Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

hiç üzermiyim seni :) ama istediğim gibi bir avatar bulamadım da ondan öleee:eek:ff:

periza bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

sözüme baslamadan önce avatarsız arkadaslardan rica ediyorum avatar koysunlar emmayıda bebişide üzmesinler;)hem bakın pc basında kaldıgı surede azalır isim okumazsa ;)
    dun akşam sevgili clondikecimin emek emek hazırladıgı :gül: landis serisinin ikinci kitabı olan ikinci balayını okudum
    ve herzamaki gibi dayanamadım azcıkta olsa yorumumu yazıyım dedim
    hayır o degil clondike benim dayaklı yorumlarım uzerine birgun kızcak hersey bişey buluyorsun yok artık sana bd falan diyecek ondan korkuyorum
    ilk kitaptaki michaelı cok soguk bulmustum ve kitap biraz kopuk gelmişti bana ama bu kitap surukleyiciydi hiç sıkılmadan okudum ama (herzamanki gibi bir ama var bende)kitabın özetine göre sebastiana kızcamı dusunuyodum adama kızdım ama cogu yerde kıza kızdım
    şimdi bu sebastianla marianna evde oturuyolarmıs birgun demişlerki evimiz var paramız var birbirimizi hem istiyor hem seviyoruz bizim herseyimiz var:hih: aman tanrımcok sıkıcı napsak acaba demişler ve heyecan olsun diye bosanmaya karar vermişler 9yılın ardından:':)zuhaha:
    tamam evlatlık bebeklerinin ellerinden alınması kötü bişey ama ondan önce karar vermişler zaten bunu okuyunca kitaba dalıp zorunuz ne sizin deyip temiz bir sopa cekmek istedim ikisinede:kzgn:
    hem hamileliğim mucize diyo hemde topukluyla kosuyo abla hemde kumsal tas dinlemeden tamam hamilelerde topuklu giyebilir ama sen madem korkuyorsun ve kötü seyler yasamıssın dikkat et dimi kendine:kzgn: bide bizim bd kahramanları bilindigi üzere salata omlet ve biftek yer:zuhaha: yani saglıklı seyler bu fıstık ezmesi dısında bişey yemiyo meyveyle yiyo göya :hih:aman ne kadar dusunuyo bebegini:kzgn:paso seker yiyo üstüne hiç kilo almıyo gerci burası normal bd kızlarımız asla cok kilo almazlar:füü:
    buarada abimizde radar mübarek kızı heryerde hissedebiliyor bulabiliyor tamam insan sevdiklerini genelde hissediyo ama bununki cok komikti:zuhaha:
    buarada sölemeden duramıcam benim yaslı bir komsum vardı rahmetli, torununa surekli kızım sokakta ve barda buldugun adamları ordada kaybedersin git duzgun yerden bul derdi kitabın basında marianna dioki evliliğimiz arabanın arka koltugunda:füü:basladı burdada bitiyo ee demekki teyzem haklıymıs arabada bulmus adamı arabadada kaybediyo marianna:zuhaha::zuhaha:
    not:marianna ismi beni küçüklüğüme götürdü ben küçükken evde babaannem arkadasıyla toplanır biryandan marianna seyreder bir yandan aglarlardı:zuhaha::zuhaha: hey gidi gunler hey yaslanıyorum sanırım :eek:ff:
    tekrar ellerinize yüreğinize sağlık clondike serres :canim: serres biz evide hallederiz yemegide yaparız merak etme sen :canim:yazık ama kocana uzuldum bizim yuzumuzden ac kalmıs:'(

periza bunu beğendi.
  3. clondike

clondike Well-Known Member

DARCY MAGUIRE The Wedding Planners Serisi:füü:

İlk kitap hariç hepsi sitede var. İlk kitap da tarama listesinde...
    3 kızkardeş...;)
    1-DARCY MAGUIRE A Professional Engagement BENİMLE EVLENİR MİSİN /Tara Andrews - Patrick (Rick) Keene ---Tarama Listesi: Carmina / Ser_reS
    2-DARCY MAGUIRE The Best Man's Baby GERÇEĞİN PEŞİNDE /Skye Andrews - Nick Coburn
    3-DARCY MAGUIRE A Convenient Groom UYGUN DAMAT /Riana Andrews - Joe Henderson

Yorumuna kesinlikle katılıyorum... :sak sak:
    Daha yazarın bunun devamı 3 kitabını da oku o zaman konuşalım.....:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

periza bunu beğendi.
  4. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

periza bunu beğendi.
  5. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

unlu bır psıkologun tanıdıgım bırıne söylediği
    yol üstünde bulunan yol üstüne bırakılır bu sözü hatırlattı yorumun ;)

esıme bugun kendımı afettırdım suan meyvesını yemekle mesgul :)
    gercı yemek yaparken kıtapları kestım evı supururken aby okuttum :)
    yemek sonrası son rütuşu yaptım esımden fırcayı yedım ama napım
    duzenlemekopatım :p gercı tarama kopatlarımız clondıke jesıca dzıda
    benı ıkıye katlarlar:)

periza bunu beğendi.
  6. s_line

s_line Active Member

:(:( yaaa... lynne kitapları da bitti zaten.. gidip yakıcam kendimi o zaman:kzgn:

not: bilgi için çok teşekkür ederim:)

periza bunu beğendi.
  7. s_line

s_line Active Member

bu arad vişne bahçesi (ismini bilmediğim için nickinlee yazıyorum)
    Landis serisinin ikinci kitabı için olan yorumun resmen öldürdü beni:D:D
    aksam aksam yerlere yattım:) süpersin..

periza bunu beğendi.
  8. ekabir16

ekabir16 New Member

clondike ikinci balayı için çok teşekkürler vişne bahçesinin de ayrıntılı özetini çok beğendim

periza bunu beğendi.
  9. aysa

aysa Well-Known Member

arkadaşlar yine teşekkürümle zamanınızı alıcam ama ne yapayım kendimi alamıyorum :$ :$ :gül::gül:
    onca yıllık kitap alım serüvenlerinden sonra
    okadar abuk kitapçıyla (iyilerden özür dileyerek) uğraş, bunları niye alıyorsun bunlarımı okuyorsun soruları,böyle insanlara tahamül etikten sonra bile hiç karşılaşmadığım kitaplarla tanıştım sayenizde
    bide üstüne aynı konulardan hoşlandığım birçok arkadaşla tanıştım
    clondike nin sadece ıslandığı için kitaplarını yenilediğini, ayrıntılara olan dikkatini yardım severliğini.
    Fire nin inanılmaz hafızasını, kapağı olmayan bir kitabı bulabilmek için yaptıklarını
    jesica çok sevdiğim gelişimleri sayesinde çoğaltığım arşivim, ayrıca ondada yüzlerce olduğunu öğrendim
    Ser_reS ın onca kitabu paylaşıpta çö... Ş.. gibii kelimelerii bile yasakladığını
    vişne bahçesi *Emma* buk@ aysekoc ebr
    sheridan yelken pl1(adını unutup yazamadığım diğer arkadaşlardan özür dilerim) gibi bizim için saatlerce kiitap tarayıp paylaşan çok sevgili arkadaşlarımı görünce yanlız olmadığımı hisetim iyiki varsınız, bir kaçınız benden şanslı çünki bu zevki paylaştıkları arkadaşları, akrabaları varmış. benim içinde şimdii siz varsınız
    iyikide varsınız sizi seviyorum

bu arada bende siizinle bi anımı paylaşayımda beni biraz daha tanıyın
    Lisedeyken çok peğenerek okuduğum bir kitap vardı okul kütüphanesinden aldığım Jacqueline Briskin Yarınlar İçin isimli okuyup geri verdim e mezunda oldum (ikinci el kiitaptan haberiim yok henüz:zuhaha::zuhaha:) kitabın ne adını ne yazarını biliiyorum nasıl bulacağım, :p yazın ortasında aldım eviin 24 lü ansiiklopedii setini çaldım okulun kapısını hocam bu kiitapları vericem ama sizde bana bi kiitap vericeksiniz dedim (e hangi kitap sarı çizmeli olan :zuhaha::zuhaha: ) hocam sadece kapakta siyah şapkalı bir kız vardı dedim aradık bulduk şimdi epey hırpalandı ama hala kütüphanemde (okuyupta Parisin Öpücüğü ve Özlenen Balayı gibii hala hırsla aradığım ikiitane daha var . )O kitabı alırken Hocam saolsun biraz delii gibi hisetiirmişti .
    sizinle kendiimii özgür hisediyorum hepiniize teşekkür ediyorum iyiki varsınız

periza bunu beğendi.
  10. clondike

Sevgili aysa,
    sen hiç miki filmi alan erkek müşterisine "Bu filmi neden alıyorsun, neden izliyorsun?" diye soran satıcı duydun mu?:zuhaha::zuhaha:
    Çifte standartlar dünyasında yaşıyoruz. Çok normal...:cool:
    Ben sizlere yansıtmadım. Erkek üyelerden birisi ben dahil bir kaç paylaşımcı arkadaşımın açtığı sayfalarda aslında eleştirerek bir teşekkür mesajı yazmış. Tabi niyeti teşekkür etmek falan değil. "Yeni kitaplarla kültürümüze yaptığımız katkılardan" söz ediyor!!!... Kendisine çok nazik bir dille özel mesaj yazdım. Amacımın kültürümüze katkı yapmak olmadığını, bu kitaplarla zaten onun mümkün olamayacağını açıkladım. Ve yukarıda sana sorduğum sorunun ana fikrini daha uygun bir dille vurguladım. (Burada kızkızayız ne de olsa.;) ) Sesi çıkmadı. Çıkamazdı da zaten. Karşı cinsin ihtiyaçları üzerinde hiç düşünmediğine eminim...
    :eek:ff:

Kaldı ki, BD okuyanların sadece BD okuyacağını düşünebilecek kadar da gerçeklerden bir haber. Hiçbirimizin gerçek kültür düzeyini bilmiyor. Dünya sorunlarından bihaber, geçmişten gelecekten umarsız, kaygısız insanlarız sanki. Bir elinde cımbız bir elinde ayna muhabbetine girmişiz, Orhan Veli'nin dediği gibi...

Edit: Bir de unutmadan... Kendisinden kültürümüze katkıda bulunacağını düşündüğü kitapları paylaşarak küflü'ye katkıda bulıunmasını istedim... Ne kadar çıkarcıyım değil mi? :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  11. alkane

alkane Well-Known Member

herkese günaydınnn:) Ya kızlar hayranım size ya nasıl emekler veriyorsunuz vede çok okuyorsunuz:saygilar: Valla ben bilgisayarın başına oturmak için neler yapıyorum bir bilseniz:zuhaha: Gündüz çocuklardan akşamda eşimden fırsat kalmıyor :zuhaha: Ancak gece biraz zaman buluyorum o zamanda benim 2 numara durmadan uyanıyor:'( yani sözün kısası Küflüye ve sizlere bağımlı hale geldim:Lv: (Mesala şuanda benim 2numara ağlıyor ve kolumdan çekiştiriyor gelde şimdi bd oku)

periza bunu beğendi.
  12. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben bd okurken hayatın dertlerini ve sıkıntılarını unutuyorum..bu demek değildir ki sadece bd okuyorum..bilimsel ve teknolojik yayınları da takip ediyorum..zaten haberler takip altında..:cool:

periza bunu beğendi.
  13. Emma

Emma New Member

aysa anına bayıldım
    ayrıca teşekkürürn için rica ederim demek isterim
    elimde şu an imkanlar var paylaşmak kişilik ve mesleğimin özelliği olarak çok sevdiğim bir şeydir
    keşke eskisi gibi düzenlemeye de devam edebilsem ama uzun saatler ya da bir süreklilikle olmuyor pisi (bu sözde plcimindir) başında olamıyorum

aşk uzmanına başladım ama ben bu aralar çok acılı bir kitap okumak istiyorum
    kızın aşık olduğunu ve asla ulaşamayacağını anladığı an gözlerinin dolmasını burnunun direğinin sızlamasını istiyorum
    kalbinin aşkının acısında sıkışmasını ümitsizlik içinde ağlamasını filan
    ben mi yazsam yoksa
    böyle bir kitap için tavsiyelerinizi bekliyorum
    tabiki adam sert acımasız omuzları 2m ve gri gözlü olmalı:D

periza bunu beğendi.
  14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Kaptan Jack in bir bölümünde şıpıdık kokarca diye bir karakter vardı.Kafayı sıyırıp 'öldürmeli -meli -meli' diye etrafa saldırıyordu.Ben de ne zaman bu siteye girsem transa geçip 'bütün kitapları indirmeli -meli -meli' diye hırs yapıyorum.

periza bunu beğendi.
  15. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bende kaptan jack ve lapacı hayranıyım :füü:

ay birde Kaptan Jack Sparrow var onu unutmamak lazım;)

periza bunu beğendi.
  16. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

aynen benimde çevremde bd okuyan bırak bd yi bi kitap bile okuyan kımse yok
    bir arkadaşım kızım daha bebekken beni kızına çeyiz hazırlacağına kitap okuyorsun diye kınamıştı
    şimdi kızım 16 yaşında ben hala çeyiz hazırlamak yerine kitap okuyorum

önce masal eviyle tanıştım orada birbirinden değerli arkadaşlar edindim
    bd yi bir şekilde buluyor insan ama buradaki arkadaşlığı, paylaşımı bulamıyor ve birbiriden güzel yorumları da okumak cabası
    hepinize gerçekten çok teşekkür ederim kızlar
    aramızda mesafe ve yaş farkı yokmuş gibi geliyor bana hanginizi düşünsem benden birer parça gürüyorum
    ve hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız :Frnds:

periza bunu beğendi.
  17. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

hamılelık sende mazoşit duygularını uyandırdı ne:füü::zuhaha:
    kızlar cabuk bol acılı urfa adana mısalı bır bd bulun
    arkadas acıya aşerdı :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  18. sheridan

sheridan Well-Known Member

Sevgili Aysa benim çevremde de ablam dışında bd okuduğunu bildiğim bir kişi olmadığından sizi anlayabiliyorum. özellikle bildiğim diye yazdım, çünkü okuduğu halde sırf başkalarının kendilerini bd okuyor diye kınayacağından ya da sevgili clondikeın yazdığı gibi bd severlerin sadece bd okuyacağını düşündüğünden dolayı (bu da nasıl bir mantıktır anlayabilmek mümkün değil!) bu gerçeği başkalarıyla paylaşmayan insanlar olduğunu düşünüyorum.
    bu yorum çok hoşuma gitti, tanıdık geliyor :zuhaha:

periza bunu beğendi.
  19. ekabir16

ekabir16 New Member

ince memed ,yılanların öcü,küçük ağa,iki şehrin hikayesi,sinekli bakkal ,can pazarı,olasılıksız,empati,eski hastalık,huzur sokağı ve bd ,yani her şeyi okurum vampirler hariç bir onları okuyamadım

periza bunu beğendi.
  20. clondike

Aynen öyle. Ben de okuyamıyorum vampirli kitapları.... Sanki benim boynumu dişliyorlarmış gibi geliyor...:eek:ff:

periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş