Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. clondike

clondike Well-Known Member

Aşk olsun.. Ne demek şaşkın ördek avlamak arkadaşım...:eek:ff:
    Yorumlama süresinde kısıt yok. Daha geç de yorum yazabilirsiniz...;)

Nayiri bunu beğendi.
  2. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/87941-helen-bianchin-masum-bir-soru.html

tam bir bd klasiği... tam bir helen bianchin klasiği...

içinde ne arasanız var. yunanlı, dediğim dedik, zengin, yakışıklı, dominant adam. ve, sarışın, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ingiliz kız. (gerçi avustralyalı ama olsun onların da atası ingiliz :))

leanne'in annesi ile dimitri'nin babası yıllar önce evlenmiş. doğal olarak da (şartlı refleks :)) leanne dmitri'ye aşık oluyor. ama dimitri onu küçük bir kız çocuğu olarak görüyor. vakti zamanında dimitri kızı hafiften terslemiş, kız da uzak durmaya çalışıyor ama paige'in (kızın annesi) hastalığı onları bir araya getiriyor. gerisi bildik, gerçi buraya kadar da bildkti ama olsun gene de okuyoruz...:):):)

3. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Iyi pazarlar… Ne zamandır bd okumuyordum.. Arada bir tane okuyayım bari dedim…
    Ancak benim bir okuma listem yok..Kafama göre takılıyorum genellikle.. Bu sefer eski eklenmişlerden biri tesadüf etti : „Lynne Graham – Gizli Arzular“… Henüz okumamış olanlar için konuyu biraz anlatayım:
    Sarah, annesini kaybettikten sonra iyi niyetini devamlı suistimal eden teyzesi tarafından büyütülür..Iyi yürekli, kimseleri üzmek istemeyen,zeki,çevik,ahlaklı ve çalışkan..Kısaca Azize Sarah…Onu bir kere tanıyıp da sevmeyecek insan yok..Kuzen Antonia hariç…Kuzenler birbirlerinden gündüz ve gece kadar farklılar.. Antonia çok güzel bir o kadar da haris bir kadınken, Sarah kendine has bir çekiciliğe sahip ve daha alçak gönüllü bir şekilde yaşıyor… Insanların Sarah ´a olan sempatisi , Antonia´nın onu kıskanmasına, Sarah´a ait olan her şeyi ondan almaya çalışmasına sebep oluyor… Buna Sarah´ın nişanlısı da dahil. Düğünden birkaç hafta once nişanlısıyla kuzenini yatakta yakalayınca, hiç tanımadığı Yunan babasının Akdeniz genleri ortaya çıkıyor ve Sarah belki de hayatında ilk defa dağıtıyor….Bir şişe brendiyi devirip büroya gidiyor ve ufak çaplı bir sarsıntıya sebep oluyor…Mesela patronun eski sevgilisine hakkında düşündüklerini söyleyiveriyor:füü:
    Hah, işte tam da burada esas oğlanla tanışıyoruz..Sarah´ın patronu Alex… Sarah´ın dağıtma fazının her anında gözünü onun üzerinden ayırmayan Alex… Genellikle bu tür dediğim dedik, mega maço tipleri sevmiyorum ben ama Alex´ten hoşlandım… Sevimli yazılmış bir karakter…Istediği adamı istediği şekilde manipule etmeyi beceren, isterse onu küçük parmağında oynatan bir adam… Her eve lazım bir tip..Mesela;
    - Nişanlınızı kuzeninizle yatakta mı yakaladınız? Çağırın Alex´i.. Sizi öyle bir motive etsin , egonuzu öyle bir yükseltsin ki , kurtulduğunuz için (ex)-nişanlınız ve kuzeninize teşekkür edecek hale gelin…
    - Istenmediğinizi mi hissediyorsunuz? Hiç sorun değil… Alex sizi akşama kalmaz en yakın yatağa atar…
    - Aileniz nişanı bozduğunuz için üzerinize mi geliyor? Alex şak diye gelsin meseleyi şıp diye çözsün..
    - Uzaklaşmayı mı istemektesiniz? Tamam..Alex bir ev alır, beğenip beğenmediğinizi sorar, beğendiyseniz „ e haydi evlenelim o zaman „ der…
    Ama Alex bunları neden yapar?? Çünkü Alex Sarah´ı ilk günden beri sevmektedir… Ve Sarah hariç herkes bunu farketmektedir…Kuzen ve nişanlının ihanetini öğrenmesini sağlayan da aslında Alex´tir.. Sonrasında yanlış anlamalar, güvensizlikler falan..Ama en sonunda iki taraf da birbirlerine güvenmeyi öğreniyorlar…
    Toparlarsak fena kitap değil..Korkarak başlamıştım,yine salya sümük bir kız diye ama Sarah´ın içinden Mrs.Hyde çıktı…Tek sinir olduğum yer , Alex´in her cümlesini „güzelim” ile bitiriyor olması ki ben hiç sevmem öyle “arım,balım, peteğim,gülüm , dalım, çiçeğim, böceğim, şekerim, şekercim vs.“ tamamen ağız alışkanlığıyla söylenen,samimiyetsiz hitap sekillerini…

4. harikaya

harikaya Well-Known Member

Merhaba kızlar,
    Biraz önce Kay Robbins - Büyücü'yü bitirdim.
    Çok güzel, çok sıcak ve mutlulukla dolu bir hikaye.
    Donovan'a bayıldım ve bence şimdiye kadar okuduğum bd erkeklerinin en iyisi.
    Şiddetle tavsiye ederim :)
    (Not: Sergei ve James değerlendirme dışıdır :) )

5. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/89050-jocelyn-day-8211-ask-bekliyor.html

kötü bd kızı yorumlarını okuyunca heyecanlandım. açıkçası gözümün önünde 'öyle bir geçer zamanki'deki caroline canlandı.:D işi gücü bırakıp bir solukta okudum...

tiffany kötü bir kadın mı, daha da ötesi kötü bir insan mı? bu sorunun cevabı bakış açısına göre değişir. aslında önce şuna cevap vermek gerekir zannımca 'aşk her şeyi affeder mi?':Lv:

daha on sekiz yaşındayken yapılan bir hata -büyük bir hata- affedilemez mi? zaten clay de bu sorunun cevabından emin olamadığı için çırpınıp duruyor. yedi yıl bir insanı unutmaya çalışmak sonra küt diye karşısında görünce unutamadığını anlamak kabus gibi. aşk, nefret, inkar. clay'in aklı başından gidip gidip geliyor.:eek:ff:

tiffany'ye gelince daha on sekiz yaşında onu yetiştiren teyzesi tarafından yanlış yönlendirilmiş, kafası karışmış bir kız. daha hayatta göreceği yaşayacağı çok şey varken kendi kasabasında yaşayan bir adamla birdenbire evlenmek istemiyor. hayatı tanımak istiyor. zengin bir adamın ilgisi de cazip geliyor. o yaşta hangi kız -hatta her yaşta- ilgi görmekten hoşlanmaz ki...şimdi tiffany'yi savunmuşum gibi oldu ama değil aslında, daha çok empati yapmaya çalıştım. ne bileyim sürekli değiştiğini söylemesi ve hatasını farkında olmasından etkilendim. çünkü hata yaptığını kabul etmek de büyük bir meziyet değil midir?

ben karar veremedim...ama son söz olarak şunu söyleyeyim kitap beni etkiledi, karakterler yapay değildi. duygular güzel yansıtılmıştı...:cool::saygilar:

6. meleksi

meleksi Well-Known Member

Lynne Graham – Gizli Arzular yorumun güzeldi..anonim..:Lv:

lyyne deyince ben de akan sular durur..Lynne Graham – Gizli Arzular bdsi güzel bir bddir..alexin sarahı başından beri sevmesi ve bunun farkında olması bdlerde sık rastlanan bir durum değil..genellikle fiziksel ilgi olarak başlıyor..ama sonlara doğru adam anlıyor ki..aşık..:$ sekreter - patron bdsi olması da güzel..intikamlı bir bd değil..ama alex gerçekten her eve lazım..:p

http://www.kuflu.com/e-kitap/89050-jocelyn-day-8211-ask-bekliyor.html son zamanlarda en çok merak ettiğim bdlerden..neden mi çünkü bu sefer kız gitmiş..yıllar sonra dönüyor..kız da geri dönen adamlar gibi bahçede mi görülüyor ilk olarak? merak ettim şimdi..:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Kay Robbins - Büyücü bdsindeki erkek karaktere çok güzel övgüler var harikaya..ben de en kısa zamanda okumayı düşünüyorum..:Frnds:

7. bermer

bermer Well-Known Member

Clondike'm:saygilar:, aradaki samimiyete bakarak dedim, performansımdan hiç memnun kalmadım da :dil:

Bu arada Bd'lerin aranılan haşin, karizmatik, yakışıklı, kurnaz, yakışıklı, zengin işadamını Tayland Lakorn'larında bulacağımı bilemezdim. Pong Nawat diyorum, başka bir şey demiyorum artık...:Lv::Lv::zuhaha::zuhaha:

Buang Ruk Gammatep - Aşk Tanrısına Yakalanmak (2009)
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q9FTgdFh5XQ&feature=results_main&playnext=1&list=PL881DA35F3980A536]Buang Ruk Kamathep MV - Pong & Bee [Glai Gun Ying Wun Wai by Nan] - YouTube[/ame] linkinde diziden öne çıkan görüntüleri görebilirsiniz. İngilizce alt yazılı, ama her şeyi anlıyorsunuz, yer yer ağlaksı, öfke, nefret, aşk, ihanet, aile, sevgi ve mutlu sona sahip bir dizi...Çok sevdim, paylaşayım dedim..

Yunan,İspanyol, Rus, Fransız, İngiliz bir yere kadar canım, Pong Nawat olsun Tayland'lı :Lv: olsun! diyorum..:zuhaha::zuhaha:

8. clondike

Ben aslında kıza çok kızamadım ama genelde erkek gider kız bekler de...:cool:

Bu iyi taştı Meleksi... Aslında 2. kızın kötü gösterilmesine daha çok bozuldum. Adamı nişana zorlamış, habersiz ilan etmiş falan... Halbuki kurban edildi...:eek:ff:

Ben de aynı samimiyetle yazdım zaten...:Lv:

Fakat bu Uzak Doğu konusunda sen bizleri kesinlikle aştın... Eşin bizi dava ederse hiç şaşmayacağım... Bu kadar kısa sürede kaç dizi izledin?:)

9. alkane

alkane Well-Known Member

10. bukito

bukito Well-Known Member

kumsalda...:)

şu ana kadar okuduklarım içinde donovan bir numara...:Lv:

11. bermer

bermer Well-Known Member

Çok fazla değil valla :zuhaha::zuhaha: Listeyi saymadım henüz...

2 küçük çocukla evde kapalı kalınca, önce BD dünyasına sonra da sayenizde uzakdoğuya daldım... Şöyle ifade edeyim, zorunlu haller dışında, çocukları parka götürmek, sağlık vb. uzun süredir (son 3 aydır) kapı dışarı çıkamadım. Saatlerimizde düzensiz şu an bir uyandı diğeri uyuyor haliyle çok fazla bir şeye yönlenemiyorum.. Eh bilgisayarda sürekli açık, zira Digi'de baby Tv'den başka kanal izlenemiyor maalesef...

Kimseyi de eve alamıyorum, dağınıklığı hiç sevmem ama şu ara düzen diye bir şey yok evde, 1 saat önce topladığım yer anında oyun alanına, oyuncaklara boğuluyor...Ben böyle görülüp dağınık denmesini istemem, şu ara kapalı bir hayat içindeyim özetle...:zuhaha::zuhaha:

Eşim mi? mimarlık odaklanmayı gerektiriyor. Eh ben de onu taciz (şunu yap, bunu al, oraya gidelim, bunu yapalım vb.) etmediğim sürece o da mutlu oluyor. :dil::Lv::Lv:

Yalnız Tayland lakornlarını çok beğendim, bizim eski Türk filmleri tadında/görselliğinde, 12-16 bölümlük diziler ve aynı BDlerde olduğu gibi mutlu sonlarla bitiyorlar.:Lv::Lv:Gerçi çok fazla Türkçe alt yazılı yok ama İngilizce alt yazılı olarak da seyredilebiliyor, takıldığım yerde sözlüğe bakıyorum. Bd'lerin birebir halini görebilirsiniz...Tavsiye ederim.

Bu arada hayranları için bir haber Gong Yoo, askerden döndü ve Big adlı diziye başladı, 1. bölüm sanırım geçen hafta yayınlandı. İlginç bir konusu var, 18 yaşında birinin ruhu, 30 yaşındaki bir adamın bedenine girerse ne olur, eh o da Gong Yoo olursa sanırım tadından yenmez...:zuhaha::zuhaha: Bugün izleyeceğim, bakalım...
    Bir de burası var, yani Küflü... Yazmasam da yorumları okumak keyiflendiriyor beni.
    Bu arada kendime not, artık kısa kelimeler kullanmayı öğren...:zuhaha::zuhaha:

Clondike'm, bir soru sordun bin ah işittin affet!!!!:Frnds::gül::Frnds::gül::gül::gül:

12. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Jocelyn Day Ask Bekliyor okudum. Kime kızacagimi şaşırdım vallaha. Kızımız adamı hiç sevmemiş zaten. Yani böyle kolayca bırakıp gidemez hiç kimse. Hatasını da anlamış güya ama yedi yıl beklemiş ne hikmetse. Hadi kizi geçtim adama ne demeli. Kizi görür görmez aski depresiyor. Yahu insanlar asik olup evleniyor, yıllarca evli kalıyor. Sonra bosanip birbirlerine düşman oluyorlar. Adamım kiz seni resmen para icin terk etmiş. Tamam hatasını anlamış ama sana ne demeli. Nasil bir askmis bu ( yani cinsellik ) unutamadın gitti. Hiç yakistiramadim. Gerçi erkek bu kadar aptal olduktan sonra kiz ne yapsın. Enayi bekler beni diye dusunmustur. Her zamanki saf, temiz bd kızlarından sonra bu bd yi okumak değişikti. Kitap boyunca kıza acımak yerine sinirlenip durdum. Bd erkegi yerine kızına sinirlenmek isteyen okusun.

13. alkane

alkane Well-Known Member

Bende dün gece http://www.kuflu.com/e-kitap/80181-lynne-graham-bitmeyen-ofke-time-forever-18207-a.html okudum.Iynne teyzemin bol intikamlı ve aşağılamalarla dolu bir bd siydi.Mina Cesare'in sekreteriymiş ve zamanında bir gece beraber olmuşlar ve ardında Mina'yı işten kovmuş:kzgn:4 yıl sonra kızın karışına çıkıp hayatını zindana çevireceğim benden çaldıklarını sana ödeteceğim:kzgn::kzgn: diyor ve benden çaldığı paraları ne yaptın diye hesap soruyor.:saskin::saskin: Oysa Mina'nın paradan falan haberi yok tam tersine, Cesare onu işten atıp referans vermeyince:kzgn: epey iş bulamamış ve bu arada hamile olduğunu öğrenmiş,epey sıkıntılı bir hayatı olmuş.:':)'(Bebeğine kız kardeşi bakmış Minada hafta sonları kızının yanına gidip hasret gidermiş.:':)'(Cesar kızın evine baskın yaptığı gün tam bir komediydi.:zuhaha::zuhaha:Kendi kızı elini ısırıp küfretti,:sak sak::sak sak:Mina'ya aşık adam Cesare'dövmeye kalktı:sak sak::sak sak: ve en önemlisi Mina'nın kız kardeşi hep savurduğu tehdiği yapmak için tüfek alıp Cesare'ı vurmak için evin içindeki dolabı zorluyodu.:sak sak::sak sak:Ve Mina'nın tek söylediği şey ise "Cesare'da zaten gitmek üzereydi" cümlesiydi.:D:D Cesare hiç gider mi? kaç kişilikli hayat yaşıyosun ve aileni çok merak ediyorum deyip eve daldı:help: elini ısıran kızın kendi çocuğu olduğunu öğrendiğinde şok geçirdi resmen :zuhaha::zuhaha:Sonrası malum kıza evlilik teklifi falan etti. Ama nefreti ve güvensizliği hiç bitmedi ve her fırsatta kızı sürekli aşağıladı.:kzgn::kzgn:Taki gerçekleri öğrenip kendisini kazıklayanın kardeşini öğrenenedek....

Kitap adına yakışır şekilde yazılmış her satırda Cesare'nin Mina'ya karşı olan ciddi anlamdaki nefretini ve aşağılamalarını okuyorsunuz:dil: İntikam sevenlere şiddetle taviye edilir.;)Meleksi duy sesimi...Gerçi sen mutlaka okumuşsundur.:D
    Okumayanlarada şiddetle tavsiye ederim mutlaka okuyun:Frnds:

14. eun sung

eun sung Well-Known Member

Donovan ilklerimdendir ve klonlanacaklar listeme alınmıştır ama demek ki James imi okumamışsın ...Üzüldüm senin için:zuhaha:

Kendinize iyi bakın can dostlarım küflü ailem ben sınavlara uçar nerdeyse 1 ay yok olmalıyım buralardan artık kendimi ne kadar engelleyebilirsem :eek:ff::eek:ff::eek:ff:

15. bukito

bukito Well-Known Member

james mi? james de kim?
    meraktan çatlarım şimdi...:):):)

16. clondike

Nasıl bilmezsin James'i:füü:

Penny Jordan - İdeal Koca

Dikkat... Eun Sung'undur...:zuhaha::zuhaha:

17. meleksi

meleksi Well-Known Member

okudum..tabiki de..ve çok beğendim ben de..;):canim:

kumsalda bahçeye dahil olabilir..;):zuhaha::zuhaha::zuhaha:

evet eun haklı sen jamesi okumamışsın..:Lv:sergei:Lv:mi hiç okuma..paylaşamam :Lv:sergei:Lv:mi ben..:$

18. bukito

bukito Well-Known Member

segei'yi zaten biliyordum. :) jamesî de şimdi clondike hatırlattı sağolsun...
    burada herkes birilerini kapmış galiba...:D:D:D

19. clondike

19 Haziran 2012 tarihinde partimiz var kızlar... Kıyafetlerinizi hazırlayın, enerjinizi toplayın... Çerezler, içecekler falan bilgisayarların başında hazır olsun... Bilgisayarların etrafını gerçek krapon kağıtları ile içini de sanal olanlarla süsleyin...
    Ve o gün, bilgisayarlarınızın hoparlörlerinden dökülecek "Aman Adanalı" ile oynamaya hazır olun....:zuhaha::zuhaha:

Alkane Aydın'a gelmiş...:canim: Adana'ya bir şey kalmadı....:füü:

Not: Krapon kağıdı arayanlar için (Krepon da diyorlar)
    krapon kağıdı

ya da
    krepon kağıdı

20. alkane

alkane Well-Known Member

Evet kesinlikle parti yapacağız kızlar :Yihu::Yihu:Hayırlısıyla bi Adana'yı görseydim başka birşey istemiyorum:Lv::Lv::Lv: Sonra hep beraber oynarız canlarım "Aman adanalı,canım adanalı......" diye:D:D:D
    Clondice;ben hatırlıyorum da çocukluğumda krapon kağıtlarıyla ne güzel süsler yapardık;) Şimdi yap deseler eminim hiç birşey yapamam:$

Bu Sayfayı Paylaş