Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. eun sung

eun sung Well-Known Member

hepsi benimde sevdiklerimdir katılıyorum kesinlikle ...
    bak ben bu kitabı merak ettim şimdi önemli olan merakımızı uyandırmak yorum yaparken zaten ....;);)

Evet ya ellerin dert görmesin yorumdaşım candaşım müthişsin okumadım yeni indirdim ama harikadır kesin su arada avatarım nasıl ;););)

Sen diyorum bir sürü 4 tane en azından garanti çevirmenimiz var editör desen maşallah ...Hadi küflü yayınevi kuralım ad da hazır ...:Lv::Lv::Lv::Lv:

Nayiri bunu beğendi.
  2. nargis1

nargis1 Well-Known Member

madem yorumunu beğendin, hızımı alamadım Esaret Denizinden devam edeyim.

ESARET DENİZİ-MİCHELLE REİD

CSI tarzı garip konuşmalarla başlayan kitabımızda Leona esas kızımızdır. sevgili kocasını terk edip babasıyla yaşamaya başlayan kızımızın derdi kocasına çocuk verememektir.Arap dünyasına bir veliaht veremeyince aşkını bırakıp gitmiştir.

Şeyh Hassan Ben Khalifa Al-Qadim ise aşkını almaya( kaçırmaya) giderek bu sorunu( sorunlarını) aşmaya çalışır. Acaba şeyh Hassan ikinci eşi almalı mıdır? ( Tüp bebek yapmayı araplar kabul edemiyorlarmış da:dil:) aslında aralarında hiçbir problemi olmayan ve birbirini çok seven çiftimizin yakın arkadaşları ise İstenmeyen Evlilik romanından Evie ve Rashid... Arap birliğini arkadaşları sayesinde kurup( :Frnds:) tüm problemleri çözen çiftimize mutlu yıllar dilemekte bize kalır..... olmayan bir sorundan 100 sayfalık kitap yazan yazarımıza, amma aşık bir prens diyen bana da helal olsun.:zuhaha::zuhaha:

3. anonim

anonim E-kitap Müdavim

bu yoruma ,yüzümün ifadesini görmen lazimdi bukito…:füü:Az bile demissin bence :)
    Bir de kitabin ilk basinda , calisanlar is yaparken hepberaber sirketin marsini söylemiyorlar mi?? hayir Japonlar caliskan ulustur biliyoruz ama , hani bu tarzda motivasyon sistemleri gelistirdiklerini de biliyoruz …yine de ,ne bileyim bir tuhaf …
    rica ederim ...pek matah bir sey degil aslinda :$ filik ín , sevgili ebr senin , tantana´nin koca kitap cevirilerinden sonra bu hicbir sey sayilmaz… seveceginizi umarim..
    eun´cum , yorumdasim , candasim….avatar yakismis canim;););)güle güle eskit..

4. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

bukito ben de okudum bu kitabı ve süper yorum olmuş senin ki.Ben de ufak bir şey eklemeden geçemeyeceğim.Kızımız bence tam sopalıktı.Abi saldıray olmasına rağmen iyi dayandı bence.Yoksa kız amiyane tabirle gösteripte vermeyenlerdendi.Adama son ana kadar yeşil ışık yakıp (ama ne yakmak) tam son anda yok ben vaz geçtim,bizim ilişkimizin bir geleceği olamaz,o yüzden senle yatamam diyordu sürekli :zuhaha:

5. eun sung

eun sung Well-Known Member

HİÇ eskimeyecek arkadaşım ... Önemli olan bir şeyler yapmak bence ben bu aralar boşladım ya ondan bırakmayanlara :saygilar::saygilar::saygilar: ...

ne kadar saçmada olsa ahh be böyle adamlar olsa keşke diyoruz değil mi ???:Lv::Lv:

6. canbaz

canbaz Well-Known Member

Hayirli aksamlar nasilsiniz aksamiiz umarim guzel baslamistir ancak eve gelip yemek telasimi bitirdim cay keyfime basladim tabi cayin yaninada en iyi kuflu glider degilmi:)

Bi sikintim daha var farkli gelin dukun karisi bad.yi indirdim ama 4 tane program kullaniyorum hicbiri calistiramadi baska bir formattan eklenme olanagi varmi yada tablet kullanan arkadaslar baska bir program oerebilirmi dosyayi ceviri bile yapmam izin vermiyor bilen bi arkadas yardim edebilirmi???

Buarada 50 tonun filmi kesin cekilecekmi son gelismelerden haberi olan?? Yogunluktan arama bile yapamiyorum dicem sizde o zaman kitap nasil okuyorsunuz diceksiniz ama siz demezsiniz cunku beni seviyorsunuz hehehehehe :)

7. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben de bugün diana palmerın bu ayki yenisini aldım..eunum bildi..eun avi yıkılıyooo..hayırlı olsun..anonim..sarah morgan sevdiğim bd yazarlarından..çeviri için teşekkürler..:D

8. alkane

alkane Well-Known Member

Anonim :canim:birde buradan teşekkür etmek isterim sana:gül: Emek ve zaman harcayıp bizimle paylaştığın kitabı okumak, büyük bir zevk olucak benim için.Ellerine sağlık:sak sak::gül:

9. ela86

ela86 Well-Known Member

uzun bir aradan sonra kitap okudum
    http://www.kuflu.com/e-kitap/100777-sandra-marton-askta-kazanan.html kitap güzeldi intikam severim ben ama dikkat geçen bir noktada vardı sonlara doğru ama buraya yazmayacağım okuyun ben beğendim kız saftı biraz ama yinede güzeldi abide çok haindi resmen kızı kullandı kızda geç de olsa anladı tavsiye ederim canlar

10. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili anonim eline emeğine sağlık, çok teşekkürler

zengin oğlan fakir kız her zaman ki gibi,
    bir günlüğüne bir falcının yerine geçen esas kızımız,
    bir anda zenginliği ve aşkı yakaladı, ilk defa ,
    esas oğlumuz ne terketti ne kızımızı hırpaladı ,
    çok kısa bir aradan sonra ( oda düşünme payı herhalde)
    pek güzel anlaşıp birbirlerine aşık oluverdiler. ve mutlu son
    tavsiye ederim.

11. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

elacim uzun biraradan sonra bende bd okumaya bu kitapla geri dondum :Lv:dedigin gibi kiz safti ve butun bd kizlari gibi cok fedakardi ama abi hain degildi ya :'(sandra normalde abileri daha sert yazar ama nolduysa bunda abinin askini kiz nasil anlamadi anlamadim ben ;)kizimiz safin yaninda salakti bide , ay canim abim falan dio abi gozunu kirpmadan kizi pazarliyo resmen ,ben o uyuza cok kizdim cok:kzgn:kizda hala bana abim bakti canim benim kanim benim diyip charlesa nasil tekme tokat dalmadi anlamadim:kzgn:
    ayrica soylemezsem isimde kalir biliyorsunuz, kizimiz bisey dememesine ragmen yada ben okuyup gectigimden hatirlamiyorum herkes korsikayi asagiliyomusunuz begenmiyomusunuz diye sormasi cok sacmaydi sandra ne yapmaya calismis anlamadim iki secenek arasinda kaldim ya kizimiz yanlis anlasilsin istemis yada kitabin sayfasini cogaltmayi hedeflemis ben ikinci secenege daha yakinim :zuhaha:hem korsika kucuk onemsiz falan gibi bi sonuc cikarmis sandra napolyon orda dogmadimi diye kendisine sormak istiyorum burdan :zuhaha:
    yazinin sahibi visne bahcesi (kuyruklu s lerimi c lerimi istiyom ben :'()

12. çakıltaşı

çakıltaşı New Member

Kendimi çok şanslı hissediyorum. Birkaç aydır eşimin işi nedeniyle Afrikada bulunuyoruz. Deburgh serisini okumayı çok istiyordum. Aynı gün nette hem Büyülü Prensesi hemde Büyülü Lord DeBurg'u buldum, daha ne istiyim bu beni dönene kadar idare eder artık. Elerinize sağlık, çok teşekürler çok...

13. bermer

bermer Well-Known Member

Anonim, emeklerine sağlık canım, tatilin bize yaradı... Az zamanda hem güzel yorumlarını hem de yeni bir kitap kazandırdın bizlere... Sanırım, dinlenme fırsatı yakalacağın tatillerin olması için dua eden biri olacağım... :zuhaha:

Tekrar hoşgeldiniz... Küflü ailesinin bireylerini yeniden görmek güzel olacak sanırım... Küflü kafeyede beklerim.. ;)
    Çakıltaşı, şahsen Afrika'da gördüklerini paylaşmandan çok memnun olacağımı
    belirtmeliyim...:) Uzak diyarlara selamlar efenim ;)

14. ela86

ela86 Well-Known Member

selamlar çakıltaşı hoş geldin

15. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

yav birkaç gündür diyorum ki natur kim ola?Üstelikte benim arkadaş grubumdan.
    Meğerse bizim vişne bahçesiymiş (al sana kuyruklu s ve c) :zuhaha::zuhaha:

Bu arada ben de Kurt ve Kumruyu bitirdim.Gerçekten sonu çok vıcık vıcıktı.Son 2 sayfayı koymayıp bebeklerine kavuştukları yerde bitirselerdi en azından. Sonrasındaki açıklamalar yok artık dedirtti.Genel olarak beğendim kitabı,güzeldi.
    Bir deee Karyn Monk-Savaşçıyı okudum.O da çok güzeldiiii.Başkaaa Sandra Rhoades-Yanlış Seçim i okudum.O da idare ederdi.Başka başka Anne Mather Vahşi Uyanışları okudum.O da güzeldiii. (Yorumlarım yıkılıyo :p ) 2013 e kitaplarla hızlı giriş yapmışım ben :glmsm2:

16. ebr

ebr E-kitap Müdavim

:):D:canim::sak sak:

17. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

çakıltaşı hoşgeldin

18. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

:zuhaha:sirf o kuyruklar icin ismimi visne bahcesi degil natur yaptim dedim duzgun olmayacaksa hic olmasin:zuhaha: ama cok seviyodum nickimi :'(

19. zipper

zipper quae nocent docent

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: bu gidişle etrafta kitap bırakmayacaksın sibel:füü:

20. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Üstelik en sevdiğim smile kullanmışsın b:glmsm2::glmsm2::glmsm2::glmsm2
    onu görünce böyle çığlık çığlığa bağırmış gibi neşeleniyorum::Yihu::Yihu:
    Yaw internetten acıbadem yağı özlü bebak krem seti aldım ama kokusunu pek sevmedim keskin geldi birden kullanan var mı?

Bu Sayfayı Paylaş