Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. Emma

Emma New Member

SEMRA ben aşkı anlatmak ve ilham perisini aynı anda okudum sayfa sayfa, değişik ne var diye, değişen yerler vardı
    ama senin yazdıklarını okuyunca hemen hatırladım

Nayiri bunu beğendi.
  2. tantana

tantana Well-Known Member

var var :) hatta Türkiyede yayınlanmamış bdlerin bile mangası var.gayet de güzel.
    :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha: ay gül gül gül mahvoldum burda :D bu kadının derdi neymiş!onu hangi erkek bu hale getirmiş !:D

iyi diyelim iyi olalım oreseree...sen de iyiysindir umarım...

3. canbaz

canbaz Well-Known Member

birkaç dizinin animesini izledim en sonda vampir knight olması lazım da bulamdım başka izleyecek anime:) bu aralar dizide yok şöyle beni sürükleyecek korelilerde zaten onlarda bu aralar gangnam dansıyla sallanıyorlar ben en iyisi tabletimi alıp yatağa doğru gideyim dün indirdiğim birkaç bd.var nefretli intikamlı onlardan birine başlayayım:)

4. pislick

pislick New Member

Yuvarlanıp gidiyoruz..Aynı işte..:zuhaha:

5. tantana

enem ssen anime demişsin ben manga anlamışım :cigara: beynim bulanık bu aralar.

vampire knight'ı izlediğin için tebrik etmek istiyorum ;)

6. canbaz

canbaz Well-Known Member

estağfirullah ne demek benimde beyin göz bulanıklaşmaya başladı daha yarının eşyalarını hazırlayacağım kalkasım yok yorgunluktan yerimden...içinde vampir olan herşey evvelimden ilgi alanımdadır ve bencede mükemmel bir animeydi aaa bide skip beat oda en son izlediklerimden biri forum forum geziyorum en çok beğenilenleri izlmeye alıyorum ve son mesaj oyununa bu gece katılamayacağım meydanı sizlere bırakıyorum:)

7. bermer

bermer Well-Known Member

8. canbaz

canbaz Well-Known Member

teşekkür ederim konularına baktım ve bu akşamlık sık kullaılanlara kaydettim yarına yemeğimde var okuldan gelince hemen birer birer başlarım izlemyede izlediysen baştan sorayım mutlu son değilmi sonunu söylemen beni etkilemez hiç çekinme ben yeterki kouyu beğeneyim:) hatta birinde kızımız nolur siyah saçlı çocuğu seçsin kralda gay olmasın prensesle mutlu mesut yaşasın..:)

9. tantana

ikinci animenin yarısına kadar izlemiştim.sonra noldu bilmiyorum bıraktım.ama şuan tekrar hatırladım ve meraklardayım.kız kimi seçicek evlenmek için? izlediysen söyler misin?

bu da benim çok sevdiğim bir animedir...
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=XuccKeDW8i4]Paradise Kiss Opening Song - YouTube[/ame]

10. bermer

bermer Well-Known Member

mutlu son tabi kiii...:)

Dün ki şoktan sonra(ya dert etmem ama beklemiyordum:)) ince eleyip sık dokuyorum, henüz daha seyretmedim ama indirmeye başladım.. :)

11. canbaz

canbaz Well-Known Member

bnun türkçe sublısı varmı tantana olmadı yarın hz.googledan arama yaparım ve bermer lütfen el cevap yatmaya gideceğim izlediğini söylede rahatlıyayım:)

12. canbaz

canbaz Well-Known Member

k.bakma ben yazana kadar sen cevap vermişin hazır siz burdayken sorayım sayfa otomatik her yeni mesaja yenileme yapmıyormu?

13. zipper

zipper quae nocent docent

yok sayfayı yenileyince görüyorsun yada en azından bende böyle oluyor

14. tantana

bu dediğin benim attığım anime mi canbaz? var türkçesi:)

15. canbaz

canbaz Well-Known Member

teşekkürler bendede böyle ama olmuyor böylede oto.yenilese daha ii olurdu benden herkese ii geceler facede oyunu bitiriip yatmaya hazırlanayım:)

16. zipper

aaa son mesaja gelmiyo musun?

17. zipper

dün gece 4 e kadar maskeli baloyu okudum,halbuki şöyle bir bakıp sonradan okuyacaktım ama bir baktım ki,sayfalar sayfaları takip etti.annayı ne yapmalı....uyuz...her şeyi yaptı etti mutlu bir evliliğe kondu:dil:
    elizabeth zavallım vefakar ve cefakar duruşuyla acıları göğüsledi fakat sonunda tyrellin aşkına sahip oldu,tyrell da bana fazla duygusal bir karakter gibi geldi..severim öyle erkekleri..kızı taa en başından beri sevmesi de çok romantikti.:Lv: velhasılı kelam kitabı beğendim,m:Lv: merak ettirerekten okumama vesile olan arkadaşlara(onlar kendilerini biliyor:canim:) teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim ...asdfghjklşi arkadaşlar:D:gül:

18. alkane

alkane Well-Known Member

Maskeli baloyu okumayı bende çok istiyorum.Şu an okuduğum kitap bir bitsin hemen ona başlamayı düşünüyorum...:canim:

19. pislick

pislick New Member

İyi günler saygıdeğer ablalarım..Nasılsınız?...:Frnds:

20. canbaz

canbaz Well-Known Member

merhabalar bende nefretin ötesinde bd.bitirdim yavaş yavaş ama tutkulu ilerleyen aşk ne kadar hoştu öle:) alkane sen ne okuyorsun?

Bu Sayfayı Paylaş