Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ne olabilir aşk fırtınasına taktım tabi kardeşleri merak ettim ne olacak mesajınımı unuttun;););)
    İyi tahmin ;);)

Nayiri bunu beğendi.
  2. Emma

Emma New Member

Emma Darcy - Yanlış Karar

Ekabir'in BD Bilmecelerinde sorup merak ettiğiniz kitap
    word düzenleme olarak paylaşılmıştır
    keyifli okumalar dileriz

Emma&Pl1

3. canbaz

canbaz Well-Known Member

Tekradan merhaba bayraminiz 1.gunu nasil gecti insallah sevdiklerinizle mutlu mutlu oturmusunuzdur calisan arkadaslarada kolay gelsin:) buarada derin sularda ve haremdeki kadin bd.lerini bitirdim ve ikiside okumaya degermis yanlizderin sularda okadarda iftarlik sonrasi degilmis:) isa valdezin tutku kitabindan sonra bana bu bd.+8 bo;yutunda geldi:) :) simdide tek biriye basladim ama uzun bir aradan sonra ilk defa gece 1 de uyuya kalmisim:) neyse kerkese sevgiler

4. X_X_X

X_X_X Active Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Aşk fırtınası var ama burda:saygilar: Salman'ın hikayesini bayramdan sonra tarayayım o zaman:):):saygilar::saygilar:

5. bermer

bermer Well-Known Member

Yaptığın ağzımıza bir parmak bal çalmaya benziyor, önce meraklandır, özendir azıcık tattır sonra bütün kovanı istet...:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Şiddetli bir merakla beklemekteyiz değil mi Eun Sung, Tantana ?:hih::cool:

:gül::gül::gül:

6. amah8

amah8 Active Member

Herkese sevdikleriyle beraber mutlu bir bayram dilerim. Sevgiler...

7. alkane

alkane Well-Known Member

Kızlar çok teşekkürler sizlere:Lv: ellerinize ve emeklerinize sağlık:gül:

8. X_X_X

X_X_X Active Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Ama ben çok severim bu işleri:zuhaha: Ehhh bekliceksiniz artık:füü::füü::füü::füü:

Az önce Aşk bebeğini okudum ve çoookkk beğendimmmmm:$

9. tantana

tantana Well-Known Member

çok doğru didin bermer:zuhaha:

Ayrıca emma darcy-yanlış karar paylaşımı için tekrar teşekkürler.tam bdlere olan hevesim yok mu oluyor derken yeni bir soluk gibi geldi.:Lv: zevkle okudum

zaten ben böyle konuları severim.daha önce de abi kardeş arasında geçen böyle bir bd okumuştum.kız ve küçük kardeş evlenirken, abi düğünü basmıştı..bu arada kız abiden hamileydi..güzel bir bd idi.atraksiyon bol:cool:

10. clondike

clondike Well-Known Member

Arkadaşlar, son yazışmaları okuduktan sonra, önemli bir konuyu hatırlatmak gereği duydum. Lütfen tarama yapmadan önce,

GÜNCEL Taranacak Kitap Listesi

linkinden paylaşacağınız kitabın bir başka arkadaşın listesinde de olup olmadığını kontrol ediniz lütfen. Şayet varsa o arkadaşla konuşmadan paylaşımda bulunmayınız. Şimdiden teşekkürler...

11. Emma

Emma New Member

Ben bugünkü paylaşımı yapmadan yine baktım listeye kitap hazır olduğu halde
    çünkü bu kitabı listeye aldığımı hiç hatırlamıyordum
    ama baktım kimsede yok rahatça paylaştım

12. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Merhaba kızlar. Julie garwood güllere sor okurken aklıma takıldı. Konusu çok tanıdık geldi ve bunun filmini seyrettiğimi hatırladım. 1997 yılı yapımı bir filim. Adı ROSE HILL bu kitaptan uyarlanmis. Oyuncusu Jennifer Garner (mary rose). Ben Hallmark'ta seyretmiştim. Fırsatınız olunca seyredin. Belki biliyorsunuzdur ama yine de söylemek istedim. Bu arada bu filmi tekrar çevirecekler diye duydum. Yani bizimkilerde 1997 yılında yazılmış bir kitabı 2012 de basiyorlar ya bir diyeceğim kalmadi.

13. Emma

Emma New Member

Harlequinin bu ayki Linda Howard'ı ise 1985 ten kalma Dallasvari bir kitap ya
    beni olduğu gibi hayal kırıklığına uğrattı

14. eun sung

eun sung Well-Known Member

Valla taramazsan başına neler gelir bilemiyorum ...:füü::füü:
    Aynen arkadaşım tarasın ve bizlere armağan etsin demi...Nıt nıt nıt nıt insan merak kapasitesi bu kadxar büyük birin,i (yani eun sung) merak ettiririmi yahuu..Bak rüyalarına girerim x_x_x...:hih::hih::zuhaha::zuhaha:

Aramıza hoşgeldin arkadaş bayram mesajlarından sonrada bekleriz ...:gül::Lv:

Bekleriz problem değilde zaman çok uzarsa bak tv den çıkar gelirim yanına halka misali haberin olsun tırsda biraz erken hazırla kitabı:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Şimdi bu abi kardeş durumu neydi ya...merak ettim bak:zuhaha::zuhaha:hatırlıyorum öyle bir bd de düğün basmayı hatırlamıyorum ben ...

15. tantana

tantana Well-Known Member

filik cole'un hikayesini de okudun mu?rose'un bir arkadaşı vardı huysuz bişe.cole onunla yakınlaşmıştı ama ileride farklı bir kızla birlikte olacak sanırım.huysuz arkadaştan bir haber var mı???????????
    ben onlar birlikte olsun istiyordum..

canısı biliyorsun bd ismi hatırlama özürlüyüm :$
    bu kitapta kız,küçük kardeşin sevgilisiydi.ama bir gün ada gibi bir yerde kim olduğunu bilmeden abiyle tanışıp birbirlerine aşık oldular,birlikte oldular filan...sonra küçük kardeş gelip, abim benden intikam almak için seninle birlikte oldu deyip kızı ikna ediyordu.abi onların düğününde olay çıkartıyordu.sonra da kız oğlunu doğurduğu gün abi hastaneye gelip bu benim oğlum diye olay çıkartıyordu.....olaylı bir bd yani :zuhaha:

16. ekabir16

ekabir16 New Member

julie garwood güllere soru ben de okudum filik.en beğendiğim julie kitabı oldu. bazı yerlerinde çok güldüm kardeşlerin konuşmaları çok güzeldi.filmini seyretmedim ama romanları daha çok severim.sayfalar nasıl bitti anlamadım.güller ve gelinleri de okudunmu bunun kadar güzel mi.güzelse alayım.

tantana rose n arkadaşı cole le değil de başka kardeşle evlendi.güller ve gelinlerin tanıtımında yazıyor.ama cole hikayesi yok.sanırım başka bir forumda ing olabilir .çünkü orda iki kitabın da ing vardı belki cole da vardır çünkü özetleri de ingilizce .

17. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Güller ve gelinleri okumadım daha alınacaklar listemde. Tabi liste gittikçe kabarıyor.

18. canbaz

canbaz Well-Known Member

Benim icin ju.grw. Gelin ve düğün ikilisi bide ateş ve buz kitabı hep öncelikli olmuştur ne hikmetse geri kalan historicallar bana bu kitapların zevkini vermedi ama bı judith abla her defasında ayrı zevk verir:)

19. X_X_X

X_X_X Active Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Bu aralar pek uykuyla aram yok ama netcez o durumu:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Ahh bende çok meraklıyımdır valla koskoca bir hafta boyunca bi kitabın ismini aradığım çoktur.Gece bile rüyalarıma girer valla:füü::füü:

Hadi yine iyisiniz hanımlar sevgi tanrıçası Yelken'in tarama listesindeymiş:füü::füü::füü: beni beklemeyeceksiniz:):):)

20. ekabir16

ekabir16 New Member

ilk düşler krallığını okudum romantiklerden. sonra bütün tarihi kitaplarını .düşler krallığı ve içinde aşk saklı en beğendiğim.julie garwoodun ilk gelini okudum düğün sır fidye ödül yazgı filan .güllere soru aynı tarz değil diye beğenmem sanıyordum.güllere soru beğendim.ateş ve buzu gölgede dansı okumadım beğenmem diye.judith in tarihi olmayan 1-2 kitabını okumadım.
    cennet tarihi olmayanların içinde en beğendiğim.ama bana uzun bir bd gibi geliyor.kusursuz da öyle yani tarihi olmayan kitapları uzun bd miş gibi.bir tane daha vardı çocuğu kaçırılan ama adam daha çocuğu olduğunu bilmiyordu .adı aklıma gelmedi.

Bu Sayfayı Paylaş