Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Emma

Emma New Member

aynı yıl girmişiz okula şansa bak
    ama benim yıllıkta resmim yok
    pek burnum havalardaydı yıllık ve mezuniyete katılmamıştım
    zaten vaktim de yoktu, çalışıyordum aynı zamanda Tandoğan köşedeki 5 yıldızlı otelde.
    Biraz daha zorlarsak akraba filan çıkacağız zaten. Nevzat Aypek'ten Envanter Bilanço, Mali Tablolar Analizi, Burhan Çil'den bende İstatistik, Bilgisayar birde ama ne bilgisayar dersi Basic öğretiyorlardı ya o zamanlar komedi, eşim şimdi Basic için o ne dedi:zuhaha:, 2-3 sene önceye kadar hala rüyamda mezun olmam için gereken sınava girdiğimi görüyordum, sonra sabah uyanıp okula gidiyordum öğretmen olarak, yani kaç yıllık öğretmen öğrenci olarak görüyordum kendimi nasıl bir dersse konaklama işletmelerinde maliyet muhasebesi, hamburger örneğini hiç unutmam, malzemelerin maliyeti, işçinin hazırlarken kullandığı süre, o süreye tekabül eden saat ücreti hıyayayyay:kzgn:

Canbaz bedel için duvarına yazayım burayı meşgul etmeyeyim

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. kimya

kimya Well-Known Member

merhaba arkadaşlar :Frnds: :Lv:

periza bunu beğendi.
  3. bermer

bermer Well-Known Member

Bende aynen grup resimlerinde,mezuniyette, kep giyme törenine katılmadım
    İstanbul daha cazipti :zuhaha::zuhaha:
    Ne güzel dönem arkadaşı çıktık :Lv::zuhaha: Sayende yıllığıma baktım da hocaların sürekli söylediği sözleri okuyup çok güldüm :zuhaha:
    Merhaba, Hoş geldin!:gül:

Bir şey soracağım Clondike tatile çıktı mı? Merak ettim, Bizim kayınpederler az önce Altınoluk'ta denize giriyordu:'( :dil::dil::eek:ff:

periza bunu beğendi.
  4. zipper

zipper quae nocent docent

merhaba kimya,sen de epeydir yoktun...hoş geldin tekrar:gül:

periza bunu beğendi.
  5. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

MERHABALAR...
    Bugün okuduğum iki kitabı sizlerle paylaşmak istedim.

1.Cara COLTER__Yaban ÇilekleriKahramanlarımız Şerif Yardımcısı Brady ile Şerifin yeğeni Lila,
    Brady kardeşi Ethan'ı kaybedince bir nevi hayata küsmüş.Kendini suçlamış hayatta kalan olduğu için...Ethan'ı kaybedince kalbinin olduğu yerde koca bir uçurum varmış gibi hissediyor...
    Lila'yı gördüğü an öpücüklerinin bir kar tanesi tadında olduğundan emin...saf,temiz,nemli,tatlı...
    Lila ile karşılaştığı andan itibaren yaban çileklerinin kokusu aklını başından alıyor.Kardeşinin yaban çilekleriyle yolunu aydınlattığını ,ölümünden sonra da ders vermeye devam ettiğini anlıyor.
    Geçmişiyle hesaplaşıyor...Lila ile birlikte noel ruhunu yaşatıp, hayatına kaldığı yerden devam ediyor...

''Karısıyla oğlunun mutluluk dolu kahkahaları ,bahar çilekleriyle dolu yemyeşil çimenlerin arasında şırılldayarak akıp giden bir derenin tüm yumuşaklığıyla onu yıkayıp geçiyordu sanki...''
    Huzurlu bir kitap,okuyun derim...Kitapta üzüldüğüm tek yer Brady'nin köpeğini kaybetmesiydi...

2.Sally HEYWOOD_ Dansın Büyüsü
    Bu kez Tiffany ve Harlem...
    İlk karşılaşmalarında Tiffany müthiş bir giriş yaparak tüm dikkatleri üzerine çekiyor...yere yapışıyor...:)
    İşe alındığında istemeden iki arkadaş arasındaki konuşmaya kulak misafiri oluyor...
    ''...O kadar da güzel değil.Kısa ve kilolu.Senin tipin değil o.Benim de değil.Herkes için zaman kaybı bu kız.''
    Adamın kız için düşündükleri bunlar...anlıyor ki insan iş bulmak için güzel,zayıf ve patronun tipi olmak gerekiyor....çalışacağı yer sahne dekoru...kilo ve güzellikle ne alakası varsa...
    Kızımızı ilk fırsatta yatağa atıyor tabi bizimki hemen aşık...adam gidiyor bir süre...dönüşte yine beraberler ama hatırlatıyor adam ikisi arasında kalıcı bir ilişki olamayacağını. ..böyle bir riske girmeyeceğini ama bir süre için yatak arkadaşı olabileceklerini....bu şapşal Tiffany aşık ya ses çıkarmıyor...derken adam evime taşın diyor... kafası çalışmıyor bu kızın...nihayet adamı bırakıp gidecek,gidemeden merdivende karşılaşıyorlar sonu hastanede bitiyor.Kız hamile adam hastanede öğreniyor sanırım kız şişko olduğu için belirtileri daha önce anlayamadı...:)
    Adamcağızın hakkını yemişim...''benim evime taşın'' derken benimle evlen demek istiyormuş...üstelik bir ara gittiğinde kızın en yakın arkadaşıylada ilişkisi olduğunu zannediyormuş...e...böyle şapşal kızlara ne demeli bilmiyorum...özrü kabahatinden büyük ama kızlar affediyor ne diyebilirim ki....
    ............
    83 sayfalık kitabın 81.sayfasında açıklıyor aşkını....ne aşksa artık...
    Görüşmek dileğiyle... sevgiyle kalın...

6. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Çok özür dilerim yine iki msj olarak çıkmış...:)
    Napalım bende size bir fıkra yazayım...

Çocuk peltekmiş.
    Öğretmeni tahtaya kaldırmış ve tahtadaki ''kedi sütü iç'' yazısını okumasını istemiş.
    Çocuk :
    __Tedi tütü it.
    Öğretmen bağırmış ''doğru söyle''
    Çocuk yine :
    __Tedi tütü it.
    Öğretmen çok sinirlenmiş ve çocuğu dövmüş.
    ''Doğru oku dedim sana şunu...''
    Çocuğun artık canına tak demiş ve bağırmış :
    __Ağtına tıttığımın tediti ,ittene tu tütü !

periza bunu beğendi.
  7. galadriel26

galadriel26 E-kitap Müdavim

Maeve Binchy i kaybettik...

Edebiyat dünyası yasta.... "Aşk Mutfakta Pişer", ‘İtalyanca Aşk Başkadır' gibi dünyaca ünlü romanların yazarı, İrlandalı Maeve Binchy, 72 yaşında hayatını kaybetti.

Büyük Britinya'dan edebiyat dünyasını yasa boğan bir haber geldi...

İrlandalı ünlü yazar Maeve Binchy yaşama veda etti...

Binchy'nin İrlanda'nın küçük kasabalarında geçen hayatları anlatan öykü ve romanları 37 dile çevrilip 40 milyondan fazla sattı.

2000 yılındaki Dünya Kitap günü oylamasında en çok sevilen üçüncü yazar seçilen Maeve Binchy, edebiyat ve sinema alanlarında birçok ödül kazandı.

Ünlü yazar, öğretmen olarak başladığı kariyerinİ gazeteci ve yazar olarak SÜRDÜRDÜ...

Binchy'nin ilk kitabı 'Bir Dilek Tut Benim İçin' 1982 yılında yayınlandı. Kitap, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri'nde bir milyondan fazla sattı.

periza bunu beğendi.
  8. canbaz

canbaz Well-Known Member

tabiki ben willden yanayım zavallı ne yapsın senelerce bir boş ugruna yaşamış:)
    pekde inanamıyorum alacakaranlığı çekeceğimize gerçekten dalga konusu oluruz doktorlar dizisi tam bi felaketti greysden sonra:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  9. tantana

tantana Well-Known Member

jem i de seviyorum açıkcası.ama kafam çok karıştı.clarynin hikayesinde jace herondale idi..ozaman will'in soyu devam ediyor ama tessayla olamaz

doktorlar deme ya.her yaz her yaz tekrar gösteriyorlar.:help:

periza bunu beğendi.
  10. canbaz

canbaz Well-Known Member

Kitabın sonunda tessa ile yeni bilgiler çıkıyor isin yoksa bekle 3.kitabi bu kitap zaten seneye yakın gecikmeli çevrildi diğer seriyi okudun mu şimdide düşmüş melekler sehrine başlayacağım ara vermiştim:) ki diğer seri bundan daha mükemmel tavsiye ederim:)

periza bunu beğendi.
  11. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

1.kitaptaki Delon(Adam) ve Trish'in 3.kitapta oğulları oluyor.Kitapta diyorki 8 kg.
    doğdu bebek.Ohaaaaaa dedim.Hem de normal doğum :glmsm2: Bence yazar 8 pound yazdı bizimkiler hesaplamadan direk kg yi yapıştırdı oraya (bu arada 8 pound yaklaşık 3,63 kg yapıyor.mantıklı bir rakam yani)

periza bunu beğendi.
  12. tantana

benden kaçmaz ;) ölümcül oyuncakların çıkan kitaplarını okudum ama artık uzatmasın hikayenin sonunu çok merak ediyorum.ilk 3 kitap dendi sonra çok tutunca bir de fanlardan çok istek gelince uzatıldı seri.
    tessa için annesi gölgeavcısı dediler evet ama kesin bişiler daha çıkar.ama will'le evlendirir yazar..bir de farkettin mi bilmiyorum.bu kitaptaki lightwoodlar diğer serideki alec,isabel filan.cıks cıks onların küçük erkek kardeşi öldü.alec de gay.lightwood ismi biticek yani :füü:

edit : yorumuna çok güldüm sibelmert :D o smiley e de bayılıyorum

periza bunu beğendi.
  13. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:
    Ben küçük kızımı 3,80 kg doğurdum, o zaman bile ufacık ama top gibi demişlerdi.
    Müdürüm oğlunu 4,5 kg doğurdu, ay çocuğa ne hediye alacağımızı bilemedik, değiştirme kartı içinde olmak üzere 1 yaşına göre mont aldık, o bile olmadı... 8 kg çocuk doğumunu ve annenin nasıl taşıyabileceğini hayal gücüm bile anlamıyor :zuhaha::zuhaha:
    Düzeltirken azıcık araştır be kardeşim değil mi ama :hih:

periza bunu beğendi.
  14. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Çeviren ya erkekti yada hiç dogum yapmayan bir kadin. Ama bu biraz ihtimal dısı. Ben oyumu bekar erkekten yana kullanıyorum.

periza bunu beğendi.
  15. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Tantana su avatar resmini değiştir gözünü seveyim. Yazdıklarını okurken resme bakmamaya çalışıyorum. Korkuyorum vallaha.

periza bunu beğendi.
  16. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

tantana'nın avisinden korkanlar klübüne hoşgeldin:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  17. tantana

ya bana korkunç gelmedi hiç ..değiştiriyorum o zaman..avatar aramaya başlıyorum ;)

periza bunu beğendi.
  18. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Korku filmi seyretme ihtiyacı duymuyorum zaten. Her daim burada oynuyor. :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  19. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Cicekli bocekli, güzel kizli birsey olsun. Ama yazdıklarına bakınca senden esprili birsey beklemiyor da değilim yani.

periza bunu beğendi.
  20. tantana

o korkunç resimden önce el sallayan ayı yapmıştım avatarımı.ama sonra kendi kendime hakaret ettiğimi düşündüm :D
    şimdilik avatarım bu hanımlar...

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş