Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Kızlar dün şu kitaba başladım
    http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/103573-kathryn-harvey-kelebek.html
    Ve tavsiye etmek için bitirmeyi bekleyemedim.Dün işten geldikten sonra başladım kitaba.Bir kere yemek yemek ve arada oğlana ödevini yeeeaaappppp diye çemkirmek dışında başından kalkamadım.Bugün iş olmasa uyumayıp bitirirdim ama.......Şimdi akşam olsunda eve gidip kitaba devam edsem modundayım.Offff daha da çok var.
    Bu yazdıklarımdan sonra anlayacağınız üzere kitap çok sürükleyici ve güzel.Arka kapaktaki ilginç konusu için merak edip almıştım ama ana konu arka kapakta yazan değil.Ana konu bir intikam planı.Geçmişten günümüze yavaş yavaş anlatıyor.Ve aralarda da 4 kadının kelebekte yaşadıklarına değiniyor.Ama bu aralar ana konuya verilen molalar gibi.Bu şekilde kitap daha da akıcı hale gelmiş bence.Henüz okumadığım 150 küsür sayfanın da beni hayal kırıklığına uğratacağını düşünmüyorum.O yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum sizede,okumalısınız bu kitabı.

edit:Evet kitap bitti.Soluksuz okuyarak bitirdim hem de.
    Bu arada kitabı arka özetiyle değerlendirmeyin.Ben özeti ilk okuduğumda Greyle başlayan erotik kitap furyasının devamından sanmıştım.Halbuki alakası yok.Hatta birçok bd den daha edepliydi bile diyebilirim.

Nayiri bunu beğendi.
  2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

bencede hep fire ebe olsun :p
    buarada bermer öldüm ben gülmekten abiyi izlerken :zuhaha:

3. kelid

kelid Member

4. meleksi

meleksi Well-Known Member

o nasıl bir 0.17 saniye sonrası..bermer..bu arada imzan yıkılıyoooo..

5. nur tanesi

nur tanesi New Member

Sana katılıyorum Meleksi. Bende tek kelimeyle eridim bittim yaa.
    Hatta ben akşam gördüğümde nefes almayı unuttum bir ara.

6. bermer

bermer Well-Known Member

Semraa, o kardeşi ben bilmiyorum, sayende gördüm... Kimcidir necidir neden şişmiştir ki? :zuhaha: :zuhaha:

Sibelmert, bu prensin filminin 3,5 saat olduğunu, Türk ve müslüman rolünde olup filmin gerçek hikayeye dayandığını söylesem ve kadın oyuncu hani gözetleyen Aishwarya Rai Hintli prenses olarak rol almış.. Ama poz da canavar.. :zuhaha: :zuhaha:

Natur, Bir de fili evcilleştirme sahnesi var o da sana gelsin... :D :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tx-gTxzrdss]Jodhaa Akbar - Hrithik Roshan controls a wild Elephant HQ - YouTube[/ame]

Meleksi ve Nur tanesi, bu sahneye 30-40 bölüm kaldı.. :D :D :D

7. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Arnav'ın karizmasını bulamadım be Bermer hiçbirinde..tüüh baha başta da amele demiştim Arnav'IMA ! :) gönül gözüm açıldı sayesinde hızlandırılmış ing den izledim şimdi Türkçeden sindirerek izliyorum ki açıkça bu hafta bakamadım.
    fatma20 de sağolsun diziler önerdi daha başlayamadım http://www.kuflu.com/e-kitap/105615-kay-robbins-yeniden-baslarken.html okudum fena değildi ama canım damardan eski bd'lerden istiyor şöyle intikamlı vs yeni harlequin kızlar çok hoppa canım biz öylemiydik eskiden :füü: yani :füü::füü::$

8. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:bermer abi cok komik ya :zuhaha:hele o filden kacarken kendini ordan oraya atan oteki abi beni cok etkiledi:zuhaha::zuhaha:

9. nur tanesi

nur tanesi New Member

Bermer,
    Adam fili evcilleştireyim derken az daha çocukları olmayacak bir daha evcilik oynayamayacaktı.
    Yalnız file atlayış sahnesi etkiledi beni, o kadar. Ama ı ıhh. Arnav'ın bir bakışı bile
    alev alev yakıyordu. Khushi' nin ise masumane güzelliği beni benden alıyordu.

Bunda o hava yok, o çekim yok.
    Arnavın rakibi olamayacağı gibi, ayağının serçe tırnağı bile olamaz.

Ben diziyi bitirdim, arada Türkçe dublajdan tekrar izliyorum.
    Tekrar tekrar hayran oluyorum.
    Müzikleri ise sık kullananlarda sürekli dinliyorum.
    Teri Meri, Rabbe vee ve düğünlerde söylenen müzikleri iç çekerek izliyorum.

Off yaa, Niye bu dizi bittiki?.... Ayy anlatınca şimdi böyle..
    Canım tekrar izlemek istedi.

10. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

ben de "Biz Evleniyoruz"a bir türlü başlayamadım, what the.. what the.. :D (arnavvari okuyunuz)

o bitsin şu sibelin kitabı alıcam (heh baktım Kelebek)

ben de izliyorum, uzun süredir izleyememiştim arnav ile Kushi'yi şimdi tam gaz devaam ediyorum, buradan yetkililere sesleniyorum

ay lav yu arnav

"I love you damn it"

11. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    Adam fili evcilleştiriyor muydu.Orda öyle debelenmesinin sebebi o muymuş yani. Demek o yüzden ilk önce filin kulağını çektiiiii. :zuhaha::zuhaha::zuhaha: Ben diyorum adamı Romalılar misali aslanların önüne atmak yerine file atmışlar.O zaman öteki adamlar bu kazanınca niçin seviniyorlar :p

12. nur tanesi

nur tanesi New Member

Niçin olacak Sibelmert.
    Bu işi o halledemeseydi, kendileri yapmak zorunda kalacaklardı.
    ee pabuç pahalı tabii. Risk almak istemezler.
    Yumurtalar garantilendi. Bebeler olacak yaa.

13. pislick

pislick New Member

İyi günler Küflü ahalisi..Uzun zamandır buraya yazmamıştım.Okuduğum BD'yi daha bitiremediğim için yorum yazmıyordum.:$ Ama yorumlarınızı okuyorum.:p Umarım gününüz güzel geçiyordur...:canim:

14. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Çok güldüm yahu yorumları okurken... büyük bile anne, sen hep gül, mutlu gülüyorsun diye yorumladı beni.. (Allah'ım 3 yaşındaki velet mutlu gülmeyi de biliyor...:saskin:)

Klibi izlerken herbirimiz farklı yerlere dikkat etmiş, ben de file odaklanmıştım... 45-50 yaşında var diyerek, genç olsaydı bu kadar kontrollü bir çekim olamazdı.. Yine de bir hayvanla yakın plan çekim oldukça zorlayıcı olmuştur dedimdi..:cool: (Evet discovery channel izlerim çok...:^^:) Kulaklarındaki deride yıpranmışlık filin yaşını gösterir. Filin kulağını çekme sebebi de kulak arkası deri çok duyarlı ve incedir.

Fil idarecileri boy üstüne oturup bağladıkları ipe ayakları ile yön vererek ve ayakları ile baskı uygulayarak fili yönlendirirler..(Tamam bu kısım Hint filmi izleyipte nasıl oluyor bu merakından araştırılıp öğrenildi :zuhaha::zuhaha:)

Olur da bir fili görürseniz yolda atlayıp sırtına, kulağını çekerek günün kahramanı olabilirsiniz... :zuhaha::zuhaha:

Nur tanesi, Arnav'ın yeri ayrı canım,:Lv::Lv::Lv: yerine adam aramıyorum, eğlenceyi paylaşıyorum kız... :D :D

