Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. muguet

muguet New Member

grey'in 3. sünü bana da yollayabilir misiniz ? şimdiden teşekkür ederimmm :D

Nayiri bunu beğendi.
  2. eun sung

eun sung Well-Known Member

canım canbaz bi hata yapmışsın bir zamanlar okumuşsun wade yi aynı hataya bir daha düşme ...hatırlamana gerek yok wade i...

3. canbaz

canbaz Well-Known Member

:) :) sevgili eun sung geç kaldın başladım bile :)

4. eun sung

canım yaa üzüldüm senin için eğer odun adam eviyorsan sıkıntı yok ama odunluktan hiç vazgeçmiyor bil ona göre benim yeni teorim tüm erkekler odundur...:füü::füü:

5. canbaz

canbaz Well-Known Member

yok illa kadın milleti olarak şöle bi sarsılmamız lazım:) gabrielin chnnemini okudun mu?

6. fosilll

fosilll Well-Known Member

Teorine tamamen katiliyorum canim arkadasim..
    Teorin benimde teorimdir :zuhaha:

edit de editt: Marangozlarin yontamiyacagi agac yoktur amma velakin Wade ve hemcinslerinin hammaddesi yontulmaya müsait deyildir..:zuhaha:

7. eun sung

okumadım kitabın adı o mu yazarını alayım sürünen sürünmekten bitap düşen bir adamsa tam benlik...
    ben yontmaktan sıkıldım marangozlukta bir yere kadar;););)

8. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

kızlar ne oldu bana bilmiyorum hiç bir bd çekemiyorum sıkıldım

9. nargis1

nargis1 Well-Known Member

ben bunu yaşadım "elli tonu" bitirme sonrası krizi... zamanla geçiyor. başucuna elli tonları koy, bd arası elli ton sayfalarından feyz al. idare ediyor.

10. aphreal

aphreal New Member

Merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızı keyifle takip ediyorum Powell'ı okumuştum ama Wade hakkında bir fikrim yoktu, keşke de olmasaydı diyorum şimdi okuyunca, Allahım o nasıl bir odundur, insan bu kadar mı yüzsüz ve bencil okur, hadi travmatik geçmiş diyelim geçelim diyorum ama Grey'inki kadar travmatik de değil geçmişi, Wade'in arkasından Vahşi Güzel'i okudum onun o zorba kahramanı bile beyaz atlı prens gibi geldi. :)

11. ebr

ebr E-kitap Müdavim

İyi geceler
    Powell Powell bende merak ettim. Şimdi okuyacağım. Okurken ağlar mıyım bilmiyorum ama Clondike'ın eklediği yorumları okurken çok güldüm. Clondike ve yorumlara bir kez de buradan teşekkür edeyim dedim

12. meleksi

meleksi Well-Known Member

wade hiç pişman olmadı..ama powel süründü..wadei okurken ne ağlamıştım..yaaa..sabaha kalkınca gözlerde şişmişti..:':)':)'(

13. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Powel'da ben de ağladım kızına tabii ki ..ama adam dört ayak üstüne düştü herkes herşeyi unutuverdi mutlu aile tablosu ..hak etmedi

14. eun sung

evet öyle krizler yaşıyorsan daha önce okuduğun ve çok beğendiğin bdlere bak biraz da bir kaç gün ara ver snra bir özlemle başlarsın yada judithlere başla...

biz neden yazıyoruz biz yandık siz yanmayın diye ama resmen odun wade in reklamı oluyor sonra herkes okuyor harry potter daki gibi voldomert =wade=kimolduğunubilirsen yoksa daha çok kıyımlar olacak adından hangi kitap olduğu hemen bulunuyor...:füü::füü:

bir zamanlar bu wade den bahsederken kendine kıymanı engellemiştik yazık oldu arkadaşım gene vazgeçsen iyi ollurdu...;););)

ben sadece sinir küpü olmuştum hemşerim...:kzgn::kzgn::kzgn::kzgn::kzgn:

15. fosilll

fosilll Well-Known Member

SEMRAA evet Powel ö.... pardon odunu kizimizi hatta kendi kizini bile hak etmedi ettirildi yazar tarafindan:eek:ff::eek:ff:

Ama Wade türünde tek örnek
    kendim esime kizdigim zaman, dellendigim de, depresyon kapilari ardina kadar acildigi zaman hemen bir adet Wade okuyorum:zuhaha: esime olan sevgim depresiyor:zuhaha:

edit: iyki esim buralari okumuyor:zuhaha::zuhaha:

16. aphreal

aphreal New Member

Eh dinlemek lazımmış sizi ama merak bir taraftan da başa bela işte. :) Voldemort bile bu adamdan daha sevilebilirdi,ıslak odunla dövülesi şey..

Bugünü beyaz dizilere ayırdım, kapanışı Emma Darcy/ Yersiz Kuşku'yla yapıyorum, tüm o zorbalardan (Vahşi Güzel/Matt), odunlardan (tabi ki Wade), inatçı keçilerden(Gönül Yarası/ Joshua) sonra nihayet sıcak,cömert ve sevimli bir kahraman çıktı karşıma. :) Bakalım sonuna kadar öyle kalabilecek mi?

17. ebr

ebr E-kitap Müdavim

Powell'ı okudum.
    Sevgili Eun Sung hiç telaşlanma. Bir kere Powell odun değil, süzme salak. Onun için hiç kendimi yoramam.
    Ama ben de diyorum ki bu bd nin sonu böyle bitmemeliydi. Kız iyileştikten sonra şöyle şehirden özel uçağı olan daha zengin daha yakışıklı ve kesinlikle daha akıllı bir adam bulmalıydı. O izbe kasabadan kurtulurdu, Bd lerde hep öyle olmaz mı?

Neden bazı dosyaları indireceğimiz zaman bilg. bu türden dosyalar bilg. zarar verir uyarısı veriyor. En son örneğini Emma Darcy- Pişmanlık bd sinde yaşadım.

18. eun sung

güvenlik duvarına takılmış olabilir..dosya türünü tanımayıncada oluyor ben powel en azından azıcık vicdan yaptığı için bir nebze rahatım fekat kimolduğunu bilirsen son satıra kadar istikrarlı odundu....

19. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Powel ..son dakikaya kadar hep bir bahanesi oldu kendini aklamak için gittikçe hatırlıyorum :(

kızlar ben bazen teşekkür edince yetkiniz dışında, üyeliği aktifleştirin vs diyor sistem ana sayfaya geçiyor o yüzden teşekkür edemiyorum kabul etmiyor kusura bakmayın

20. bukito

bukito Well-Known Member

powell gene popüler olmuş bakıyorum...ama adama haksızlık etmeyelim powell evrim geçirmiş bd erkeklerinin en güzel örneklerindendir...

hala neandertal kalanlara örnek olarak ise ilk aklıma gelenler şunlar: wade, piers, dirk, taşkafalı court...bunlara primitif maymunlar da diyebiliriz...:zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş