Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Emma

Emma New Member

Haftanın kitabı seçilmiştir
    PL1 ile benim çokk sevdiğimiz müstesna bir örnektir.

Ayrıca sizler için ilk word denemelerimizden olan eski bir örnek (çıraklı dönemi diyelim) konuya eklenmiştir
    Tarama Emma, Düzenleme: PL1

Emma Richmond - Türkiye Günlüğü

Bu hafta yorumlar sanırım yıkılır:zuhaha:

2. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/90562-vicki-lewis-thompson-tatli-bela.html

çok güzel, çok komik, çok sempatik, çok sakar...işte böyle bir kitap. fazla mı özet oldu? hemen deteya giriyorum.
    chance'in erkek kardeşi ile andi'nin kız kardeşi evli. chance ciddi bir iş adamı, andi ise deli dolu bir kız. birbirlerinden tamamen farklı kişiliğe sahip karakterlerimiz ne zaman karşılaşsalar bir olay oluyor. ilk karşılaşmalarında andi chance'i bekarlığa veda partisine gelen erkek striptizci zannediyor. chance onun içlerinde annesinin de bulunduğu bir dolu kadının önünde striptiz yapmasını beklediğini anlayınca beti benzi atıyor. bir de ne zaman karşılaşsalar birinden birinin eli ayağı dolanıyor. andi düğünde havuza düşüyor. chance kahvesini laptopa döküyor filan. :)
    diyaloglar esprili ve hoş. zevkle okuyacaksınız. bir de kitaptan aklımda kalan bir laf var. 'boş geç' :)

3. ekabir16

ekabir16 New Member

jane austen -northanger manastırını okuyorum çok ilginç ve heyecanlı geldi sonuna bakmamak için kendimi zor tutuyorum

Nayiri bunu beğendi.
  4. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Herkese merhaba.Ben geldim.Kapıdan içeri girdim,bavulu bir kenara attım,üstümü değiştirdim ve küflüye girdim.Bu nasıl bir alışkanlık böyle :Lv: Normalde seyahatten gelince hemen bavulu boşaltırım.Şimdi amannn nasılsa içindekiler kirli hemen boşaltmasamda olur şeklinde burada ben yokken yazdıklarınızı okuyorum. Yani hepi topu 5 gündür yokum ama sayfalarca yazı yazılmış.Yokluğumda fark edilmiş,çok mutlu oldum okuyunca :canim: Cevap yazacak o kadar çok konu vardıki ama hepsinin zamanı geçmiş sanırım.O yüzden geçmiş olsun,gözün aydın, iyiki doğdun,allah kolaylık ve sabır versin diyerek kısa özet geçiyorum :p
    Sevgiler :gül:

5. canbaz

canbaz Well-Known Member

Hoş geldin:)

6. bermer

bermer Well-Known Member

Mutlu son :Lv:...:zuhaha: Dayan!;)
    Hoşgeldin, yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğün yerleri anlat bize :gül::Frnds:

7. samyeli90

samyeli90 Well-Known Member

Okumuştum gerçekten muhteşem bir kitap

8. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Hoşbulduk :Lv: Antalya-Olympos'da idim.İlk defa gittim.Çok güzel bir yer.Doğa muhteşem.Bir tarafta binlerce yıllık tarih,diğer tarafta inanılmaz bir denizve dağ manzarası. Gitmeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

9. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Hoşgeldin SibelMert özledik seni :gül:

10. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Çok teşekkür ederim.Ben de özledim sizleri :gül:

11. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

12. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

hoşgeldin sibelmert

ayrılıkların engüzel anı kavuşma zamanı.

13. clondike

clondike Well-Known Member

Kadıköy'de benim için ilk sırada Baylan'da cup griye yemek var. Göztepe'den ne zaman Kadıköy'e insem hep aynı şeyi yapıyorum... (Bu Kadıköy'e inmek sözü de ne gariptir ama... Kadıköy bir ilçe ve oturduğum semt de oraya bağlı ama Kadıköy'ün semtlerinde oturanlar ilçe çarşısının bulunduğu (iskele vs.) meydana gitmekten söz ederken hep böyle derler...)
    Yok askerden geleli daha çok oldu, ben sıkı takipteyim. Geldiği günden bile haberim var:zuhaha::zuhaha:

Çok geçmiş olsun... Kamyon şoförleri bir de arka tamponlarını takmayı çok iyi becerirler. Rahmetli babam anlatmıştı. İki kamyon şoförü özellikle bayan şoförler arkada ise bunu nasıl becerdiklerini anlatıyorlarmış. Arka plakalarının takılı olduğu yer bir gariptir ya kamyonlarda... Oradan bahsediyorum...
    86 dan beri araba kullanıyorum ben de... Üstelik İstanbul trafiğinde... Yazmaya kalksam ayrı birkaç kitap çıkar sanırım... :eek:ff:

Her şeyi göze aldım bugün doğrudan GATA'ya gittim. Sabah erkenden gittiğim halde 17:00 de gelebildim eve...
    Sonuç... Psikiyatri... 11 Eylül'e heyete girmesine....:zuhaha::zuhaha: (Bu çıldırmış birinin gülmesi) Kardiyoloji de bir rontgen çektirip, 11 Eylül heyetinden sonra kendilerine gelmeme karar verdi. Ama gelirken Beylikdüzü'nde yapmam gereken işi yapmış olarak gelmeliyim. Nedir o iş? Üzerinde TC kimlik no olmasına ve İl Sağlık md. onayı da bulunmasına rağmen Ameliyat raporuna resim ekletmek...:eek:ff:
    Bu arada rontgeni çektirdim ama rontgende kalbin içi gözükmüyor ki! Sadece göğüs kafesini önden birleştirmede kullandıkları metal dikişler belli. Onu da zaten dışardan bile anlıyorsun....:cool:

Hamish konusunda ben de Eun Sung gibi düşünmüştüm. Eskiler mektupların sonuna yazarlardı. Selam kelam biter...
    En sona "Not:" yazdığımız gibi onun yerine "Hamiş" yazarlardı...

Ve bu kanunun değişmiş hali... İşlerim bitsin. Ankara'ya yazacağım .Bari benden sonrakilere bir faydam dokunsun... Bu nasıl kanun değişimi?

Filmini de izle mutlaka....;)

Farklı değiliz merak etme...;) Hoşgeldin bu arada....:gül:

20 sene önce gitmiştim ilk kez. Kızım 8 aylıktı... Çıralı'ya da çıkmışsındır sen. Hala doğal olarak yanan ateşlerde ızgara yapan var mı?:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    Beydağları yüzünden her daim serin olan bir Akdeniz kıyısı...:)

14. alkane

alkane Well-Known Member

Hoşgeldin :Frnds: :gül: sensiz Bd Bilmecelerinin boynu bükük kaldı:':)'(

15. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Teşekkür ederim,gerçekten de dediğin doğru.:gül:

Teşekkür ederim :gül:
    Evet Çıralı'da sahile sıfır çok güzel bir otelde kaldım.Ateşli yere gidemedim ama Likyalılardan kalma tarihi yerleri dolaşıp resim çektim.
    Klima etkisimi bilmem ama anormal sıcaktı,serinlik yoktu ne yazık ki.Hatta deniz bile ılıktı.Ve bir de deli balıklar vardı.Habire gelip gelip bacaklarımı ısırıp (sadece benim ama) bağırttılar beni bol bol :p

Teşekkür ederim Alkane,hoşbuldum gerçekten.:Lv:
    BD bilmecelerinin bana ihtiyacı kalmamışki......;) Birşeyler hatırlamaya gerek yokmuş,google yeterliymiş bulmak için meğerse :cool:

16. alkane

alkane Well-Known Member

Bide buradan teşekkür edeyim kızlar size:canim: emeklerinize ve yüreğinize sağlık:gül:

17. Emma

Emma New Member

ni demek biz her zaman buradayız
    ayrıca siz söyleyin biz arşivi deşelim yine eski kitap bakıyorum nette

bu arada ben pl1 in taramayı unuttuğu bir sayfayı taradım birde kapak yaptım
    lütfen tüm alkışlar pl1 için:Frnds:

18. alkane

alkane Well-Known Member

Sorma ya o google amca hikayesini duyunca şaştım kaldım:saskin::saskin: resmen bende deli gibi boşuna arşivimi karıştırmışım işin kolayı varmış...:p eee ne demişler;hatırlamıyorsan yaz google bulsun sana...:zuhaha::zuhaha:

19. alkane

alkane Well-Known Member

Özür mesajı;

Anonim http://www.kuflu.com/gruplar/36-bey...012-arasinda-okunacak-bd-ler.html#gmessage721

Ekabir http://www.kuflu.com/gruplar/36-bey...a-leight-itiraf-saati-15-22-haziran-2012.html

Canbaz http://www.kuflu.com/gruplar/36-bey...-gece_findikkiran-prens-6-13-temmuz-2012.html

X_X_X http://www.kuflu.com/gruplar/36-bey...mel-gelin_ihanetin-ardindan-13-20-temmuz.html

lili.sshi http://www.kuflu.com/gruplar/36-bey...urdu-ikizlerin-sirri-29-haziran-6-temmuz.html

Yukarıda ismini yazdığım ve sayfalarının linklerini eklediğim arkadaşlarımdan Haftanın Kitabı bölümüne seçtikleri kitapları elimde olmayan sebeblerden dolayı ( eşim yeni geldiği için bir süre kitap okuyacak fırsat olmamıştı,akabinde tatile gidincede kitap okuyamamıştım :eek:ff:) seçtikleri kitaplarıa yorum yazamadığım arkadaşlarımdan özür diliyorum:$ bundan sonraki seçilen kitapları en kısa zamanda elimden geldiğince okuyup yorumlarımıda sizlerle :canim:paylaşmaya gayret göstereceğim...

Not: Bu mesajı yazmamdaki sebep "Haftanın Bdsi Bölümünü" severek takip etmem ve kitap seçen arkadaşlarıma karşıda sorumluluk hissetmem.

20. Emma

Emma New Member

bende bir süredir takip edemedim
    düzenlemeler
    arşivimi derlemem toplamam
    üstelik arkadaşlar beni ebeleyip utandırdınız

Bu Sayfayı Paylaş