Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. ela86

ela86 Well-Known Member

Nayiri bunu beğendi.
  2. canbaz

canbaz Well-Known Member

diziyi zaten görmüştümde sonunu bilemediğim şeylere başlayamadığımdan tıklamamıştım ama birazdan bi bakayım görsel olarakta mutlumu:)

3. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Anne Stuart kitabı olduğu için çıkar çıkmaz almış o hızlada okumuştum kitabı ,Kont u çok kimsenin sevmeyeceğinede emindim zaten. Hedonist abimizin neden yaptığını anlamadan kıza yardım etmesi beni etkilemişti,tabii arızalı olmasıda :D
    Yardımı abartıp istersen anneni öldürteyim biraz abartımı evet abartı ama elinden bu kadarı geliyor.Sadece kendi için yaşamaya alışmış bir adamın başka birine iyilik yapmasının ne kadar zor olduğunu düşünün.Kendini aşıyor bence.Klasik bir romantik kitap kahramanı olmadığı doğru belki o yüzden bu kadar sevdim kontu.
    İki kızkardeşde güçlü yazılmış abla-kardeşin birbirlerine olan düşkünleri,küçük kız kardeşin zayıf gözüküp aşık olduğu zaman sağlam duruşu ve Reading le olan kısa anlatılmış aşkı.Kısaca ben çok sevmiştim kitabı özellikle Kontun bir kalbi olduğunu anlamasını(gerçi kitabın ingilizce ismi Ruthless(acımasız) ama Türk editörler Kalpsizi daha uygun görmüş )

4. zipper

zipper quae nocent docent

cıks cıks ekabir,emma duymasın:füü::füü:

son yazdığına çok güldüm yaa,Allah da seni güldürsün:Lv: kadın fotokopiden çıkarmış gibi yazıyor...okuyucuyu hiiç yormadan...tahmin etme zahmetine bile sokmadan:p

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Bugün Cirque du Soleil-Alegria ya gittim.Tek kelimeyle muhteşemdi bence.İsmi sirk diye geçiyor ama bunlara sirk demek yanlış.Senelerdir sirklerde görmeye alıştığımız şartlanmış hayvanların olmadığı tam bir görsel ve işitsel bir şölendi. Karakterler,kostümler,makyajlar,müzikler harikaydı.En küçük detaylar bile tiyatrovari bir şekilde sunulmuş.Fırsatınız ve imkanınız olursa kesinlikle gidip görün,şiddetle tavsiye ederim.

6. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

ben okurken kötü yaptıgımı dusundum ama her zamanki inadımla sonuna kadar okudm :eek:ff:emma darcy gözümdeki yerinden küt düştü:hih:
    tıpkı senin gibi dusundum kitap boyu, bence bunlar derler ya tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus öyle bir çift.iki kararsız karaktersiz birlikte olunca bunlar oluyo demekki :kzgn:ayrıca sapsal kızım madem evlenmeyi dusunuyosun neden eski kocana karsı hissim varmı testi yapmaya gidiyorsun(testte ne test aynı filiğin dedigi gibi dur bi göreyim yokk olmadı bi öpeyim oda olmadı ben bi sevişiyim su eski kocamla, öle kesin sonuc alıyo kızımız) bunu dusunmen bile emin olmadıgını gösterir duygularından hal böyleyken neden evlenmeye karar veriyosun yazık degilmi o adama:kzgn:
    ayrıca o araba sahnesi neydi öle ne gereksizdi:kzgn: adam seni istemiyom diyo bu salak daha önce yıkılmamıs sanki bu adam yuzunden yolda hayalet gibi yurumeye baslıyo:kzgn: hayır ben şoförlere acıdım carpsalar onlar suclu oysa kızımız dengesiz :dil:ayrıca adam suphelenmekte haklı sonucta kız nişanlı bebek kimden acaba derim bende olsam :hih:
    bide kitaptan hiçbişey anlamadım ben o neydi öyle olaylar kopuk kopuk olmamıs emma olmamıs:dil:eek:ysa bu kadın benim en sevdigim gelişimlerden pişmanlıgın yazarı:'(ayrıca firecim gene ay bunumu seviyomuş dediğini duyar gibiyim:zuhaha:

7. vişne bahçesi

ekabir sen beni her daim guldurmeyi basarıyosun allahta seni guldursun:zuhaha:bettylerde uykum gelmiyo ama benim aksine sıkıntıdan ruhumu teslim etmek uzere moduna geciyorum :zuhaha:

8. kimya

kimya Well-Known Member

9. sıdıka10

sıdıka10 Active Member

arkadaşlar merhaba,

konulardan alakasız olacak ama en çok okunan yer burası olduğu için buraya yazmak istedim. Bu siteyi bulduğumda hazine bulmuş gibi sevinmiştim. onlarca kitap indirdim, çok dar olan vakitlerimde okumaya çalıştım. ama farkettim ki kocaman bir eksikliğim var. linklerin açılması için yazdığım teşekkürlerin dışında hiç adam akıllı teşekkür etmemişim. bu da benim ayıbım olmuş sanırım. bu kadar emeğe, bu kadar çabaya gönülden ve kocaman TEŞEKKÜR EDERİM. hepinize ayrı ayrı :)

İYİ Kİ VARSINIZ :)

(Şimdi bile hızlı hızlı yazıyorum, yazım hatalarını görmezden gelin. küçük bir cadım var da dibimde :)

10. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Jesica ya diyeyimde gidip kafasını bir yerlere vursun bu kitabı bulmak için epey uğraşmıştı,eskiden okuyup peşine düşülen bir kitaptı ,doğruyu söyleyeyim tekrar elime geçip okuduğumda Jesica yı arayıp o zaman gençmişiz demiştim.Gerçi bu benden çok Jesica nın sevdiklerinden di .

Herneyse gelelim karşı görüşlerime ,kız aklında eski kocasının olduğunu düşünüp evlenmeden ben bunu bir göreyim demesi evlendikten sonra demesinden iyidir bence.Hayatı boyunca annesini mutlu etmeye çalışmış,sözünü dinlemiş kız.Annesinin onaylayacağı bir adamla birlikte.Adam eski kocasının evini basınca eski koca kimsenin kıza vermedği bir şeyi vermek istiyor Seçim Hakkı .Doğal olarak kız öbür adamdan ayrılıp ,annesinin evinden taşınınca eski kocaya dönmeyince ,eski koca kızın kendisinin istemediğini düşünüp trip yapıyor.Çok uzatmayayım evet birbirlerine mustehaklar.:zuhaha::zuhaha:
    Pişmalık için cidden neden o Emma Darcy nın oyun oynayanlar,Cazibe,Aşkın Bedeli ,Deniz Çağırıyor,Yanlızca Sevgi varken .Tek kitapla yazar gözden düşmez o kadar katı olma

Not:yeni avine sonuna kadar katılıyorum :zuhaha::zuhaha:

11. vişne bahçesi

zaten kitapta tek begendigim kısım adamın kızın nişanlısına yalan söyleyip(oda ayrı saf )kıza secme hakkı vermesi-ki emma darcy genelde hep yapıyo bunu tarzını birazda ondan severim -tek begendigim kısımdı bunun dısında böğ demek istiyorum :dil::zuhaha:bu hakkımı elimden alamazsınız fire hanım:zuhaha:illa savunacan dimi içinde kalır savunamazsan :zuhaha:
    ayrıca pişmanlık en sevdigim kitabıdır tek sevdigim o degil tabiki;)

12. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Savunmuyorum kendi fikirlerimi söylüyorum seniinde hakkın olduğu gibi Son tutku var Emma Darcy nın açılacak olan oradaki abiyi çok çok sevecen :zuhaha::zuhaha:

13. vişne bahçesi

okumadım sanki o kitabı:eek:ff: biliyosun benim nasıl kitap hatırladıgımı abiyle ablayı hatırlamam teyznein romatizmasını yada yolun ne kadar tozlu oldugunu hatırlarım :zuhaha:
    kendi fikirleriymiş olmaz öyle sey sen beni idol kabul edip benim fikirlerimi benimsemeli kendi iradeni terk etmeli benim gibi hareket etmelisin :zuhaha:

14. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

ekabir içimi okuyorsun üşenmemişsin inan hep sevdiğim yazarları eklemişsin jennie lucas hatırlamıyorum ama eminim o da dahildir
    :Lv: Lyne,helen bianchin , rebecca winters,anne mather charlotte lamb ,emma darcy isimleri zaten gözü kapalı garantili kitaplarım :$ Bugün Kadıköy'deydim sahafın birinde Lyne'in İkizlerin Sırrı kitabını gördüm siz geldiniz aklıma son kitabındaki Alesso'da top10 da ilk sıralara yaklaşıyor mutlaka okuyun ..oyy oyy kot pantolona ben de bayılırım eşimde :$

15. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

VAllahi adam çok akıllı öyle bir manevra yaptı ki ( spolier vermem )
    kızı kendi içinde çok zor bir durumda bıraktı ! .. kararın tamamen kendi tercihi olması açısından

16. canbaz

canbaz Well-Known Member

herkese ii akşamlar:)

17. bermer

bermer Well-Known Member

Sıdıka10 hoşgeldin...Hepimiz önce öyle başlıyor derken bir bakmışız Küflü ailesinin fertlerinden olmuşuz...
    ve bir çoğumuzda o cadılardan var, bendeki şu an mouse meraklısı. :zuhaha:
    Arayı çok uzatma okuduklarını da yorumla paylaş...yine bekleriz..:bye::bye:

Özendirdin bizi de, ne güzel eğlenmişsiniz, hoş bir değişiklikte olmuştur..

Yoo kontu sevmedim sanılmasın, sevdim...:Lv::Lv:
    ama okuduğumuz kitaplardaki kahramanların başına kötü olaylar gelmesini istemeyiz, hep son anda bir kurtarıcı çıkmasını ya da engellenmesini bekleriz. Genelde de babalar, dayılar, amcalar, üvey bilumum kişiler kötü davranış sergiler, yazar bu kitapta bu konularda ters köşeye yatırdığından zorlandım...Kontun kurduğu kalpli cümle beni sonda gülümsetmiştir bile, hele ki düello ile intikam alması hayranlığımın artmasına ayrı sebeptir.:Lv::Lv: Sanırım kana susamışlık bende de var, bende böyle bir davranışın kanla yıkanması gerektiğine inanıyorum:sak sak::sak sak:

18. canbaz

canbaz Well-Known Member

arkadaşlar k.bakmayın ama pc.me kaydetmemişim geçenlerde bana bi anime önermiştiniz 3 çocuk arasından seçen değilde historical tarz olan bana onun adını tekrardan yazabilirmisiniz?

19. canbaz

canbaz Well-Known Member

tamam bu akşam anime izlememe günümmüş:) artık yarına kaldı:)

20. bermer

bermer Well-Known Member

Hangisini istediğini anlayamadım, bunlar mı?

Bu Sayfayı Paylaş