Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. tantana

tantana Well-Known Member

teşekkür ettim :gül:

Nayiri bunu beğendi.
  2. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Sevgili tantana,
    Anketi yeni fark ettim ,umarım bir faydam dokunur...:)
    Kızlar sizleri özledim...clondice'nin yokluğu da içimi acıtıyor...PL em senide özledim...Emma ile ortak çalışmalarınızı okumakla meşgulüm.Hepinizi öpüyorum ,şimdi yağmurlu bir günde ne iyi giderse onu yaacağım...kahve ve kitap...:)

3. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

clondice'nin yokluğu da içimi acıtıyor.. ne güzel yazmışsın BEYAZ

4. yelizyeliz

yelizyeliz Member

clondice nerdeki yok :(
    bir şey mi kaçırdım ki

5. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/99757-jayne-ann-krentz-alin-yazisi.html

kitabın ana kahramanı hacienda strand…bu, kadın mı erkek mi diye sormayın çünkü bilmiyorum, zira kendisi bir otel :)…ilk sayfadan son sayfaya kadar en çok bu adı duyuyor ve bu adın etrafındaki konuşmaları takip ediyorsunuz…otel, strand ailesine ait..bu ailenin üç kızı var. bunlardan biri de heather…hayatınn ilk on sekiz yılı her türlü asiliği ve dikbaşlılığı yapmış sonra da çekip gitmiş…on bir yıl sonra ‘’ben artık çok değiştim, akıllı mı akıllı bir insan oldum hatta bunu kanıtlamak için ailemin seçtiği adamla evlenip deli gibi de çalışıp babacığımın otelini yöneteceğim’’ diyor. ailenin onayladığı bu damat adayı da iki yıl önce şirkette çalışmaya başlayan ve strand ailesinin göz bebeği, olmayan oğlu, kahvaltı masasının vazgeçilmezi jake… herkes musmutlu bir şekilde düğün hazırlıkları yaparken heather öğrendiği bir gerçekle beyninden vurulmuşa dönüyor ve on bir yıl önceki o asi kızın aslında çok da uzaklara gitmediğini cümle aleme ispatlıyor…devamı kitapta…;)
    bu arada hikayenin içinde güzel bir aksiyon sahnesi de var ki jayne ann krentz’in kitaplarını bilenler şaşırmayacaklar…
    krentz, (jayne kalesi, jayne taylor, jayne bentley, stephanie james,
    jayne ann krentz, amanda cam, amanda quick...hepsi aynı kadın... takma isim kullanmayı baya kafaya takmış yani...) sevdiğim yazarlardan biridir ama şimdiye kadar okuduğum en güzel kitabı (jayne ann krentz adıyla yazdıkları genellikle aksiyon-romantik olur) hala ‘çiçekler solmasın’, bunun üstüne çıkan bir kitabını henüz okumadım. yine de ortalamanın üzerinde bir kitap diyor ve tavsiye ediyorum…:saygilar:

6. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

alkane hoşgeldin canım
    Bukito özette yine döktürmüşsüz,
    yorumların pek güzel eline sağlık

7. alkane

alkane Well-Known Member

Hoşbuldum Eko sultan:D

Hoşbuldum canımcım ,gönder benim paylaşımcı arkadaşım:Lv:

Hoşbuldum çitlenbikçiğim,:)
    Bukito'nun yorumlarına bayılıyorum,okumak ayrı bir zevk:saygilar:

8. ela86

ela86 Well-Known Member

semra eun sung ve alkane greyden haberdar ettiğiniz için teşekkürler canlar

9. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Flora Kidd - Şatodaki Oyun

bir hastane labaratuarında çalışan Helen Doktor blair cadler ile arkadaş olmuştu. Blair şarkıcı wanda ile evli olmasına ramen Helenle arkadaşlık ediyor ve wandadan ayrılarak seninle evlenmek istiyorum diyordu. helense blairin sözlerine inansada kendini birazda suçlu hissediyor ve nasıl davranacağını bilemez ve blairle hiç yatmamıştır.yinede bir hafta sonu blairle biryerlere gitmeyi düşünürler ve blair ben sana nerde buluşacağımızı haber veririm der.
    helen daha sonra bir telefon alır blair seni magnus karşılayacak ve adaya götürecek bende akşama orda olurum der. helen yola çıkar, magnus onu karşılar adaya giderler adadaki şato muhteşemdir. akşam olur. blair filan ortada yok ilişkilerini gizli tuttukları için kimsenin helenin bu adada olduğundan haberide yoktur.sazan helen başına ne gelir düşünmeden bilmediği bir yere gelmiştir. ertesi gün olur yine kimseler yok. helen korkmaya başlar.Aptal aşık helen:kzgn: hata yaptığını anlar magnusun tutsağı olmuştur. Magnus bir tv dizi yıldızıdır ve Blairin sesini taklit ederek heleni kandırmıştır. magnus wandanın üvey ağabeyi olduğunu ve wandanın mutluluğu için blairle olan ilişkilerine son vermesini ister.olaylar gelişir ve magnusla helen birbirlerine aşık olurlar. helen vuslata erer sonra helen işine döner magnussa film teklifi almıştır oda işine gider.aradan biraz zaman geçer magnus heleni unutamamıştır. bu seferde annesinin ağzından gibi helene mektup yazıp heleni şatoya çağırır
    sazan kızımız akıllanmamıştır :kzgn:yine kalkıp gider belki magnustan haber alırım diye düşünmüştür.magnus ordadır helen yine kandırıldığını anlar. aşklarını birbirlerine itiraf ederler en nihayet evlenirler mutlu sonnnn.okunabilecek akıcılıkta ben beğendim tavsiye ederim.

10. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Çitlenbikk bu hangi kitap..Verdiğin link indirme linki.

11. meleksi

meleksi Well-Known Member

tantana anketini doldurdum canım..

greyin üçüncüsü için teşekkürler..

alkane nereye gittiydin? nereye döndün?

bu ara havalrın soğukluğundan mıdır nedir..hep uykum var..o yüzden kitap okuyamıyorum..

clondikeyi ösledik..dön artık..clondike..:D

12. tantana

en başta teşekkür ediyorum.[​IMG]

sonra dediklerinin hepsine katılıyorum ;)

editeditedti

teşekkürler meleksiii..[​IMG]
    ya da üstad mı demeliydim? :glmsm2::D

13. canbaz

canbaz Well-Known Member

Allahım şüküe bu ne güzellik site yine faaliyette yeni açma fırsatım oldu herkese merhabalar benden nasılsınız:)

14. alkane

alkane Well-Known Member

kitap bu http://www.kuflu.com/e-kitap/16251-flora-kidd-satodaki-oyun.html#post129699

İstanbula gittim,sonrada evime döndümmm:D Meleksi :canim:sen bu uykuların sebebi 9 ay 10 gün muhabbeti olmasın?:füü:

15. sel

sel Well-Known Member

ikisi hariç hiçbirini okumamışım. çok sevindim. süpersin.teşekkürler:Frnds:

16. tantana

geç kalmışsın canbaz:) iyisindir umarım

hobaaa çok şaşırdım.ay ama güzel bir şaşırma :D

17. meleksi

meleksi Well-Known Member

18. zipper

zipper quae nocent docent

sağol istanbuldaşım,alkanem yetti de yolladı, ben de dün gece okudum...yazarın sonunda yazdığı teşekkürler ..teşekkürler yazısını okuyunca bizim kızların 'asıl biz teşekkür ederiz biz teşekkür ederiz...'nidalarını duyar gibi oldum:D
    o kadar sorunlu bir kişilikten sonra normal bir adam olan christiandan çok normalken(bence)anormale dönen ana'ya şaşırdım..vay ana vay;o nasıl bir ana'ymış ki christianı yola getirip muma çevirdi:p mutsuz sonları sevmem, o sebeple 'gökten 3 elma düştü'..şeklinde bitmesine sevindim:kz:
    yazarın ''şimdilik '' notu düşmesi de gözümden kaçmadı ..yeni bir seri mi var sorusu aklıma geldi..

meleksi, ben de alkaneyle aynı şeyi düşünmüştüm,ama sen daha iyi bilirsin tabi:zuhaha:

19. alkane

alkane Well-Known Member

ayyy maaşallah zipperim :canim:bu ne hız :sak sak: kitabı dün gece aldın, bugün bitirip yorumlamışsın :saygilar:ben daha,dur bi bakayım evet baktım ve 185.sayfaya anca gelmişim... iş-güç derken kaplumbağa hızında okuyorum resmen...:kzgn::dil:

20. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Spolier vermeden 3 kitabın özeti
    1, Neydim demeyeceksin ne olacağım diyeceksin
    2-Kadın kısmından korkulur muma çevirir adamı yinede fazlasını ister
    3-Cristian yirim seni

Bu Sayfayı Paylaş