Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. mali

mali Active Member

Doğru yer midir bilemiyorum ama bakındım uygun yeri de bulamadım. Kitap tarayan ve düzenleyen arkadaşlardan 652-Sophie Weston - Yağmurdan Kaçarken Bd'yi tarama listelerine alabilirler mi acaba? :$Daha ortaokul zamanından okuduğum bir Bd idi ve sanırım çocukluğumu özledim.:füü:

Nayiri bunu beğendi.
  2. zipper

zipper quae nocent docent

evet doğru yer;) ben de bir çok bd ye buradan sorarak ulaşmıştım.küflü nün güzelleri sağolsun:Lv:

3. ekabir16

ekabir16 New Member

benim de ortaokulda ilk okuduğum bd acı günlerdi nedense pek sevmedim bazılarını mesala bu akşam aşk uğrunayı bile ikinci kez okuduğum halde acı günleri okumak istemedim. hele portakal çiçekleri karlı dağın ateşi çok özel biri kaçar kez okudum kufluden önce şimdi küflü var da okuyamadığım kadar çok bd oldu

4. clondike

clondike Well-Known Member

Zaten Sevgili Jesica arkadaşımızın tarama listesinde kitap...;)

5. zipper

http://www.kuflu.com/e-kitap/19254-ruth-jean-dale-buyuk-gosteri.html#post295591
    http://www.kuflu.com/e-kitap/82670-...n-buyusu-cy-bridal-collection-serisi-4-a.html
    bu iki kitabı da severek okudum,birincisinde eğlenerek,ikincisinde duygulanarak...büyük gösteride bahsi geçen çiftlerin,diğer serilerde hikayesinin olup olmadığını merak ediyorum

1- Kate Denton - Huzur Kalesi / To Love and Protect
    2- Ruth Jean Dale – Büyük Gösteri / Showdown!
    3- Anne Marie Duquette - Sevgiden Öte /Rescued by Love
    4- Shannon Waverly – Aşkın Büyüsü /Temporary Arrangement
    serinin diğer kitapları hakkında bilgisi olan var mı?

kitapları istekte bulunan kimyaya ve onları tarayan clondike le ayşe koça teşekkürler

6. clondike

clondike Well-Known Member

1- Kate Denton - Huzur Kalesi / To Love and Protect /Manning Chandler -Sheri Lindsey ---Tarama Listesi: jesica
    3- Anne Marie Duquette - Sevgiden Öte /Rescued by Love /Andrea Claybourne-Kurt Marlowe ---Tarama Listesi: jesica

İşe yarar mı?;)

7. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Benim gibi Carlos severlere gelsin.Ağlamaklı oldum seyrederken.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vhXPfRAB5aE]CARLOS MARTIN VIDEOCASTING - YouTube[/ame]

8. eun sung

eun sung Well-Known Member

Olsun senin sayende bazen okumaya gerek kalmıyor :zuhaha::zuhaha:Amanın benim gibi yoruma başlayınca kendini tutamayanlardansın arkadaşım :zuhaha::zuhaha:Sanada yoldaş diyebilirim onun için:Lv::sak sak::gül:

Senin yorumun üzerine bende eklemek istediklerimi yazayım ..Dün yazacaktım ancak gözlerim rahatsızlandı konjunktivit olmuşum sapolsun tüm gün acısını çektim doktorda yok ...Haftasonu göz dokytoru olmuyormuş çok acil durumlarda geliyorlarmış neyse o mevzu uzun konu kalsın ..Onun için yazamadım kafamda döööööööööööööööööööörkkkkkkkkkkkk için aldığım notlarla beraber şimdi yrumlayayım bariii....
    Gelelim kitapdan notlarla yoruma ....döööööööörrrkkkten incilr kızlar kurduğu cümlelere bakın ve tek birşey söyleyin bu adamın beyni nasıl çalışıyor hangi kurama göre haraket eden bir beyni var ???Bunu çözen varsa bana bilgi versin mükünse...
    1-''Tekrar benimle olmanı istiyorum ama boşanmayı önerdiğine göre metresim olabilirsin...Bütün faturalarını ödeyeceğim tabi ve sana pahalı armağanlar alacağım.Karşılığında senden vücudunu sınırsızca ve tamamen istiyorum .:kzgn::kzgn:(kısaca kanlı psikopat diyorum kızlar )
    2-Kadına kendi işyerini açmasını söylüyor ve bununla ilgili bizim has beyinsiz bd kızımız param yok deyince dööörrkkk ten inciler devam ediyor''İhtiyacın olan parayı ben veririm tabii dün akşam yaptığım teklifi kabul edersen :kzgn::kzgn:
    3-Veee tam bizim aptal bd kızımız bu laflara rağmen çekime karşı koyamayıp birşeyler yaparlarken kızı kendinden uzaklaştırıpşu cümleyi kuruyor döööörkkkk
    ''Özür dilerim ama bu gece geç saatte başka planlarım var ...Senin bu kadar...hevesli olacağını bilmiyordum.Ama merak etme bu gece Virginiayla son dansım olacak .Yarından sonra tamamen seninim.Hoşçakal tatlım ...Bütün ihtirasını yarı geceye sakla ...''Şimdi bunun üzerine yorum yapmazsam olmaz bu nemek yahuu ..Üstüne birde bu kız bir sonraki gece bu adamla birlikte oluyor bd tarihinin enn ...........kız gurubunun başına geçiyor ...Boşlukları sizler doldurun kızlar ...Ben bu kızı okula alıp eğitmeye bile gerek görmem pessss...Harcadığım zamana yazık ...ve adama o akşam Lauranın söyledikleri ''benden çıkıp o ona gitmeyeceksin değil mi ?'':kzgn::kzgn::kzgn:
    Lauradan bir inci katayım araya ...dööörrrkkkk ün bekar evi ''Kadınları götürdüğü o bekar evinin bol ışıklı,otomatik müzik tertibatlı döner yataklı bir yer olduğunu düşünmüştüm'' galiba şu 1960 lı yabancı filmleri çok izlemiş kızımız hayal dünyasına bak ...Vee Baba olamayacaksan,çocuk istemiyorum diyor e peki zaten adama sevgin bu kadar fazlaysa başta niye adamın başının etini yiyorsun kaybetme korkusu olunca düzeliyorsun anonim kesinlikle tencere kapak diyorum ... hele son larda dööörrrkkün yaptıklarını açıklarken kullandığı şu cümleye noktamı koyarım ...
    3-''Sevgime olan gizli güvensizliğin hamaile kalmanı önlüyordu''Bu döörk
    n (düzensiz beyni çalışanın) mantığı nasıl ilerliyor nasıl avukat bu adam yoksa o hukuk kitaplarını okurken beyin kayması falan yaşayıp herşeyi tuhaf açılardan görme gücü falan mı elde etti bu nasıl bir plan kurmadır kadında metres zihniyeti oluşturup hamile kalmasını kolaylaştırmak ve hele hele adının başka adamlarla yazılmasına alışmış umursamayan kadınlara yalvarıp adını çapkına çıkarmak için o kadar para dökmek felan yani bu adama ne denir bir wade ikinci bu adamın beyin çalıştırma bir de powelll olayları birbirine bağlama kapasitesizliğine yorum yapamıyorum yok artık diyorummmm ne diyeyim kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir yer var biliyorum tam da burası oluyor orhan veli kanık ustam diyorummm...
    Kısacası kitabı sevmek sevmemek arasında kaldım güzeldi farklı bir işlenişdi diyeyim ancak karakterlerin karakter sıkıntıları gerdi beni okurken birde kızımız beyinsizimizin son ikisi arasındaki konuşmayı duyduktan sonra ortadan yok olmasına ne demeli ...>E kızım demezlermi sen adamla birlikteyken bile ona gitmeyeceksin değil mi diye soruyorsun ne demekye şaşırıyorsun şok olup ortalardan kayboluyorsun başta yapsana bu irade gereksizliğini iki karakterdede karakter sorunu var....Ne zaman plan yapıp ne zaman uygulayacaklarını ne yapması gerektiklerini bir türlü bağlıyamamışlar kafalarında kafa ve beden kopuk geziyorlar kısacası...Neyse kimsenin beni durduracağı yok ben kendimi durdurayım herkese okuması nı tavsiye ederim bd saçmalıkları gibi listeler yaparsak dööööööörrrrkkkk ün düşünce tarzı ve plan kuramama yeteneğini başa alalım derim...Kızında tuhaflık abidesi olarak heykelini dikelim diyorum ...Ama ben kitapdaki çocuklara bayıldım özellikle küçük fırlamaya daha ne diyeyim artık kendimi durduruyorum alsana karakter ve binimum tüm ayarlar Harikaya diyorum...Şunuda dipnot etmeden söyliyeyim dööörrrkkk ün kardeşinin yerinde olsam ve bana bu saçmalık ötesi planla gelse kardeşim olarak onu acilen psikiyatriste gönderir böyle planlar yapan kafası değişmeden ordan çıkarttırmam bilineeeee:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Şimdi ben bu beceriksiz karakteride merak ettim ama döööörrrkk den sonra okusam mı diyorum ???

