Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. bukito

bukito Well-Known Member

yok o seri bitti...onun türkçe başka kitabı var mı bilmiyorum...
    benim sevincim michelle reid...:)

Nayiri bunu beğendi.
  2. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

3. bukito

bukito Well-Known Member

bunlar ketum olmazsa kitap olmuyor zaten...:zuhaha: biz olsak ikinci sayfada dökülmüştük...:zuhaha:

4. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ahhh çok sevdiğim eşimle izlediğim ikimizdede yeri olan ve öyle bir evimiz olsun istiyoruz dediğimiz filmdir ???:Lv:

Kaçırmadım sağolsun çitlenbik sayesinde geç deolsa kaçarken yakaladım:Lv:Ama cidden parmak hesabı adamın yaşını hesapladım hemen o kesin:Lv:
    Evet michell ve kitabın adı büyük umutlar vadediyor ne dersin;);)?

Bizim kide baştan mutlu son geriye doğru saran bir kitapolurdu ağır çekim geri sarma gibi...:zuhaha:

5. harikaya

harikaya Well-Known Member

Vaay ben şantiyelerde sürünüp amelelik yaparken benim canım Alexander'ım oldukça konuşulmuş.
    Arkadaşlar Erik sizin olabilir, bir vampir olarak oldukça çekici ama gerçek olan Alex'tir ve o da benimdir.
    Jag alskar Alexsander Skarsgard... O kadar yani...

6. bukito

bukito Well-Known Member

ağustos sayısında hafiften hayal kırıklığı yaşadım. daha önce de yazmıştım konu michelle olunca beklentiler büyük oluyor diye. bu yüzden pes etmek yok... heyecanla eylül sayısını bekliyoruz...;)

7. bukito

bukito Well-Known Member

sezon finali (s05e12) muhteşemdi...

8. Emma

Emma New Member

bakayım ne yapıyorsunuz diye uğradım

9. ekabir16

ekabir16 New Member

monica mc carty-asi-maskesiz-kır zincirlerini-iki ateş arasında
    asi yazarın ilk okuduğum romanı ve en çok beğendiğim hatta julie den biraz daha iyi yazaıyor.ama julie daha esprili sanki .iki ateş arasında son kitabı asi kadar güzel.maskesiz ve kır zincirlerini de okunabilir.bir çok historicalden iyiler

bedel marsha yı hala okuyamadığım için. bir de evcilik oyununu okumadım cam yazın kapanmasın diye arasına koyuyorum dik koyunca kapanmıyor

aynadaki kadını okudum ama hiçbir şey hatırlamıyorum çok ilginç değil heralde

10. Emma

Emma New Member

willinghamlı michelle'in serisinden bir kitap kaldı
    kekeme lord ile sadece sendeki honorenin kız kardeşi
    ama yayınevinin söylediği formatın altında sayfa sayısı olduğu için yayın listesinde değil
    eğer bir seriden kısa bir kitap daha çıkarsa ikisini birleştirebilirler

11. Emma

Emma New Member

Arkadaşlar bakın zipper nickimi ne hale getirmiş

gece gece güldürdün beni ya sağ olasın

12. zipper

zipper quae nocent docent

amanın elma mı yazmışım:$:$,elma kadar tatlısın diyerek işin içinden çıksam mı acaba:füü::füü:

13. ela86

ela86 Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/92288-sandra-marton-o-unutulmaz-yaz.html kitabıda bitti konu klasikti ama kitap hoşuma gitti sandra marton sevdiğim yazarlandardır kızın babası her zamanki gibi olayları karıştıran kişiydi:kzgn::kzgn:
    evet kızlar eylülde lynne yok malesef uzun zamandır lynne kitabı okuyamadım zaten umarım yakında okuruz:gül:

14. bukito

bukito Well-Known Member

teşekkürler...'asi'yi nette buldum, ilk onu okuyacağım...

aynadaki kadın ise kısaca italyan adam- metres- kötü baba ve yanlış anlamalar olarak özetlenebilir...

15. tantana

tantana Well-Known Member

asi güzel..maskesiz bir hayal kırıklığı...kır zincirlerini şöyle böyle..

marsha canham'I çok beğeniyorum...bedelin devam kitabını bekliyorum.almıycam ebook olarak nete düşünce okuycam.

Aramızda elmalar da mı varmış :zuhaha:

16. zipper

zipper quae nocent docent

gökten 3 elma düşer ....biri tantananın kafasına...zaten dağıtmak istiyodu:füü::füü:

17. tantana

tantana Well-Known Member

:D ahahah çok güzel bir laf çarpıtması:zuhaha:

18. ela86

ela86 Well-Known Member

arşivde gerilerde kalmış bir kitap http://www.kuflu.com/e-kitap/19665-anne-hampson-gizli-ofke.html de bitti kıza çok sinir oldum karasız tutarsız biriydi :kzgn::kzgn:nişanlısı öldü diye başkasıyla evlenmiş yaşadığını duyunca gitti nişanlıya onunla olmadı döndü kocaya kocayıda bulamadı 8 yıl sonra başkasıyle evlenmek için kocayı boşamaya kalktı onuda yapamadı kocasıda yine sevdi onu benim kafam karıştı ama yinede saf kıza rağmen okudum kitabı bu ara çok kitap okuyasım var tutmayın beni;)

19. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

30 Ağustos ZAFER BAYRAMI 'MIZ kutlu olsun dostlar...

20. Emma

Emma New Member

bak bu olur:zuhaha:

cıssss

çok güzslll:sak sak:

teşekkürler Beyaz

Bu Sayfayı Paylaş