Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. tantana

tantana Well-Known Member

carol marinelli - yeni başlangıçları okudum.seri adı ve kitap alakasını çözemedim.bedded by blackmail serisi ama şantaj filan yoktu.kız hatta isteye isteye gitti

Nayiri bunu beğendi.
  2. pandora04

pandora04 Member

Saol

periza bunu beğendi.
  3. eun sung

eun sung Well-Known Member

O kurs yerine benim de gitmem lazım birde eşimi ikna etmem lazım (kızımı alıp gelirim sizlerle ):Lv: biz ailecek sizde serbest tek tek takılırsınız...Yanınızda aile olursa ciid düşünceli çekikler yakşalır bizde onları değerlendirme sürecinden geçiririz eşim ve kızımla :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. merteren

merteren Active Member

Merhaba, BD Gelişim Janet Dailey - Related Books Serisi 3 vahşi tutsak kitabını okurken yıllar önce okuduğum bir kitap aklıma geldi.Bu kitapta adı geçen Paulo ile Travis'in aşkını anlatıyordu .Ama adını bir türlü hatırlayamadım.Aranızda hatırlayan olursa çok memmun olurum.

5. canbaz

canbaz Well-Known Member

sonunda bende wade ile tanıştım tanışmaz olaydım ne o yaa son dakikaya kadar bir insan bu kasar duygusuz bencil ukala vb...:)olabilir mi demeyin evet oluyor bide bir gecelik evlilik bdsinin erkek kahramını var odaha laf işitti benden ama vveee bu arada herkese merhabalar nasılsınız:)

6. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

kızma ustacım ama tantana haklı bence siz zaten bulmus evlenmişsiniz niye kızcagızın korelilerini istiyorsunuz:zuhaha:
    ve gene nerden geldi bu kore muhabbeti ya :'(

periza bunu beğendi.
  7. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/90702-carol-marinelli-c-y-bedded-blackmail-serisi-17-yeni-baslangiclar.html

---spoiler içerir---

hunter miles, zengin, yakışıklı, yatakta yıldızları saydıran, finans dünyasından olup herkesi kendine hayran bırakan süper über bir adam. aslında bu özellikleriyle nerdeyse insan üstü bir varlık… bir yıl önce olan bir trafik kazasında annesiyle babasını kaybetmiş, kız kardeşi de sakat kalmış. hunter arabada bile olmamasına rağmen bu kaza için kendini suçluyor. (illa bir pürüz olacak tabii.)
    biraz da tesadüf eseri lily ile tanışıp harika bir gece geçirdikten sonra ertesi sabah lily’ye on iki aylık bir evlilik teklif ediyor. amaç hem kardeşini rahatlatmak hem de iş dünyasındaki görüntüyü kurtarmak. lily önceleri hık mık dese de biraz da banka borçlarından kurtulmak için kabul ediyor. sonrası bildik, hesaba katılmamış duygular ve hesaba katılmamış hamilelik…:Lv:
    üçüncü şahıslara gelince; kötü kadın olmayan bd sayısı azdır ve bu onlardan biri değil…. kötü kadınımız sekreter namı diğer abigail. bu kadına kızsam mı nefret mi etsem yoksa sadece acısam mı bilemedim. çünkü kadın hunter’ın eski nişanlısı. adam sıkılıp bırakmış ama iyi bir sekreter diye işten de çıkarmamış. hunter’ın bütün hayatını organize eden kişi tabii pislik yapmaktan geri durmuyor ama bir yandan da şunu düşündüm. kim eski nişanlısının düğününü organize etmekten hoşlanır ki…:ha:
    bu arada hunter’ın baş ağrısı problemi var. babası buna benzer bir problem yüzünden annesine eziyet ettiği için hunter aynı şeyleri yaşamak ve lily’ye yaşatmak istemiyor. halbuki adam bir doktora görünse bunların hiç biri yaşanmayacak ya neyse zira hastalığı da basit bir orta kulak iltihabı çıkıyor…:)
    clondike’ın ön yorumda da belirttiği gibi kitap bittikten sonra açıklığa kavuşmayan tek şey abigail’in durumu. işe devam edecek mi etmeyecek mi? :D insan kocasını eski nişanlısıyla bütün gün dip dibe çalışmasını kaldırabilir mi?

8. alkane

alkane Well-Known Member

Wade konusunda uyarmıştım senin :cool: ama bd dünyasında wade'den beter karakterler çok fazla...:dil: biz iyiyizde canbaz seni pek göremiyoruz buralarda ??

9. alkane

alkane Well-Known Member

Dün, bu kore muhabbeti dönerken buralarda; Bukitooooo nerdesin yetiş:help: gelde "Ericten şaşkın Sookie'den" konuşalım diye bağırasım geldi. :D:D

periza bunu beğendi.
  10. bukito

bukito Well-Known Member

hiç sorma kore muhabbetini görünce ben tabanları yağlıyorum. :zuhaha: bu arada s05e07'de işler sarpa sardı. çok güzel bir sezon olacak çok...:glmsm2:

11. Emma

Emma New Member

ben onlardan da konuşamam ama Kore muhabbetini görünce :glmsm2:böyle oldum.
    arkadaşlara maşallah ne dediler hiç anlamadım:füü:

periza bunu beğendi.
  12. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

13. bukito

bukito Well-Known Member

hiç uğraşma zaten, anladığım kadarıyla bu kore işine giren bir daha kendini kurtaramıyor...:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  14. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

15. vişne bahçesi

yok merak etme kurtuluyo ben girdiğim hızla cıktım mesela :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  16. bukito

bukito Well-Known Member

büyük geçmiş olsun diyorum...:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  17. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Bu diziyi seyrettiğim sürede şu kadar bd okuyabilirdim dediğin an (benim gibi) Kore olayı başlamadan bitmiş demektir.:glmsm2:

periza bunu beğendi.
  18. vişne bahçesi

aynen gerci ben 6 bölüm dayandım :p ama sonra dedim ya bdler bundan daha eglenceli almıslar bdyi sıkıcı hale sokup dizi yapmıslar deyip bıraktım ki benim izledigim komedi tarzıydı;) bide ben konusmalarına dayanamıyorum :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  19. vişne bahçesi

:zuhaha::zuhaha:cok tesekkür ederim :zuhaha::zuhaha:ee ne demişler dost hatrına çiğ tavuk yenir ;)
    simdi kore severler gelip yeter bu kadar muhabbet deyip kırcaklar kafalarımızı :zuhaha:gerci kıyamazlar bize :Lv:

periza bunu beğendi.
  20. clondike

clondike Well-Known Member

Bugün Sevgili Çitlenbikk'e uğrayıp 24 adet BD yi teslim aldım.:canim: Sadece 1 adedi daha önce Sevgili Leyla_yy arkadaşımız tarafından küflüye eklenmiş. Diğerleri Küflü'de de yok, tarama listelerinde de... En kısa zamanda eklemeye çalışacağız...;)

Sitede olmayan, tarama listesine eklediğim 23 kitap:
    Anne Mather İlişkiler
    Anne McAllister Tehlikeye Bayılırım
    Anne Stuart Esrarengiz Yolculuk
    Audra Adams Parlak Yıllar
    Beverly Sommers Tehlike Çemberi
    Cait London Erime Noktası
    Carla Casidy Gül Bahçesi
    Carly Bishop Pamuk İpliği
    Carole Buck Bir Küçük Kıvılcım
    Christine Flynn Kate'nin Seçimi
    Christine Smith Garip Bir Cinayet