Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. clondike

clondike Well-Known Member

Böyle söylemeyin lütfen. Üzülürüm.:eek:ff: Ben sadece haftanın kitabına dikkat etmediğiniz için takılmak istemiştim. Bu kadar hukuk yok mu sizlerle aramızda?;)

Nayiri bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

biliyormusun eun sung ben birtek bunu izleyebildim oda firem saolsun o dedi bu iyi diye:Lv:gerci bununda son 3 bölümünü izlemedim :zuhaha:kız cok komikti baslarda ondan cok gulmustum bide konusmaları cok süper:zuhaha: bide bu adamın koreli olduguna inanmıyorum gerci buda bi garip ama ötekilerden ii :zuhaha:neyse sevgili ustam ozaman bizim adaya gitmeden koreyede ugrayalım sana ve fireye birer hediye alalım :zuhaha:

3. vişne bahçesi

öncelikle benim kafam karıstı firem tipi cokda kötü degil dedigim eleman personale(personel gibi oldu )deki lee miydi digerimiydi:eek:ff:
    ayrıca yas önemli degil firem önemli olan gönüller bir olsun hem konusarak cözülemiyecek sorun yoktur derler gerci o turkçeyi zor ögrenirde sen koreceyi cözmüşsündür simdiye kadar diye tahmin ediyorum :zuhaha:adamlar teknoloji delisi oldugu için dişlerini beyazlatıyolardır firem (ki sordum sabah senin için öleymiş ):zuhaha:bavula girmene ne gerek var direk git gerci koreye girmek bir dert cıkmak bir dert sen de ben gongu alıp cıkcam dersin sorun çözülür;)
    firem nerden geliyor bu benzetmeler aklına :zuhaha:yok yataga yan yan atlayan hülya yok genclik yıllarındaki bülent :zuhaha:
    firem ben ikimiz yerinemi uyuyorum ne:'( cumadan beri hergun 12saat uyuyorum :'(gözümü acamıyorum :'(
    firem kafanı bosaltman lazım öncellikle yada kendini öle yorcanki dusunecek zaman kalmayacak
    ben uykusuzluk cektigimde yururum yada ev temizlerim yorgunluktan koltukta sızarım sonra ;)gerci bazende yorgunluktan uyuyamıyorum:zuhaha:

4. clondike

Adam askerden döndüğünde bir stadyumda hayranları ile buluştu ilk. Sen o filmi izlemedin galiba Sevgili Vişne... Nerelerden gelmişti o kızlar, halleri nasıldı bir görseydin o çılgın kalabalığı... Gong Yoo yu alıp gitmek mi? Parçalarlar valla adamı...:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Onu bulamadım ama bir karşılama filmi var.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UWzE-eqwcto"]http://www.youtube.com/watch?v=UWzE-eqwcto[/ame]

5. clondike

Bir filmi daha varmış ben de. Askerlik dönüşü ilk oynadığı "Finding Mr. Destiny"

Çoğu öpüşme sahnesi olan şöyle bir klip de var o filmden...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6e-gK_UHwYM&feature=related]Grab-and-Kiss scenes from Gong Yoo - Finding mr. Destiny(김종욱찾기) - YouTube[/ame]

6. vişne bahçesi

tesekkür ederim clondike :Lv:inanamıyorum ya :zuhaha:benim hiç ilgimi çekmedi kore dizileri hatta personale tasteyi city hunterı izlicem diyince fire önerdi bak o cocugun baska diziside varmıs die
    neyse baska yol bulmak gerekiyo operasyon sefim eunsungla bu işi onun sınavından sonra hallederiz zaten benim guzeller guzeli firemi bi görsün yeter hemen carpılır aklına kore more gelmez:hih:
    simdi koreliler hakkında yeni bir fikrim daha oldu clondike sayende bence kızlarında görüş bozuklugu var :zuhaha:valla beni parcalıcak eunsungla fire:zuhaha:neyse plim kurtarır beni:p

7. vişne bahçesi

isim süper filmin :Lv:tesekkürler:canim:
    clondike bende mi var acaba bir yamukluk adama bakıyorum bakıyorum hiç cazip bir tarafını bulamıyorum :zuhaha:korelilerde sanırım boyundan dolayı begeniyo ama öteki cocugun eli yuzu daha duzgun

8. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

sevincinden aglayamadın

DEĞİŞTİRDİ BD YAZARLARI KONUŞMAMIZI :)
    caps pardon

9. clondike

Ben Kore dizilerinde hep 2. erkeği daha çok beğenirim. Hem tip hem de kıza yaklaşımı açısından. Esas oğlanlar hep kötü davranır kızlara. Kızlar da inadına hep onları isterler...:kzgn::kzgn:
    Coffee Prince de değil ama örneğin Full House de, Shining Inheritance de vs... hep böyle oldu.
    Coffee Prince de 2. sorunu yoktu pek ama Gong'un daha dizinin 1. bölümünün ilk sahnelerindeki banyodan çıkış sahnesini unutmak ne mümkün:$ Hele erkek kılığındaki kızımızın şaşkınlığını:zuhaha::zuhaha:
    Adamın yüz hatları alıştığımız, yakışıklı bulduğumuz klasik hatlardan değil ama oynarken daha çok ortaya çıkan tuhaf bir sevimliliği var. :Lv:

