Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. tantana

tantana Well-Known Member

ben okudum..keşke paranormal kitaplardaki karakterleri lise çağından kurtarsalar :hih::hih:
    kitap seri imiş ve değişik bir kitaptı.yani hade canım sen de dedim bi ara..değişik işte :füü:

ne kitaplar eklenmiş yaw :eek:ff: hepsini okuyamıycam.yaz bitiyor benim için :':)bye:
    Ekleyenlerin emeklerine sağlık diyorum.

Nayiri bunu beğendi.
  2. eun sung

eun sung Well-Known Member

Gelin hanımı okumadım ama aramıza hoşgeldin diyorum arkadaşım ...:Lv::gül:
    Yorumlarını her daim bekleriz...
    Tabi okul başladı değil mi?Bundan sonra ders ders ders ...Allah kolaylıklar versin arkadaşım...:Frnds: Yalnız ders çalışırken özletme kendini ...

3. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Gelin Hanım ı okurken Emma Goldrick karakteri yazar yapıp adını da Emma verince acaba hayatı ile benzermi diye düşünmemize sebep olmuştu . Araştırdım bulduklarım ise beni oldukça şaşırttı;

Emma ve Robert N. Goldrick , Emma Goldrick in adı altında yazmışlar kitaplarını . Kocası ile birlikte gerçek bir takım olmuşlar ,kitapları birlikte yazmışlar.Porto Rico da doğup büyüyen Emma Massachusetts te kocası askerken tanışıp evleniyorlar.30 yıl ve dört çocuktan sonra 1980 yılında birlikte yazmaya başladılar. Mills & Boon yollanan ilk kitapları And Blow Your House Down (Küçük Şeytan ) bir yıl sonra kabul edildi ve 1983 yılında yayınlandı
    1996 da Robert N.Goldrick vefat etti.Kocasının ölümünün ardından ona ithaf ettiği The Ninety-day Wife (Mutluluk Yumağı sanırım ) i 1997 yazdı ve yazarın yayınlana son kitabı oldu Emma Goldrick 2008 yılında vefat etti.

4. zipper

zipper quae nocent docent

hem romantik hem hüzünlü geldi hikayesi...bir erkeğin bd yazmasını artık garipsememeye başladım,kim bilir kadın sanarak okuduğumuz kaç tane daha erkek bd yazarı var?

5. Emma

Emma New Member

arkadaşlar (özellikle zipper) kimse kıskanmasın
    şimdi cici arkadaşım pl1 e teşekkür etmek istiyorum. (kendisi en az zipper kadar kıskançmış laf aramızda)
    koton mağazasına ilimize mağaza açtığı için teşekkür emaili attım
    bana da teşekkür et dedi
    aynen yazıyorum
    " sevgili pl1
    ilimize koton mağazası açılmasını düşünce gücüyle
    sağladığın için teşekkür ederim,
    (burası o mesajdan ayrı) ayrıca olmasa da yapmaya çalıştığım esprileri
    çok rahatlıkla karşıladığın ve arkadaşlığımızın çizgisini hep elit bir çizgide
    korumayı başardığımız içinde ikimizi de tebrik eder iyi çalışmalar dilerim.
    sevgiler emma :D

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

canım arkadaşım bende sana teşekkür ederim en dar günlerim de yanımda olduğun için :Lv:

7. zipper

ya hu benim adım bu forumda kıskanca çıktı sayenizde:D halbuse hiç ilgisi bilem yok:hih:
    ben de pl ve emma ya teşekkür ederim böyle güzel bir dostluğu sürdürdükleri için:gül::p

8. bukito

bukito Well-Known Member

eyvah, teşekkür furyası şimdi de buraya mı geldi...:zuhaha:

9. aphreal

aphreal New Member

. Bilgi icin cok tesekkurler fire, gercekten hem ilginc hem de huzunlu bir hikayeymis, eun sung arkadasima da cok tesekkurler, hosbulduk, yazmaya calisacagim elimden geldikce, Evlilik Kalesi'ni bitirdim dun aksam, oldukca hosuma gitti ama adamin saclarini yolmak istemedim degil arada,bu kadar mi yanlis anlasilir diye. :) Simdi Ask ve Nefret'i okuyorum Penny Jordan,orada da ayni yanlis anlamalardan bolca var gibi..

10. Emma

Emma New Member

şakalarımızı sakince karşıladığın için bende sana teşekkür ederim

aaaa kuru iftira :füü:
    asıl iftira bölümünü taşımışsın buraya:zuhaha:

11. zipper

ne demek,asıl dahil ettiğiniz için ben teşekkür ederim;) şakalarınızı seviyorum:D

bukito ,sana da teşekkür edeyim mii:füü:

12. bukito

bukito Well-Known Member

eveeet, nitekim biz kibar bir forumuz...:zuhaha: ortalık teşekkürden yıkılıyor zaar...

13. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/93839-miranda-lee-evlilik-kalesi.html

tavsiye üzerine okudum ve beğendim...
    karakterlerimiz blake ve juliana. juliana’nın annesi blakelerin evinde aşçı olduğu için birbirlerini çocukluktan beri tanıyorlar. blake kötü kalpli kız kardeşinin aksine juliana’yla iyi anlaşıyor.
    juliana’nın annesi talihsiz bir kadın hayatı boyunca birileri tarafından sömürülmüş. kız da daha çocukluğundan itibaren’’ ben annem gibi olmayacağım, kendi ayaklarımın üzerinde duracağım’’ diye kendini şartlamış. blake de juliana da kötü birer nişan tecrübesi yaşadıktan sonra kafa kafaya verip ‘’aşktan meşkten kimseye hayır yok, bari birbirimizle evlenelim de mantık evliliği yapalım, nasıl olsa iyi arkadaşız’’ diyorlar. işte hikayenin başı böyle…

-bundan sonrası spoiler içerir-

tabii ki evdeki hesap çarşıda şaşıyor ve bir süre sonra mantık falan yetmez oluyor. çiftimiz dışarıdan mükemmel bir hayat, mükemmel bir evlilik yaşıyormuş gibi görünseler de içten içe çatlaklar oluşuyor…bu otomatiğe bağlamış hayat tarzı (ki sevişme günleri bile adamın takviminde işaretli :zuhaha:) aslında tutku dolu olan ama bunu gizlemeye çalışan iki insanı germeye başlıyor. yok artık, böyle gelmiş böyle gitmez diyen de ilk juliana oluyor. fakat kızcağız dediğine diyeceğine pişman oluyor. çünkü karısınındaki değişim blake’i işkillendiriyor. e, ben aynı adam olduğuma göre bu kadındaki değişimin sebebi de başka bir adam olmalı diyor. ( kendisi başucu çekmecesinde sevgililerinin telefon numaralarıyla uyuyor o ayrı :Ops: )
    blake klasik kıskançlıktan kıvrandığı halde sevdiğini itiraf edemeyen erkek tipi. bu hikayede şamar oğlanı daha çok juliana. çocukluğundan beri çevresi , blake’in kız kardeşi ve evlendikten sonra da kocası tarafından itilip kakılan o oluyor. adam beni aldatıyorsun diye tutturuyor. kız yapmadım, doğru söylüyorum dediği zaman da ‘’yalann söylüyorsunnn’’ diye (kadir inanır’ın kulakları çınlasın :zuhaha:) tepki görüyor. hatta sonlara doğru kızcağız kafasına odun bile yiyiyor :zuhaha:.
    miranda lee kitapları ya güzeldir ya da değil pek ortası yoktur yani. bu güzellerden ama biraz alelacele yazılmış gibi duruyor. :gül:

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

15. ekabir16

ekabir16 New Member

bukito benim de çok beğendiğim bir bd ye bu kadar güzel özet yazdığın için teşekkür ederim

16. bukito

bukito Well-Known Member

rica ederim...

17. zipper

:saskin::saskin: okumak şart oldu:D

hangi dükmüş bakiiim o:füü:

18. tantana

tantana Well-Known Member

clayton derim ben.buraların en ünlüsü o.

19. Emma

Emma New Member

yorumun için teşekkür ederim bukito:cool:

20. bukito

bukito Well-Known Member

rica ederim arkadaşım...

Bu Sayfayı Paylaş