Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. clondike

clondike Well-Known Member

Sonu kötü bitmiyor merak etme....;)

Aaaa... Elbette... Sen izlemiyor musun yoksa... Hastalık gibi.. Ben bayılıyorum...:zuhaha::zuhaha:

Nayiri bunu beğendi.
  2. bermer

bermer Well-Known Member

aynı kanaldayız Pl1, eğer izlemediysen Foxlife'tan Touch'ta ilgini çekebilir. Soluksuz gidiyor. Kaderin kırmızı ipinin nerelere kadar uzandığını ve rakamsal armoniyi görmek çok ilginç oluyor. :)
    Once Upon A Time da değişik akıyor, tabii Fringe kadar değil.
    Ayrıca çok fena bir şekilde de Gibs, Horatio, Hety, Walter Bishop ve gözcülerin hayranıyım. Anna'dan korkuyor ama izlemeden duramıyorum.
    Daha önce hiç Kore dizisi izlemedim, buradan yazışmaları görüp de neden izleniyor merak etmedim de değil bir ara araştıracağım nette...

3. clondike

Evet. 4 kitabı da paylaştım. Biraz dinleneyim. Gözler çift görüyor artık. Yarın kitap vermesem diyorum. :füü:

4. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

bende artık bayılıyorum ve GONG çirkin diyen arkadaşın kalbini fena kırmak üzereyim :zuhaha:

5. kimya

kimya Well-Known Member

daha hiç izlemedim ilk defa sizlerden duydum :eek:ff: :eek:ff:

6. clondike

2010 Üniversite Sınavlarının 2. etabı... Biliyorsunuz 2. etap 5 ayrı sınavdan oluşuyor. Kızım Matematiğe girdi. 2. de Fenden girecek. Sınav Yeri: Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi... Neyse onu içeri gönderdim. Kapıdan ayrılıp bir kafe arayacağım beklemek için. Yanımda bir aile. Anne, baba, kız, bir de oğul var. Kız sınava girecek. Ve tam ailesinden ayrılırken ellerini malum şekilde kaldırıp "Aja aja Fighting" dedi ve gitti. Annesi de "aja aja" dedi ona. Kalakaldım. Annesine döndüm: " Kore dizisi mi izliyor?" dedim. Annenin yanıtı: "Güney Kore dizisi izliyor!....":zuhaha::zuhaha::zuhaha:

7. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

canın nasıl isterse öle yap clondike yorma kendinide cok:canim:sohbetin yeter;)

8. ela86

ela86 Well-Known Member

emeklerine sağlık sevgili clondike birde buradan teşekkür etmek istedim dinlen artık hep bizleri düşünüyorsun zati :canim: sevgiler:sak sak::sak sak:

9. vişne bahçesi

şimdi bir karsılastıralım bakalım bir tarafta çirkin gong öteki tarafta dunyalar tatlısı guzeller guzeli bidenecik fişnen :'( hangisini secersin tabiki cevap belli;)
    (cevap fişne buarada sakın gong deme :füü:)

10. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Hala çirkin diyor!!!!!
    acele ettirme düşünüyorum düşünüyorum :zuhaha::zuhaha:

11. vişne bahçesi

inanamıyorum firem dusunuyormusun birde :'(şuan bir kırık sesi geldi gögsümden :hih:

12. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Benden çok yaşayacaksın Bermer.Bu dizden bahsetmeyi düşünürken sen yazmışsın.Ben de Touch'a takıldım fena halde.Sadık bir 24 fanı olarak (tüm sezonlarını kaçırmadan soluksuz izlemiştim) Keifer Sutherland'ı başka bir role yakıştıramıyordum ama Touch'ta olmuş,alıştım hemen yeni karakterine.Seyretmeyenlere tavsiye olunur.:saygilar:

13. clondike

Bir de itiraf yazayım da sonra yatayım. :$
    Benim bir de blogum var Kore dizileri ile ilgili. Pek çok arkadaşın var da benimkinin özelliği, izlediğim her dizinin sahnelerinin uzun uzun anlatılıyor oluşu. Seyreder gibi okuyorsun... :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

14. ebr

ebr E-kitap Müdavim

çok dertliyim çok
    filik nereden buldun bu koca kitabı
    değil ing. Türkçeyi karıştırıyorum artık ama sakın bırak deme hırs yaptım

ama dün kız kardeşim çevirdiklerimi biraz okudu sonra da
    ''ayıp değil mi, ing. öğreneceğim diye insanlara böyle eziyet ediyorsun'' dedi

15. vişne bahçesi

:zuhaha::zuhaha:sende deseydin biz cevirmesek onuda bulamazlar;)
    ama seni cok iyi anlıyorum suara surekli baska dilde yasadıgım için beynim dönüyo sabahtan :'(

16. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Yeğenim bahsetti bana da sen seversin izle diye Ama şu andaki ruh durumum Kore dizisi kaldıryor ancakYoksa takıp ettiğim bir sürü dizinin izlemediğim bölümleri duruyor .Kore dizileri özellikle romantik komedi olanlar bd tadında sıkmıyor üzmüyor germiyor.:zuhaha::zuhaha:

17. vişne bahçesi

tabi seni germiyo uzmuyo sen bir koreli için bi denecik vişneni üzüyosun söylemesi kolay tabi:':)zuhaha:

18. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Taş gibi kalbin mi var kırlma sesi çıkıyor :zuhaha::zuhaha:Nihat Doğandan gelsin sana Kırdın kalbimi (kırş ) gel al gönlümü (Kırş) yanlız muhtar bende nasıl bir arabesk kültür varmış şüphe ettim kendimden :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

19. vişne bahçesi

yetişin dostlar gitti kız tamamen :zuhaha:önce kore sonra arabesk ah ah:'(
    benim kalbim cok hassastır aynı bir bd kzı kalbi gibi ondan kırıldımı ses cıkıyo:':)zuhaha:
    muhtar derken acaba o laf mecnundanmı geldi öleyse hala ümit var firem için:zuhaha:

20. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Şittt çaktırma leyla ile mecnun izlediğimi yoksa ailem amanın kız hepten dellendi derler beni gömleğimle bağlarlar :zuhaha::zuhaha:

Tamam taman bd kızısın hemde Megan kadar bd kızısın önündeki mikemmel adele sahibi zengin güçlü adamı anlamayacak kadar( bu Gong oluyor canımcım ) :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş