Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

OreseRee aramıza hoşgeldin:Frnds:Burası ciddi anlamda bağımlılık:Lv: yapıyor bilgin olsun,keyifli vakit geçirmen dileğiyle...;)

Nayiri ve periza bunu beğendi.
  2. Fi-liz

Fi-liz New Member

teşekkürler

periza bunu beğendi.
  3. pislick

pislick New Member

Teşekkür ederim.Şimdiden bağımlılık yaptı bile.Siteye girmezsem kendimi eksik hissediyorum...:)

periza bunu beğendi.
  4. bermer

bermer Well-Known Member

Hoşgeldin OreseRee, hepimiz benzer duygulardayız :p seviyoruz Küflü'yü...

Eun Sung, tarhanan bizim BD kapağının unutkanlığı yüzünden arabada, Edirne yolları taştan sen beni çıkardın baştan tarzında bir kaç kere tur atmış. Temizlik falan derken sormayı unuttum,:eek:ff: bugün sorunca hala arabada olduğunu öğrendim :hih: Pazartesi kargolamak, bugün yediği zılgıttan ilk işi olacak garanti...:zuhaha::zuhaha:

Alkane ve Ziper biber tarifi için teşekkür ederim. Kırmızı daha yeterince yok, 10 gün sonra olur köylerden gelir.. Bende patlıcan yapacağım biraz, domates de pazartesi gelecekmiş, böylelikle dünkü temizlik yaptım haşatım çıktı modunu atlatma fırsatım doğdu, zemin(!) ağrısı geçtiğinde iyi oldum demektir.:zuhaha::zuhaha:

Tantana Pazarları özel antreman günüymüş. Sen önden git, ben havlulara, kenar dantellerini dikip geleceğim...:zuhaha: :zuhaha:

Bu klipte iftar sonrası diye söz ettiğim... Bi Rain için Turkish Cloud'umdum. Şimdi de Daniel Campos Cloud fanı da olacağım.. Eh adam Filipinliymiş, ben de bir çekiklik hissetmiştim. :)

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=N31b8DrmzVM

periza bunu beğendi.
  5. zipper

zipper quae nocent docent

bu nasıl bir klip yaa:glmsm2: teması savaşma seviş olsa gerek..yalnız bazı hareketler çok estetik duruyodu aşk sanatını dansa dökmüş gibiydiler,beğendim:sak sak:

periza bunu beğendi.
  6. bermer

bermer Well-Known Member

Benzerini yapabileceğimi hiç sanmıyorum doğrusu.. ya yatağı kırarım ya belimi:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  7. tantana

tantana Well-Known Member

klibi izleyebildim sonunda..:zuhaha: diyecek kelimem yaok

bermer youtube nickini bulmuş olabilir miyim kuzum? :D

periza bunu beğendi.
  8. bermer

bermer Well-Known Member

nedir nedir tahminin?:zuhaha: :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  9. ela86

ela86 Well-Known Member

daha önce izlemiş bayılmıştım kliplere bermer sayende yine izledim teşekkürler

periza bunu beğendi.
  10. tantana

nisan.... :cool: hesabı kontrol ettim.korelileri de buldum

periza bunu beğendi.
  11. bermer

bermer Well-Known Member

Süperr:sak sak::sak sak: Nisaninsan -ı olacaktı da kedim klavyeye atlayınca (ki klibini gördün herhalde yatak odası halleri:zuhaha::zuhaha:) save etmiş oldum, çekiklerim tayland lakornlarım daha neler neler..:zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  12. tantana

gördüm :D köpekler de senin mi?? hay maşallah :saygilar: zor olmuyor mu??
    kedileri her zaman daha çok sevdim.videodan bile belli nasıl asil bir şekilde uzak duruyor haytalardan :cool:

periza bunu beğendi.
  13. tantana

geçen gün müstehcen :zuhaha: bir bd kapağı buldum demiştim. x_x_x de iftardan sonra koy dedi.söz verdim ama unutmuşum..

