Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. X_X_X

X_X_X Active Member

Vallahi şaka gibi hanımlar ama şu anda Dabbe: Bir Cin Vakası (d@bbe: Bir Cin Vakası) korku filminin haberini yapıyorum.

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Dün geceden beri çok mu korku filmi diyip durdum acaba:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. tantana

tantana Well-Known Member

dabbe :bir kuflu vakasını da biz çekelim :D

periza bunu beğendi.
  3. bukito

bukito Well-Known Member

paranormal activity tek mekanlı filmlerdendir, bir evde geçiyor. ağaçlar blair cadısında vardı. o ormanda geçiyor.
    aslınka psikologlar (eğer sinirleriniz sağlamsa tabii :)) korku filmlerinin insanları rahatlattığını söyler. çünkü film bitip de kendini kendi güvenli ev ortamında -ya da gerçek dünyada diyelim- bulduğunda kendi dünyanın ne kadar huzurlu olduğunu ve seyrettiklerinin de kurgu olduğunun ayırdına varıyorsun. bu da insana rahatlama duygusu veriyor.

periza bunu beğendi.
  4. alkane

alkane Well-Known Member

Dün gece bir korku filmi furyası almış gitmiş....Şahsım da 20 li yaşlarımda keyifle korkmadan izlerdim, galiba yaşlanınca insan daha çok korkuyor:D:D eee tabi bunun evlenince doğumu var,lohusalığı var eşin nöbetleri var... kısacası herşeyden etkilenecek bir ruh hali oluyor beni en çok etkileyen ise "Elm Sokağı Kabusu" bu film resmen kabusum olmuştur.Zipper:Lv: arkadaşımın da dediği gibi ip atlayan küçük kızların söylediği tekerlemeyi ne zaman duysam düylerim diken diken olur...:help::help::help:

periza bunu beğendi.
  5. X_X_X

X_X_X Active Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

aaa ben izlemedim onu,tekerleme neydi?

periza bunu beğendi.
  6. eun sung

eun sung Well-Known Member

Sana şunu hatırlatayım bir türk atasözünü biraz çevirelim bak ne ortaya çıkıyor internet dünyasına çevirisek ...
    Bana avatarını göster sana kim olduğunu söyliyeyim :zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    Kızım sen murat alkanlıdan sonra cıslardan uzak durman gerektiğini öğrenemedin mi ....Yoksa içinde kendine işkence etmeyi seven bir canlımı var nedir :zuhaha::zuhaha::zuhaha:(dabbeymiş tövbe tövbe )

periza bunu beğendi.
  7. zipper

zipper quae nocent docent

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=U-6iEBfZ6t4]A Nightmare On Elm Street Kid Song - YouTube[/ame]

periza bunu beğendi.
  8. bermer

bermer Well-Known Member

Benim dediğim de de aktiviteli bir şeydi adını hatırlayamadım, digi de izlemiştim baktım ama bulamadım ismini...:eek:ff:
    işte kurgu olduğunu bilsem de rahtlamak için izleyemem, zaten izlediğim filmin adı neydi diye google arama yaptım şimdi, bir kaç sahne seyredip tırstım zati, allah'tan gündüz...:zuhaha:
    ohhooooo, rahatlamak için yapılacak listemde bu madde yok, bakalım listeme; örgü ör, kore dizisi seyret, çiçekleri sula, BD oku, çocuklarla oyna, aşk filmleri seyret, yemek yap, bulaşık yıka, ütü yap, balkonu yıka, banyo yap, öpücük yağmuru, araba sürerken deli gibi küfret, bağır, hız yap, çikolata ye, kahve iç, fal bak, kocaya söylen...... cııık... korku filmi izle yok.. bu madde rahatlama istikametinde bulunmuyor, iyi ki de yok yani.. cıssssssss..:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  9. X_X_X

X_X_X Active Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Ahh ahh ben uzak duracağım ama el mahkum haberi girmem lazımdı ne yapayım:):):)

Aaaa resimleri bile yetti,yarısına kadar dinledimmm yokkkk yokkkkkk vaz geçtim sormuyorum:)

periza bunu beğendi.
  10. tantana

bermer bahsetmiş de aklıma geldı.peki aşk filmleri?en cok beğendikleriniz neler?mesela ben tarihi aşk filmlerine bayılırım.jane austin in kitaplarının filmleri bende ayrı bir yere sahip :)
    Kore aşk filmlerine hiç grmyelim. Sonu güzel biten filmler olsun .

periza bunu beğendi.
  11. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sonu güzel bitmemişti,böğüre böğüre ağlamıştım zamanında ama ben City of Angels (Melekler Şehri) filmini çok sevmiştim.
    Birde dün akşam digide bir film vardı.Çok beğenilecek bir film değildi ama sabun köpüğü tarzında,tam bir bd gibiydi konusu.Sonu da mutlu bitti üstelik.Life As We Know It (Başımıza Gelenler) filmin adı.

periza bunu beğendi.
  12. tantana

City of angels güzeldı evet.izlemediysen sweet november(kasımda aşk başkadır) da çok guzel bir film.hem romantik,hem komedi hem de başrolde yakışıklu biri olsun dersen leap year derim.

13. lili.sshi

lili.sshi Well-Known Member

Ben tekrar, " 200 kiloluk sevgilim" i izledim keyfim yerine geldi koredaşım
    Oh Maşallah :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  14. eun sung

eun sung Well-Known Member

süper komikti diye hatırlıyorum koredaşım...

Biz her daim kore filmlerini severiz dramları hariç...Ama bende severim Melekler Şehrini sonunda çok ağlasamda ...Eşimle eskilerden bahsediyorsak izlediğimiz...Newyork da bir son bahar ve özel bir kadında vardır romantik filmlerde ...Yada 50 ilk öpücük gibi yada Cennet gibi ...vb şeklinde romantik komedi ve romantik filmleri severim ....Ayrıca fantastikte severim bunun sonu gelmez arkadaşım :Lv:

Ahhhh bende ne ağlamıştım o filmde bilmez miyim ???

15. lili.sshi

lili.sshi Well-Known Member

X_X_X
    cim canım haftanın kitabı bana biraz ağlamaklı gibi geldi
    Öyle midir acaba ???

periza bunu beğendi.
  16. Emma

Emma New Member

Jane Austenın hayatını anlatan film çok acıklıydı
    Digitürkte birini bitirdim doyamadım ağlamaya hemen diğer kanalda tekrar seyrettim ve
    adamın kızının Jane olduğunu söylediği sahnede iyice tekrardan bilmiyormuş gibi dağıldım
    ama bana bakmayın kola reklamındaki duygu sömürülerine bile ağlarım
    ya da bayramda şeker alıp çocuklarını bekleyen tontoşlara
    bu arada keanu sandra ikilisinin göl evi favorim bu aralar ve eşimin yarım kestiği Aşk Çeşmesini tam ve yalnız olarak seyretmek istiyorum
    resmen Josh'u gısgandı.... dıdık

periza bunu beğendi.
  17. Emma

Emma New Member

çok ağlamıştım onda da :füü:

periza bunu beğendi.
  18. zipper

zipper quae nocent docent

sweet november,city of angels,ghost,Eternal Sunshine of the Spotless Mind,just like heaven,pride and prejudice,80-90 ların tom hanksli(sleepless in seattle gibi)mel gibson(forever young,teldeki kuş gibi)kızarmış yeşil domatesler ,While You Were Sleeping,Shakespeare in Love, gibi filmlerini seviyorum....ama sanırım çok mutlu bitmese de the notebook benim favorim:Lv:

oops ..amma da varmış:$

periza bunu beğendi.
  19. Emma

Emma New Member

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Xfj8txS2Zbw]agustos 2012 - YouTube[/ame]​

Alıntıdır:D

En romantik film

20. X_X_X

X_X_X Active Member

affınıza sığınarak soruyorum Haftanın kitabı?

bugün sanırım ben pek fark etmesemde çok yoğun geçmiş:saygilar:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş