Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. ebr

ebr E-kitap Müdavim

tantana Wallflowers a çok teşekkür ederim:Lv:

ve kızlar size de kavga etmeyin süs bitkilerini örnek alıp, paylaşmayı deneyin derim
    tabii aynı erkeği değil!:$

bu arada ben şu 51 lik yakışıklı zengini alıp kaçıyorum yaşı yaşıma uygun:bye:

Nayiri bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

seri olayini super cozmussun:zuhaha:hatta adam 2. kitapta kuzuya donmus sen ne dersen yapio olur dimi:zuhaha:

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

İllaki.Hamiş halimle adam çevremde pervane olur.Tantananın bd erkeği hafif kıskanç ve alaycı nazarlarla bizi süzüyor olur.Littılın kitabında ise Tantana hamişdir (ona da rol vermeden geçmek olmaz) bende bd erkeğimle hep birlikte gittiğimiz yemekte 2.çocuğuma hamile olduğumu açıklarız mutlulukla.Tabi burda da Little kıskançlık içinde buruklukla bizleri süzmektedir.Çünkü onun birlikteliği aileden bir yakınının (baba veya abi olabilir) borçlarını ödemek için yapılmış şantaja dayalı bir beraberliktir :zuhaha::zuhaha::zuhaha: Yazan Sibel Graham :zuhaha::zuhaha:

4. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Sonra o adam vahsi cazibeme dayanamayacak ama. Askimdan surundurucem onu. Muma ceviricem.

Littlejandro Mercedes efsane olacak :D

Benim kitabin sonunda da ben bebek haberi vereyim noooooluuuur.

5. tantana

tantana Well-Known Member

Adını da bmw koyarsınız.
    ismail yk'dan bas gaza şarkısını sizin bd ailenize armağan ediyorum.:D

sibel hikayenin sonunu beğendim ama benim adam daha bugün evlendi.artık karısının başka bir adam için onu terk etmesini bekliycem.Bizim hikayemizde kadınlara güveni olmayan adamla ilgili olcak :füü:

6. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Guzel fikir tantana. Ama oglumuzun ismini anadol koymayi dusunuyoruz. Nostaljik isimleri seviyoruz. Sarkiya gelince onu begendim:D ismail yk en sevdigim. Kizimizin ismine karar veremedim.

Tantana hikayende yardim istersen sibel ile ben buradayiz biliyorsun:D

7. tantana

tantana Well-Known Member

Bence bmc koyun onu da :p
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=XT4HbjdiYBA]İbrahim Tatlıses -bence BMC Reklamı - YouTube[/ame]

benim kitap başka zamana artık little.zaten yüreğim yaralı sevdiceğim bugün evlendi:'(

8. samyeli90

samyeli90 Well-Known Member

ben yine bir kitap arıyorum bu kızlar 3 kız kardeş düşes bunlar hatta kolyeleri falan var 2 si evlenmiş bu kızcağız kalmış bir başına onun da sevdiği var eniştelerinin ailesinden ama çocuk 1 sene yas tutuyor nişanlısı öldüğü için tersliyor kızı falan ama çocuğunda gönlü var kızda sonra çocuk yas tutma süresi bitiyor kıza geliyor olaylar böyleydi hatırladığım kadarıyla bu kitabın ismini bilen var mı?

9. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sanırım bu.
    http://www.kuflu.com/e-kitap/41533-rebecca-winters-husband-fund-serisi-3-yas-bitince.html

10. fatma20

fatma20 New Member

az önce bir kitap okudum kadife gibi diye ve akıcı olmasına rağmen beni sıktı :füü:

bence adıyla olay döngüsü maalaka olmuş :cool:

yinede emeği geçen herkese teşekkürler:saygilar:

11. curium

curium Primus inter pares

tabi yaparsın Littleım milittleım gerekirse prensim ve ben seni saklar kıymetini anlamasını sağlarız. sibelle tantiş bebek baksınlar. biz maceraya devam :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

12. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

bmc güzel fikir. :D Onu beğendim.

:zuhaha: ne kadar güzel düşünmüşsün curium. Maceralardan maceralara koşucaz biz.

Kıymetimi anlasın sürüm sürüm sürünsün

13. bermer

bermer Well-Known Member

Çok beğendim Tantana, aldım kabul ettim.. :D :D Bir sanayicinin oğluymuş, babası film endüstrisine el atmış zati.. babasının ilk evliliğinden, hem de Londra ve Dubai'de eğitim almış, yatılı okumuş...

Hem de şu anda Holding patronu, hem de alkollü içecekler sektöründe, üstelik 2 yıldır beraber olduğu kötü kadından 2012'de ayrılmış.. :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

2013 benim yılım olacak yani tam isabet !!!! Kız eline sağlık.. Şimdi o geleneksel aile yapısından uzakta büyüdüğünden yüreği hep yarım, sıcak bir aile hayatı istiyor aslında ama yönünü bulamıyor... Barun Sobti'yi beklemeyeceğime göre (kimsenin yuvasını bozmak istemem :D) Siddharth Mallya'yı alacağım kollarıma... Zaten adıda dizi adı gibi çekeriz 300 bölümlük bir dizi..:zuhaha::zuhaha: Bermer Mallya:zuhaha::zuhaha::zuhaha: valla bu da uydu malın gözü gibi... :zuhaha::zuhaha:

Hem baksana şu Adonis kasına...:$:gül::cool::cool::füü:

ya bu pazuya ne demeli? (kaşları aşağı yukarı oynayan smiley.. :füü::füü:)

:$:$:$ Tantana yavrıııım, sağol kuşuuum.... :D :D :D [​IMG]

14. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Kızlar Historical'dan böööö geldi artık .

Küçük Yalan Büyük Gerçek kitabını okuyan varmı? sanırım Zeynep Avı yada Mathilda diye biri internetten yazmış hangi sitede yazıyor bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen

Bu arada damar yolun açık olsun dileklerimi birine gönderiyorum :) aboooowwww

15. bermer

bermer Well-Known Member

Di mi Semraa'cığım, damardan girmeli olaya ki öyle yaptım zannımca... O kadar net yanii ;) :zuhaha: :zuhaha:

16. alkane

alkane Well-Known Member

Bermercim tam senlik bir giriş olmuş konuya :D :mjk:

17. bermer

bermer Well-Known Member

Alkane'm, hayatta ne istediğini bileceksin... di mi kuzum... ;)

18. fatma20

fatma20 New Member

dün gece şeytan takipte adlı kitabı okudum ve çok beğendim:sak sak:

özellikle erkek karakterinin tam benim istediğim gibi nazik sevecen sabırlı efendi karakter olmasına bayıldım:Lv:
    kadın karakterde pek naz yapmadı onada sevindim :)

ama kesinlikle papağan bogie ye bayıldım özellikle herkes uyurken bağırarak film repliklerini söyleyip herkesi yataktan fırlatmasına bayıldım :zuhaha:

yani 10 numara bir bd idi:cool:

19. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

bermer yazmayım yazmayım dedim ama duramayacağım, o adamın kaşları nedir öyle?

sanki bıyıkları yukarı kaçmış :D :rzl:

20. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

:kzgn::kzgn: küçüksün bebeğim biz damar diyoruz sen hala kaşlardasın
    :füü:

Sana acilen Betty Neelsen'in Pratisyen doktorlarını öneriyorum Anatomik bilgileri için :glmsm2::glmsm2::glmsm2:

Bu Sayfayı Paylaş