Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

Bende hala birşey göremiyorum meleksi,Ağlama :canim: üzülürüm sonra,bak bende ağlarım:'(

Nayiri bunu beğendi.
  2. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Ben hicbir sey goremedim. Bakiyorum bakiyorum bakiyorum hala bakiyorum... ve... bir dakika...

Yok goremedim

3. bermer

bermer Well-Known Member

Bende görenlerdenim, hatta bir gözü çok keskin bakıyor :zuhaha: :zuhaha:

Benim gibi baharı özleyen tüm romantik kalplere bu parçayı hediye ediyorum...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lrfLyaeJkCg]Cerisiers roses et Pommiers blancs[/ame]

4. elletara

elletara New Member

merhaba uzun zamandır bir şeyler yazamıyordum sonunda fırsat buldum
    herkes grey rüzgarına kapılmış gibi bende 80 gün kitabını okudum hiç beğenmedim ama size Sylvia day - sana soyundum kitabını tavsiye edebilirim kitap güzeldi kitaptaki adam ve grey arasında benzerlikler vardı

5. curium

curium Primus inter pares

bahsi geçen bulut adamı sonunda bende görmüş bulunmaktayım.
    bkz: [​IMG]

aslında resmi ilk gördüğümde bende uyandırdığı his benzerdi. bir an kendimi çok sevdiğim bir türküyü mırıldanırken buluverdim. dayanamadım imzama ekledim. çok kocaman olduğundan ve bende onu küçültecek yetenek olmadığından link halinde kaldı.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ywg54UK8CDI]Orhan Osman - Seni Alırsa Fırtına,[/ame]

gelelim kitap yorumlarıma tavsiye üzerine okudğum
    Carole Mortimer - Büyük Sır

farklı bir konusu vardı. kızın ameliyatla yüzünü değiştirip geri dönmesi ve intikam peşinde olmaması klasik bd tavrından uzaktı. adamımızın odun olmadığını kitabın sonunda öğrenmek enteresan oldu. okurken nasıl yani dediğimi hatırlıyorum. insan bir ipucu verir dimi :zuhaha:

bir diğeri

Jennifer Cruise – Kıvılcım

hasta yatağımdan kalkamadığımdan bolca kitap okudum bende. bir tanesi de Jennifer Cruise – Kıvılcım oldu.
    kızımız oldukça başarılı tutuğunu koparan bir ateş parçasıydı. ve oldukça da sabırlı çıktı doğrusu. bd erkeğimiz odunluğun sağırlık boyutuna geçmişti. gerçektende bir ara adamın aslında sağır ancak dudak okuyarak konuşulanları alğıladığı izlemine kapılmıştım ikilimiz arasındaki telefon konuşmaları olmasa kesin teşhisti. :zuhaha: kızımızın aksiyonları kitaba neşe katmıştı. ancak bunun dışında pekde bir hareketlilik yoktu doğrusu.

6. curium

buda benden fırtınaya tutulan bd severlere gelsin :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0hOYIiXKmkI]BİR FIRTINA TUTTU BİZİ - ELÇİN BULUT - YouTube[/ame]

7. bermer

bermer Well-Known Member

Allah... Allah... orada ben uyuyan bir yüz gördüm...nasıl yani.. :ha::saskin: benim gördüğüm yüz, göz sureti kızın kafasının üstünde, ne resim kardeşim baktıkça bir şey çıkıyor...

Şimdi desem deniz tanrısı Poseidon'u gördüm dalgaların arasından ne olur acep ?! :glmsm2::glmsm2:

8. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Ayyy bu resim işi tam deli-kuyu-akıllı olayına döndü :zuhaha::zuhaha:
    Benim korkunç adamım kare içinde olan curium.Ama sen de farklısını bulmuşsun :zuhaha::zuhaha:

9. zipper

zipper quae nocent docent

hani bermer ?ben göremedim orada bişey:ha:

benim adamım da curiumla aynı yerde:p

sibel seninki hayalete benziyor:D

10. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

O yüzden korkunç adam diyorum yaaa :p

11. curium

sibelim ben senin dediğin yerde hiç bişiş göremedim. evirdim çevirdim. hem benim hem bil. başı döndü. yok arkadaş. senin hayalet bir sana görünüyor bence :zuhaha:

12. nur tanesi

nur tanesi New Member

Evet evet, Allahım görüyorum.
    Ama ben başka yerde görüyorum.
    Kızımızın kızıl saçlarının tepe kısmından bir gıdım kenarda.
    Korkuç gözleri var, çok pis bakıyor.
    Adamda da hiç meymenet yokmuş.

13. bermer

bermer Well-Known Member

yakında ana resim işaretlemelerden görünmez olacak... :zuhaha: :zuhaha:

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Ayyyy gülmekten fenalık geldi :D Bu resimde kaç hayvan vara benzedi.Herkes değişik birşey görüyor :zuhaha::zuhaha:[​IMG]

15. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Bir tanede şurda gördüm.Bermer senin dediğin bu mu?

16. bermer

bermer Well-Known Member

17. nur tanesi

nur tanesi New Member

Aynen sibelmert ve Bermer, bende orayı görmüştüm.
    Kızın kafasının üzerinde olan yer. İşaretli olan kısımdan başlıyor.
    Ama ben sadece gözünü görmüştüm.
    Pazılı (yap boz), sizin sayenizde tamamladım.

Valla memleket meselesi haline geldi bu iş.
    Bir an önce resmi kaynaklardan son durumu öğrenmemiz lazım.,
    Yoksa çıkamıycaz bu işin içinden.

18. tantana

tantana Well-Known Member

evet ben bu büyük burun, ağız filan onu gördüm :D harikasınız kızlar..kanınıza bondluk karışmış sizin :cool: :D

19. pislick

pislick New Member

Sizin dediklerinizin hepsini ben de gördüm..Hatta bir tane de ben gördüm...:zuhaha:

20. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Goremiyorum hala.

Bu Sayfayı Paylaş