'ya da geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim...iyi olmalarına da ayrıca çok sevindim...darısı isteyen herkesin başına...sevgiler...

10. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

eunsungun askıdır diye bişey dememiştim meleksi ben :zuhaha:ama bıyıklara bende kopmustum sakın eunsung duymasın ;)

11. ela86

ela86 Well-Known Member

çok harika bir sürpriz oldu bu çok sevindim:zuhaha::zuhaha::canim: allah analı babalı büyütsün inş sevgilerimi iletirsen:canim::canim: çok sevenirim canım haber içinde sağol allah tüm bebek istiyenlere yaşatsın inş :gül::gül:

12. vişne bahçesi

hoşgelmiş iyiki gelmiş allah analı babalı saglıklı mutlu uzun ömür nasip etsin :Lv:çok selam söyle hepimizden ben daha zamanı var diye biliyordum

13. Pl1

tek tek mesaj yazamıyorum ama hepinizin iyi dileklerini ileteceğimden emin olun iyiki varsınız teşekkürler bu benim 5 yiğenim oldu ....

bu arada müzikler çok güzeldi :)

pisi profu olmama rağmen toplu mesaj yazamayan özürlü olduğumu biliyormuydunuz:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

14. harikaya

harikaya Well-Known Member

Bebiş annesine paytak dememize bozuldu da ondan mı erken geldi acaba?
    Forumumuzun minik bebeği olduğu için, onu gerçek bir bd erkeği gibi yetiştirmesi için Emma'ya her türlü yardıma hazır olduğumu belirtmek isterim. Artık sen iletirsin Pl değil mi? Bu arada tebriklerimi de ilet lütfen, Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün:)

15. Pl1

evet paytağa çok bozulmuş meğer:zuhaha::zuhaha:

hepinizin notlarını ileteceğim canım teşekkürler bende Emma adına sizlere teşekkür ederim iyi niyetleriniz için:Lv:

16. vişne bahçesi

bence vişne ablasının(küçüliyimde cebime giriyim:zuhaha:) betty hakkında konusma yasagı bitsin diye erken gelmiştir o :D

17. Pl1

asla o bitmez şimdi de emzirme dönemi var karışmam valla:zuhaha::zuhaha: derse Emma şaşırmayın:zuhaha::zuhaha:

18. vişne bahçesi

neyse yasagı bir altı ay daha uzatıyorum :zuhaha:
    buarada gözümden kaçtı sanma simdide pc profu oldugun :zuhaha:

19. TDL

TDL New Member

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olur inşallah

20. beyhanh

beyhanh Well-Known Member

emma ya ve bebeğe geçmiş olsun. uzun yoldan geçtiler. allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büymesini ve anne babasının da görmesini nasip etsin. eğlence şimdi başlıyor:)

Bu Sayfayı Paylaş