Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. bermer

bermer Well-Known Member

Bugün kotamı doldurdum, iftiralarda... (kıh kıh gülen smiley)

Tantana iftira atınca cevap vermeden duramadım, bi de gecelik giydirmeye kalktılar...:zuhaha::zuhaha:

Valla özelden de konuşuruz, pozisyon kitabımı alayım mı? :zuhaha::zuhaha::zuhaha: Denenmiş çalışmalar hakkında da konuşabiliriz...:cool::cool:

Ben de her bir şeyin kitabı bulunur da:zuhaha::zuhaha: örnek sos, patlıcan yemekleri, kan diyetleri, afrodizyaklar, pirinç yemekleri, kadın hastalıkları, erotik şiirler, pozisyonlar, Kadının arka bahçesi, köpek eğitimi, örgü... Kitaplığıma baktığımda ilk gördüklerim... tarama cihazım olsa E-book dünyasını karıştıracağımda...:zuhaha::zuhaha:

Primrose, için bekleyeceğiz bence de. Ama öyle de ön okuma olmaz kardeşim, eee ne olacak şimdi dedirtti...

Nayiri bunu beğendi.
  2. eun sung

eun sung Well-Known Member

Dozajı kendine göre ayarlama ben yardım edeyim sana ...Sonra sonuçları ağır olur bak....:zuhaha:

O cümle nerelere varır amanın tüylerim diken diken oldu ...Oreseree ve kedileri mutlular ...bozmayalım mutluluklarını:Lv:

edit edit edit edit vb... ben kaçar bu akşamlık bu kadar yarın sabaha devam ederim ben sağlıcakla kalın rüyalarında baklavalı kabuslar gör tantana ...:Lv:(sen kabusu seviyorsun diye yanlış anlama)

Herkese iyi dilekler iste zipper ve oreseree biz seni böyle kabullendik sevdik :Lv: :gül:

3. pislick

pislick New Member

Çok teşekkürler..Ahh ne demek alınmam merak etmeyin...:Lv:

4. tantana

tantana Well-Known Member

beni bir sen anladın zipper :cigara: sevgi emekti...:D
    :füü: ayhan ışık şoförü ne amaçla gönderdi bilemem ama beni okuldan aldırırsan havam artar kuzum :zuhaha:

sen sadece bir isim seç(mesela eunsung:)sinsi sinsi sırıtan smiley: )).şu ebe olsun haftaya kitabı bu seçsin diye...şuan haftayaki ebe sensin.okumasan bile konusu hoş geldiyse seç bir bd.

5. pislick

pislick New Member

Çok teşekkür ederim...:Lv::gül:

6. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

bu seferki kitabında ne yapmış?Long John ve sado-mazo dan sonra 3.kitapta iki esas adam beklerim ben.Daha azı kurtarmaz :glmsm2:

7. eun sung

Ben sana e-book öğretmekten birden tırstım :tirtirtireyensmileyleyley:
    Arkadaşım merak etme benim kitap arşivim korkunç geniştir sen oku gel kesin ayrıntılı yorumlar yazarız...

Sevgi aşk mı ?sevgi emek mi??? sen emek diyorsun hımmmm...
    Sen okul adresini ver ben limuzin göndereyim arkadaşım istemen yeter içinde baklavalı istermisin;);););)

Bu arada ben senin hakkında nasıl bir iyi niyetle düşüneyim sen beni ateşin önüne at ...Bir şey diyemiyorum artıkın Orhan Veli Kanık ın dediği Kelimelerin kifayetsiz olduğu yer burası herhalde (ben edebiyata bağladım hemen ):zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Gelinin sağında ve solunda iki damat mı diyorsun ???Bizim yazar için bile fazla olmaz mı ???:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

8. tantana

Sana tarama cihazımı alsak ne yapsak :füü::D

kimdi o,biri benim editeditedit imle dalga geçmişti..işte kanıt!bir gün herkeşş tantana olacak :p

kızmıyorum hayatım.sonuçta gayet iyi bir dilek :glmsm2:
    ama uzun zamandır ilk defa rüyamı hatırlıyorum..o kadar konuştuk ondan mıdır bilinmez, dün biri bana ilan-ı aşk ediyordu rüyamda.reddettim tabiki :cool: haddine mi düşmüş hiçbir kriterime uymuyordu :hih:

9. get

get Active Member

Tutkuyu okudum, sabıra devam ediyorum. Yorum yok. Nasıl yorum yapılır bu kitaplara bilemiyorum doğrusu.

10. eun sung

Bak rüyalarına bile girdi :kih kih kih gülen smileyleyley:

11. tantana

muazzezin kitabını okudum.
    Hala okumayanlar icin spoiler vermiyeyim ama yani kızdan tiksindim.zavallı asaf...
    Bu kadının bütün kitapları böyle iç karartıcı mı?ona göre devam edicem..
    Hazırlayan ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

12. canbaz

canbaz Well-Known Member

Maşallah dün misafirlerden giremedim yarım saattir kaçırdığım muhabbetleri okumaya zaman ayırdım ama tarifler icin tekrardan teşekkürler Türkkan'a benzeme durumum iste sadece rüyalarda :) kazanayım dün yaptım söylemesi ayıp ama sevgili kuflu ailesi mükemmel oldu haslanmayanlardan aldım baya çekindim pişmez diye ama bundan sonra fırında makarna devri kapanıp lazanya devri başlatmış oldum:) inşallah bı gün sizlerede yaparım olmaz mı allande revanisini:)
    Kulkedisi bd.ye başladım ama kitap biturlu gitmiyor zaman olarak hangi çağda oldukları bile daha tam olarak kafamda oturmadı Günahlar sehrine başladım oda beklentilerimi karşılamadı :( her ikiside bir an önce yazılsın batırılsın amacıyla yazılmış gibi geldi bana yada benim zevksizlik günlerim başladı:)
    Sırada yıldızlar altında ve yılbaşı yalnızları bd.leri var belki onlarda aradığım tadı bulurum yoksa bd.lere ciddi ciddi ara vereceğim gibi duruyor
    Ben en iyisi bı doz vampir kitabı okuyayım belki kafam dağılır:) :)

13. kimya

kimya Well-Known Member

14. pislick

pislick New Member

İyi günler Küflü kardeşlerim..:p Nasılsınız?.. Kitaplarımı okudum ve yorumumu yaptım.Umarım doğrudur..:p

15. kufluca

kufluca New Member

teşekkürler

16. yelizyeliz

yelizyeliz Member

Selam arkadaşlar
    Liz Fielding Ellerimde Çiçekler (The Bridesmaid's Reward) bu beyaz diziyi arıyorum nette e kitap olarak bulamadım, çok okumak istediklerim arasındadır, sanırım kimsenin listesinde de yok elinde olupta paylaşmayı düşünen var mı?

17. yelizyeliz

yelizyeliz Member

evet çoğunu okudum genelde iç karartıyorlar lisedeyken depresyona girerdim genelde okurken :)

18. tantana

Hayatım o yorumları zipperın açtığı başlığa yapacaktın.sonra senin seçtiğin bd için örneğin lynne graham-tantanayla romada (14-21 eylül) seklinde başlık açacaktın. Bizde altına yorum yapacaktık.

Yelizyeliz arkadaşıma bilgilendirme için teşekkur ederim.:)

19. bukito

bukito Well-Known Member

alemsin sibelmert, bu iki kitap bu kadar güzel özetlenebilirdi ancak...:zuhaha:

20. ekabir16

ekabir16 New Member

benim muazzezime nasıl içkarartıcı dersiniz ne güzel roman işte tantana.var mı ahlaka mugayır bir sahne.bana yakın olsan tantana zorla okuturdum diğerlerini neredeyse bütün romanları türk filmi olmuştur .

bende olmayan yıllar önce okuduğum bir romanını hatırlıyorum.genç , liseyi bitirmiş kardeşleri ve annesiyle yaşayan kızımıza bir aile tanıdıkları bir eş bulur .kız bu gençle evlenecek suriyenin bir şehrindeki çifliğe gidecek 3 sene kadar evli olacaklar ve kızın ailesine ayda belli bir miktar para yardımı yapılacak bu evlilikle erkeğin çocuna annelik yapacak gerçek bir evlilik olmayacak.
    tabi fakir kızımız kardeşleri için bu evliliği kabul ediyor ve gidiyor .çiflikteki küçük çocuğu kendi çocuğuymuş gibi seviyor kocası olan uzun boylu kumral yeşil gözlü erkeğe de zamanla aşık oluyor aşkına karşılık bulup evliliğini gerçek bir aşk izdivacına dönüştürebilecek mi.öyle güzel yazmış ki romanın sonunda bu yeşil gözlü gence ben de aşık olmuştum.bu roman bende yok adını da hatırlayamadım.

edit edit mi diyordun ayy bir de yelize teşekkür etmemişmi yeni gördüm

Bu Sayfayı Paylaş