Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben en çok intikamlı bol yanlış anlamalı bdleri seviyorum..o yüzden masum sevgili sevdiğim bdlerdendir..özellikle adamın evlilik karşıtı olması ama kızla evlenmesi ayrı bir konu..

periza bunu beğendi.
  2. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

O bd yi bulmak için neler yaptık bir bilsen ,ilk okuduğumuzun kapağı yoktu kitap bizim değildi başka yerden gelmişti .Adı da aklımızda kalmamıştı.Ne kadar çok harliquin aldık o kitabı bulmak için bütün çiflikli harliquinler elimizde mevcut bu yüzden. En sonunda kitabı ingilizcesini fictiondb diye bir siteden konuları okuyarak bulduk böylece kapak ve yazar adı elimize geçmişti azmetti türkçesinide jesica buldu bana süpriz yaptı :canim:
    Bu arada Jesica yanımda ,herkese selamı var ,tembellik yapıyoruz bugün :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  3. clondike

clondike Well-Known Member

Sizin tembelliğiniz bile bir başka oluyor...;)

periza bunu beğendi.
  4. ekabir16

ekabir16 New Member

şimdi aşk uzmanını okuyacağım yaramaz kıza benziyor konusu

periza bunu beğendi.
  5. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

ınanmıyorum sıze ıkı bdkopat tım bdlerı bu sayede almıssınız aferım:zuhaha:
    ama ıyıkı bulmussunuz cıdden moral sıfırken doktorlara recetelerde
    yazdırmalı bu kıtabı :)
    jesıcaya selamlar bu arada sız bol bol tembellık yapın
    bız bdlerınızı okuyalım bu arada ;)
    okurken aman dıkkat kahkahaların ev dısına cıkmasın :)
    keyıflı okumalar ;)

periza bunu beğendi.
  6. alkane

alkane Well-Known Member

Vişne Bahçesi :Frnds: ya senin şu avatarındaki çizgifilmde bir taklitçi yengeç diye bir karakter vardı hatırlarmısın:p biraz alakasız oldu :füü: ama şimdi hatırladım.Neyse şimdi masumsevgiliyi okumaya başladım umarımbugece bitiririm:) Zaten tam da bd okuma havası dışarıda alabildiğince yağmur var:( niyeyse hep bu havalarda daha iyi okunur gibi gelmiştir bana:cigara:

periza bunu beğendi.
  7. alkane

alkane Well-Known Member

Vallaha ne yalan söyleyeyim şimdiye kadar okuduğum hiç bir bd ye benzemiyor. Bayıldım kitaba:) ama okurken çok güldüğüm yerler olmadı değil hani:zuhaha: ama yinede güzeldi. Konusu ve gidişatı her nekadar brezilya dizilerini anımsatsada beğendim.Adam kaçkere gitti sanra geri döndü.Ya kızımıza nedemessin adamı çıldırtır o benim ABİM diyemedi:kzgn: Adamda insanı çıldırtan cinsten yani dayağı hakediyor:kzgn::kzgn: Anlayacağınız tam tencere kapak olmuşlar:D

periza bunu beğendi.
  8. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

evet hatırlıyorum :Dne yazııkki kaptan jackin devamını getirmediler:'( lapacıyada bayılıyodum yani bir sıcan nasıl bu kadar tatlı olabilirki dimi:zuhaha:
    anlasılacagı uzere bu yasımda bile oturup cizgi film seyrediyorum ve buyuk ihtimalle yaslanıncada oturup cizgi film izlicem :füü:

periza bunu beğendi.
  9. kimya

kimya Well-Known Member

bir ara bu kitabı okumaya niyetlendim ama adam hemen kıza damgayı yapıştırınca ( sevgili) çok keyif almadım :cool:
    yani pek sevmediğim bd lerden :hih:

periza bunu beğendi.
  10. aysa

aysa Well-Known Member

Valla Masum sevgili çok severek defalarca okuduğum bd lerden bd krizi tutupta okumak içiin ayırdıklarımdan joker yani

periza bunu beğendi.
  11. Emma

Emma New Member

Günaydın herkese
    plcimin cuma interneti bozuktu işte onu hatırladım şimdi
    bütün Türkiye'de yağmur Van'da pırıl pırıl bir hava var
    yukarıda avatarla ilgili alakasız soru üzerine aklıma geldi
    ? li arkadaşlara avatar tahsis edilmesini talep ediyorum
    avatar olunca resimlere bakmam yeterli oluyor yoksa isimleri okuyorum tek
    tek
    size avatar çekti canım beni üzmeyin :)

periza bunu beğendi.
  12. ela86

ela86 Well-Known Member

tünaydın arkadaşlar tavsiye ve yorumlarınız üzerine dün gece aşk uzmanını okudum çok güzeldi çok güldüm tavsiyenize teşekkür etmek istedim.emeğinize vae yüreğinize sağlık....

periza bunu beğendi.
  13. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Dışarısı yağmurlu birazdan http://www.kuflu.com/e-kitap/37057-anne-mather-kaderin-cagrisi-gelisim-no-35-a.html na uyup evime girmek üzere yola çıkacağım.Yolda başımdan http://www.kuflu.com/e-kitap/37309-flora-kidd-ask-seruveni-gelisim-no-152-a.html geçmeyeceğinden eminim, büyük kazalarda uzak olsun http://www.kuflu.com/e-kitap/37183-anne-mather-tatli-bela-gelisim-no-96-a.html larda uzak olsun .Son yağmuru düşünüyorum kazasız belasız eve gidişimi,ne güzeldi herneyse http://www.kuflu.com/e-kitap/37307-yvonne-whittal-anilarla-yasanmaz-gelisim-no-70-a.html diyorum kendi kendime ,eve gitmek için yola çıkıyorum

NOT:Yazar adları ve nolar olmasa daha güzel olacaktı :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  14. kimya

kimya Well-Known Member

çöpçatanı mı okusam yoksa evlilik teklifini mi karar veremedim :cool:
    ( aslında fire gibi linkli yazmak vardı ama neyse..):p

periza bunu beğendi.
  15. Emma

Emma New Member

sonunda ısrarlara dayanamayıp biraz sonra aşk uzmanına başlıyorum
    bakalım nasıl olacak
    yaramaz kıza benzediği yazılmıştı
    severim o kitabı da sık sık okurum

periza bunu beğendi.
  16. ekabir16

ekabir16 New Member

aşk uzmanını okudum,çok güzel çok komik ,konu benzer olsada bu daha güzel,
    ben ağlatan demeyim de gözlerimi sulandıran bdleri de seviyorum öyle bir bd vardı temmuz ayının ,kız evleniyor anlaşmalı kızkardeşi ameliyat oluyor onu görmeye gidecek kocası gidemezsin diyor,gidersen doacak bebeğinin üzerindeki bütün haklarından vazgeçersin
    kız gitmeye kalkıyor(burası sensiz olmaz dizisi gibi)

periza bunu beğendi.
  17. meleksi

:Lv::Lv::Lv:seni kimse üzemez..karşısında beni bulur..:cool:
    evet avatarsız üyeler doğruuu avatar bulmaya..:D:D:D:D:p:p:p

çok güzel..:sak sak:

o bdyi biliyorum..michelle reid - gizli gerçek..

periza bunu beğendi.
  18. harikaya

harikaya Well-Known Member

Evlilik Teklifi'ni görünce uzun zamandır okumak istediğim bir kitap olduğunu düşünerek sevindim ama değilmiş.
    Kitabın ismini net olarak hatırlamıyorum fakat kitapta kız evlilik teklifi organizasyonları yapıyordu. Okumuş olanlar varsa kesinlikle hangi kitaptan bahsettiğimi anlamışlardır. Elinde olan varsa ekleyebilir mi?

periza bunu beğendi.
  19. meleksi

biraz daha ayrıntı verebilirmisin harika..;)

periza bunu beğendi.
  20. alkane

alkane Well-Known Member

Sözün bittiğiyer:saygilar: harikasın bayılıyorum yorumlarına :canim:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş