Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

O aydinlanma içten geliyor Tantana. İcinde cevher varsa ooooooo neler olmuyor ki. Ama ben o içimdeki cevheri hiç bulamıyorum nedense.
    Bu arada senin aydınlanmanın biraz korkutucu olduğunu düşünüyorum. Yine bulmuşsun dişlek bir vampir yapıştırmissin oraya. Bence fazla ekşın man li kitap okuma sen. Valla bir aydinlanacan kimse tutamayacak seni. :zuhaha::zuhaha:

Nayiri bunu beğendi.
  2. tantana

tantana Well-Known Member

Vay vay vay..çekiştirildiğimi hissettim.şu saatte guzellik uykumdan uyandım!
    Avimdeki dişlek çok şeker değil mi ama :)
    Bendeki aydınlanma da bir yere kadar :zuhaha:
    Belkı de sen yeterince aydınlandın daha da aydınlanamıyorsundur filik :glmsm2: :haince sırıtan smiley:

3. zipper

zipper quae nocent docent

yok yok sen bambaşkasın:Frnds:

o başka bir şeyin çarpıntısı olmasın:füü::füü:

canım her test,deneme sürecinde başarısızlığa uğramıştır...önemli olan netice;)

4. tantana

Hiç düşünmüyorsunuz.belki vişne gerçekten 18 (!) belki de o bir vampir..
    22yaşındayım clondike :)

'''nirse'''ye sesleniyorum.her bdyi okurum.bd okumam engellenemez :D
    ayrıca geçmiş olsun :D deney başarısız olmuş .

çitlenbikk de memlekete gidiyormuş.. iyi yolculuklar yola çıkan herkese

5. nirse

nirse Well-Known Member

30+ ve üstü için grup kurup sonucu orada yazacağım. Burada çocuk çocuğa maskara olmayayım daha fazla :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Bazı şeylerin kursağında kalması çarpıntısı diyorsun yani :)

Geleceğin neler getireceğinin bir göstergesiyim. Deneyimlerimden faydalanın. Gün gelir evlenirsiniz, bir tane evlat doğurusunuz clondike bahsettiği mafya babası gibi "evlatlarımın annesi" diyen eşiniz tarafından el sürülmez mertebesine yükselin :)

6. bermer

bermer Well-Known Member

Nirse, Bayram'dan da çok bir şey çıkmaz. Oruç yorgunluğu, sıcakların etkisi bir hafta 10 günde anca gider.. :zuhaha:

Doğa anaya bak canım benim, bazen bizim kapakların kafasına ilk çağlardaki gibi bazı şeyleri odunla vura vura çakmak gerekir. El mesafesinde olunca her şey kolay sanılır, çaba ve enerji harcanmaz, halbuki esas o zaman daha önemlidir de oduna bile can veren Allah, kadının aklını da boşuna vermedi değil mi? ;)

Afrodizyak etkili bazı yiyecekleri sofradan eksik etme, İstridye, karides, şampanya demeyeceğim zaten soframda bulunmaz..:cool:

- Zeytin, kahvaltıda, salata yesin bir iki tane...
    - füme tavuk göğüs (libido artar),
    - sarımsak ( çok güçlü bir afrodizyaktır ama kokusu dersen yemeklere katınca koku kalmıyor) * çiğde yenir de o zaman senin performans sıfırlanır korkarım :)
    - antep fıstığı, badem kuruyemiş olarak bol bol ye, yedir,
    - vanilya, zencefil, tarçın artık kek, kurabiye katıver canım benim..
    - Kekik, nane, safran kokuları uyarır, ister sofranda tut, yemeğine kat, çayını yap, yağından masaj yap diyeceğim de millet uyanırken bizimkiler de ters etki yapıyor, oh rahatladım diye masajda ve sonrasında uyur :zuhaha::zuhaha:(not masajı yatmadan önce değil gün içinde öneririm :))
    - Şarap, çok değil bir kadeh kırmızı şarap yemek başında off canım çekti, siparişini vereyim (Hınzırca gülen smiley)
    - Çikolata (erkekler genelde bitter sever, acı tatlı olayı :))
    - Muz, üzüm (tanrıların yiyecekleri denir...)
    - Kırmızı ve yeşil acı biber, karabiber (Bd'lerdeki latin erkekleri şanını hepimiz biliyoruz di mi?)
    - İncir, nar (Nara daha var, incirin tam zamanı :))
    - Kereviz, roka çiğ ye,yedir, salatasını yap işte...
    - Isırgan tohumu, Bir kilo bal ile 100 gr. ısırgan tohumunu karıştır ve her gün bir kaşık ye yedir.... bombaaaaaa :) :zuhaha::zuhaha:

7. nirse

nirse Well-Known Member

bermer bizim durum milli meseleye dönecek korkarım :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

8. eun sung

eun sung Well-Known Member

Valla buna benzert bir kaç tane okudum ama artık onlara bakarıum birşey çıkarsa haber verririmn canım ...

Yaşlanmadık daha nirse ne olacak bu ramazan günler çok uzundu bahanesi budur kesin üzülme sen :füü:

amanın ne kadar merak eden varmış :Lv:

Ayy enişteyi sarssaydın ya hep ya hiç diye ...:zuhaha:
    Maşallah arkadaşım bu konularda engin bilgilerin var gibi geldi bana :füü::füü::füü:
    Milli mesele küflünün milli meselesi oldu canım ...Bunu çözmeden rahat edemeyiz ...Benim tavsiyem bir pekmez keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim tahinle beraber :Lv::Lv:
    Söylemeye gerek yok sonuçlar bildirilecek değil mi ??O kadar ipucu verdik ...:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

9. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

10. tantana

çok güzel bir kitaptır..:saygilar:

sorum konitopolous serisiyle ilgili.beğendiniz mi acaba? okumaya başlamakta kararsızım :füü:

11. nirse

nirse Well-Known Member

eun'un bermer'in hakikaten bu konuda feci bir bilgisi var. Ne kadar kaynak varsa hatmetmiş bence. :p

bermer'de kopmuştum. Eun'un sende eklendin tam oldu. Valla eşim artık küflü'ye uğratmayacak beni. :D

Tek kobay ben miyim canım. Siz de giyin gecelikleri, verin raporlarınızı. Sonuca göre araştırmayı derinleştiriz :zuhaha::zuhaha:

12. bermer

bermer Well-Known Member

Eun Sung Goooooooollll... gol... gooool... daha ne sonucu.. (Kahakalarla gülen smiley, Nirse'nin yerine koydum)
    Nirse, küflü kızları hakkından gelip mesele olmaktan çıkarırız elbirliği ile... :)
    Bilgisayarım çok yavaş, sanırım kızlar kablolarla oynadı, alıntı yapınca beklemekten çakılıyorum...

13. eun sung

eun sung Well-Known Member

Yani yoruma gerek yok...

O sonuç tabiki belli söylemem gerek mi var :füü::füü::zuhaha::zuhaha:
    Güzel seridir ben sevmiştim kızların adamları mnahvetmelirini sevdim şahsen sırf bunun için okunur hele bir bar sahnesi var ikinci kitapta oku kahkahalarla gül deme gitsin diyeyim ben sana okuyunca o kısmı kesin beni hatırlarsın ...:Lv::zuhaha:

14. tantana

Carly Bishop -Pamuk İpliği'ni okudum..

şöyle diyim serüven sevmez idüm ama sevgili çitlenbikk bana armağan etmiş, konu da ilgi çekiciydi;)

Okurken ifrit olduğum,buhran geçirdiğim,oturduğum yerde sessiz sinir krizlerine girdiğim bir kitaptı.:kzgn::kzgn: nicole diye kötü bir karakter vardı.böyle saçından tuttuğum gibi....neyse.. Meraklandırıcıydı açıkcası..Kocası Rafe yaşıyor ama karısının kendisini öldü sanmaasını istiyor.Bu bd kriterlerine göre normal olabilir ama acayip olan ikiz kızlarından biri de yanında.Karını deli gibi severken çocuğu neden anasından ayırdın ?? dedim.
    Zoe da ayrı bir alemdi.Her zamanki bd kızı saçmalığında hareketler !!:kzgn::kzgn: gerçekten bir an bırakmayı düşündüm. Neden insan azcık durup düşünmez? Teyzen seni kocana göndermiş üstü kapalı, teyzen bu adama güvenmese seni neden göndersin?

Okunmaya değer bir kitaptı.... tek abesliği 5 yaşındaki kızın 3 sene sonra annesini görüp, hemencecik kabullenmesiydi.3senelik ayrılık sonra 2 saniyede mutlu aile tablosu oldu :füü:

Tekrar teşekkürler clondike ve çitlenbikk

15. harikaya

harikaya Well-Known Member

İşleri yetiştiremedim, bayramda da çalışacağım:kzgn::kzgn::kzgn:
    Yazık bana ya:':)':)'(

16. nirse

nirse Well-Known Member

eşimde bayramda çalışanlardan. Allah çlışanlara yardım etsin.

17. ekabir16

ekabir16 New Member

ben de bir daha evlenirsem öğretmen filan alacam yaz tatili kış tatili milli bayram dini bayram evde olsun
    bayramlarda kavga olmasın diye aynı memleketten aldım ama gidemedikten sonra.iznini bile müsabetsiz zamanlarda alıyor

18. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

bir daha dunyaya gelirsem falan de bari:zuhaha:simdi heryer kalabalıktır bosver boszamanda izin alması daha iyi ;)

19. ela86

ela86 Well-Known Member

selam kızlar nirse sana takıldık biz sadece okuyoruz tantana ile bunları bilmeden yorum yapıyoruz işte:gül:
    bermer maşallah bu konuda uzman olmuşsun yani ;)

allah bayramda çalışanlara kolaylıklar versin

20. nirse

nirse Well-Known Member

Anam anam ben bunu nasıl gözden çaırmışım. Ooooooo hayırlı uğurlu olsun. Uçamla kaçan kurtulmaz yani :D

aman yuvanıza bir musubit gelmesin. bu işin başka çözümleri var. İşini değiştirin :cool:

Bu da iyi bir öneri :)

Ha ha zaten sizin için sakıncalı konular demiştim. Ahlakınızı bozacağın sonunda :D

Bu Sayfayı Paylaş