Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. ekabir16

ekabir16 New Member

tantana aradığım filikin çevirisi değil ben bu kitabı kitap satan sitelerde gördüm özetini okudum ama başka kitaplar aldığım için almadım konusu aşka bir şans dahaya benziyor

Nayiri bunu beğendi.
  2. kimya

kimya Well-Known Member

3. Emma

Emma New Member

o kitapta adam harbiden çirkin olarak tarif ediliyor
    kızımız bir iddia idi sanırım ben bunu tavlarım hahaha disko dance dance
    şeklinde adama kafayı takar ve tavlar ama bilmediği bu arada abayı gerçekten
    adama yakacak olmasıdır
    adam durumu farkeder kızı terkeder sanırım emin değilim

sonra kız uçuruma düşer
    adam kurtarır ve kızı ailesi kınar ve mutlu son:hih:

4. tantana

tantana Well-Known Member

kızın ablası ölüyor ve ölmeden önce bir mektup yazmış.mektup da kızımızın sevmediği birinin elinde...kızımız mektubu istiyor, o da bir şartla veririm, birini kendine aşık ediceksin diyordu sanırım.hatta önüne de seçmece adamların listesini koyuyordu, bunlardan birini seç diye.kızımız o listeden ren'İ seçiyordu.onun kasabasına gidip, sahte bir kimlikle yaşamaya başlıyor ve kendine aşık etmeye çalışıyordu..

editeditedit naptın sen Emma! sonunu söyledin.belki kötü sonla bitcekti bu bd:D

5. eun sung

eun sung Well-Known Member

Yafrim seniasdfghjklşi biraz şok etmiş nerde o kötü sonla biten bdler sallan da kendine gel arkadaşım koredaşım korkufilmidaşımmmmmmmmmmmmm:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

6. ekabir16

ekabir16 New Member

bu akşamki kitap önerilerimde ana tema gemide geçmesi titanik gibi yanlız birinden tam emin değilim okuyalı baya oldu.dünkülerdeki ana tema çirkin erkekti

Kathleen E.Woodivis-İhtiras Çiçeği
    Brenda Joyce-Bir Avuç Aşk
    Johanna Lindsey-Korsan Aşkı
    reşat nuri güntekin-eski hastalık(benim en sevdiğim)
    Johanna Lindsey-Aşkta Seni Seçtim

Beyaz Dizi

Carla Kelly - Yarbayın Askı
    anne hampson -denizin şarkısı
    elizabeth graham-seni unutamam

7. Emma

Emma New Member

yarbayın aşkı da mı çirkindi farketmemiştm
    yaşlı olduğunu biliyorum ama

8. ekabir16

ekabir16 New Member

yok emma bugün küler gemide geçiyor .bugünkü adamlar yakışıklı

dünkü kitap önerilerimdeki adamlar çirkindi veya yüzlerine bir şey olmuştu

9. bermer

bermer Well-Known Member

Georgette Heyer - Frederica'yı okumayı bitirdim az önce... :Lv::Lv:

Bu kitap bana Jane Austen - Pride & Prejudice'ni anımsattı yer yer... Marki Alverstoke'de Mr. Darcy gördüm sanki. Frederica da zeki ve güçlü, kardeşlerine sahip çıkan bir kadın portresi ile Elizabeth havasındaydı bence... :Lv:

Keşke bu filme alınsa da seyretsem o dönemi çok güzel yansıtırdı, okurken sesli kahkahalarıma hakim olamadım doğrusu.

İlk bir kaç sayfada çok fazla detay var, eğer benim gibi kafanız karışık başlarsanız tekrarlayın, ayrıntılarda boğulup kitaptan vazgeçmeyin derim.

Hikaye akmaya başlayınca yaptığınız yolculuktan benim gibi zevk alacağınıza eminim... Ben sevdim ve eğlendim doğrusu. Kesinlikle tavsiye edilir.:Lv:

10. tantana

tantana Well-Known Member

Jo Beverly- Kalbimin Tek Sahibi kitabını bitirdim...çok beğendim yaw:glmsm2:

O dönemi çok iyi yansıttığını düşünüyorum.yani diğer historicallardaki gibi adamımız haşin bir asker ama aynı zamanda kadının yanında kibarlığın önde gideni değildi..kitap 1068 yılında geçiyor.Döneminin erkek karakterini iyi yansıtmış.Hatta dönemin erkek-kadın ilişkilerini çok iyi anlatmış.Evliliğin gerçekleşmesi ve akabinde gelişen olaylar :füü: kızın yerinde olmak istemezdim.
    Kısaca kitap güzeldi.ilk sayfalardan kaptırdı götürdü beni.:)

11. canbaz

canbaz Well-Known Member

herkese merhaba okuldayım biraz soluk alayım dedim çocuklara gangnam dansı yaptırdım:) buarada brenda joyce yeni kitabı çıkacakmış yayına hazırlananlar listesindeydi gününüz nasıl başladı ben okul çıkışı soluğu doktorda alacağım gibi herkese kocaman sevgiler:)

12. ekabir16

ekabir16 New Member

jo beverley i ben de okudum tantana çok güzeldi.

13. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

"soylu doğanlar" ı okudum, ben hiç beğenmedim, çok basit geldi bana, aşkı da hissetmedim, zaten böyle krallı, şeyhli bdleri sevmiyorum, esas kadın ve adam size sinir oldum, haberiniz olsun. Clayton Westmoreland sana da sinir oluyorum, biliyorsun.

14. ekabir16

ekabir16 New Member

bugünkü tavsiyelerim iskoçlar
    Julie Garwood - gelin
    Julie Garwood - düğün
    Julie Garwood - sır
    Julie Garwood - fidye
    Julie Garwood -yazgı
    Julie Garwood - ödül
    julie ve monica tarzları çok benziyor .julie daha espirili ,monica daha iyi yazıyor.julie nin yazımı basit biraz ortaokul çağı gibi ama yinede julie yi daha çok seviyorum.
    monica mccarty-asi
    monica mccarty-iki aşk arasında
    elizabeth elliot-ya hep ya hiç
    maya banks-iskoçyalının kollarında
    teresha mederios-güllerin fısıltısı
    monica mccarty-kır zincirlerini
    jo beverley-kalbimin tek sahibi
    monica mccarty-maskesiz
    michell sinclair- iskoçyalının gelini
    karen hawkins-sen kimseyi sevemezsin
    pamela clare-teslimiyet
    pamela clare-günahkar
    teresha mederios-bazıları ateşli sever
    catty maxwell-aşkı sende buldum(okumadım nedense okuyacağım)
    mary wine-her şey senin uğruna
    marsha canham -Bedel(ben bu kitabı bitiremedim)
    Marsha Canham-Gurur(bedeli okuyamadığım için bunu da almadım)
    ve bd historical olarak tavsiyelerim julie ye benziyorlar
    Deborah Simmons - Wessex Kurdu
    Deborah Simons - Kralın Buyruğu

Nayiri bunu beğendi.
  15. bukito

bukito Well-Known Member

sen şimdi clayton'ı niye araya sıkıştırdın ki :ha: :kz:

16. meleksi

meleksi Well-Known Member

tamam..bakayım hemen..teşekkürler..:gül::gül::gül:

lynee hayranı olarak http://www.kuflu.com/e-kitap/97980-lynne-graham-iki-yanlis-bir-dogru.html bdsini hemen aldım ve okudum ve..tam lynnee bdsi..ama kızın ve adamın alessionun ailesini bu kadar çabuk affetmesi hoşuma gitmedi..onlara biraz kök söktürmeleri gerekiyordu..kızları da tam bir şirin cadıydı..hele bdnin sonu..:füü::füü::füü:

17. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/97971-india-grey-fitzroy-legacy-serisi-1-kaderin-oyunu.html

india grey oturup ‘ne yazsam, ne yazsam’ diye düşünmüş sonra da ortaya karışık yapmaya karar vermiş…
    eşcinsel kankanın ailesine karşı durumu kurtarmaya çalışan mahsuscuktan aşık fedakar kız arkadaş, birbirlerini tanımayan ama aslında aynı eve pardon malikaneye giden iki yabancının birbirlerinden etkilenmesi, vakt-i zamanında yaşanan evlilik dışı ilişkiler ve doğan gayrımeşru çocuklarla ilgili sırlar, bir adet kontluk, kötü kalpli tikiler tarafından taaa okul yıllarında esas kıza atılan hırsızlık iftirası ve tezgahı, üç beş sayfalık hastane sahnesi ve hatta hayalet hikayeleri…işte bunların hepsiciği bu kitapta. otuz iki kısım tekmili birden hem de…bu kadar şeyi aynı kitaba sıkıştırınca yazarın da az biraz kafası karışmış tabii ki…karakterler istikrarsız ama hadi diğerlerini bir tarafa bırak sophie ile kit ne ara aşık oldu onu bile tam takip edemiyorsunuz…sophie’nin elbiseden çok iç çamaşırı olması dışında aklinızda pek bir şey kalmıyor zaten…:saygilar:

18. kimya

kimya Well-Known Member

hatta konuyu ikinci bir kitaba bile aktarmış 2. kitap yatağımdaki yabancı asıl olaylar sanırım orda :p

19. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/44972-beyaz-dizi-sevenler-buraya-819.html#post896865

clondike'ın eklediği 2012 ağustos tanıtımını buldum ve evet haklısın aynı karakterler. beğenmediğm bir kitabın devamını merak etmek de tuhaf oldu sophie ve kit ile ilgili anlatacak daha ne bulmuş olabilir ki acaba?:)

20. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

bende hiç sevmemiştim okurken adam ne ara asık oldu noldu hiç belli degil:dil:seyhli bd sevmememe ragmen dedim konusu guzel gibi zamanıma deger belki ama degmedi malesef:'(
    sende benim gibi uyuz olduklarını araya sıkıstıryosun galiba :zuhaha:bak sen söyledin aklıma geldi pierceların ikisinede uyuz oluyorum :kzgn:

Bu Sayfayı Paylaş