Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

teşekkürler bukito...

Nayiri bunu beğendi.
  2. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Clayton ve ekürilerini bitirdim.Loretta Chase-Senden Önce Senden Sonra yı okuyorum bu ara.

3. bukito

bukito Well-Known Member

rica ederim...:)

en sevdiklerimden biridir...ara sıra da açıp okurum hatta. lord şeytan, lord siyah, lord dain... onun komplekslerine hastayım...:Lv::canim:

4. tantana

tantana Well-Known Member

!!!!! O benim en sevdiğim düklerden sibelmert! ;)

editeditedit bukito da yazmış bak :D

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Okullar açıldı,benim düzen sapıttı.Oğlan benden 1,5 saat önce gidiyor.O gittikten sonra yatsan olmaz.Ben de ne yapıyorummmmm kitap okuyorum tabiki.Bu kitaba da bu sabah başladım.nerdeyse servisimi kaçıracaktım.Eve dönüp kitabıma kavuşmak için dakika sayıyorum.Hele bu yazdıklarınızdan sonra daha da bir sabırsızlandım :glmsm2:

6. kimya

kimya Well-Known Member

7. eun sung

eun sung Well-Known Member

Kızlar şimdi soruyorum clayton kim ben birşey mi kaçırdım hatırlayamadım da yoksa Judithmi bir onlara başlayamadım zaten ...

8. zipper

zipper quae nocent docent

evet bildin,clayton ,juditin kitaplarında..westmoreland serisi ''içinde aşk saklı''kitabının erkek kahramanı. sen hala başlamadın mı judith kitaplarına??düğünden hemen sonra al eline ,çok seveceksin..alkaneye sor bak..düklerin lordların etkisinde kaldı:D:D

9. eun sung

Ben bu aralar kafa dağınıklığından olsa gerek bir başlayamadım aynı andfa kaç kitap okuduğumu kendim bile bilmiyorum bir nasip deyip judith e başlıyamadım artık yarın başlarım içimde aşk saklıyla beraber ...:Lv::Lv::Lv:

10. kimya

kimya Well-Known Member

bugün kitap okumadım plan programla uğraştım :eek:ff:

11. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

ama ben yine de Sonsuza Kadar'daki Jason ya da Mutluluk'taki Ian iyidir, diyorum. o ukala Clayton'da ne buldunuz anlamadım, zaten o kızı da sevmiyordum, neydi ki o kızın adı, hah buldum Whitney. Claytonmuş:dil::hih: (şu anda üstüme gelinmesinden, küflü kadınlarının gazabından çok korkuyorum, ama Clayton'a da sinir oluyorum yani, bunu söylemek zorundaydım, ne yapabilirim, acıyın bana) :zuhaha:

12. zipper

aslında evet ukalaydı gerçekten...ben içinde aşk saklıyı okurken sıklmıştım bazı yerlerinde ilk 100sayfa gibi:füü:stephen ve sheridanın hikayesi daha güzeldi.ama benim favorim de seni beklerken jordan &aleksandra:Lv::Lv:

13. ekabir16

ekabir16 New Member

eun eun önce mutluluk ,düşler krallığı,içinde aşk saklı bu sırayla oku lütfen çok romantik değilsen düşler krallığını oku komik yanları var ,mutluluk romantik ve hüzünlü içinde aşk saklıyı herkes sevmeyebilir.ben mutlulukta ağladım mesala

14. zipper

evet düşler krallığı ilk kitap zaten ,komik yanları vardı.ama neden mutluluğu ilk önce okusun ekabir,Ian için mi?

15. eun sung

Ben daha okumadım okuyayım ayrıntılı bir yorum yazarım o zaman güzel ayroıntıları tartışırız canım arkadaşım...
    Hımmm ukalalar biz kadın milletinin esas sorunudur zaten ...:zuhaha::füü::füü::füü:

16. tantana

tantana Well-Known Member

hep derim Ian yani mutluluk..ben ağlamadım ekabir..yalnız dayısı adama hakikatı anlatırken adamın pişmanlıklar içine düştüğü kısmı çok severim..

zaten kitaplarda powell gibi mesela adamın pişman olma kısmını çok seviyorum

edieditedit mutluluktan önce seni beklerkeni okumalı..alex ve jordan var.

17. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Mutluluk da ben de ağladım ya, hem de o kız ne bileyim işte çok sevimliydi, saftı, şefkatliydi. Adam da tatlıydı. Jason acık acımasızdı, ama onun da sebepleri vardı demi ama kızlar, sonra affettirdi kendini. Ama o clayton yok mu clayton, pis. Düşler Krallığı da iyidi, Seni Beklerken'i çok net hatırlamıyorum, ama oradaki Jordan çok kalmadı benim aklımda demek ki fazla beğenmemişim onu. Stephen'a gelince Clayton'dan daha çok sevdiğim kesin. Pis Clayton.

18. zipper

amma laf söyledin adama little:zuhaha: Jordan hatırlanmaz mı yaa:Lv:bence o kitabın kurgusu,karakterleri mutluluktan daha iyiydi...hele alexandranın tatlı saflığı cesareti,gözü pekliği..biri sağır,biri neredeyse kör uşakların sadakati,ya o burnu büyük düşesin yola gelmesi,kızın öldüğünü sanan jordanın 'ben sensiz ne yaparım beni de al yanına 'diye ağlaması:':)'(...yok yok bence en güzeli seni beklerken..:Lv:

19. bukito

bukito Well-Known Member

valla emma goldrick kusura bakmasın son zamanlarda okuduğum en sıkıcı bd idi. sanki entrikalarla dolu uzun bir romanın özeti gibiydi. kim kimin nesidir ne oluyor anlamaya çalışırken daldan dala atlayan konuları pin pon maçı seyreden kedi gibi takip etmeye çalıştım :zuhaha: hayır, bizim anlamamamız son derece normal esas kız kız emma bile bir ara ''acaba gerçek emma ben değil miyim'' diye kendinden şüphelendi :zuhaha:

şimdi canım aslında clayton son derece karizmatik adamdır (ben hayır demem mesala :zuhaha:) yalnız clayton'u sevmemin asıl sebebi kitabın ilk yarısında whitney'nin yaptıkları yüzünden adama acımam. sonra ikinci yarıda da tam tersi yaşanıp clayton yanlış anlamalarla kıza kan kusturuyor. zor kazanılmış bir mutluluk yani. şimdi düşündüm de yok yok gene kıyamadım :Lv:

20. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Gerçekten de ya. Neyse hadi, şimdi forumda kıyamayanlar var, iyisin yine Clayton, bu seferlik, elimden kurtuldun, küflü leydilerine dua et, insan ol, bi kalıbının adamı ol:zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş