Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

günaydın canlarım, 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun

sevgili semraa arkadaşımızı Haftanın ebesi seçtim.

2. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

sevdiğim yazarlardan olduğu için kendime kitaplarını alma izni verdiğim yazarlardan (taşınırken koli koli kuzenlara kitap dağıtınca alınan karar doğrultusunda) Öncelikle belkide ilk seride (çirkinin aşığı -Sana Kalbimi verdim -Bir aşk masalı ) Sana kalbimi verdim ı çok beğenmediğimi söylemeliyim ,Seni kalbime yazdım ikinci serinin üçüncü kitabı ,ilk günahkar aşık ki ben şu ana kadar ikinci seride de en çok onu beğendim ,ikinci kitap Bana Aşkını Söyle inatçı bir kadın yıllarca aşık olduğu adama gidip evlenme teklif ediyor diyeyim benim hoşuma gitti.
    Ama dediğim gibi ben Bir aşk masalını da çok sevmiştim adamın evlenme teklif edişi bile benim o kitabı beğenmeme yeterdi ( okumamışlara aşırı romantik evlenme teklifi değil adamın çaresizliği beni yıkmıştır ,çiçek yok ,mum yok,hatta evlenme teklifi yok kız adamın dediklerinden evlenme teklif ettiğini anlayıp kabul ediyor )

Nayiri bunu beğendi.
  3. bukito

bukito Well-Known Member

okuduklarım içinde favori kitabım 'çirkinin aşığı'. +18 bölümler okuyan bazı kişilere itici gelse de beni en çok etkileyen kitap bu olmuştu. kadının kısırlığı adamın da yaraları yüzünden yaşadığı acı ve üzüntü sonrasında teselliyi birbirlerinde bulmaları çok güzeldi.
    yorumlardan hareketle 'günahkar aşık'ı okuma listeme aldım, teşekkürler...
    bu arada sen seri olduğunu söyleyince dikkatimi çekti. 'seni kalbime yazdım'da sık sık bahsedilen lord vale ve karısının hikayesi de 'bana aşkını söyle'de anlatılmış. böyle birbiriıle bağlantılı kitapları okumayı seviyorum. (zaten seri yapmalarının amacı da bu değil mi) julia quinn-bridgerton kardeşlerin hikayelerini de bu yüzden o kadar severek okumuştum...

4. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben de serileri seviyorum..çünkü sevdiğim karakterlerin daha sonraki kitaplarda ne yaptıklarını mutlu olduklarına okuyorum..ben galiba gökten üç elma düştü sonlarına pek inanmıyorum..sevdiğim karakterlerin mutlu hayatlarına devam edip etmediğini merak ediyorum..

http://www.kuflu.com/e-kitap/45481-sandra-marton-c-y-ramirez-brides-serisi-3-hircin-kiz.html bdsini okudum..kızımız 21 yaşına kadar yatılı okulda kalmak zorunda olan cat..hiç okuldan çıkmasına izin verilmemiş..dışardaki dünyayı çok merak ediyor..adam tipik bd erkeği..höt höt..dediğim dedik..kıza aşık oluncada kedi yavrusuna dönüyor..:zuhaha::zuhaha::zuhaha:güzel bir bd idi..tavsiye ederim..

5. kimya

kimya Well-Known Member

6. alkane

alkane Well-Known Member

Harikayacığım ben zaten sivri dişli haline ve tavırlarına hastayım:kz::cigara:

Gerçektende muhteşemdi:sak sak::sak sak: Büyük bir merakla neler olacağını bekliyorum.Umarım Eric'imin:Lv: başına bir iş getirmez gerizekalı Bill:hih:

Elacığım bu kitabı okurken ben kızın bu kararsızlıklarına deli olmuştum:dil: hatta bu kitaba uzun uzadıya birde yorum yazdığımı biliyorum...

Ama linkler açık istersen indirebilirsin...;)

7. kimya

kimya Well-Known Member

Ama linkler açık istersen indirebilirsin...;)

daha önce mesaj yazmadığım için açılmıyor :eek:ff:

8. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Clondik'e a mesaj attım, kitabı kendisi kilitlemiş neden kilitlediğini bilemediğimden açamayacağım arkadaşlar.

9. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Sağolsun citlenbikk sayesinde Haftanın Ebesi benim siz öpüjeksiniz diye ben kaçıcam sanıyordum değilmiş :)
    http://www.kuflu.com/e-kitap/40766-flora-kidd-yildirim-aski.html
    Bu kitabı yorumlamak fikirlerimizi paylaşmak istiyorum ama çitlenbikk 2 mesajda da yardımcı olmaya çalıştığı halde ben yine de bulamadım kızlar konu açacağım yeri ?

10. tantana

tantana Well-Known Member

11. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

12. pislick

pislick New Member

İyi akşamlar Küflü halkı..Nasılsınız?...

13. meleksi

meleksi Well-Known Member

iyiyiz..şükür..siz nasılsınız?

14. fosilll

fosilll Well-Known Member

Yagmurlu bir aksamdan tüm küflü ahalisine iyi aksamlar:Lv:
    Uzun zamandir mesaj bile yazamiyorum bos bos dolasip cikiyorum..
    Ruhum cok SIKKIN nedendir bilmem, kitaplara bile kafami veremiyorum :'(
    Sizlerin burda yazilarinizi gördükce sanki evde bekleyeni olan cocuk gibi kipir kipir oluyor icim...
    Iyiki varsiniz :Lv:
    Kucak dolusu sevgiler:canim:

15. zipper

zipper quae nocent docent

iyi akşamlar fosilll,sıkıntılarının en kısa zamanda dinmesini dilerim:Frnds: daha sık takıl buralara;)

16. ela86

ela86 Well-Known Member

17. alkane

alkane Well-Known Member

Dilerim herşey gönlünce olur ve sıkıntılarından kurtulursun:canim:Biz nasip olduğu sürece buradayız,istediğin zaman dertleşebiliriz :Frnds: üzüntü ve sıkıntılar paylaşıldıkça daha da hafifliyor...

18. alkane

alkane Well-Known Member

Zipperciğim tekrardan hoşgeldin:canim::Frnds::Lv:
    Bu arada Bermerden haber alan varmı? Epeydir görünmüyor onunda canı biraz sıkkındı, naptı acaba?ç..Aloooo çılgın arkadaşım :D nerelerdesin? arada bir ses ver,merakta bırakma bizi;)

19. tantana

tantana Well-Known Member

Ne zaman benim aklıma biri düşse sen hemen o akşam buraya yazıp soruyorsun alkane :D

20. sleepless

sleepless Well-Known Member

Günaydın...

Bu Sayfayı Paylaş