Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. canbaz

canbaz Well-Known Member

ben tutkuyu okumdum bidahada yazarın diğer kitabını elime alamadım bilmediğimiz şeyd eğil ama çok sarstı beni hele iki kardeşin kendi aralarında yarışması keşke sonlardaki tutku cı kitabın tamamına hakim olsaydı ama yok ben yinede okuyamazdım:)

Nayiri bunu beğendi.
  2. meleksi

meleksi Well-Known Member

merhaba bd seven arkadaşlarım..uzun bir aradan sonra yeniden kufluye geldim..beni öslemişsinizdir umarım..e-kitaplarıniçinde http://www.kuflu.com/e-kitap/93316-sara-craven-suphe-icinde.html gördüm..lynne bdsi sever olarak bu bdyi alıp okudum..adamı nasıl pataklamak istedim anlatamam..okuyun sizde pataklayacaksınız adamı..:D iyi pazarlar herkese..tekrar görüşmek üzere..

3. canbaz

canbaz Well-Known Member

Hpsgeldin umarim iyisindir hemen tavsiyene bakiyorum tesekkurler paylasim icin:):sak sak:

4. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

arkadaşlar semraa arkadaşımız haftanın ebesini seçmeyi unuttu herhalde

5. pislick

pislick New Member

Emma Darcy-Pişmanlık BD'sinde mesaj kısmı çıkmıyor bende...Siz de açılıyor mu ?...

6. alkane

alkane Well-Known Member

Bende çıkıyor...İstersen sayfadan çıkıp yeniden gir birde öyle dene bakalım açılacakmı?

7. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/93317-caitlin-crews-c-y-notorious-wolfes-serisi-2-karanlik-gecmisler.html

geçmişleri sırlarla ve acılarla dolu olan grace ve lucas'ın hikayesi...baştan sona laf dalaşı ile geçiyor. imalar, alaylar, birbirinin damarına basmalar vs. lucas, yakışıklı yüzü, sorumsuz yaşamı ve kocaman egosuyla geçmişin acılarını unutmaya çalışan bir adam; grace ise, kendini sıkıcı renkler içine hapsetmiş, işkolik bir kadın. ikisinin geçmişi de kurtulmaya çalıştıkları hayaletlerle dolu...bir şekilde birbirlerinin ruhlarındaki çatlakları keşfediyorlar ve oradan içeri sızıyorlar...
    karşılıklı konuşmalar sıkıcı değil, birbirlerini iğnelemeleri falan zekice. hayat hikayeleri birazcık romantizmin önüne geçmiş gibi. hüzünlerini bu iğnelemelerle ve esprilerle gizlemeye çalışıyorlar... romantik bir aşk hikayesinden ziyade iki güçlü karakterin şiddetli tutkusu demek daha doğru olur...

8. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Ben bayıldım kitaba masoşist bir tarafım var galiba çok keyifsizdim iyi geldi kitap .. yelken de bir kitap eklemiş bugün sağolsun teşekkür ettim ama kitabı kaybettim bulamıyorum:'(

Not : msj yazana kadar aradığım kitabo yukarıda bukito eklemiş süpersin + yorum için teşekkürler

9. pislick

pislick New Member

Malesef açılmadı..Bir de yarın denicem belki benim bilgisayarda birşey vardır..:)

10. alkane

alkane Well-Known Member

Hoşgeldin canım:Lv: yorumlarını ve seni özlememek mümkün mü?:Frnds: Evliliğin ve hatadında herşey yolundadır umarım.
    Bu aralar romanlara taktığımdan bdlere pek fırsat bulamıyorum.Christine Feehan - Kara Büyü okuduğunu ve çevirmenin kitabı katlettiğinden bahsetmiştin.Ben serinin diğer kitaplarını okudum ve çok beğenmiştim.En kısa zamanda çevirisi kötü olsada :kzgn:Kara Büyü'yü okumayı çok istiyorum çokk

11. eun sung

eun sung Well-Known Member

Anlaşıldı beynime yer etti Lisa lisa lisakleypas tamam kızlar:zuhaha::zuhaha:

Bu sır gibi ortadan kaybolan ne olduğu belli olmayan savaş sonu birden puf diye dumanlarla ortaya çıksaydı tam olurdu:kzgn::kzgn:

Tutsaklık ve karşılıklı güzelmiş;):Lv:
    Ben beni alaya alabilen hiç olmadı b konuda çünkü evimin her tarafı her tür kitapla doludur çevrem iyi bilir ilk tanıyanlar bile elimde kitap ceb telefonumda kitap çantamda kitap yatak başucumda kitap evdeki her odada birkaç kitap falan epside karışı mevzulardan kimi aşk kimi felsefik ...Bir konuşmaya başlarlarsa sonu ne olur bilmiyorum onun için kimse bana daha takamadı laf...Ancak onlar ne okuyorsun diye sormuyorlar bana ben bu aralar bd lere taktım diyorum ne olduğunu anlamıyorlar tabi bende aydınlatıcı aşk kitapları bildiğiniz ibi diyorum :Lv::Lv: Ve ben Barbara Cartlandlar ve Muazzez tahsinler e bdler ayesinde çk insanı kitap okumaya alıştırmışımdır çünkü okumayı sevmeyen insanlar birdenfelsefe yüklü klasiklerle yada onların deyimiyle zor kitaplarla karşılaştırılıyorlar otomatikmen kitap kumaya başlamadan uzun bir ara veriyorlar ama aşk kitabıyla başlayıp ne freudlar okuttuğum çok arkadaşım vardır...:Lv:

Onlara şu soruyu soracaksınhayatında kaç kitap okudun ???İki elin parmağını geçiyorsa vayyyyyyyyyyyyyyy beaaaaa diyeceksin yeter....:kzgn:
    Aşırı aydınlanma dedinizde merk ettim şimdi kitabı ben ;)
    Küflünün damgası gibi oldu ahlaka mugayir lafı arkadaşım ...:Lv:

Kırmızı kısmı okudum ve rahat on dakika güldüm insan betty i bu kadar mı güzel tarif eder koparttın beni (aman emma duymasınbu aralar hocam ben,m tabi aşırı tembelim o ayrı )....:zuhaha::zuhaha:
    Bir de bana her an kavgaya hazır avatarlı arkadaş diyorsun...:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Zılgıt değil canım o bizim ekabir16 ımız ...Seni her daim seviyoruz biz ...:Lv:

Gece yoldaşı olmasamda her daim sizlerle kalbim benimde...
    Sen bile dövmek istediysen canım ben o kitaptan bu aralar uzak durmalıyım kesin...Bu arada seni görmek güzel...:gül:

Bu arada bu n gündür bir arkadaşımın hayatındaki büyük bir sıkıntıdan dolayı karmakarışığın hocamın başlattığı şeyi bir türlü bitiremedim o kendisini biliyor ama şükür şu an son anları kaldı inşallah iyi bir sona bağıyacağız arkadaşımla ve zaten beş gündür de geçen hafta iki günüde sayarsak bendeydi halen bende ama ben sizlere toplu cevap yazmadan ancak bu kadar durabildim ...Sizleri seviyprum hep kalbimdesiniz...:Lv::gül::Frnds:

12. zipper

zipper quae nocent docent

yok canım takılıyodum sadece ekabirin tarzını biliyorum artık:D ben de seviyorum ayrı ayrı hepinizi:Lv: arkadaşının özel sorunundan dolayı pek uğrayamadığının farkındayım,inşaallah her şeyi yoluna koyarsınız,arkadaşının hakkında hayırlısının olmasını diliyorum

13. eun sung

eun sung Well-Known Member

Aynen katılıyorm benim ayatımda önmli bir arkadaşımdır ama elinen hiçbirşey gelmemesi ve belemek insanı mahvediyor oda ayrı ...Odaklanamıyorum afamda bu varkn artık hayırlısı dedm beklemedeyiz zaten...:eek:ff:

İyiki varsınız yalnız buraya bakıp arada +50 gibi esprilerle kopuyorum oda süper oluyor ;)

14. zipper

biz hep burdayız kafanı dağıt gel biz sana ne espriler yapıcaz;)

15. canbaz

canbaz Well-Known Member

merhabalar nasılsınız yogun bir 1.sınıf karşılamasından sonra anca kendime geldim:) öğrenci değilde 4 kat kitap al kitap ver oyna derken Allahtan yemeklerimi dün geceden hazırlamışım oğluşumda artık anasınfı öğrencisi oldu sıkılmış evde okul başladı diye havalara uçtu biran benden bukadar sevgili küflü ailesiyle paylaşmadan geçemezdim:) sizlerden ne var ne yok tam olarak ne iş yaptığınızı bilemesemde eminim herkesde ayrı bir telaş vardır:)

16. alkane

alkane Well-Known Member

Bizim telaşımızda okul Canbazcığım http://http://www.kuflu.com/kuflu-geyik/74101-gunaydin-iyi-aksamlar-322.html#post949223 yazdım...Sen öğretmendin dimi canım, bu konular hakkında senin fikirlerini öğrenmek isterim...;)

17. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Merhabalar ben harlequinin historical türünü seviyorum da deborah simmons'un Kalp Hırsızı kitabını ekleyecek misiniz? Galiba sitede yok, zaten ağustos kitabı, daha yeni. Ya da yakında taranacaklar arasında mı? İyi akşamlar bu arada:)

18. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

alıntı linki açılmadı cnm tekrar eklermisin? öğretmenelrin işi çok zor bu sene..mahfettiler herkesi
    2006 direkt başlayanlar - 2006 anasınıfına gidenler+ 2007 veletler çok zor

haftanın ebesi olarak zipper seni seçtim pikaçu
    :Frnds:

19. alkane

alkane Well-Known Member

20. zipper

ama ama ama ben daha yeni olmuştum:eek:ff::eek:ff::'(

madem öyle bulayım bir kitap açayım bir konu be yaww:zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş