Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. tantana

tantana Well-Known Member

:heaaa pers prensi için 15 kilo kas yapan jake'ten mi bahsediyorsunuz diyen smiley:

:eun'un ilanına karşılık bize her gün smiley diyen smiley:

.(nokta)

Nayiri bunu beğendi.
  2. zipper

zipper quae nocent docent

biri şu smileyleri hayata geçirsin nüüüttfeeen diyen smiley..

hepsine bayıldım ama en çok sibelmerte güldüm:D

3. ela86

ela86 Well-Known Member

hepsine kahkahayla güldüm smile i

4. nur tanesi

nur tanesi New Member

Havada soğuk değil ama gariplerim üşüttüler herhalde yanlış yere girdiğimi zannediyordum
    Az daha dönüyordum

5. tantana

Ne dediğini anlamadım nur tanesi..bize mi üşütük dedin? :D

off ders çalışmamak için manga çevirmeye başladım..powell'ın serisinin 2.kitabının mangası...ama sıkıldım.
    ders çalışmamak için yeni çözüm yolları arıyorum..bd tavsiyesi olan var mı? şöyle damardan bir şey olabilir.

6. zipper

7. bukito

bukito Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/99979-lynne-graham-anlasma-geregince.html

eveeet, nurtopu gibi bir odunumuz daha oldu kızlar….odun karakterimizin pardon erkek karakterimizin adı raul zaforteza. kendisi venezuelalı bir iş adamı oluyor. sıkıntılı bir geçmişe sahip. annesi babasının metresiymiş de kadın adamın karısıyla aynı evde mi yaşamak zorunda kalmış ne…neyse işte bu raul (bana göre adam çelişkiler ve tutarsızlıklar yumağı) çocuk sahibi olmaya karar veriyor lakin evlenmek istemiyor, kadının biri gelip onun çocuğunu doğuracak sonra da ‘hadi bana eyvallah’ deyip çocuğu raul’un kucağına bırakıp gidecek. ama bu kadın aynı zamanda da karakterli, yüksek bir ahlak anlayışına sahip ve idealist olacak…işte ilk çelişkimiz burada başlıyor. hem harika kadın olacak hem de doğurduğu çocuğu bir daha arayıp sormayacak kadar duygusuz olacak. neyse arayan belasını da mevlasını da misali raul de aradığı kadını buluyor. yüksek ahlak anlayışına ve ideallere sahip bu kızımız da polly. polly annesinin hastalığı yüzünden zora düşünce raul’ün teklifini kabul ederek taşıyıcı anne oluyor . ( bu arada kız hem hamile hem bakire :)) fakat raul’ün avukatının çevirdiği bir dümen yüzünden polly’nin tepesi atıyor ve çocuğunu raul’e vermekten vazgeçiyor…işte olaylar da bundan sonra başlıyor…
    bu arada polly’nin de akıl sağlığı çok yerinde bir karakter olmadığını söyleyeyim. önce sözleşme imzalayıp taşıyıcı anne oluyor sonra vazgeçtim diyor, bakıyor ki adam zengin ve de yakışıklı neden bana aşık değil diye hayıflanıyor, adama evlenelim diye resmen şantaj yapıyor ama karşılığında sadakat bekliyor, evlenince acaba yanlış mı yaptık ki deyip evliliği iptal edelim diyor….neyse kafayı fazla zorlayıp kırmaya gerek yok neticede biz bu ikilinin arasındaki ilişkiyi anlamak için debelenirken bir de bakıyoruz ki onlar gayet güzel anlaşmaya başlamışlar bile...
    neticeye gelirsek, lynne’in hatırına okudum ama okumasam da olabilirdi ama o zaman da merak ederdim, yok yok iyi ki okumuşum (karakterlerin tutarsızlığı bana da mı bulaştı ne :zuhaha:)
    ve son olarak lynne'in 'zor kadın' kitabındaki karakterler maxie ve angelos burada evli olarak karşımıza çıkıyorlar. okuyanlar hatırlar bir vaftiz anne ve üç vaftiz kız bir de evlenme şartlı bir vasiyet vardı. işte aynı vasiyet mevzusu burda da var...
    ve unutmadan ebr'ye emeği için bir de buradan teşekkür ediyorum...:gül::saygilar:

8. nur tanesi

nur tanesi New Member

Hayır kesinlikle öyle bir niyetim yok ama ipin ucunu kaçırdım galiba
    Sizleri kırdımsa Özürlerimi kabul edin.
    Diğer arkadaşlarımın samimiyetine güvendim
    Onlar benim az biraz çatlak olduğumu
    Biliyorlar

Müsade edersen okuduğum kitabı tavsiye Edebilirim
    Çok güzel sûrûkleyîci Mîchelle Wîrgînham yazari
    KîtAbin adi ; acilarla gelen

Sûrçû lîsan ettîkse affola
    Iyi aksamlar

9. tantana

ay canım ahah yaw ben onu şaka diye söyledim.:D kırdıysam pardon..

o kitabı okudum ve bir daha okumayı düşünmüyorum:eek:ff:...içime bir ukte koymuştu.boğazım düğümlendi, bir el yüreğimi sıktı....

bukitonun yorumları özlemişim..ekekeke tek spoiler aldığım yer bd yorumları :D
    polly'nin akıl sağlığı olayına güldüm :p

zippercığım tenks bacım..indirdim tavsiyeni..ilk sıraya aldım onu.

10. nur tanesi

nur tanesi New Member

Yaa tantana demîndem berî kendîmî yîyorum
    Ben nasil yaptim dîye ûyelikten ayrilmayi bile dusundum elim ayagima titredi
    Profiling msj bile biraktim hâlâ kendimde degilim

Ôldûm ôldûm dîrildîm neyse demekkî senlen anlasicaz
    AMA ônce bi kendime geleyim. Ooh bee

11. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

aman yok şekerim, ben hatta çok güldüm :D Aynen ben de okudum onu tantana ve çok yüreğimin burkulduğu bir bd olmuştu

12. zipper

Allah iyiliğini versin e mi..üyelikten ayrılmak da nooluyor kuzumm??o hoo biz burda neler diyoruz birbirimize...hem çatlağız,hafiften üşütüğüz,deliyiz...öyleyiz yani..için rahat olsun .stres atmaya geliyoruz buraya streslenmeye değil bebeem:gül:

13. nargis1

nargis1 Well-Known Member

süper yorum yapmışsın canım eline sağlık, ben de bu gün okudum ve ciddi hayal kırıklığı yaşadım. gel-git' lerle dolu ve tutarsız bir kitaptı. bu arada anlayamadığım bir şeyde kızın ben çocuğun gerçek annesi değilim. taşıyıcı annesiyim demesi. acaba yumurtada mı başkasının düşüncesini doğurdu. bence lynne'nin kitapları eskisi kadar güzel değil. bu arada çeken ekleyen okumaya hazır hale getiren herkese teşekkürler.

gelelim sizden yardım istemeye, bende sizler için bir kitap tarayayım demiştim ve sara craven'in intikamdan aşka kitabını taramıştım ama abby ve diğer işlemleri halledemedim. uğraşırım diyen olursa göndermeye çalışırım. en beğendiğim bdlerden biriydi.

bir notta eug sung'a canım benim avatarın Oscar'a bayılıyordum.niye değiştirdin?:Frnds:

14. tantana

evet nur tanesi..benim için üyeliğini feda etmeye değmez bebeğim :cool: benim ne ex'lerim bunu yapmaya çalıştı da engelledim..bir tantana gelir öbürü gider..rahat olmak lazım :D

öpüyorum tekrar

15. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Kendini beğenmiş tantana smileyi, beni niye tavlamıyorsun beni beğenmiyır mısın, ben hepsinden gencim, bir sevdalın mı var :D :D

16. tantana

bond olgun hanımları seviyor...
    sen daha safsın :robdöşambrıyla şömine önüne oturmuş viski bardağındaki buzları çalkalayıp pis pis sırıtan smiley:

17. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

:zuhaha: :zuhaha: pöf ya çok güldüm

(öğrenmeye hevesli smiley) hihi

18. tantana

öğretme konularına christian grey bakıyor little :glmsm2:

ahahah :zuhaha: ay şaka yaptım exlerim gücenmesin.bizim aşkımız saftı..pure love - arash'tan bize geldi hatta..

19. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Allah korusun, sonunda doğru yolu bulsa da Grey gibisini istemem diyen smiley

20. helena

helena Member

İyi akşamlar arkadaşlar her birinizi ayrıayrı seviyorum.Sizlerinde söylediği gibi bu kitaplar insanı ferahlatıyor ve bir an gülümsetebiliyor.Yıllarca nöbet tutup uykusuz geceler geçirince insana kafa yormadan okuyup tebessüm ettiren harika bir nöbet yoldaşı oldular.Haklarını inkar edemem .Hepinize kucak dolusu sevgiler

Bu Sayfayı Paylaş