Sibelmert, Prensin hobisi vahşi atları ve filleri evcilleştirmekmiş canım.. Balkondakilerden biri müstakbel kayınpederi ve ülkesini korumak için prense kızı prenses ile evlenmesini teklif edecek...ondan yani...:zuhaha::zuhaha:

Aynı adamın başka bir filmde dans performansı..:cool: Hııım.. bu da Little'a gelsin..:gül::gül::zuhaha:;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uz7YK7tx-D8]dhoom again full song HQ ... - YouTube[/ame]

Sizi Arnavlıyorum Kızlar.. :D :D :D Khushi yine günü kurtarır...:Lv::zuhaha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=J9a-4dsXSkQ]Arnav - Khushi ~ Khushi act in English ~~ IPKKND - YouTube[/ame]

veee yani bunu tekrar vereceğim olsun ama değer....:Lv::Lv:
    Arnav'dan diğer sevdiğim repliklerle devam edeyim..:füü::Lv:

- Welcome to Hell Khushi Kumari Gupta !
    - Get out !
    - shut up !
    - I do not care !

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LT1ADkDSStk]Barun's Awesome English!! - YouTube[/ame]

15. nur tanesi

nur tanesi New Member

Bende eğleniyorum Bermer
    Senin sayende kaynatıcak konu çıkıyor.

Sen paylaşmaya devam et. Bana bakma. Burun kıvırırım, uzak dururum.
    Ama bir bulaşıncada kimseye bırakmam.

Gülüp eğleniyoruz işte, zaten hayatta yeterince sorun var.
    Kakara kikiri derken dertleri atıyoruz arkaya. Buradan çıkıncada,
    Ohh mis gibi yumuşacık, pamuk gibi oluyoruz.

16. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Kızlar
    Bermer discovery channel izlerim çok...demiş ya geçen ay başımdan geçeni anlatayım
    Face de National Geograpy kanalının reklamı vardı 'İnsanların tatilde başlarına gelen inanılmaz olaylar' gibisinden bir şey neyse 2 saat sonraydı çocuklar hep çizgi film izlemesin diye bunu bekledik durmadan biraz belgesel izleyin falan diyorum eşim de geldi program başladı
    Ve..balayı çifti var kadın iskelede ayağını denize sokuyor sanırım akvaryum gösteri yeri gibir bir yer...yunusun biri birden kadının üstüne atladı haraket ediyor .. dedim kadına bişeyler yapıyor:füü: çocuklar pür dikkat seyrediyor sonra seslendirme geldi.. Yunuslar da insanlara benzer sevdikleri şey tv vs olmadığından se. diye cidden yunus kadının üstüne atlamış ... kadının eşiyle röportaj yaptılar bozuldum falan diyor .. seyircilerde ıslıklar falan..rezil oldum eşime dalga geçti benimle belgesel diye apar topar kapattım :p

17. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Şimdi kadın balayında olduğuna göre feromon mu salgılıyordu ki yunus onu seçti ya da bunlar duşlarını almadan mı çıktılar meydana... cık .. cık cık.. zavallı yunus...:zuhaha::zuhaha:

18. zipper

zipper quae nocent docent

19. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

gelsin tabi niye gelmesin :D Arnav gelseydi daha mutlu olurdum neyssssssssseeeeeee :D

Birşey dicem, bunlarda hakikaten genetik olarak dansa bir yatkınlık var. Cidden ya...

20. bermer

bermer Well-Known Member

Bugün sevgili Nur Tanesi'nin doğum günü, bu klibi de ona hediye edesim geldi, az kıvırmalı, sözler harika.. :D :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=f9VtQHGduZE]maşallah maşallah hint müzik ve dans - YouTube[/ame]

Little'm isterde ben Arnavlamaz mıyım ? Bu sahne ne zaman diye sorma sülemem... :zuhaha: :zuhaha:

Arnav & Khushi VM (Khushi's answer to Arnav's sweet torture ;) - YouTube

Bu Sayfayı Paylaş