9. eun sung

Süperdi ama birşeyler eksik desem ;);););)Eline sağlık:sak sak::sak sak::sak sak:

10. zipper

oooo yaramaz mı;) jesica da tararsa tadından yenmez(yoksa okunmaz mı demeliydim):p

11. alkane

alkane Well-Known Member

ayyyy ben nasıl atlamışım bu videoyu :kzgn:(bu kızıgınlık kendime) sibelmert gözümü gönlümü açtın:Lv: :kz::Yow:resmen çok teşekkür ederim :canim::Frnds: şu an ağzımı toplayamadığımdan çalan telefonuma cevap veremiyorum:zuhaha::zuhaha::zuhaha: Eung :canim: oradaki eksik benim galiba:glmsm2:

12. zipper

görülen o ki,zevkler ve renkler farklıdır lafı bir kere daha doğruluğunu gösterdi;)
    ama merak etme hank karakterini okurken eğleneceksin ,dirk gibi kasıntı durmuyor,hatta bazı çeviri yerlerinde epeyce de güldüğümü söyleyebilirim:)

13. eun sung

Ya dööörrrkkk ün beyin çalışması beni yordu ya kafam iyi değil zaten gözlerim ağrıyor gülmek iyi gelir bana kesin okuyayım beğendiğim espriler geçidi yaparız seninle :Lv::füü::Frnds:

14. eun sung

Alkane şunu diyorum küflü deki tüm kızlar eksik üstüne küflü yazan ve bizim adlarımızın olduğu bir tişört giyse ama tişört kısa olmak kaydıyla :zuhaha::zuhaha:neyse yasak yerlere girmeye başladı beynim stop ettiriyorum :zuhaha::zuhaha:

15. ekabir16

ekabir16 New Member

anonim ve eun dert ortağı yorumlarınızı çok beğendim .

16. bukito

bukito Well-Known Member

çok güzel, çok eğlenceli...adam aslında ıq'su tavanlarda başarılı bir gazeteci ama ama iş kovboyluğa gelince su katılmamış kovboy, su katılmamış bir beceriksize dönüşüyor.:)
    kız ile ilk karşılaşmalarında carly onu uzaktan dört nala gelirken görüyor. 'vaaav, adam ata süper biniyor, çok karizmatik , süper über filan' diyor. aslında hank o sırada atın kontrolünü tamamen kaybetmiş durumda. yani at tarafından kaçırılmış.:D ata nerdeyse her binişinde yuvarlanarak iniyor zaten.
    carly de az değil. kitaptaki en favori cümlem şuydu: ''carly önden giden hank fowler'ın kalçalarını okşamamak için kendini zor tutuyordu.'':D:D:D
    kısacası eğlencelik çıtır çerez bir kitap...:)

17. meleksi

meleksi Well-Known Member

su katılmamış kovboy eğlenceli bir bd idi..eun geçmiş olsun..kpds öncesi gözlere bu kadar yüklenme...

18. anonim

anonim E-kitap Müdavim

de tabii ki de .. hatta kendini tutamayanlar klübü kuralim Eun´cum...

19. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

her zaman derim...forever carlos

20. eun sung

Evet yorum konusunda tutamayanlar kulubünün ilk iki sakini sen ve beniz diğerleri kim olacak müracaatlar şahsen yapılacaktır bilgilerinize küflüm ...:zuhaha:

Müracaatda istenen belge uzun upuzun kitap yorumlu ekler dir ...

Bu Sayfayı Paylaş