Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. ela86

ela86 Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/99432-rebecca-winters-cocuklar-ugruna-ask.html kitabını okudum çok güzeldi hele bebekler sevimli anlatılmış ve zıt karakterler kız çok azimliydi ve her şeyi elde etti adam çok inatçıydı hep kızdan bir şeyler bekledi ama oyuncak timsah her şeyi anlattı ben beğenerek okudum tavsiye ederim :)

Nayiri bunu beğendi.
  2. meleksi

meleksi Well-Known Member

yok ben de e-kitabını okuduğum jmleri aldım..bir tek sen değilsin ekabir..:saygilar: ve elinde tutarak okumak ayrı bir tat veriyor..ben sevdiğim kitapların mutlaka orjinallerini alırım ve tekrar okurum..:)

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Ben de 3 tane Karpatyalı bitirdikten sonra araya bir historical sıkıştırdım.Hope Tarr-Sana Yürek Dayanmaz.Ben çok beğendim.Okumayan varsa tavsiye ederim.

4. ebr

ebr E-kitap Müdavim

Pl1 sağ olsun bu ayki Lynne nin konusunu bizimle paylaşmış:)
    ağzımız sulandı;)
    Ben de buradan Yelkeeeeen diye bağırmaya karar verdim :canim:

Bir Lynne lütfen:gül:

5. meleksi

meleksi Well-Known Member

kesinlikle..:glmsm2::glmsm2::glmsm2:

6. ekabir16

ekabir16 New Member

Ben historical bd istiyorumDEBORAHIN vardı lynne de yanında olsun

7. ela86

ela86 Well-Known Member

bende destek veriyorum bir tane lynne olsa :gül::gül:

8. alkane

alkane Well-Known Member

Ben bu kitabı indirmiştim, ama okumamıştım beğendiysen başlayayım.Gerçi Elizabeth Hoyt teyzenin "Bana Aşkını Söyle" kitabını okumayı düşünüyorum...

9. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Ben onu okumadım.Ama dediğim kitabı ben çok beğendim.Seninle zevklerimiz uyuyor.Bence sen de oku.Hatta diğerini de oku,beğenirsen söylede ben de okuyayım ;)

10. tantana

tantana Well-Known Member

İkisini de okudum..
    ikisi de çok farklı kitaplar ve güzeller...

Hope Tarr'In kitabı klasik historicallardan daha farklı...Simon'a hem üzülmüştüm hem de kız için en sonda dediklerine kızmıştım.
    Elizabeth Hoyt kitabı ise her zamanki tadında.

Historical dünyasına dönmene sevindim sibelmert.;)

11. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Bir tane Karpatyalı kaldı.O da bitsin kesin dönüş yapacağım historicallere :p

12. nargis1

nargis1 Well-Known Member

Tünaydın,
    bugün 30 Kasım.... grey'in son kitabı bir aksilik çıkmazsa kitapçılarda.... çok heyecanlıyım. bdlerin gözünü seveyim sonu başı 100 sayfada... dün akşam dayanamadım ve internette yabancı sitelerde kitabın daha doğrusu 3lemenin sonunu öğrenmeye çalıştım. tabii google translate ile ne kadar olursa.. sanırım öğrendim. akşama da kitapçıdayım. ve hafta sonu kendimi grey ailesine adayacağım. görüşmek üzere hoşcakalın....

13. ozlem277

ozlem277 New Member

merhaba arkadaşlar
    garwood kitaplarında sıra var mı? sadece düğün ve gelini okudum. ödül, sır, fidye falan sıra var mı bu kitaplarda? ayrıca beğendiniz mi bunları. ben gelin i ve düğünü çok beğenmiştim. ama bunlar güzel değilse kleypas e de başlayabilirim.onunda sadece sevgim sana aiti okudum Wallflower Serisinin ortasından bir kitap ama beğenmiştim ben. Hathaways Serisine de başlaya bilirim :) kafam bayaa karışık. neye başlasam bilemedim :)

Griden sonra okuduğum kitapları hep yarım bıraktım sarmadı hiç biri.bir tek iki ateş arasında yı beğendim.bana aşkını söyle, günahkar aşık ve şeytanın gelinini bitiremedim :( hepsi içinde güzel demişlerdi ama dedektiflik olunca ( hele de çok heyecanlı bir macera değilse) sıkılıyorum ben galiba. üstelik hoyt un çirkinin aşığının dahil olduğu serideki tarzına bayılmıştım ama suçlu aradıkları seri sarmadı beni. kurt ve kumrunun da e kitabı çıkmadı sanırım değil mi?

14. ela86

ela86 Well-Known Member

15. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Yanlış hatırlamıyorsam sıralama şöyleydi:Gelin-Düğün-Sır-Fidye Ödül ve Yazgı bu seriye ait değil.Ben hepsini beğenerek okumuştum.Lisa Kleypas'ın her iki serisinide okudum ve beğendim.
    Historicallerde serüven olayını ben de sevemedim.Ne gerek var diye düşünüyorum.Kitabın en başından suçlunun kim olduğu belli olan (tabiki uşak :glmsm2: ) zayıf serüven kitabına dönüştürüyorlar canım aşk romanlarını.
    Bu arada ben de Grey in ikinci kitabını aldım netten az önce.Pazartesi elimde olur sanırım.Gel pazartesi gel :p

16. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Gelin-Düğün ayrı bir seri.
    Fidye-Sır-Shadow Music (henüz çevrilmedi- Julie Garwood'un en kötü historicalı olduğu söyleniyor, ben yayınevinin ısrarla bu kitabı çevirmemesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum) Bu üç kitap ayrı bir seri. Ben çok merak ediyorum, çünkü Julie'nin bu serisinin İskoçyalıları favorimdir.
    Ödül ve Yazgı bunlardan ve birbirinden bağımsız romanlar.
    Güllere Sor-Güller ve Gelinler-Baharı Beklerken serisini biliyorsunuz zaten, ben İskoçyalıları tercih ederim o ayrı.
    Yeni dönem Julie okumadım hiç. Sevemiyorum.

17. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sır ve Fidyede Gelin ve Düğündeki karakterler yok muydu?Ben vardı diye hatırlıyorum.

18. ozlem277

ozlem277 New Member

Güllere sor , güller ve gelinler yine İskoç zannetmiştim ben . Seri bilgisi için teşekkür ederim.

19. ozlem277

ozlem277 New Member

Aynı fikirdeyim. Hoyt mesela harika aşk romanı yazıyor ama içimde kim ihanet etti diye en ufak bir merak oluşturmuyor. Şu başta anlattığı Gülen jack hikayesinde bile daha çok merak unsuru var bence :)
    Grey'in Darker ı İngilizce olarak bendede mevcut. Yarısını geçtim kitabın ama yine de türkçesi düşünce nete okurum, yabancı dilde duyguları hissedemîyorym sanki :) seri bilgisi içinde çok teşekkür ederim . Hala karar veremedim ne okuyacağıma ama :)

20. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Yoktu diye düşünüyorum, "Gelin" deki Alec'in, Sır'daki Iain'in oğlu olan Alec olduğunu söyleyen var ama ben onun yanlış olduğunu düşünüyorum. Onlar ayrı seri olarak geçiyor. Gelin ve Düğün, Laids' Fiancees serisi olarak, Sır, Fidye, Shadow Music ise, Highlands' Lairds serisi olarak geçiyor. Güllü, baharlı olanlar Claybornes's Brides olarek belirtilmiş, yeni dönem romanları bilemiyorum.

Bu Sayfayı Paylaş