Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. ekabir16

ekabir16 New Member

valla arıyorum zipper okudum ben o bd yi gelişim gibi hatta bende bd var

Nayiri bunu beğendi.
  2. Emma

Emma New Member

sibelmert cumartesi dönecek tatilden
    bakayım neler olmuş bilmecelerde uzun zamandır geliyordum:füü:

3. gülay

gülay Well-Known Member

arkadaşlar çok teşekkür ederim...:Frnds:dün akşam arkadaşlar ani baskın yapıp oturmaya gelince nete giremedim, o yüzden sizlere zamanında ilgilendiğiniz için teşekkür edemedim,çok sağ olun...:$söylemiş olduğunuz kitaplar listeme girmiştir,en kısa zamanda kendime hediye olarak alınacaktır...:saygilar:şimdi kitaplarımı netten sipariş ettim,iyi ki varsınız...:D:Lv:
    yorumlanacak kitaplara inşaallah en kısa zamanda okuduğum kitapları yorumlayarak katılacağım...ilginize teşekkür ederim...:Frnds:
    kitaplara teşekkür etmeye gelince;benim için hiç bir zaman yük veya zorunluluk olmadı ve bu kadar emeğe karşı sadece teşekkür ettiğim için utanmış olduğum da söylenebilir,ne yazacağımı bilemediğim için hep teşekkür ettim ama bunun yetersiz olduğunun da bilicindeyim o yüzden arkadaşların iyi niyetine sığınıyorum...:Lv::gül:en değerli şey zamanken bizler için bu kadar zamanını harcayan arkadaşlara ne kadar teşekkür edilse azdır...:sak sak::saygilar::Frnds::gül:

4. bermer

bermer Well-Known Member

Clondike, sabrına ve terbiyene hayranım!:gül::sak sak::gül:
    Ancak karşındakinin bunu anlayabilecek yapıda olduğuna inanmıyorum, saygısızlık diz boyu...:kzgn::kzgn:

5. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Bende Beyaz dizi alfabetik yazarlar listesinde bir mesaj okumuştum.
    tam istediğim liste diyordu bir teşekkür bile etmeden.o üye bir dahada siteye hiç uğramamış ne söylesek az ama sustuk susmak en iyi cevap bence bizlerin birbirimize karşı candan oluşu yeterde artar bile başkaları için emek verenler sevgiyi fazlasıyla hak ediyorlar ;
    ne diyordu Selvi Boylum Al Yazmalım filminde, SEVGİ EMEK İSTER,
    Sevgiyi hak edemeyenlerde hayatları boyunca sevgiden mahrum yaşamaya devam edeceklerdir. Ne diyelim kendi seçimleri.

6. Emma

Emma New Member

internete bir yere kopyalamışlar listeyi
    yanında kmin tarayacağına ait notla beraber
    insan bari onları temizler diyor içinden:zuhaha:

7. eun sung

eun sung Well-Known Member

Biz zaten bu zihniyettekiler için zaman harcamıyoruz paylaşmanın güzelliğini ve verdiği doyurucu hissi bildiğimiz için paylaşıyoruz canım ...Bazı insanlara ne desen anlamaz kendi beyninin tekrarlarında yaşar onlardan biridir mutlaka...Senin anlayışın ve hoşgörün mesajdada çok güzel kelimelerle birleşmiş ve duygularımıza ferman olmuş...:gül::sak sak:
    Bd bilmecelerine sınav önü iyi takmıştım dur bakayım nelker olmuş (hatırlattığın için sağol):Lv:

İnanmıyorum üşengeçlik olur da bu kadar mı olur pes :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

8. alkane

alkane Well-Known Member

Bd bilmeceleri tıkanınca, Sibelmert ve Anonim ortalıklarda yok galiba tatildeler diye düşünmüştüm.Emma yazmış; Sibelmert pazartesi dönüyormuş acaba Anonim nerlerde........;)

9. zipper

zipper quae nocent docent

Muhtemelen o da tatildedir:cool:

10. lili.sshi

lili.sshi Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/90342-...-serisi-2-hayalimsin-dreaming-you-ceviri.html

:sak sak::sak sak::sak sak::sak sak::sak sak:​

Arkadaşlar size ne söylesem ne desem az. Emeğinize yüreğinize sağlık. Kitap müthiş çeviri müthiş :sak sak:

Bizim için yapmış olduğunuz emeklerinize karşı sadece teşekkür edebiliyoruz. Çok küçük kalıyor ama içine sevgimizi de katıyoruz :Lv:
    Hikaye müthişti
    Özellikle de esas kızımızın yanmış kumarhanenin külleri arasında esas oğlanımız tarafından görüldüğü o sahneyi göz yaşları içinde birkaç kez okudum :'(

Sevgili filik24 , ebr , Sahara , pl1 , clondike hepinize çok çok teşekkürler :Frnds: :canim:
    Bu güller sizin için :saygilar:​

11. niluferr

niluferr Member

lisa-kleypas-gamblers-serisi-2-hayalimsin-dreaming-you-ceviri

büyük bir keyifle okudum. emeği geçen tüm arkadaşlara filik24, ebr , Sahara , pl1 , clondike çok teşekkür ederim. emeklerinizin karşılığı ödenmez. bana göre yetenekleriniz bu sitenin boyutlarının çok üstünde. ülkemizde bulunan romantik kitap yayıncılarının sizdeki yeteneği farketmesi yakındır (belki de etmişlerdir) diye düşünüyprum. yabancı dilden seçilecek kitapların seçimi, serilerin yayın sırası, okuyucu kitlesinin ihtiyaçlarının saptanması gibi konularda bana kalırsa editör olarak sizlere ihtiyaç var. tekrar teşekkürler..

not: kitabı okurken sara olarak aşağıdaki resim geldi aklıma

12. X_X_X

X_X_X Active Member

Herkese iyi akşamlar:)

Ebe seçiminden kurtuldum derken iş başa düştü:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Acaba *Emma* ebe olmayı kabul eder mi?:$

13. Emma

Emma New Member

kovalamaca mı saklambaç mı:zuhaha:

14. Emma

Emma New Member

Kitabı seçtim arkadaşlar ama adını yarın açıklayacağım
    tek kitap
    pl1le benim favorilerimizdendir tam yorumluk
    süper bişi
    meraklanın şimdi başım biraz ağrıyor o yüzden iyi geceler diyeyim

15. clondike

clondike Well-Known Member

Senin kitap Cuma akşamı okunmaya başlayacak...Çok sağ ol... :gül:Geçmiş olsun.:Frnds:

16. bermer

bermer Well-Known Member

Bir kitap takıldı kafama, kesin arşivimde var ama adını hatırlamıyorum.
    Kırmızı dizi idi, kadın bir nedenle hapis yatıyordu(3 sene) adam avukat, kefaletçi veya kaçak avcısı gibi bir şeydi. Aynı zamanlara denk düşen kendi boşanması yüzünden ya şahitlik yapmamış yada evrakları zamanında teslim etmemişti ki kadın hapiste yattığı süre için onu suçluyordu. Kitap arkası özet bu tarzdı diye hatırlıyorum.

Adını hatırlayan var mı? Takıldım kaldım, şimdiden teşekkürler...

17. zipper

hapis yatan bir tek kadın biliyorum.o da kırmızı diziydi ama adam polisti ve kadın onu suçluyordu.kadının eski kocası çocuğunu göstermiyordu.adam ona yardım ediyordu.ben bu kırmızı diziden epey etkilendiğimi hatırlıyorum

ah galiba aynı kitaptan bahsediyoruz

18. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Merhaba arkadaşlar, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum, çünkü daha yeni sayılırım :p Birşey sormak istiyordum, yanlış hatırlamıyorsam Debbie Macomber tarafından yazılan bir bd vardı, esas kız, tecavüze uğruyordu, biraz hüzünlü ama aynı zamanda umut vaad eden bir kitaptı. Esas oğlan ortaya çıkınca kızımızın yaralarını sarıyordu falan. (Tam da hatırlamıyorum gerçi) O hangi kitaptı ya? Hatırladıysanız sitede var mı?

19. Emma

Emma New Member

hapis yatan bir kız da benden
    adam çiftçi kızımız da onun çiftliğinde çalışıyor
    sanırım bir tanıdık ya da devlet yollamış onu
    sonra kız aklanıyor tabi
    benim aklımda sadece bu var

debbie'nin tecavüz mağduru kızını okumadım ama birçok bd de var bu konu

20. zipper

http://www.kuflu.com/e-kitap/47231-lucy-gordon-masum-ve-guzel.html#post546107

benim dediğim kitap bu..

Bu Sayfayı Paylaş