Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Emma

Emma New Member

http://www.kuflu.com/gruplar/36-beyaz-dizi-sevenler.html

bekleriz:Lv:

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. zipper

zipper quae nocent docent

haftanın kitabını tantana seçti...evet acıklı biraz:'(

periza bunu beğendi.
  3. X_X_X

X_X_X Active Member

ben daha okumamışım onu,eve gidince indirip okuyayım:saygilar::saygilar::saygilar::saygilar: yorumlar ondan sonra o zaman:)

periza bunu beğendi.
  4. harikaya

harikaya Well-Known Member

Christine Feehan sevenlere duyurulur;

Epsilon çıkaracak diye Nisan'dan beri beklediğim "Kara Büyü" hala çıkmayınca gidip İngilizcesini edindim.
    Şu anda hala okumaktayım. Okuduğum yere kadar bir özet yapmak gerekirse:
    "Oh my God..."

Bu arada biz hala serinin dördüncü kitabını beklerken 24. kitabın yazılmakta olduğunu öğrendim. Yazık bize nelerden mahrum kalmışız.

5. tantana

tantana Well-Known Member

yahu bana okadar duygusal gelmemişti.duygusuz muyum ben ya dedim ..yoksa ben wade in türünden miyim :D
    Kuflu ailesinin film arşivinin geniş olmasına sevindim.kitap okumak ve film izlemek en büyük mutluluklardan biri benim için..bu kufluyu ilk bulduğum zamanlar cok sevindiğimi hatırlıyorum.şimdiki kadar büyük bir arşivi yoktu ama hazine bulmuş gibi olmuştum :saygilar:
    Peki aysekoc,yıldızlıatlas,coraline veya caroline filan vardı.niye artık olmadıklarını bilen var mı?

periza bunu beğendi.
  6. lili.sshi

lili.sshi Well-Known Member

X_X_X
    canım affına asıl ben sığınıyorum senin adını yazarken aslında tantana yı kastediyorum .
    Tek bir mazeretim var oda oruçlu olmak :D

periza bunu beğendi.
  7. bermer

bermer Well-Known Member

Kore'nin romantik komedileri, Tayland Lakornları ve Taiwan dizileri vee diğer dünya sinamalarından tekrar tekrar izlemeye doyamadıklarım;

Monte Kristo Kontu(hem filmi hem dizisi süperdir)
    Pride and Prudence (hem filmi hem de dizisi ahhh Mr. Darcy ah)
    Rüzgar gibi geçti (Rey Butler of off..)
    Moulin Rouge
    Grease (Daha sabah G/İ'a klibini gönderdim)
    Ghost (Ah o çömlek sahnesi)
    Pretty Woman (Şarkıını hatırlamayan var mı?)
    Love Story
    While You Were Sleeping
    Original Sin
    Braveheart
    Made of Honor
    Dirty Dancing
    You've Got Mail
    When A Man Loves A Woman
    How To Lose A Guy in 10 Days
    Legends of the Fall
    Miss&Mr Smith

8. Emma

Emma New Member

kara büyü bugün face de gördüm sanırım çıktı ya da dağıtımda
    konuyla alakalı olmayınca bakıp geçtim

9. bukito

bukito Well-Known Member

insanlar sevdikleri ve zevk aldıkları şeylerle rahatlar. ben sevdiğim için iyi geliyor. ev işleri hariç diğerleri bana da uyuyor ama.

'notebook' benim de favorilerimden. 'eternal sunshine of the spotless mind'ı izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum. bir de 'cesaretin var mı aşka' benim ilk onumdadır.

adı benim de ilgimi çekti ama konuya bakmadım. malum elimdekileri bitirmeye çalışıyorum. bir de ağustosta michelle reid yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum...

10. Emma

Emma New Member

var sana tanıtımını şimdi senin için açtım

periza bunu beğendi.
  11. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Ya halka filmi dediniz de aklıma geldi. Gecen gün bir kamera sakası izledim. Halkadaki gibi bir kiz beyaz gecelik giymiş saclarıyla yüzünü kapatmış koridorda kapının arkasına saklanıyor. Kapıyı açan her kim olursa ciglik çığlığa bağırıp kaçıyor hatta bazısı korkudan kendini yere atıyor. Yalnız bir adam vardı ki kizi görünce önce ürktü sonra kıza saldırdı bı dövdü bı dövdü. Cesaret diye buna derim. Ben gülmekten yerlere yattım dogrusu.

periza bunu beğendi.
  12. zipper

bence adam yılların intikamını almış:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  13. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Negüzel sohbetler....okumak iyi geldi yazdıklarınızı.
    ''YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ'' den bahsetmişsiniz ve yazarın diğer kitaplarından.Ben okuduğumda depresyona girdim...sonu mutlu bitmeyen kitaplar beni rahatsız ediyor.Yalnız şu an farkettim ki kitap Jane AUSTEN 'in hayatını anlatan kitaba benziyor.Fedakarlık yapan yine kadınlar...çocuklarına onların adlarını veren erkekler....
    ....
    Korku filmlerinde beni daha çok müzik korkutuyor...resmen kalp atışım yükseliyor kalbim boğazımda atıyor sanki....:)
    Bu gün çok beğendiğim iki kitap okudum.Okumamışsanız tavsiye ederim...
    1_Violet WİNSPEAR ''Ismarlanan Gelin''Kahramanlarımız mavi kan İngiliz soylusu Bliss ve yoksulluktan en tepeye çıkan Paris'in hikayesi....belki Paris 'in damarlarında Türk kanı olduğunu bilmek ilginizi çeker.Türk lokumu,çini soba falan...İlk karşılaşma kızımızın kumarbaz babasının kumarda malikanelerini kaybetmesiyle oluyor.Daha sonra erkek kardeşi,Paris'e borçlanınca tamamen masum olan Bliss onunla karşı karşıya gelir...ya evlenecek ya da...
    Ayrıntıya çok girmek istemiyorum ki okurken zevk alın.
    Bliss, Paris'i ''Eğer kalbine bir tekme atsam sonra kendi ayağımı sarmam gerekir.'' diye tanımlıyor.
    Paris beni çok etkiledi.Keçilerin arasında geçen yalnız bir çocuk...Bliss'e hep değer verdi.Gerçek aşkın tıpkı güller gibi sadece sıcak güneş ışığında gelişeceğini söyleyen biri...
    ''Sahilde sayılamayacak kadar çakıl taşı bulunur.Bunlardan bir bölümü de gerçekten çekicidir.Bir erkek hayatının bir bölümünde dünyayı bir sahil ,kadınlarıda eğilip topladığı çakıl taşları olarak görür.Topladığı bir süre oynayıp sonra da attığı çakıl taşları gibi...sonra birden bir türlü atmaya,ayrılmaya kıyamadığı bir taş geçer eline.Bunun üzerine onu sürekli olarak saklamaya karar verir.Sen benim sahip olduğumsun ''diyor Beliss'e...
    Diyorum ya okuyun zevk alacaksınız.

2_ Sarah HOLLAND ''Yalnız Sen'' Kahramanlarımız Natasha ve Alex...Bir filmde başrolü paylaşacaklar ama geçmişte evlilermiş ve Alex Natasha'nın kendisini kardeşiyle aldattığına inanarak ayrılıyorlar.Kıza etmediğini bırakmadı açıkçası...Konu bildik...
    Aslında Alex'in güvensizliği Natash'nın incinmesini okuyoruz.Kızı kırdı döktü...sonra ''Sen benim güneşimsin Natasha.Sen olmasan ben ölürüm.Beni bırakma yaşamım sensiz karanlıklara gömülür,ben bir hiç olurum'' diyerek kızı kandırması çok kolay oldu....:)
    ......
    Bir yanda değer veren bir yanda örseleyip kıran iki karakter .

Görüşmek üzere...:)

------------------------------------------------------------

Çok özür dilerim ...:)

-----------------------------------------------------------------
    Çok ama çok özür dilerim mesaj ard arda çıkmış...:)

Bu arada romantik aşk filmi olarak yenilerden ''AŞK YEMİNİ''ni izlemediyseniz tavsiye ederi...hafızasını kaybeden kızımız birdaha asla hatırlıyamıyor kocası ile yaşadığı yılları ...aynı adama tekrar aşık oluyor...yaşanmış bir hikaye olması ilginç gelmişti bana.

14. bukito

bukito Well-Known Member

çok teşekkürler, en sevdiğim bd yazarı olduğunu söylemiş miydim...:)

periza bunu beğendi.
  15. bermer

bermer Well-Known Member

Melanie Milburne - Çaresiz Gelin'i okudum...
    Babasının sorumlu mali işlerde zimmetine para geçirdiği iddiası ile soruşturulması sonucu babanın kalbi buna dayanamaz ölür. Küçük kızkardeşi bu işten sorumlu olduğunu düşündüğü adamın yatını(1,5 milyon dolar değerinde) batırır/sanılır. Abla kızkardeşini korumak için görüntüde olacağı söylenen bir evliliğe zorlanır. Ya kardeşin hapse girer ya beimle evlenirsin şantajı ile kabul eder... Birlikte ilk çıkışlarında striptiz kulubüne giderler. Çünkü kızımız bir fahişe görüntüsü ile Yunanlı erkeği karşılar. (Kırmızı file çorap giymek out varsa giymeyin siyah olabilir...:)) Kızımız gece başucu lambası yanık olmazsa uyuyamaz, sert görünüşü ağbimiz bu işte benim dediğim olur diyerek evlendikten sonra(bu arada gelinliği kızımız tül perdeden dikmiş!) balayına dağın başındaki barakasına götürür. Neyse kaza sonucu kız şelalenin suyuna düşer, soğuktan o gece birbirlerini ısıtırlar, …Bu arada kötü adam yardımcısı çıkar.. ve mutlu son...
    Güzeldi, arada zekice diyaloglar da vardı. Tavsiye olunur...

16. zipper

sanırım bu daha çok ekabir16 nın ilgi alanına giriyor;)

periza bunu beğendi.
  17. nirse

nirse Well-Known Member

Emma'nın açtığı tanıtıma baktım da... Michelle'nin bu sene yayınlanan bir kitabıyla konusu aynı gibi. Son okuduğum iki kitabından da pek tad alamadım. Sıradanlaştı. İşin kötüsü belki garibimin suçu yok belki çeviren kabati. Çünkü diyalogları, tanımlamaları çok seviyordum. Son iki kitapta eskilerden eser yoktu.

periza bunu beğendi.
  18. bukito

bukito Well-Known Member

michelle'i sevmemin sebebi basmakalıp olmaması. bd klişelerini günlük hayata uyarlayabiliyor. ben de olsam burada bu cevabı verirdim dedirtebiliyor. tutkulu evlilik, ihanetin ardından, tutku pazarlığı ve istenmeyen evlilik en güzelleridir. ama mia ve yunanlı sevgili'de aynı tadı bulamamıştım. ağustos kitabını biraz da bu yüzden merak merak ediyorum zaten. bakalım eski michelle kitaplarındaki farklılığı bulabilecek miyiz?

periza bunu beğendi.
  19. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Burda da zevklerimiz aynı galiba City of Angel i sinema yazın izlemiştim yazlığa yakın bir yerde filimden çıkıp derhal yazlığa dönüp dalgalı denize atlamıştık yanımadaki arkadaşla filimdeki o sahne yüzünden

Yaşlar yakın olunca filimlerde benzer oluyor sanırım Braveheart ı jesica ile izlemiştik (Aslında yazılanların çoğunu JEsica ile seyrettim o aynı zamanda benim sinema ekürimdir) Jesica öyle sinema da ya da başka yerde ağlayan bir insan değildir ama o bile filimin sonunda ağlamıştı (şu sıra taşınıyor umarım okumaz :D )
    Legends of the Fall bu filimle ilgili o kadar çok anı var ki Brad pitt in atlarla beraber çitliğe gelişini kim unutabilir ki

Ben kitabı severim nedense Alex Natasha kadar kendini kırıp döker belki o yüzden

Ser_reS in açtığı diğer kitap http://www.kuflu.com/e-kitap/91007-sally-heywood-dansin-buyusu.html ta adam yarı rus bir dansçı ya da eski dansçı Rus severlere haber verelim amme hizmeti olsun

Reid diğer yazarlara oranla daha az copy paste yazan bir yazar ama kitap sayısı çoğaldıkça benzerliklerin artması kaçınılmaz.Reid in ilk zamnalrından olan tutkulu düşmanını ben daha çok severim yenilerine oranla okumadıysan tavsiye edeyim

20. ekabir16

ekabir16 New Member

benim çok sevdiğim film rüzgar gibi geçti.kaç kere seyrettim bilmiyorum bir de uzun bir filmdir.ben türk filmlerini de seviyorum .dila hanımı severim sonu kötü bitsede.

beyazın ısmarlanan gelini yorumlamasına bayıldım.gelişimler şimdiki bdlerden daha romantikler daha güzeller

Bu Sayfayı Paylaş