Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. sel

sel Well-Known Member

evet konu gerçekten ilginç.ancak romantikliğimin boyutu bu kadarını kapsamıyor. yani bizim kızlarımız dara düşünce temizlikçilik yapar çocuk bakar evlenir veya bilemedin metres olur(esas oğlanın). Bu ne yaa:glmsm2::glmsm2::glmsm2:

Ayrıca anne mather günah bd sini sıkıcı bulan arkadaşıma teessüflerimi iletirim.O bd benim en sevdiklerimden.:'(

Nayiri bunu beğendi.
  2. fatma20

fatma20 New Member

üzgünüm sel ama zevk meselesi :)

3. bukito

bukito Well-Known Member

4. bermer

bermer Well-Known Member

Ahh, gezerken bu klibe takılıp adamın cazibesine kapıldım, Brain Kore dizisi, dün 7 bölüm izledim soluksuz... huzurlarınızda Dr. Lee Kang Hoon yani Shin Ha Kyun.. Adamın öyle bir oyun gücü var ki, canlandırdığı karakter inanılmaz biri, mükemmel bir beyin cerrahı ama çok antipatik, kibirli, ilk 4 bölüm ne, kim, nasıl böyle bir adam olabilir oldum...

Adam çok çıkarcı bir kere yani ilk başta öyle geliyor, akademik kariyer basamaklarını çıkmak istiyor ama bunun için yanlış ata oynuyor diyebilirim.. Bir insan bu kadar çok darbe alıp yine ayağa kalkabilir mi ki, kalkmak istese bile güç bulabilir mi?

Sırf bu adamın performansını izlemek için izlemeye başladım, hikayede akıcı, diğer oyuncular da gerçekten iyiler, bir sonraki sahnede ne olabileceğini planlayamıyorsunuz bile...

Örneğin yardımcı doçent seçimi sonuçları açıklanıyor, adam seçilmiyor. Normalde böyle bir durumda kalsam, insanlardan kaçar saklanırım, biraz yaralarımı sarar öyle çıkarım ortaya.. Ama bu doktor Lee Kang Hoon, kutlama yapılırken ortama girip doçent yardımcısı seçilen arkadaşına neden, neden gitmedin, neden seçildin sen diye bağırabiliyor...

Doktor önlüğünü pelerin gibi kullanıyor, ameliyat maskesiyle bile gözleri ile oynuyor, o kişiyi, o duyguları yaşıyor, yaşatıyor.. Ben çok beğendim, dizinin devamını merakla izleyeceğim, izlemek isteyenlere de tavsiye ederim...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OMrblLmtdFY]Brain[/ame]

5. zipper

zipper quae nocent docent

sibelmert bu yazıyı kesin okumaz :füü: :füü: :D

6. bermer

bermer Well-Known Member

Bence de...:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

7. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Komple okumamazlık yapmıyorum ama.Arada kaçırdığım birşey olur molur diye atlayarak hızlıca okuyorum :glmsm2:

8. meleksi

meleksi Well-Known Member

bu ay lynee yokkk..:':)':)':)'(

9. tantana

tantana Well-Known Member

biz senin için bir lynne kitabı yazarız meleksi.;):cool:

sibelden sonra sıra ben ve littledaydı :$:$ baş erkek kahraman için arama yapam biraz :D

spoiler veriyorum latin bir milyoner olacak. :füü:

10. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Bridgerton serisinin son kitabı çıkıyoooooor :) Ben o aileyi seviyorum, son iki kitabını almamıştım gerçi. (Sana Muhtacım ve Öpüşünde Saklı) Öpüşünde Saklı'yı belki alırım. "Sana Muhtacım"ın tam bir hayal kırıklığı olduğunu okudum bir yerlerde ve doğrusu o karakter hakikaten ilgimi çekmiyor. Gerçi Eloise'nin hikayesini de beğenmemiştim. :glmsm2: Son kitap nisanda çıkacakmış. Henüz Türkçe kapağı eklenmediği için Kitap Tanıtım bölümünde paylaşamıyorum. Kitabımızın ismi "Biz Evleniyoruz" :) Ve serinin en güzel kitabı olduğu şeklinde yorumlar da okudum.

11. tantana

epsilon facebook sayfasına göre kapaklar bunlar iki kitabın da

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/104976-julia-quinn-bridgerton-serisi-8-biz-evleniyoruz.html#post1269650

Ayrıca gözünüz aydın.Lisa Kleypas Wallflowers 4 geliyor.Nisanda çıkacak ve ismi Nisan yağmurları.

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/104977-lisa-kleypas-wallflowers-4-nisan-yagmurlari.html#post1269661

12. bermer

bermer Well-Known Member

Aaah dün sana bir latin gönderdim de mesajın kapalıymış, return oldu şansına.. hemi de Brazilyalıydı.. :füü::füü::cool:

13. tantana

orda bi açık alan buldun ya :D oraya link atsaydın yavrım :cool:

14. meleksi

meleksi Well-Known Member

hadi bekliyorum..brezilyalı milyarder olsun..milyonerin parası çabuk biter..:D

15. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Hımmm tantana ben baktığımda yoktu kapak, sağol canım.

16. tantana

Çok haklısın canıms.:D milyon nedir?!elinin kiridir hemen biter.. gönder bermer o brezilyalıyı

hala yok epsilon sitesinde ama facebookta yayınlamışlar.belki de öylesine göstermelik kapaklardır.

17. bermer

bermer Well-Known Member

Dünyanın en zengin bekarları listesindeki Latinler...:cool:

Kolombiya asıllı ABD li Alejandro Santo Domingo Davila 11 milyar 700 milyon dolarla ilk sırayı aldı. 36 yaşında) SABMiller Bira ona ait. Dünyanın en zenginleri listesinde Forbes'e göre 98. ci sırada.

Eduardo Saverin, Brezilyalı – 30 yaşında, Facebook kurucularından girişimci 2,2 milyar dolar.. Bunu Forbeste görmedim ama ekonomi haber deki listede.. :D

Forbes listesine göre 50-98 yaş arasında en uygunu bunlar canlar.. Diğerleri pöfff..:zuhaha::zuhaha:

18. alkane

alkane Well-Known Member

O kapak olsa ne olmasa ne kızlar:D Bu kadının kitap kapakları hep böyle zati hiç albenisi yok:hih:

Hem nasıl gözlerim aydı tantişimmm:Lv:ben uzunnnn zamandır Lisa teyzenin bu kitabı merak ediyordum,umarım okumak nasipolur.

19. alkane

alkane Well-Known Member

20. tantana

kaçırmışsın yavrum

Alejandro Santo Domingo Davila karrizzmasını [​IMG]sibel aldı onu :dil::hih:

Diğeri de little'ın olsun.malum 4 çocuk filan daha yaş kemale ermeden evlendirelim onu[​IMG]
    adamın resminde bir oynama var diye umuyorum :saskin:

Ben arıycam kendime.ya da bilemedim şimdi.bermer senin bana gönderdiğin de olabilirdi ama fazla(!) tüylü [​IMG]

alkane daisy bacının hikayesi teeeeeeeeeeeeeeeee nisandaymış :füü:

Bu Sayfayı Paylaş