Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Emma

Emma New Member

Anne McAllister - Fletcher'ın Bebeği

Filik24'ün süper word düzenlemesi ve özeti konuya eklenmiştir
    wordden okuyun derim

Nayiri bunu beğendi.
  2. eun sung

eun sung Well-Known Member

Hemen farkedilmiş ve wordü de indirilmiştir zaten ...Ne olacak benim sonum :zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  3. canbaz

canbaz Well-Known Member

mübarek ramazan ayında biz kuflu üyelerini zorlu ve meraklı günlerin ardından tekrardan buraya kavuşturan sevgili adminlerin ellerine sağlık:) Allahım ne zormuş saat başı bir umut varmı demekten pc başına oturmak hayır pc başında olduğumuz zamanlardada F5 kullanmak:) tekrardan hepinize merhaba bir an isyan bayrağı çekiyordum saolsun pl1 aydınlattı gerçekten bağımlılık yapmış ve ben farketmemişim bu kadar olduğunu:( eeee artık bu ayrılıktan sonra cevabını bilemesekte bd bilmecesi sormamıza izin verirsiniz hani sevinçten kuralları esnetirsiniz falan :) :)

periza bunu beğendi.
  4. Emma

Emma New Member

Buradaki Nejat İşler'e yorum istiyorummmmm

periza bunu beğendi.
  5. bermer

bermer Well-Known Member

Okunan kitapları yorumlamak, yorumları okumak olmayınca Bd okumanın tadı kaçtı bende Küflü'ye ulaşamaz olunca bende kendimi Tayland Lakornlarına vurdum... eski Gelişimleri benzeri, Yeşilçam filmleri ayarında tabii mutlu sonu olup kötülerin layığını bulduğu dizilerdir... Seyrederken özellikle ah kızlar burda bunu derdi şeklinde kendi kendime konuşurken de bulmadım değil...:zuhaha:

İzlemek isteyenlere, Sawan Biang - Cennetin Yaradılışı'nı özellikle tavsiye ediyorum... En az 3 kere izledim ama doyamadım...Özeti, nefret edilen eski sevgili baba ile evlenince, oğul Kawee intikam için saf, güzel, dürüst, iyi niyetli Narin'i kullanacaktır... Narin çekime karşı koysa da haşin Kawee isteklerine ulaşmanın yolunu bulacaktır...:kzgn::$:':)füü::Lv::gül::gül::Lv:

Şimdi de Jao Sao Rim Tang - Kiralık Gelin izliyorum. Özeti, Kızın paraya ihtiyacı vardı adamın geline...Büyükbaba mirasını vermek için evlilik şartını koştu torunlarına... Genç adam ilk gördüğünde çok beğenmiş, buluşmak istemişti ama kızımız hayır cevabını vermişti. Adamın buna yorumu "doğduğumdan beri kadınlar bana asla hayır demedi" Çevresindeki her kadın onu ve servetini isterdi ama o onu istemeyeni tercih etti. Parayla anlaşmalı evlilik önerdi, kağıt üzerinde olacaktı evlilik...ama hikayenin sonu nasıl bitecekti...

İzlediğim sayfaya yorumum; 6.bölümün 3. kısmı bitti, Bu koca olacak sersem ne zaman korumaya alacak bu kızı ya...Kız şu ana kadar 4 kişi tarafından tokatlandı, 3 kişi tarafından tecavüz girişiminde bulunuldu, bir kez boğuldu, erkeklerce taciz edildi, kadınlarca sosyal statüsü ve adamın Kazanovalığı nedeniyle defalarca aşağılandı, adam bunu 3 ayrı kadınla aldattı. Bi de yıllarca sevgilisi olan kadını sülük gibi yanında taşıyor.. Aayy, tamam fake married'de olmaz ki canım, fenalık geçiriyorum burada.. ben de birilerini slap'layacağım az kaldı.. :)

Tam Wadelik(sopalık) bir adam özetle...:kzgn::kzgn:

Anonim, benim ki de Eun Sung'a yakın bir öneri olacak.. Küflüanonim...;) :zuhaha:

6. eun sung

eun sung Well-Known Member

Zaten önce hep Barbara cartland la başlanır ...:Lv:Hoşgeldin aramıza arkadaşım ...Biraz geç bir hoşgeldin ama tam ben bunlara cevap yazarken okurken gitmişti küflüm anca bugüne kaldı ....

Tarhanam geldi dün şükür ve kokusu bilem güzel bugün yada yarın yapacağım ama şimdiden ellerin dert görmesin diyorum ve çok güzeldi..Ayrıca eşime hava atmamı sağladın sağolasın senin böyle arkadaşların varmı bikerem şeklinde bastım bastım durdum havamı :zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    Bende fatihdeki belediyeye vermiştim herkese tavsiye ederim sen elinde kıyafet ve ne olursa olduğunu söyle kolile yeter belediyeye haber veriyorsun gelip arabayla alıyorlar bile ...

Son üç ay hamilelikde en riskli dönem dir kilo açısından yedinci aydan sonra kontrol edemiyor insan almasını ben en son yedi buçuk aydan sonra aldım yedi kilo toptanda 11 kilocuk almış bir insanım ...Gururla söylüyorum bak ...:zuhaha::zuhaha:

edit edit edit kısmı ne :zuhaha::zuhaha:Bak ben sana gün sayıyorum boşunamı ....Bak ben bu bd deyi okumamışım hayret kesin okuyayım psikolog bir bd erkeğine ihtiyacım vardı zaten :zuhaha::zuhaha:

7. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Rica ederim Emma. Çok severek yaptıgım bir is degildi. Hatta bazen pl ye beni öldür diye az mesaj atmadım. Bosver bırak dese de ben başladığım ısı yarım bırakamadım. Aslında artık betty neels'e değişik gözle bakıyorum. Özellikle 1909 yılında doğduğunu ve 2001 yılında 91 yasında olduğunu duyunca. Kadin eskilerin kadini muhtehcen olarak yazdığı tek şey ufak bir öpücük. Ben anlayışla karşıladım. Birde birşeyin farkına vardım. Bunu ancak ceviri yapan anlayabilir, kadin yazmak istediklerini yazamiyor sanki. Bazı cümleler vardi ki sadece okuyucunun tahminine kalıyor. Cunki cumleler kisa kisa ve karakterin ne hissettini yazmamis. Sanki yazılı cümlelerin arasında görünmeyen harika cümleler var gibi. Herkesin farklı algilayabilecegi bir cümle. Ama ne yazikki ceviri sırasında aradaki satırları kafaniza gore ekleyemiyorsunuz. Ben o duyguyu biraz yansıtmaya çalıştım ama mümkün degil. O kadini anlamak icin İngilizce okumak lazım. Çevirmenlerin gercegi yansıttığını düşünmüyorum. Betty teyzemiz hayali cümleleri bizim tahminimize bırakıp yazmayinca kitabı doldurmak icin fazla ayrıntıya girmiş. Eeee ne yapalım o kadar kusur kadı kızında da olur.

8. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

evet bu kadar aradan sonra sıfırdan başlamak lazım galiba kimse sormadı ise sen başla Canbaz.....

periza bunu beğendi.
  9. nirse

nirse Well-Known Member

Valla kim nereye gidiyorsa bana haber versin bensiz bir yere gitmeyin. :)

Yok canım çok iyi ağırlandım. Bir yer daha öğrenmiş oldum. Ama ben sınırlamalardan pek hoşlaşmıyorum. Örneğin başka bir siteden kitap indireceğimi sanmıyoırum. Sizler oradasınız emeklerinizi orasıyla da paylaşıyorsunuz diye bende elde ne varsa ekledim :). Tararsam yine eklerim. Ama burası başka evim gibi. Kendimi her yerd eyabancı hissediyorum ama burada ev sahibi gibiyim :)

eun'un senide gördüm ama ben bir tane site buldum siz çoğuldan bahsediyorsunuz. Neyse zaten ben küflü dışında olsa olsa 1 yere takılabilirim :)

Bu arada Geçmiş doğum günü kızlarının hepsinin doğum günü kutlu olsun bir de benim sevgili eşimin. Dün 35 oldu yolu yarıladı ve ben doğum gününü unuttum :)

çift mesaj olmuş.

periza bunu beğendi.
  10. pislick

pislick New Member

İnanamıyorum sonunda Küflü'ye kovuştum...:Yow:Gerçekten bağımlılık yapıyor..Şükür açıldı..Kendimi eksik hissediyordum..:$

eun sung arkadaşım hoşbuldum teşekkür ederim..:gül:

periza bunu beğendi.
  11. ekabir16

ekabir16 New Member

emmanın düğününü okuyorum son sayfalardayım filik çok güzel çeviriler yapıyorsun okumadığım bd ler olmasına rağmen önce onu okumak istedim çok teşekkürler.

betty nin bütün kitapları aynı bence .kızların ve erkeklerin duygularından çok köpeği sevdim kediyi sevdim şuraya gittim buraya gittim çay içtim kahve yaptım bir de kızlar hep ihtiyaç içinde bir odada yaşarlar .kadının espri anlayışı yok bence.bir bd de kız adama tırmıkla saldırıyordu betty nin kızları asla öyle şey yapmazlar.köpekler bile ilginç değil mesala bir bd köpek kız olmadan bir şey yemiyordu bir başkasında köpek kızın hayatını kurtarıyordu bir tanesinde köpek plajda admın eşyalarını alıyordu.bunun köpekleri sadece varlar bd de

periza bunu beğendi.
  12. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

ama anne nasıldı;) valla her türlü işkence aletine müstahak bir kadın bence, allah bizi böyle annelerden korusun (örneği çoktur ama)

periza bunu beğendi.
  13. clondike

clondike Well-Known Member

Merhaba bugün gönderdiğim Dinah Shields - Korkunun Pençesinde adlı serüven BD yi adminimiz Özgür'e armağan etmiştim. Konu içinde kendisine gelen teşekkür mesajları olunca o da bir mesaj yazmış. Buradan ulaşabilirsiniz....

14. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

15. pislick

pislick New Member

periza bunu beğendi.
  16. kimya

kimya Well-Known Member

tesadüf olmasın :p nejat işlerin yüzü coğu kişiyi andırır :D

periza bunu beğendi.
  17. Emma

Emma New Member

Kimyacım bir sen bir ben benzettik
    herkes ne alaka dedi:dil:

periza bunu beğendi.
  18. zipper

zipper quae nocent docent

ben de benzettim ama resimdeki daha yumuşak hatlı ve yuvarlak yüzlü gibi geldi bana

periza bunu beğendi.
  19. Emma

Emma New Member

gençliğidir gençliği:zuhaha:

periza bunu beğendi.
  20. canbaz

canbaz Well-Known Member

sabahtan beri gentleman dignitye takıldım 13.bölüme başlayacağım birazdan eşimlede kavga ederim kalkmadım pc başından diye hadi bana geçmişler olsun:) bu dizinin böyle oldugunu bilsem ben daha önce izlemezmiydim izlemeyenlere duyurulur:)

Bu Sayfayı Paylaş