Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Listeye alınmıştır belkide okudum bir gözden geçireyim tebriklerimi ve yorumlarımı sunarım inşallah şimdi yarım kalan işimi bilgisayarımın izin verdiği ölçüde yapmaya çalışıyorum ...Yalnız ismimin kısaltması güzel olmuş eung sevdim;););)

Nayiri bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

herkese merhaba kuflumun güzelleri:Lv:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M]Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth (Gotye - Cover) - YouTube[/ame]
    orjinalinden daha cok seviyorum bu grubun söyleyiş şeklini :Lv:özellikle ilk söyleyen abinin sesi beni mutlu ediyor çatlaklık var napıyım firecim:zuhaha:

3. bermer

bermer Well-Known Member

Ben birine teşekkür etmiş bulundum dalgınlıkla, sonra fark edip indirmedim, eh geriye dönüp de silinemiyor da ya da ben bilmiyorum bunu...

Önce arşivime göz atarım genelde var mı,sonra okudum mu diye bakarım, hoş balık hafızalıyım bu aralar, okuduğumu da unutuyorum, işlerim de hep yarım yamalak, makarnayı bile yaktım:zuhaha::zuhaha: diş çıkartan 2 çocukla uğraşıyorum, adımı bile hatırlamıyorum şu anda:zuhaha::zuhaha:
    Affına sığınıyorum Clondike! :canim:

4. clondike

clondike Well-Known Member

Ne demek affına sığınmak, aşk olsun.:Lv: Sadece haftanın kitabının görmediği ilgiden muzdaribim. Bir de arkadaşımızın harcadığı emeğe canım sıkıldı. Ben 2 biliyordum. Bir de pl1 in daha önce paylaştığı bir kitabı da yeniden göndermiş. 3 kitabın için emek yani...:eek:ff: Kendisine paylaşacağı kitapları tarama listesine yazmasını önerdim. Böylece daha önce fark edebiliriz belki.

5. bermer

bermer Well-Known Member

Kesinlikle harcanan emek çok değerli iken üzülüyor insan..
    E- book için, ben bir kaç deneme yaptım kendimce, en azından fotoğraf makinesi ile çekip okunacak şekilde olur mu diye ancak düzgün ayarlamalar o kadar zormuş ki, mesafe, ışık, küçük ellerin müdahalesi :), göz yormadan okunabilmesi adına çok beceremedim, çok yorgun/yoğun olmadığım zamanda denemelerimden memnun kalır ve işi çözebilirsem bir gün danışman olarak bilgilerine başvurma niyetindeyim... makinam 5 Megapiksel gerçi, yakın zamanda zor görünüyor, kısmet! Barbara'larım, bir Çardaş'ım, bir Pabrika'm var paylaşmak istediklerimden...

6. meleksi

meleksi Well-Known Member

beni yine uyku tutmadı geçen akşam..http://www.kuflu.com/e-kitap/17795-jacqueline-baird-gunaha-davet.html#post200779 bdsini okudum.ve şansıma bol intikamlı..bol acıklı..bol ağlak bir bd çıktı..uzun zamandır böyle bir bd okumamıştım..sevincimden ağlayamadım yanii..o derece sevindim:zuhaha::zuhaha::zuhaha:..adam yarı fransız yarı ingiliz..kızımız oxford üniversitesi mezunu bir tarihçi..

7. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

kitapları ekleyen kızlarda hazır buradayken tekrar teşekkür etmek istiyorum ellerinze gözlerinze sağlık ben çocukların tek fotosunu pc ye atmaya üşenirken kolay değil yüzlerce sayfa

8. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Bende orjinali değil dımcıklı halini yani remix i seviyorum radyolarda çalan lakin sevdiğim remixli halini bulamadım youtube emicede (bu arada bir elin nesi var 5 elin sesi var :zuhaha:)

benim buaralar takıntılı olduğum şarkı ise budur efendim

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BQmx-4ThY9g"]http://www.youtube.com/watch?v=BQmx-4ThY9g[/ame]

9. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Eun Sung ve Clondike a acil çağrıdır Coffe Prince i bitirmiş bulunmaktayım (bu aralar uykusuzluktan müzdaribim de ) bu Gong Yoo kardeş mi desem ne desem bilemediğim arkadaşın başka dizisi varmıdır :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

10. vişne bahçesi

gong kardesmi :zuhaha:tabi canım eminim kardestir:zuhaha:
    firem bende buara uykululuktan muzdaribim surekli gözüm yastıkta:zuhaha:buarada sarkıya bayıldım :Lv:

11. clondike

clondike Well-Known Member

Var ama biraz hüzünlüdür o. Adı "One Fine Day". Bir yandan da komiktir. Kim kimin kardeşi anlayana kadar helak oluyor insan...

Bir de Hello My Teacher... Başka da var ama benim arşivimdekiler bunlar.
    Bir de filmleri var bende.
    She’s on Duty, · S Diary - Superstar Mr. Gam · Spy Girl

S Diary ilginç bir film..

12. eun sung

Sen goong yoo ya kardeş diyorsan sevdim seni kız :zuhaha::zuhaha::zuhaha:Bir iki dizisidaha var amaonun yerini tutmaz bilesin...ama adlarına bakayım şu an unuttuklarım olabilir veririm
    Sen Boys ower flowers sa bak korkunç iyi dir ...Kızın çocuğu dövdüğü yeri görmemişsin herhalde yoksa bırakmazdın ;););)
    Bu arada kesi,nlikle Hello my teacher derim tek geçtiklerimdendir onun motorlu saf liseli erkek serseri çocuk hallerine biterim filmler,ide var ama önce hello my teacherı izle ...Şiddetle tavsiye goong yoooooooooo...Senin kardeşin benim bidenelerimdendir ...

13. harikaya

harikaya Well-Known Member

Ha ha ha hem de iki kez yapmışım aynı hatayı:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    Tamam bundan sonra sana Eung diyeceğim sevdiysen:)

14. harikaya

harikaya Well-Known Member

Ağlak bir kitap bulduğu için sevincinden ağlayamayan sevgili Meleksi...
    Muhteşemsin :sak sak::sak sak::sak sak: Çok güldüm:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

15. niluferr

niluferr Member

bir tespit ve eleştiri
    bd yazarı teyzeler, yunanlı karakterlerin hanım akrabalarına karşı hemen hemen her zaman çok zalim
    ingiliz gülü bd kızlarımız, bu akrabalardan her zaman çok dertli
    yunanlı hemcinslerimizle sandığımızdan fazla ortak yönümüz olduğunu düşünüyorum (seyrettiğim bir filmden sonra fikrim iyice pekişti. filmin adını tam hatırlayamıyorum ama içinde sanırım domates geçiyordu???)
    bu durumu fena halde üstme alınıyorum

16. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

1979 doğumlu kardeşten ötesi olabilemez .fişnem bir insana gülmek bu kadar mı yakışır Coşkun Sabahtan Gong a gelsin ( galiba Coşkun sabahtı söyleyen ) Gülmek sana yakışıyor Gong gülmek sana yakışıyor Gong Bu yaştan sonra gamze fetişti olacam bu ''kardeş'' yüzünden .Ellerinden ve ayaklarından bahsetmiyorum bile :$:$:$
    Bu koreli arkadaşları küçük küçük sebilerken alıp ellerinden dişçiye götüyorlar herhalde nasıl muntazam dişler öyle
    Jesica nın bu aydan sonra programında Seul olması çok muhtemelmiş uzun süredir gitmiyordu Bavuluna kıvrılsam diyorum :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Cumadan beri toplasan 16 saati geçmemiştir uyku sürem,acil çözüm bulmam gerekiyor bir tırın altına girmeden .Sıcak süt içiyorum koyun,inek ,at deve ne bulursam sayıyorum bana mısın demiyor.:'(

Hüzünlü dizi seyretmiyorum ,harekerli olur intikamlı olur.
    SDiary bu gece itibari ile seyretmiş bulunmaktayım .Bizim BD kızlarına süründürme üzerine ders olacak nitelikte filim :zuhaha:

Bu yaştan sonra çekik gözlü sebilere ''kardeş'' demekte varmış kaderde ne yaparsın :D
    Boys over flower saçlar ve giysiler yüzünden diskilafiye oldu malesef Lee Min Ho da ''kardeş '' ama Bülent Ersoy un Bülent abi zamanına benziyor orada fazlaca:zuhaha:Bir yerden Gülşen Bubikoğlu çıkacak birbirlerine doğru koşacaklar diye beklemeye başladım :zuhaha:
    City Hunter ve Personale Taste i izledim bilem yoksa Bu arada personale Taste ın ost ununda olmayan ama dizide çalan gitarlı bir müzik var onu aramaktayım deliler gibi varsa bir el atsan

17. zipper

zipper quae nocent docent

Billie Green''Son Gül''....

bu kitapta müthiş cazibeli seksi bir kadın ve haşin,yunan tanrılarına benzeyen müthiş bir bd erkeği yok!!hatta kadın kahramanımız arızalı bile sayılır:p
    ama bu kitapta sıcaklık,samimiyet ve müthiş bir sevgi var:Lv:
    toby nin saflığı,korkuları,esprili iç dialogları ve jake in toby'e olan hassasiyeti ,aşkı....hepsi okurken tatlı bir iç burukluğu bırakıyor insanda.kitabı çok sevdim,benim için unutulmazlar arasına girdi bile...kesinlikle tavsiye ediyorum.
    kitabı bizimle buluşturan BEYAZ ve pl1 e çok teşekkür ediyorum ,okuduğum en güzel aşk romanlarından biriydi:sak sak::gül:
    ve bence Jake de nazikliği,ilgisi ve fedakarlığıyla klonlanacaklar listesine girmeli;)

ayrıca Darcy Maquire - Gerçeğin Peşinde yi de okudum.son gül den sonra pek kızdırdı beni.adam ,kız gibisini asla bulamayacağını onun çok özel olduğunu biliyor,yine de babasının hayallerini gerçekleştirmek uğruna ender bulduğu bir şeyin ellerinden kaymasına izin veriyor...:kzgn: kitap gereksiz fedakarlıklarla doluydu bence ama yine de okunabilir ,insanı sıkmayan bir bd.

18. gülay

gülay Well-Known Member

Billie Green Son Gül kitabını ben de okudum ve çok beğendim...kitabı okurken dinlendiğimi hissettim resmen ve Toby'nin küçükken yaşamış olduğu olaya rağmen hayata bakış açısını sevdim...:Lv:sıcaklık,sevgi ve kendi kendine konuşmalarına ise bayıldım...:D:Dbd erkeğimizin ise verici olması,koruması,kendini arka plana atarak sürekli Toby'yi düşünmesi harikaydı ve sevdiğim kitap listesinde üst sıralara yerleşti diyebilirim...:gül::Lv::sak sak:bu kitabı bizlerle paylaşmış olan pl1 ve BEYAZ'a tekrar tekrar çok çok teşekkür ederim...
    clondike,ben de farkına varmadan indirenler arasındayım ve sonra okuyunca çok üzüldüm ve utandım...:':)'( üzgünüm inşaallah bir daha olmaz...:gül:

19. eun sung

Problem değil arkadaşım her daim içten seslenmelere evet derim :Lv::Frnds::gül::sak sak:

Ahh yaşı bana uygun goon yoo mun ah ah hareket seviyorsan tarihi dizilerine bak şiddetle tavsiyemdir ve şarkı bu olabilirmi ???

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_MeBIMtAcbY]Personal Taste OST - Depression Of The Director - YouTube[/ame]
    Şahsen en son sahne en sevdiğim ;););)

20. vişne bahçesi

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:sevincinden aglayamadınmı :zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş