Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. tantana

tantana Well-Known Member

çünkü o araba kazasında senin de bacakların çarpık kaldı.
    Alejandro Santo Domingo Davila çarpık bacak sevmez.diskalifiye oldun littlejandro:bye::D

Nayiri bunu beğendi.
  2. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Bense sadece dudaklarımda müstehzi bir tebessümle boşa çabalamalarınızı okuyorum.Çünkü biz o düğün gecesi anlarsınız......9 ay sonra Alejandro jr ın doğumuna akabinde yapılacak vaftizine ve sonrasında olacak sünnetine bekliyoruz.Yok yetimlermiş,hafıza kaybıymış falan boş şeyler bunlar.bildiğiniz gibi latin erkekleri için en önemlisi varistir :D

3. tantana

yavrım Alejandro Santo Domingo Davila littlejandronun yaptığı 2.kazada öhöm bazı yetilerini kaybetti..O çocuğun ondan olmadığını anlayınca öksüz yurdundaki bana dönücek.evlat edinmeyi düşünüyoruz.Malum hanedanlığı birine bırakmalıyız :cool:

4. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Alejandro o kadar sığ mı? Öyle olmamalı :D Hiç sen o kadar sığ bd irkeği gördün mü? :D ben kaza geçirmişim, o kadar acı atlatmışım, hem kazanın şöyle bir etkisi oldu artık daha da fazla kızarıyorum, bence durumu lehime çevirebilirim. (

Alejandro, beni dünyanın en ünlü doktorlarına götürdü. İyileştirdi. Tedavi süreci bizi birbirimize daha da yaklaştırdı. (artık bacaklarım da sağlıklı)

editedit enem ben bunu yazana kadar siz neler yazmışsınız, bu iş sarpasardı ben çekiliyorum :D

ortada bir çocuk varken ben kimsenin mutluluğuna mani olmak istemem. :D ne kadan şefkatliyim

5. zipper

zipper quae nocent docent

Sibel son noktayı koymuş ,lakin okurken gözlerimden yaşlar aktı ..çok güldüm,gündüz vakti ancak bu kadar rüya görülür yani:D

bence 3 kadın arasında kalan Alejandro,babasının ,borçlarını ödemesi için yıllar önce kararlaştırılan bir evlilik yapmayı akıl sağlığı açısından daha uygun görüp hepinizi bir kalemde siler:füü::füü:

Adios sinyorita:bye::bye::bye:

6. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Biz o düğüne kazadan önce gitmiştik tantişim.Bilmem anlatabildim mi :p

7. zipper

zipper quae nocent docent

sibel seni çok ısrarcı gördüm bebeemm:p:füü:

8. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

bence Alejandro Sibelindir. Saygılar. :D

sonuna kadar hakettin.

Alejandro dünya ahiret brotherimsin :D

harikasın sibel :D

sibel artık sen de sisterimsin.

9. tantana

güldüm zibel :zuhaha::zuhaha: akakakka :D ama yavrım Alejandro Santo Domingo Davila'nın yakın bir multi milyarder panpası olmalı bd kurallarına göre.:cool: onu kaçırmam:hih:

10. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Alejandro'nun panpasının da bir kardeşi vardır muhakkak :D

aaa hiç kavga etmemize gerek yokmuş

11. tantana

sen sıranı bekle littlejandro mercedes :D o 3.kitapta artık.:zuhaha:

12. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

sen benden tam iki yaş küçüksün, üç müydü yoksa? küçüksün, sen bekle, evde mi kalayım istiyorsun zalım, yazıklar olsun :D ama tabi panpanın kardeşiyse benim olacak kişi, işim üçüncü kitaba kaldı. neyse üç de güzel bir sayı bence... Pöf içim kurudu bekle bekle

yine bana esmer günler düştü

13. tantana

milyarderlere bakındım şöyle..

1.4 milyarlık servet miras almış.26 yaşında.hintli.bunu bermere buldum.bollywoodla da ilgisi varmış adamın.

4.2 milyarlık servet miras kalıcak.27 yaşında.bunu kendime alcam.

ay bu bugün evlenmişşşşşşşşşşşşşşş!!! Bugün hem de !!!! kaderin oyununa bak bulmuşken kaybettim :eek:ff:
    çok da beğenmiştim :'(

oyyyy oy

14. tantana

15. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Yanlız kanımın son damlasına kadar savaştım :D Neyse 2.kitapta yani Tantananınkinde benim hamile olarak 1-2 sahnem olur,3.kitapta Littlınkinde çocuğu doğurmuş olurum.Orda da en az 2 sahnem olur kanımca :p

16. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Ben de haftasonu kitapçıda fma'nın Yalnız Gözlerin İçin kitabını gördüm, ben yeni gördüm belki çıkalı olmuştur epey, bilemiyorum. Kafam kadardı resmen. :D

güzel olur mu bilmem, aslında en çok merak ettiğim karakterlerin hikayesi ama o kitapların bir erkek tarfından yazıldığı çok belli ve bu bazen beni sinir ediyor. Kadın karakterlerin hallerini bazen çok ezik buluyorum tabir yerindeyse.

17. alkane

alkane Well-Known Member

Ah kızlar karnıma ağrılar girdi gülmekten:zuhaha::zuhaha: meğer ne yetenekliymişsiniz senaryo yazma konusunda:p Siboşum teprikler.:sak sak: Alejendro...bilmem neyi sen kapmışsın bacım.
    Gerçi bende çok güzel kızarırdım,(anladın sen onu siboşşş:D) üstelikte ispanyol latin karmasıymış niyese artık...

2.kitap tantana
    3.kitap lıttle

nin hikayesi olarak yakında yayınlanacak,ısrarla kitapçınızdan isteyiniz:D

18. alkane

alkane Well-Known Member

Evet baby kitap çıkalı epey oldu.ben face paylaştığı kadarını okudum,ama acayip merak ediyorum ya kitabı.Sanırım şu an nette indirimli 16 tl falan yanılmıyorsam,kitabı alcan 16 ya kargoya ödeyecen 10 tl :dil:gıcık bi durum ya...Bu yakınlarda daha önce yayınladığı ama ek bölümlerle yeni basım olarak "Nefretten Sonra" ve daha sonra yazdığı (onun yalancısıyım:p) "Seni Sevmek İstemedim" satışa çıkıcak.

Ahhh bende Yeniden Drek ve Sara'yo okuyorum:kz:

19. curium

curium Primus inter pares

kızlar öldüm gülmekten yorgunluk filan kalmadı. neden acaba :füü:
    bende o listeden kendi araştırmamı yaptım (eh nede olsa bilim insanıyız :zuhaha:) kendime Jack Dorsey i seçtim diğerlerini beğenmedim (eh işte kötünün iyisi zama gözleri güzel )en iyileri 1. olmuş zaten onuda tantiş kapmış ilk defa bir birincilik alamadım psikolojim bozuldu. ama jack saolsun beni labaratuarımdan kurtarıp sosyal birisina dönüştürdü :zuhaha: :zuhaha:

acill edit jackden vazgeçtim beni olduğum gibi kabul etcek birini buldum Prens Pierre Casiraghi :D

20. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben de çok güldüm..çok güzel yazmışınız..:Lv::Lv::Lv:

ben de sarayla dereki okuycam..alkane..dur şu bir bitsin..:D:D:D

Bu Sayfayı Paylaş