periza bunu beğendi.
  14. bermer

bermer Well-Known Member

3 kedim kızlarım (Kömür'ü gördün, Zeyna(ölümden döndürdüm diye bence)/Pamuk(babaya göre), Çamur(çirkefliğinden) ve yineklipte gördüğün Siyah beyaz Şeker oğlum, diğer Beagle kahverengi beyaz renkli kızım Paris Hilton(melek oldu bebişim :'() ve bu güzelliklerden 10 tane yavru doğdu elime, hepsini de sahiplendirdim... Bir köpeğin nasıl yavruladığını gördükten sonra aynı dönemde hamile olan ben doğumhaneden korkmadım gerçekten :zuhaha::zuhaha:
    7 sene beraber yaşadık, Şeker oğlum koynumda yatardı hamileliğimin son gününe kadar böyle oldu :zuhaha: Paris'te eşimin ayaklarında... Kediler dolap üstünde.. Kazara yanımıza gelmelerine Şeker sinirlenirdi, uykumda 2 defa ayağımdan ısırıldım :zuhaha::zuhaha: Benim gibi aniden öfkelenirdi oğlum, dur bakayım 5 kez elimden 2 kez kolumdan, 3 kere ayağımdan ısırıldım...:zuhaha::zuhaha: şu an çiftlikte.. Maalesef çok ısırgan olduğu için düşünmüyorum getirmeye..Her gün babamız gidiyor yanına, suyu, maması, gezmesi vb. ihtiyaçlar... Kedilerim de annemin bahçesinde...Kıskançtır Kömür valla tokadı basar, biraz sevgi gösterince başkasına ben...:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  15. clondike

clondike Well-Known Member

Buna cevap verilmemiş gibi geldi.

THE CRIGHTONS SERİSİ

A PERFECT FAMILY - Jenny Crighton & Jon Crighton / Olivia Crighton & Caspar Johnson
    THE PERFECT SEDUCTION - Bobbie Miller & Luke Crighton
    PERFECT MARRIAGE MATERIAL - Tullah Richards & Saul Crighton
    THE PERFECT MATCH? - Chrissie Crighton & Guy Cooke KUSURSUZ UYUM
    THE PERFECT LOVER - Louise Crighton & Gareth Simmonds KUSURSUZ ÂŞIK
    THE PERFECT SINNER - Maddy Crighton & Max Crighton
    THE PERFECT FATHER - Samantha Miller & Liam Connolly
    A PERFECT NIGHT - Katie Crighton & Sebastian Cooke KUSURSUZ GECE
    THE ULTIMATE SURRENDER - Polly Fraser & Marcus Fraser SONSUZ TESLİM
    COMING HOME - Honor Jessop & David Crighton
    STARTING OVER - Olivia Crighton & Caspar Crighton

BBC yapımı dizisi de olmalı yanlış hatırlamıyorsam..

Bu durumla bir kaç kez karşılaştım ben de... fictiondb ve fantasticfiction gibi kaynak sitelerde bulduğum özetlerdeki isimle Türkçe basımdaki isim farklı olabiliyor. Bu 1. kitaptaki adamın da adı bahsettiğim sitelerde Adam olarak geçiyor. Değişimi yapan kim bilemiyorum. :eek:ff:

Çıkmadım....17 sine erteledik. Ben evi alt üst etmekle meşgulüm. Buzdolabı ve fırını yenileme düşüncesi ile işe başlamıştım.... Önce onları attım... Yerleri boşalınca çok hoşuma gitti... Elimi atmaya alıştırmaya çalıştım.... Ve.... :eek:ff:

8 kiloya ben de çok güldüm. Çevirmene baktım erkek değildi....:cool: Kızımda amnio sıvısı ile birlikte 9 ay sonu fazla kilom 8 di. Doğum sonrası eski halimdeydim. Oğlumda maalesef çok farklı oldu her şey...

Amacı ilk mesaja yazdım... Eğlenmek ve öğrenmek... Bilgi ölçmek değil....:)

Yeni ebe kim bu arada? ;)

Sergei, Reece, dayaklık Piers..... bitmez ki...

Hoş geldiniz bu arada.....:gül:

periza bunu beğendi.
  16. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

İyi geceler herkese sayenizde Peny Jordan Çıplak Fotoğrafları okudum ..günün sessiz zamanının keyfini sürdüm :)
    CLONDİKE sen de uyu çok yoruldun bugün ve Jessica teşekkürler :)

periza bunu beğendi.
  17. tantana

oy oy oy:Lv:... sen doğurmadan anne olmuşsun :)

annem kuş hariç eve hiçbir hayvan sokturtmadı..neysek bizde şu aralar güvercinlere ev sahipliği yapıyoruz.teee mayıs ayında başladı her şey..balkonda kova yan yatmış .güvercinin biri de içine yuva yapmış.karışmadık hiç.o yavru büyüdü filan.uçsun diye bekledik.hayvan uçtu ama hala geliyor..ablamla anlaştık tatilden sonra kaldırıcaz o kovayı.döndük bir baktık başka bir güvercin yumurtlamış hem de 3 tane!!! 2si yaşadı.şimdi onların uçmasını bekliyoruz biraz büyüdüler ki ne fark edelim.başka bir güvercin çifti zırt pırt bizim balkona geliyor.sonra dün akşam eve geldim.balkon da 3 büyük güvercin 2 de yavru bir ses bir ses.Güvercin çiftinin dişisi yavruları kovada rahatsız ediyor, çıkartmaya çalışıyor. onların annesi de o dişiyle kavga etmeye başladı.yemin ediyorum mahalle kavgası izledim :glmsm2: erkek olanda irice bişe.o da uzaktan izliyor :D her an tetikteyiz o güvercin çiftine özellikle gıcık olduk.o kovayı onlara yar etmiycez..yavrulara zarar vermeye çalışıyorlar.uçsun garibanlar kovayı hemen kaldırıcaz....

clondike haftanın ebesi TDL..kitabı da seçmiş başlık açmış.ben ona bd sevenlerde de ilan et dedim, gelince yazar buraya..

ayrıca coğrafya ile ilgili :$ gerçekten bişe bilmiyorum bilgi ile ilgili değil eğlenmek için ama :D ben like basar kaçarım.geçen gün malatyayı sormuştu ekabir.kayısı şehri dese ancak bilirdim millet döktürmüş tebrik ediyorum :sak sak:

periza bunu beğendi.
  18. bermer

bermer Well-Known Member

Gerçekten dediğin kadar varmış, :$:$ Korece şu şekilde baktım aynen omo omo aigu aigu aiyyyguuu... Kenar danteli bitmiş havluları sana verecektim, kusura bakma ağzımı silmekte kullandım :zuhaha::zuhaha:

Fırınsız olurda( ya da daha küçük bir model az yer tutan) buzdolabı olmadan zor...Ben de kıyafet atamıyorum ama halam sağolsun köylere yolluyoruz, bazı yerlerde bağ bahçede kullanılıyor var mı bir şeyin diyor, çuvala doldurup gönderiyoruz.

bir şey diyeceğim iyi durumda iseler bağışla istersen, bir çok belediye bu tarz hizmet vermeye başladıydı. İyi olupta sıkıldığın, küçük, büyük eşya neyse bağışta bulunuyorsun, insanlarda rencide olmadan ihtiyaçlarını karşılayabiliyordu. Şişli belediyesinin yardım kasası vardı...maddi olarak zorda olanlar belediyeye başvuruyor(mavi/beyaz vb masa adı altında servisler) bir kağıt veriyorlar. Mağaza gibi bir yer olan dükkandan ihtiyacın olan eşyayı(ceket, ayakkabı, palto) alıyorsun. Kayınvalidem de beyaz eşyasını tümden değiştirdi... yeni evlenen ama durumları uygun olmayan bir aileye verdiler, sevinmeleri yetti bize...

Kaç kilo ile doğum yaptığımı söylemek bile istemiyorum :dil::dil: 3 haneli desem...ilk 6 ay sadece 1 kilo aldım, olanlar son 3 ayda oldu:zuhaha::zuhaha:
    peşpeşe doğum+kum torbasına itinasızlık=aynalardan kaçınma :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  19. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Tantana bu hangi bd nin kapağı allah aşkına.Çok güldüm görünce :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  20. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş