Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. bermer

bermer Well-Known Member

Şimdi.... Kore dünyası ile burada dönen muhabbetleri izlerken tanıştım. Bd sevdiğim kadar sevdim.. Hatta hala mesajları arşivimde durur, bir nevi izleme listem oldu...

-2012'den kesinlikle A Gentleman's Dignity izlemelisiniz derim yoook böyle bir şey.. Kim Do Jin:Lv::Lv::Lv: fanı oldum, kibrine, mimiğine hayranım, yazık ki evleneli 2-3 sene olmuş:gül: Son 2 bölüm eğer olimpiyatlar yüzünden ertelenmezse yayınlanacak, ayrılması çok zor olacak:'(

Ayrıca diğer izlediklerim;

-One Percent of Anything 26 Bölümlük bir dizi, isimleri Hasan Ayşe yapın aynen bizdenmiş konu aşina ve sıcak. Önyargılı başladım, kaçamadım. 15. bölümdeyim... Şu an ekranımda...:Lv:
    -Pasta 12. bölümdeyim...
    -BOF 4. bölümdeyim...
    -My Girl 4. bölümdeyim...
    -Shining Inheritance, 28 bölümdü bitirdim dün ve yan karakterlerin oyunculuk gücü muhteşemdi. Otistik çocuk rolünü oynayan Yun Joon Suk, bu rolü oynarken sadece 14 yaşındaymış, inanamadım. Oynadığı dizi ve filmleri listeme aldım. vee Eun Sung, nikini bu diziden sonra daha çok sevdim...:gül::gül:
    -Get Karl!Oh Soo Joong 2. bölümdeyim...
    -Lie Too Me 12.bölümdeyim...

Filmlerini, Tayvan ve Tayland'ı saymıyorum...:zuhaha::zuhaha:

Döne döne, seve seve, en çokta eğlenerek izliyorum...Olmadı açıyorum Bd'mi okuyorum, arada da Küflü kızları ne yapıyor diye ortama bakıyorum..

Digitürk'te tüm kanallarımız açık, ama sadece baby tv seyrediliyor artık...:zuhaha::zuhaha:

Nayiri bunu beğendi.
  2. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Clondike ve Çitlenbikk ikinize de çok teşekkürler.Kitapların ismine bakılırsa çoğu serüven gibi duruyor :eek:ff::p

periza bunu beğendi.
  3. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm,

ooff çektiğine göre şaşırmış gibi bir halin var sibelmert :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. clondike

clondike Well-Known Member

Yok değil...

7 Desire Kırmızı- Eskilerden
    2 Temptation Mor
    2 Manolya
    2 Yasemin
    1 Altın Dizi
    5 Gelişim Serüven
    4 Harlequin Gerilim

;)

Serüven sevmiyor da...:füü:

periza bunu beğendi.
  5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Serüvenlerin hepsi doğruuu arşive gidiyor indiği gibi.herhalde tüm bd ler bitince onlara sıra gelecek :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  6. lili.sshi

lili.sshi Well-Known Member

İyi akşamlar küflüm
    Benim son MacEgan kimin tarama listesindeydi acaba ???
    Haber var mıdır acep :D

periza bunu beğendi.
  7. clondike

clondike Well-Known Member

*Emma*'nın diye biliyorum....

periza bunu beğendi.
  8. lili.sshi

lili.sshi Well-Known Member

Teşekkürler :canim:

periza bunu beğendi.
  9. zipper

zipper quae nocent docent

sevgili anonim bd bilmecelerinden bekleniyorsunuz;)

periza bunu beğendi.
  10. alkane

alkane Well-Known Member

Çok sevindim bu habere ikinizede teşekkür ederim:canim:Kitapları saklayan,getiren, götüren daha sonrada emek verip tarayıp ekleyecek :Frnds:sağolsun:gül:

periza bunu beğendi.
  11. ekabir16

ekabir16 New Member

ben de serüvenleri en son okuyacağım. bir zamanlar agatha cristie nin bir sürü romanını para verip aldım okuduğum halde

kitap olarak olsa ne olsa okurum

periza bunu beğendi.
  12. bermer

bermer Well-Known Member

Sallandık biraz.. 4-5 arası olabir.. 15-20 saniye sürdü...Merkezi neresi acaba?
    Başka fark eden oldu mu?

periza bunu beğendi.
  13. tantana

tantana Well-Known Member

neresi sallandı

periza bunu beğendi.
  14. ekabir16

ekabir16 New Member

hiç hissetmedim burada

periza bunu beğendi.
  15. bermer

bermer Well-Known Member

Edirne-Uzunköprü..

Saroz da veya Bulgaristan merkez olabilir. Neyse tetik yatarız.. koltukda balık gibi kaydım biraz :)

periza bunu beğendi.
  16. tantana

tantana Well-Known Member

geçmiş olsun

periza bunu beğendi.
  17. zipper

geçmiş olsun biz de hissetmedik istanbulda

periza bunu beğendi.
  18. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Biri Kore mi dedi acaba?:)) Ben de bir ara çılgın gibi seyrediyordum. Şimdi biraz sakinleştim. "Big"i bitirdim ben bu aralar. Bir de "Greatest Love" çok tavsiye ederim. Oradaki adama da çok gülmüştüm. O da kendini beğenmiş, huysuuuuz bir adamdı; ama çok da tatlıydı. Kore dizilerinin sonu bazen çok sönük olur ama Greatest Love o konuda da bir hayli iyiydi. tavsiye edilir yani.

periza bunu beğendi.
  19. zipper

depremin merkez üssü saroz muş 4.6 şiddetinde

periza bunu beğendi.
  20. bermer

bermer Well-Known Member

Ah izledim şimdi tekrarındayım :) Patates yetiştiriyorum onun yüzünden, çiçek açarlar mı acaba ? :zuhaha::zuhaha:

Benzer bir adam Pasta'da var, bayıldım bayıldım...Sürekli gülümseme halinde izliyorum..:)

Deprem Saroz Erikle'de hissedilmiş. Dediğim gibi Saroz deniz merkezli anlaşılan...

Saat 23.00 ten beri Sakarya civarında da ufak çaplı depremler olmuş, kandilli rasathanesi kayıtlarına göre.. Sıcak boşuna değil yani...:dil:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş