Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Gerçekten ilk ikisi birbirine çok benziyor.Ama ben de beğendim.

Nayiri bunu beğendi.
  2. canbaz

canbaz Well-Known Member

merhabalae herkese 1.sınıflar çok yordu beni daha kendimi toplayamadım ve 1.sınıfa değil anasınıfına çocuğunu gönderen arkadaşlarıda ayrıca tebrik ederim en doğru kararı vermişsiniz:) buaralar çok takılamam belki ama sıksık sizi takip etmeye çalışacağım hepinize çooooookça sevgiler:)

3. pislick

pislick New Member

İyi akşamlar Küflü halkı...:)

4. zipper

zipper quae nocent docent

hmm sen de beğendiysen okumak şart oldu;) ama önce leigh michaels mckenna serisini bitireyim de ondan sonra

herkese iyi akşamlar diyeyim buradan da

5. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Ya baktım baktım bulamadım o yorumları merak etmedim de değil yani:)

6. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

İyi akşamlar

7. eun sung

eun sung Well-Known Member

8. pislick

pislick New Member

9. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Bayıldım, bence bu tekrar hatırlanmayı hak eden bir yorum:) Bu arada ben de tarçın ve zencefil mevzusuna takmıştım, ben özellikle adamın kızdan hiçbir şekilde şüphelenmeyip koruduğu bölümde (kitabın sonlarına doğru olan olaydan bahsediyorum) ,hani kız artık dayanamayıp yere çöküp ağlamıştı ya, orası benim en sevdiğim bölümlerden biridir, bir de adamın aşkını itiraf ettiği bölüm tabi. Bir de geoffrey kesin klonlanmalı, amme hizmeti neticede.:zuhaha:

10. eun sung

eun sung Well-Known Member

Benim özel klonlama listem vardır zati ...Nede olsa amme hizmeti derken küflü aileme özel bir amme hizmeti bir yanımız bilim adamı nede olsa:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

11. alkane

alkane Well-Known Member

Herkese iyi akşamlar ve selamlar;:)
    Zipperim:canim: sende durup durup benim aklıma yeni kitaplar sokuyorsun yaw...sanki elimdekileri bitirebilmişim gibi...Seri baya ilgimi çekti en kısa zamanda okumak isterim zaten epeydir gelişim okumamıştım...

Haberiniz varmı bilmiyorum ama bende yeni gördüm nette Bingöl'de yine 10 şehit ve 70 yaralı askerimiz var...Allah sabırlar versin ateş düşen yüreklere...haberin detaylarını okumak isterseniz buradan paylaştım Gündemdeki Haberler her seferinde bu son olsun diye dua ediyorum...

12. zipper

zipper quae nocent docent

haberimiz olmaz mı yine yandı yürekler:eek:ff:ailelerine sevenlerine sabır diliyorum mevlamdan çok zor çok:'( insanda şevk bırakmıyor hain eller ki zaten istedikleri de o:kzgn:

inadına bütünüz inadına vatanımızı seviyoruz:Frnds:

13. ela86

ela86 Well-Known Member

yandı ki ne yandı yürekler analar babalar kardeşler eşler çocuklar hepsi yandı tabi bizim yüreğimizde yandı allah sabırlar versin biz vatanımızla bütünüz

14. Emma

Emma New Member

Filikciğim notum sana
    emma'nın düğünündeki emma'nın annesini sarsmak istedim şöyle omuzlarından tutup
    ne vurdum duymaz annelikten uzak bir kadındır o öyle

15. Emma

Emma New Member

Filikciğim notum sana
    emma'nın düğünündeki emma'nın annesini sarsmak istedim şöyle omuzlarından tutup
    ne vurdum duymaz annelikten uzak bir kadındır o öyle

16. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Kim Lawrance - Dervla'nın Sırrı

YıldızlıAtlas'ın düzenlemiş olduğu kitap elimde olmadığından eklenememiştir yerine alternatif düzenleme eklenmiştir...

17. alkane

alkane Well-Known Member

Emma & Pl1 Komandit Ortaklık'a çok ama çok teşekkür ederim.:gül:Kızın adı Derya olsa olmaz mı:p

18. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Teşekkürler pl1
    Evlilik Kalesi kitabı dün yüklenenlerden en beğendiklerimden tavsiye ederim konusu biraz da Sahte Evlilik kitabına benziyor yazarları hatırlayamadım kusura bakmayın . İyi bir konum+para için evlenen eşlerin sonradan aşık olduğunu farkedince bocalama evrelerini iki kitap da çok iyi yansıtmış

19. aphreal

aphreal New Member

Emma Goldrick /Gelin Hanım'ı bitirdim..Tarayan, duzenleyen arkadaslara tekrar tesekkur edeyim oncelikle. Emma Goldrick'in diger kitaplarina pek benzemiyordu, ceviri farki da olabilir diye dusundum once ama kurgusu da zayifti sanki..

Simdi de Evlilik Kalesi'ne basliyorum, bakalim adiyla nasil bir alakasi var. :)

20. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

yok olmasın devlan kalsın bence:füü:

Bu Sayfayı Paylaş