Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

123456789

Nayiri bunu beğendi.
  2. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

ikizler 1234 diye oyun sitesi ezberlemişler google yerine buraya yazmışlar

3. meleksi

meleksi Well-Known Member

sibell çok güzel bağlamışın konuyu..ben de :Lv:sergei:Lv:mle arzı endam ederim..pelem de antoniosuyla.. bermer hintlisiyle..çok kitaplı bir seri olsun..rich husband..diye..:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

4. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

:D :D

kaşlarına bakmaktan oraya daha gelemedim :D

betty neels mi :help: (sıkıntıdan patlayan smiley)

5. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:bende yelpazeye benzetmistim ama enistemiz olmus diye bisey dememistim :zuhaha::zuhaha:gerci kotu kadindan cok cekmis ya belki ondan oyle olmustur kaslari bermer duzeltir:zuhaha:

6. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:siz tabi buarada little a uzulmemesini soylersiniz ona yardim edersiniz sizin erkeklerinizde oyleymis ama o ailenin erkekleri birkere sevip okadina taptiklari icin hala umut oldugunu dusunup ona destek olursunuz :zuhaha:hatta little evden kacarsa kocaya kizip kesin sana gelir dimi :füü:
    yalniz sevgili graham sanki sizin butun kitaplarda yildiz olma ilgiyi uzerine cekme gibi bir isteginiz var gibi geldi bana :zuhaha:

7. bermer

bermer Well-Known Member

canım ah ki aah nelere takılıyorsun bebem, :cool: derin bakıyor hem o kaşlarla, ben severim.. :Lv:eek:lmadı lazer epilasyon var canım, ağa benim paşa benim...:füü:;)
    aah bu gençlik o kadar da Bd okuyon cık cık cık nereye bakman gerektiğini öğretmek mi lazım?... cık cık cıkkk.. gençliiiik....:füü::füü:

Hem sağolsun Semraa'mda yazmış sana, daha ne diyeyim açıkça ?!!!:eek:ff::füü:

Sağol canım, bunlar çabuk sıkılır Betty teyze deyince, halbuki detaylarda ne kadar yararlı bilgiler verebiliyor kadıncağız... İşte nereye bakacağını bilmek ilazım.. :zuhaha::zuhaha:

yerim ben bunu yazan parmacıkları, ham hum diye :D :D

Kıl tüy için ne derler bilirsin di mi ?!:$:$;) Hem yani bakılaca en son yer orası beee.. :p

Little'm, özelden detay vereyim mi? hani sen kızarmayı da biliyordun çok iyi ya... Pancar da çok yararlıdır sağlığa, hele rengi nasıl yaraşır o senin pembe beyaz yüzüne, hem boydan değil ayak parmağından başlatırım valla..:cool: boşalt özelini bakiiiim... :zuhaha::zuhaha::füü::hih::cool::cool:

Seni Mercedes littlejandro seni... hem latin ispanyol diyon kız nasıl tutçen ilgiyi sürekli üstünde sonra, off off.. yok yok eğitim şart!!! :füü::Frnds::Lv::gül::gül: :zuhaha::zuhaha:

8. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

bermeeeeerrrrrrrrrr :zuhaha: :zuhaha:

dicek bişey bulamadım yeminle :D gülmemi toparlayabilirsem cevap düşünücem

9. bermer

bermer Well-Known Member

Tamam yavrım, bekliyorum..:Lv: hani bir ara Curium'a itfaiyeci göndermiştim bak tüpünü unutup gelir ona göre.. :füü::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

10. curium

curium Primus inter pares

tabikim de ;);):cool:

hani ben ve sevgili prensim Pierre Casiraghi yok muyuz :'( :'( :'(

11. bermer

bermer Well-Known Member

Curium, tahta 3.cü sıradaymış senin Prens.. Vaay sen müstakbel en yakın kraliçe adayı mı oluyorsun yani ? Hım 3 yaşında babası bir tekne kazasında ölmüş, annesi yeniden evlenmiş, aaay şimdi onun şefkate ihtiyacı vardır, al canım sar sinene, sar sen onu... ;)

ama halktansın diye krallık karışacak, ana kraliçe bu konuda tavırlı, protokol kuralları çok sıkı, senin özgür ruhun tehlikede, bak bak yaramaz prens su oyunlarını da seviyor görünüyor, valla tam senlik.. senin kitabın ana taslağı hazırladım bile,:zuhaha: :zuhaha: yap ilavelerini üzerine... seriye bağlıyalım...:Lv::gül::gül:

12. meleksi

meleksi Well-Known Member

rich husband yaptım ben seriyi..hintlisi..yunanı..rusu..ingiltere kraliyet ailelisi var..yalnız bunlar arasında nasıl bir bağ var onu kuramadım..şunu düşündüm..bunlar üniversitede aynı yurtta kalmış olsunlar..:D

13. yakomoz

yakomoz New Member

Semra Mathilda olarak biliyorum yazarin nicini ve kitaplarini okumustun

rita hunter ayni bayan oluyorlar blogda ekliyor diye biliyorum ama okumadin kitapini..

14. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Tatlı Tuzak kitabını okumuştum bloğunu bilmiyordum canım face buldum ama biliyorsan eklermisin? bende araştırayım

15. yakomoz

yakomoz New Member

Semra bahsettigin hikaye kitap olarak cikacakmis yakinda onun icin sitelerden kaldirilmis guvenilir kaynaktan ogrendim:saygilar:

16. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

teşekkürler canım kadıköy'den bakarım artık

17. curium

curium Primus inter pares

bizim ens. kuralları yanında protokol hiç kalır. zaten o bana fransızca ben ona yunanca öğretiyorum. özel olarak :füü::füü::füü: ama bnm ruh isyanda zavallı prensim ruhumu yatıştımak için curium adında bir yelkenli almış. monakodan çıkıp tüm avrupayı gezecekmişiz artık ne zaman gelirim buralara bilemiyorum.

amma velakin bir sarı çiyan varki sormayın kendisi eksi sevgilisi. bizi ayırmaya çalışıyor :help::help:

18. fatma20

fatma20 New Member

az önce babayı ararken isimli kitabı okudum durgun bir kitaptı ama güzeldi beğendim ;)

erkek karakter ajanlık yaparken başarısızlığa uğrayınca işini bırakıp ailesine dönen biri ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olabileceğini keşfediyor:)

kadın ise kendi yaşadığı özlemi yiğeni yaşamasın diye babasını arıyor :sak sak:

bu kitabı okumamı sağlayanların ellerine sağlık çok teşekkürler:saygilar:

19. alkane

alkane Well-Known Member

Lıttlem, bıtlem, sütlü çikolatam benim:)

Semra ve Bermer ablacığın seni yeteri kadar aydınlatmış sağolsunlar:füü::D ellerine ve ağızlarına sağlık.:sak sak:

Bundan sonra biliyosun artık demi kuzum nereye bakman gerektiğini :$ :$ :füü:
    Bermerciğim o itfaiyeciyi banada yollamıştı,ama söndürme tüpü vardı:füü:

20. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Little'm bebem
    Hadi yine iyisin sana Cristian Grey'den hızlandırılmış kurs ayarladım kütüphanesinde.
    Ben daha büyümedim diyosan 'Oyun Odası'da var :glmsm2::glmsm2::glmsm2: İnanki orada Damar Cerrahi Profösörü olursun :füü: relax bir ortam Cristian eski bir kot giyiyor yani rahat ol :glmsm2: körebe oynarsınız küçük toplar vs var :Yihu:

Ekli dosyalar:

Bu Sayfayı Paylaş