Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. bermer

bermer Well-Known Member

Amin diyeceğim de, kızlarımı 60 yaşlarından önce vermeye hiiçççç niyetim yok:hih: ya da iç güveysi alacağım.:zuhaha: dövmesi kolay olur :zuhaha:

Nayiri bunu beğendi.
  2. bermer

bermer Well-Known Member

Süpermiş :zuhaha:
    Yengeç'im de en çok tv ile koltuk arasına sıkışıyor. Neymiş abla kapatıyor uyunacağı zaman tvyi. düğmeye o da basacakmış...:p

3. ekabir16

ekabir16 New Member

sevgim ve gururum-muazzez tahsin berkant

okulu bitiren genç ve güzel kızımız (hülya koçyiğit olsun) çifliğe babasının yanına gelir .bir gün yaralı yakışılı cihat beyimizi getirirler(ediz hun olsun).doktor gelir cihatın ayağı kırılmıştır iyileşene kadar kalacaktır.cihat ve kız birbirlerini severler ve evlenirler.istanbula yerleşirler.cihat kızımızı sevmekle beraber hodbin (çok sevdim bu kelimeyi) bir erkektir.cihadın kendini beğenmişliği kıskançlığı aralarında kavgalara sebep olur .bir çocukları olmuştur .cihat yetiştirilişi dadılarla filan olduğundan cihat da karısını çocuğuyla bile paylaşmak istemez.kızı cocuğundan ayırıp kendisini büyüten dadıyla ayrı bir eve yerleştirir.çocuğunun hastalandığı bir gün onun yanına gittiğini görünce kıza bir daha oğlunu göremeyeceğeni söyler.

kız gider..(ben bu bölümlerde ağlamaya başlıyorum..patik elinde filan) cihat beklediği halde karısı gelmeyince onu aramaya başlar maalesef bulamaz.karısını aramak için birini filan tutar oğlunu da dadıya bırakıp dünya turuna çıkar .aradan 3-4 yıl geçer.geri dönüp kendisinden çekinen oğluyla ilişkisini düzeltip karısının gelmesini ümit eder.oğlana resmini filan gösterip annen bu seni çok seviyor der.birgün oğlu ama bu kağıttan beni öpmüyor ama parkta gördüğüm beni öpüp kokluyor der bu sayede karısını parkta görür takip eder karısını aramak için tuttuğu adamdan bilgileri öğrenir karısı yurtdışında çalışan adamın cocuklarına bakmaktadır.kendini o eve davet ettirir karısıyla karşılaşır ona oğlunu görebileceğini söyler.geldiğinde barışırlar.

kitabı çok önce okudum yorumlarım taze olmayabilir.aslında bir çeşit gelişim sayılabilir

4. zipper

zipper quae nocent docent

konu tam türk filmlerine yakışır düzeyde iken bir de karakterlere yeşilçam artistlerinin adını verince gerçekten de 70 lerin filmleri canlandı gözümün önünde;)

5. ekabir16

ekabir16 New Member

aslında film olarak oynanmış olabilir bu kadının yazdıklarının çoğu film oldu en tanınmışı kezban ve küçük hanımefendidir

6. clondike

clondike Well-Known Member

7. alkane

alkane Well-Known Member

hoşbuldum canım:Lv:

Benimde iki kızım var:Lv: biri 2 yaşında, diğeri 5 (hani biten yaşı söylüyoruz ya, teyzemde hep tersini savunur:zuhaha: ona göre yaşları 3 ve 6) neyse bende senin gibi düşünüyorum; kolay kolay evlendiremem gibi geliyor.Tabii onlar bize sorarlarsa:eek:ff: yada iç güveysi alırım :zuhaha::zuhaha:hep gözümün önünde olur canlarım:Lv::Lv:

8. alkane

alkane Well-Known Member

Çok güzel bir kitrap okumayanlar mutlaka okusun;) Meleksiciğimin :canim:en sevdiği yazarın incilerinden biridir bu kitap...

Ellerine sağlık:gül:

9. samyeli90

samyeli90 Well-Known Member

Esas kızımız hastalanan büyükbabasına bakmak için doğduğu kasabaya dönüyor büyük babası kiıyafetlerine kızınca uzun etek giymeye başlıyor yemek götürürken esas oğlan ile hiç aklımda bir şey kalmamış maalesef sonra büyük babası ölüyor ev kıza kalıyor falan

10. bermer

bermer Well-Known Member

Ben de gelen yaşı söylemeyi anlamam, neden fazladan yıl ekleyeyim ki? Biten yaş en mantıklısı, matematiksel hesaplama neyse o işte:dil::dil:

Şimdiden evleneceklerini düşününce soğuk terler döküyorum, kimse benim baktığım gibi bakamaz geliyor, bende sonraki yaşamları iyi olsun diye dua ediyorum ama....
    herkes vakti gelince gidecek sen sordun mu giderken diyorlar hık deyip kalıyorum, offff ben zor veririm ele...:':)'(

11. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/90344-flora-kidd-sevgimiz-bitemez.html

nereden başlasam nasıl anlatsam bilmem ki. kadın karakterimiz genç yaşta daha kendine güveni gelişmeden, okulu bile bitmeden aşık olup evlenmiş diana. evlendikten sonra da bekarlık alışkanlıklarını devam ettirebileceğine inanan, duyarsız, hot zot bir adam jason. ve diana’nın kifayetsiz mukteris arkadaşları eunice ve paul.
    jason, petrol kuyularında çalışan bir adam. evlendikten sonra kıza’ bir ev bul otur ben ara sıra sana uğrayacağım’ diyor. tam olarak bunu demese de aynen bunu yapıyor. jason için evlilik içinde 7/24 kadın bulunan-yani diana- bir otel odası tutmak gibi. hatta adam geliş gidişini bile haber verme ihtiyacı hissetmiyor, o kadar yani. bu duruma bir de eunice’in kıskançlık ve kötülük saçan iğnelemeleri eklenince araya ayrılık giriyor.
    bir yıl sonra biraz da diana’nın babası sayesinde bir araya geliyorlar ama ilişkilerinde değişen hiçbir şey yok. jason sürekli ‘ben bildiğimi okurum, kimseye hesap vermem, işine gelirse’ havasında bir adam. mesela kız ‘paris’e gitmişsin neden haber vermedin, yanında da bir sarışın varmış’ diyor. jason’da tek bir açıklama yok. (evli olanlar empati yapsın, şahsen ben yaptım düşüncesi bile tüylerimi ürpertti) neyse işte böyle sürüp gidiyor. hatta kitabın sonunda aralarını düzelttikten sonra jason’ın verdiği tek taviz şu: evin sağına soluna kalem kağıt koy da giderken sana not yazmayı unutmayayım.
    kitap clondike’ın dediği gibi ilk gelişimlerden. her şey bir yana gelişim sevenler beğenecektir diye düşünüyorum…:):gül:

12. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Christine Flynn ''İKİNCİ ŞANS'',
    Kitabın adını görüpte yanılmayın benim gibi...Bu şansı şerif kullanıyor aslında...:)
    Sevgi dolu bir ailede büyüyen,fakat kendi evliliğinde bunu yakalayamayan sevgili Şerif Gabe,küçük kızı ve hayatı boyunca Gabe' in ki gibi bir aileye ,geçmiş köklere sahip olmak isteyen Laura'nın sıcak hikayesi.....Laura
    sonunda kendi ailesine sahip oluyor...Gabe ise ikinci şansını kullanıyor....:)
    ..........
    Bu arada hanımlar dün gece ''Sultan'' dizisine başladım...henüz altı bölüm oynamış ama hepsini izledim bir gecede...:)
    Tavsiye ederim ....

13. clondike

14. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

http://www.kuflu.com/e-kitap/90125-sandra-marton-c-y-untamed-serisi-1-gecmise-yolculuk.html

Gecmise yolculugu okudum. Bd kızımız 2010 yılından bir sekilde 1975 yılına gidiyor. Ve erkegi nasılsa orada bekliyor. İlk karşılaşmaları ve konuşmaları çok hostu. Kiz uzun süre gelecekten geldigini söylemedi. Söyleyince de adam hemen inandı. Dayanağı eski efsaneler. Neyse efem bunlar birbirlerine asık oluyorlar ve kiz birden kendi zamanına donüyor. Ve nasil tekrar birleşiyorlar söylemeyeceğim iste. Okuyun görün. Yalnız adam Microsoft'un hisselerini satın almak istiyor. Ama adamın yatırımcısı bilgisayarları öyle kotuluyorki orada olan kızımız çıldırıyor. Adama alabildiğin kadar hisse al diyor. Tabi hisse alıp almadığı belli degil kitapta. Tabi biz almadığını biliyoruz. Eğer alsaydı adam bu zekayla Bill Gate'si koltuğundan eder yerine otururdu.:kzgn::zuhaha:
    Sonuçta ben beğendim. En azından bd erkeğimiz duyarsız bir hödük degildi.

15. zipper

16. clondike

Sevgili X_X_X'in seçtiği kitaplar için yorum sayfasını açtım... Geçen haftanın yorum sayfasını boş bırakmayın lütfen...

Geçen haftanın yorum sayfası:

Sarışın Ve Esmer_Yirmi Altı Gece_Fındıkkıran Prens (6-13 Temmuz 2012)

Bu hafta okunacak kitaplar:

(13-20 Temmuz 2012)

1.Miranda Lee - Ç.Y. Passion Serisi 3 - Şüphe Tohumları
    2.Sharon Kendrick - Royal House of Cacciatore Serisi 3 - Mükemmel Gelin
    3.Michelle Reid - Ç.Y. Foreign Affairs Serisi 5 - İhanetin Ardından

17. ekabir16

ekabir16 New Member

diana palmer -büyük yalan

burada yorumları okumuştum ama dün gece okuyabildim.ben bd lerde pek ağlamıyorum gözlerim doluyor bazılarında .bunda dün gece ağladım.çok güzeldi ertesi günü aklımdan silinmez.

elizabeth beverley-dudaktan kalbe

ismi sevdiğim romana benziyor.doktor var betty nells bdleri gibi.aslan parçalamış yüzünü.insanlarla fazla içli dışlı olmayan asosyal biraz.doktor -hemşire bd içinde hatırlayabileceğim bir bd.

elizabeth beverly -yalnızlığa veda

doktor -hemşire bd buradaki doktorumuz daha ciddiyetsiz yakışıklı pek aile babası olmayacak bir tip.zaten çocuklu bir hemşireyle hazır bir aile buluyor .her iki bd de bettylerden daha çok hoşuma gitti.betty de ben biraz sıkılıyorum.kızların gösterişsiz sıradan olduğunu yazıyor.

18. zipper

http://www.kuflu.com/e-kitap/90415-day-leclaire-salvatores-serisi-1-bebek-kimde.html

nasıl güzel,nasıl eğlenceli,hareketli,her sayfası heyecan ve neşe dolu bir kitaptı.shakespeare in komedileri gibi yüzümde engelleyemediğim bir gülümsemeyle okuyup bitirdim kitabı.salvatore ailesine bayıldım,esprilerine,neşelerine,bu da diğer kardeşleri merak etmeme yol açtı...ama :Lv:luc,ahh luc:Lv:..nasıl cezbedici ...şeker gibi..
    kitapta özellikle kanepede yakalanmaları :füü:ve nikah sahnesinde çok güldüm:zuhaha:

fireye hak veriyorum ,bence de Day Leclaire in en güzel kitabı.:saygilar:jesica ve serrese çok teşekkürler..:gül:
    eğlenceli zaman geçirmek isterseniz kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum,pişman olmazsınız;)

19. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ya bu muhabbetlerde olacak değil mi amanın ya benim kızım daha 3.5 offffff ...

ASyakkabı altı ha vay vay vay benim hemşom rüyalarının sergeisini buldun demek Allah bir ömür her an her saniye tatlı heyecanlarla dolu huzur mutluluk kaynağı bir birliktelik nasip etsin sana ...Çok sevindim...:gül:

Süpersin resimlere ne diyeyim koredaşım...:Lv:

Oy oy oy hemşom sonra yoldaşım amanın iki üç gün kendimi toparlıyayım dedim tüm bekarlarımız bir bir kapılmış...Çok sevindim inşallah hayırlısıyla tamamına erer huzur mutluluk dolu bir hayatın olur ...Eş çok önemli güzel kalbinin aynası bir birliktelik olur inşallah ...

ahhhhhh diyorum insan kalbinin üzerindemi taşır ya gözlerimin dolduğu bir andır okurken ...:Lv::Lv::Lv:

Bitmesin diye yavaş okudum düşün :Lv:;)

Gelelim kaçırdıklarıma dizi tanıtımlarınızdan dolayı true blood a başladım o ne +++++18 gelişen bölümlerde bakacaz artıkın ...;);)

20. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

canım çok sıkkın dışarı çıkmaktan vazgeçtim güzel bir bd bulsam süper olur

Bu Sayfayı Paylaş