10. vişne bahçesi

personale taste de 2. erkek cok cirkindi bide basta kızla cıkarken kızın arkadasıyla evlenmesiyle falan beni delirtmişti terbiyesiz ama sonra abimiz melek kesildi ben onu seviyorum ona kötülük yapamam beni sevmesede sevdigiyle mutluolsun sözleriyle aferini alıp affettirmiştir kendini:sak sak:
    digerlerini bilemem ama esas oglanımız cok dusunceliydi :Lv:

11. clondike

İzledim onu da. Biraz farklı bir BD idi. Patron karakteri müthişti...:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

12. vişne bahçesi

bende encok o patrona gülmüştüm:zuhaha::zuhaha:bide garibim ask acısı cekip cekip aglamıyomuydu ben o sahnelerde kopuyordum:zuhaha:

13. eun sung

eun sung Well-Known Member

Tamam sınav sonrası ayrıntılı araştırma sonucu oplanlar yaparız....:Lv::Lv:
    Umutlarımı öldürme yaaaa ...O kızların hepsinin ruhu duymadan kaçırırım ben onu :zuhaha::zuhaha::zuhaha::gül:Beni görünce zaten otomatikmen arkamdan gelir ...:zuhaha::zuhaha:

Fire ın kardeşi o ...Unuttun mu :zuhaha::zuhaha:Ben alırım onu senlen operasyon yaparız isterse clondike le fire ı da katarız olur biter ...:zuhaha::zuhaha:

Evet şu kore dizileri ve ikinci erkekler hele hele my girl deki ikinci erkeğimiz yani İljimaemiz nasıldı arkadaşım ahhhhhhhhhhhh gene hatırladım ...Ama lee min hoo asla ikinci erkek olamaz olabilemez:zuhaha::zuhaha:O banyo sahnesini anlatma ve izlemesin vişne cim bir rakip daha gelir ne güzel beğenmemiş işte :zuhaha::zuhaha::zuhaha:Kötü yanım tuttu..:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

[

14. clondike

Ben uyarım valla...:zuhaha::zuhaha:
    Lee Jun Ki... My Girl ün sonundaki ek röportaj bölümünde esas kız Lee Da-hae bile onu tercih ettiğini söylemişti... Gittiler Lee Dong-wook ile birleştirdiler. Soğuk nevale...
    Lee Jun Ki...Adamda manga/anime tipi var. Al aynen oynat...:zuhaha::zuhaha:

Bu arada Coffee Prince de 2. sorunumuz yok demiştim ama kuzen rolündeki Lee Seon-kyun u atlamışım. Adamı Pasta da sevdiğim için buradaki rolünü unutuyorum. Pek 2. den sayamadım nedense...

15. vişne bahçesi

yok merak etme clondikenin az önce dedigi gibi sadece bahsettigi abi diil hepicigi bildik anime karakteri:hih:
    (simdi fire diyecek kızım onu bile bulamadın bide begenmiyon :zuhaha:)
    biz operasyonumuzla gözlerinin önünden alırızda bişeycik yapamazlar :hih::zuhaha:
    ben ekibe zorla clondikeyide alcam sen merak etme:canim:

16. clondike

Koreli unnilerden kurtarabildikten sonra sorun yok. :füü: Adamların dünyanın her yanında fanları var biliyor musun? Bir ara bakınmıştım. Sadece Japonya ve diğer uzakdoğu ülkeleri değil, İspanya'dan Almanya'ya her yerde...:zuhaha::zuhaha:

"Aja aja Fighting":zuhaha::zuhaha::zuhaha:

17. ekabir16

ekabir16 New Member

kore dizileri; trt 1 deki cangema diye bir kız vardı hastalıkları filan teşhis ediyordu birde muhteşem kraliçeyi izlemiştim ama ne yazık ki iki dizinin de son haftasını seyredemedim

18. meleksi

meleksi Well-Known Member

teveccühüsünüz:saygilar:..hep bu kelimeyi kullanmak istemiştim:zuhaha::zuhaha::zuhaha:..ayrıca da o sizin harikalığınız..;)

evet ne yapayım seviyorum ağlak bdleri..:Lv::Lv::Lv:

19. clondike

Evet TRT Goong u da göstermiş ama ben TRT de hiç Kore dizisi izlemedim. Türkçe dublajlı olduğu için.
    Bütün o;
    Oppa
    Unni
    Ajusshi
    Ahjumma,
    Aja aja Fighting

leri kaçırıyorsun ve işin zevki kayboluyor...:zuhaha::zuhaha:

İnternette online izlenebilen siteler var. Üstelik Türkçe altyazılı ama ben indirip arşivlemeyi yeğliyorum. Bir kaç aydır elim değmedi ama o zamana kadar 200-250 dizi arşivim oldu. Çoğunun Türkçe altyazısı da var.

20. vişne bahçesi

bizim karsımızda kimse duramaz sen merak etme :zuhaha:en öne koyarım ben eunsungu o halleder bizde o bahaneyle koreyi falan görmüş oluruz :zuhaha:
    ben orda desem ne çirkin bu adam sag cıkamam herhalde:zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş