Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. bermer

bermer Well-Known Member

Temizlerdik kız onu ben çok iyi ağda yaparım başkalarına... :zuhaha: :zuhaha: bebe poposu gibi olur malumu... :glmsm2::glmsm2: hem ben onu tahmin ettiğin gibi made in Brazil yazmışlığından gönderdiydim sana... :cool:

:zuhaha: :zuhaha::zuhaha: :zuhaha: oy angelina oyyy.... Zipper'im :D :D

Canım o kadar bakındım, en düzgünü bu resimlerde hem Little ona bakar estetik neyin yaptırır. Bi de saçını söylesin her yerde horoz ibiği gibi çıkmış, ayrıca 10 resmin 7 sinde aynı mavi çizgili gömlekle çıkmış, Little gardrobuna da el atar, valla Little öncesi ve sonrası resmini görmek isterdim.. :zuhaha::zuhaha:

Nayiri bunu beğendi.
  2. zipper

zipper quae nocent docent

bermeeeerr o kapak neeee :saskin::saskin:tam cosmopolitanlık o (anladın sen onu:füü: :füü:)

3. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

yok canım ben almayayım, yaşımın kemale ermesine daha epey var :cool: :D

Alejandro'yu kaçırdık bermer. :'( Şimdi bu adam da pek karizmatik değil. :help: El atsam ne kadar başarılı olabilirim bilemedim. :D O yüzden aramalara devam. :D

editedit Hem aklıma ne geldi, benim onun gardrobuna el atıp değiştirmem bd kurallarına ters. Klişelere ters. Tam tersi olur genelde, hani adam kızı kuğuya dönüştürür falan filan. Eh ayıptır söylemesi ben zaten kuğuyum :D :D (kendini beğenmiş kuğu smiley) :ha: (o nasıl smiley)
    Erkekteki değişim, bir odunun yontulması şeklinde oluyor genelde bd kurallarına göre.

Olmaz olmaz bu iş olamaz :D

4. nur tanesi

nur tanesi New Member

Size bır şey söyliyeyimmi?...
    Ben Little'min bu adamı beğenmeyeceğini tahmin etmiştim.
    Yinede cevabını bekliyordum. Doğru düşünmüşüm.

Little'm sözlerin beni çok güldürdü canım.

5. fatma20

fatma20 New Member

evet iki gün dizi arasından sonra bir kitap okudum bu gün:cool:
    lynee graham dan acı gerçek güzeldi sıkılmadan okudum bu yüzden emeği geçenlere teşekkür ederim :saygilar::gül:
    yalnız itiraf ederimki bir ara prensi dövesim geldi kızı çok üzdü:kzgn::kzgn:

6. ela86

ela86 Well-Known Member

lynne klasik tarzıdır fatma ama güzeldir kitapları son dönemleri hariç

7. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Brenda Joyce-Aşka Yelken Açanlar bitti.Ama keşke bitmeseydi (hülyalı hülyalı bakan smiley)
    Kaçak Gelini çok beğenmemiştim ama bu kitabı çok sevdim.Acaba 5.kitap (Rex'in hikayesi) ne zaman çıkar...

edit:Rex'in hikayesini taaaa 2007 de yazmış kadıncağız.Bakalım biz de ne zaman yayınlarlar :'(

8. fatma20

fatma20 New Member

bu günün ikinci kitabı charlotte lamp(isimde yanlışlık varsa affola) aşık oldum kitabı güzeldi emeklerinize sağlık :saygilar:
    ama bişey dikkatimi kitaota olaylar oldu bittiye gelmiş gibi hissettim sanki kadınla erkek daha karşılaşmadan aşıklarmış olay örgüsünü beğenmedim :cool::cool:

not bu benim düşüncem :füü::füü:

9. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

fatma ne kadar çok okuyorsun ya, yetişemiyorum sana. Ben artık bilgisayardan okurken çok rahatsız oluyorum, o yüzden okuma sürem uzuyor. Çok mola vermek zorunda kalıyorum :(

neyse nisan ayında gerçek kitaplardan bir sürü alıcam :)

hem DeBurgh'ün yenisi geliyor. (bunu geçen gün gördüm ve çok sevindim.)

Julia Quinn, Lisa Kleypas hepsini alırım, hiç affetmem :D Nisan gelsinnnnn

10. fatma20

fatma20 New Member

aslında bende zor okuyomda mecburum çünkü babam kitapa para vermez
    ve ben çalışmıyorum malesefki:(

11. ekabir16

ekabir16 New Member

farkettim ki erkeğin kızı unuttuğu değil kızın erkeği unuttuğu bdleri seviyorum.kız unutsun

12. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

onun örneğini bilmiyorum. Var mı bildiğiniz arkadaşlar? Eko pek girmiyor, sizin bildiğiniz varsa tavsiye isterim.

13. fatma20

fatma20 New Member

bende isterim:cool:

14. meleksi

meleksi Well-Known Member

bencede..:cool:

http://www.kuflu.com/e-kitap/18913-lynne-graham-kayip-yillar.html#post268756

http://www.kuflu.com/e-kitap/19639-miranda-lee-wives-wanted-series-2-evlilik-var-ask-yok.html
    ilk alıma gelenler..aklıma geldikçe yazarım..

15. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

dün gece roman okumayın bir beyaz dizi okuyayım dedim ve Diana Hamilton - Vahşi Tutku yu okudum... roman okumanın yerini tutmuyor onu anladım, sabun köpüğü gibiydi hemen bitti ve başından sonu belliydi... ama tasfiye derim okuyun güzeldi :))

16. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

17. yakomoz

yakomoz New Member

Sevgili Sibel senin tavsiye ettigin kitaplar guzel oluyor kitabi indirdim okuyacam tesekurler :saygilar:

18. fatma20

fatma20 New Member

az önce catty wiliams )yazım yanlışı olabilir) cesur ve güzel kitabını okudum okurken uykum geldi sandalyede olmasaydım kesin uyurdum :füü: yinede emeklerinize sağlık:saygilar:
    adam fazla odundu kız fazla inatçıydı olay örgüsü zayıftı ...............:kzgn:

tabiki bu benim düşüncem:rzl:

19. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Umarım sen de beğenirsin Yakomoz

20. gizemecegül

gizemecegül New Member

yormuyor ,üzmüyor ,her zaman mutlu son ,düşünme yok ,dert yok daha ne olsun

Bu Sayfayı Paylaş