Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

sen ondanmi bd erkeklerine sinir oluyorsun buara:zuhaha:gerci biz hep sinir oluyoruz :zuhaha:evet bende anlayamiyorum firem oo asik oldum en iyisi holdingi birakayim ne ya:kzgn: hayir iskolik ol demiyoruzda o calisanlara yazik degilmi sen asik oldun diye onlar niye batacak bir sirkette calissinlar:kzgn:bide abiler toplantilarin ortalarinda bile kizlari hayal edip milleti dinlemiyorlar sonrada fikirlerini soyluyorlar ya deli oluyorum nasil batmiyor acaba o sirket :zuhaha:tembel adam degilde 7 24 ilgili adam moda olmus olabilir:zuhaha:gerci onun icin hamile kalmak sarti var:zuhaha:

Nayiri bunu beğendi.
  2. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben de okudum onları..sen yorumlarını yaz..ben de yazayımm..:Lv:

ahhh ahh..bir vakitler ne güzeldi buralar..:'(

3. BİLGEM

BİLGEM New Member

Arkadaşlar merhaba siteye henüz üye oldum öncelikle çok zengin bir kitap arşivi var herkesin emeğine sağlık :)
    Bu mesajı doğru yere yazdığımdan da emin değilim aslında zamanla öğreneceğim. :)
    Ben Özgürlüğün Elli Tonu'nu indirmek istiyorum fakat bulamadım mevcut değil mi acaba
    ?

4. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Hoşgeldiniz Bilgem.Elli Ton serisini bu sitede bulamazsınız.Nedeni
    http://www.kuflu.com/e-kitap/12723-...-ve-beyaz-dizi-kitaplari-hakkinda-duyuru.html

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Evet yaaa :eek:ff:

Bunlarda benim okuduklarım:
    http://www.kuflu.com/e-kitap/111913...ally-handsome-1-ben-sende-tutuklu-kaldim.html
    Beğendim mi bu kitabı?Evet güzeldi.Tekrar tekrar okuyacak kadar mı güzeldi?Haaa yok o kadar değil :glmsm2:

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/107088-jane-porter-hatali-secim.html
    Ehhh işte diyebileceğim bir kitaptı.

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/...ch-rugged-royal-serisi-2-sans-boncuklari.html
    http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/...-rugged-royal-serisi-3-onca-acidan-sonra.html
    Aynı seriye ait bu kitapların 2.kitabı daha çok beğendim.3.Kitap ta fena sayılmazdı.

Susan Elizabeth Phillips - Aşkta İlk Çeyrek
    Bu kadın şimdiye kadar beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı.Bu kitabını da zevkle okudum.

Rachel Gibson-Aşk Ateşi
    Ve serideki diğer kitaplar gibi bunu da beğendim.

Rachel Gibson,Susan Mallery ve Susan Elizabeth Phillips okunmadık kitapları kalmasın :Yow:

Jaci Burton-Kusursuz Oyun
    Bu da yukardaki 3 yazarın çakması.+40 yaş sınırı olanlardan :cool:

Dan Brown - Cehennem
    Yine güzel bir kitap yazmış Dan abimiz bence.Zevkle ve keyifle okudum.Deliler gibi Floransa ve Venediğe gitmek istedim okudukça (İtalya hükümeti sanırsam bu adama para ödüyor) İstanbul ile ilgili de baya çok sayfa vardı bu arada.Dan abimiz güzel yansıtmış bizi.İlk defa Arap ülkesi gibi gözükmüyoruz :cool:
    Kitaptaki tek falso Robert Langdon'u Tom Hanks'in oynaması.Okurken sürekli o adam gözümün önüne gelip okuma hevesimi kaçırıyordu (Tom Hanks'i hiç sevmem de) Tom'un yüzü aklıma geldikçe hemen Daniel Craig'i gözlerimin önüne getirip okumaya devam ettim :glmsm2:

6. BİLGEM

BİLGEM New Member

7. vişne bahçesi

tesekkurler sibel:Lv:
    dan abinin ilk iki kitabini okuyup begenmistim:) ha aman aman cok guzel mukemmel otesi bayildim dedimmi hayir.gerci millet cok ovuyordu benimde beklentim yuksekmiydi acaba diye sordum kendime cevap gene hayir:zuhaha:ama adam akici yazdigi icin seviyorum :saygilar: arap ulkesi gibi gozukmuyorsak bu adamin arastirip yazmasindan kaynaklaniyor bence .abi iyice arastirip yazanlardanmis bazi bd yazarlarimiz gibi sirf arap gelenegi olsun diye kiza pece taktirip sonra jetski kazasi gecirtirmemis aferin :zuhaha:buarada o jetskiyi ne giyerek kullandigini hala merak ediyorum :zuhaha:
    tom konusuna gelince sonuna kadar katiliyorum iste bu nedenle izledigim seyi okumayi sevmiyorum :eek:ff:sen git okadar aktor arasindan tomu sec tamam karakter kusursuz degildi ama bu kadarda degildi:zuhaha:tom abi sana kusurlu demiyom ayrica kosan cocuklu filmini severim :saygilar:
    sibel tavsiyen uzerine trye gelince alacagim kitap listesine yazdim adini;)

8. curium

curium Primus inter pares

ben bu ara yine çok yoğunum indirip indirip biriktiriyorum ilk fırsatta yazcam yine :D

9. vişne bahçesi

her zaman bekleriz curium ;):)

10. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

11. aoreina

aoreina New Member

Merhaba arkadaşlar, ben siteye yeni üye oldum.bu aralar bol bol e-kitap okuyorum paylaşılan kitapların sifrelerinde kuflu ismini çok görüyordum o vesileyle bu forumla tanıştım :) ..Bu başlık çok güzel olmuş ,Ben de bu akşam sylvia day Sende kendimi buldum ' a başladım, herkeze iyi okumalar ,iyi eğlenceler

12. fatma20

fatma20 New Member

jasmine cresswell çocuğumu istiyorumu okudum kitap güzeldi ama adam fazla sabit fikirli soğuk geldi bana

13. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

aramıza hoş geldin.

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/106457-simone-elkeles-kusursuz-kimya.html

Dün akşam bu kitabı bitirdim.Konusunu okuyunca acaba Tatlı Bela gibi bir kitap mı diyerek başladım.Cıksss onun kadar beğenmedim.Zengin,mikemmellll karakterli kar gibi beyaz kız ve fakir ama gururlu çete üyesi hispanik delikanlı.Onlarca benzerinin filmini seyrettiğimiz türden yani.Ama 400 sayfalık bir kitabı 3,5 satte falan sıkılmadan okuyup bitirebildiysem demekki çok da kötü bir kitap değilmiş bana göre ;)
    Sonuç;Tam yazın kumsalda şemsiye altında yanında soğuk içeceğinizle sıkılmadan, beyninizi zorlamadan okuyabileceğiniz bir kitap bence.

15. vişne bahçesi

Lynne Graham - The Rich,the Ruthless&the Really Handsome 1 - Ben Sende Tutuklu Kaldım ve Lynne Graham - The Rich,the Ruthless&the Really Handsome 2 - İhtiras ve Gurur bdlerine geldi sira ((aman ne önemli dimi ekime kadar boyle cekceniz artikin bu tatli mikemmel zavalli visneyi:'()
    iyiki önce serinin ikinci kitabini okumusum ilk kitaptan sonra leo manyagina dahada deli olurdum yoksa :kzgn:
    ilk kitap cok guzeldi özellikle abimiz cok sekerdi cok dusunceliydi kizin hayatini kendisininkinden onde tutan boyle seker bal gibi bir abiydi :zuhaha: kitapta pek mantik hatasi yoktu. sanirim kizimiz lynne aplayi cok iyi taniyor ilk iliskilerinde abiyle aksiyona girmiyorki hamile kalmayayim diye:zuhaha:kitap cok guzeldi ama sibelinde dedigi gibi tekrar tekrar okunacak bir lynne kitabi(ispanyol damat gibi ) degildi ;)
    gelelim ikinci kitaba ben abiye sinir oldum bencil pislik manyak bir abiydi ilk kitabi okuyunca dahada kizdim :kzgn:kizimiz cocugu saklamakta hakliydi. ayrica madem kiza okadar onem veriyordun neden daha once aramadin acaba :kzgn:hani tamam cok sevdigin birini kaybetmissin kotu bir cocukluk gecirmissin ama bu bukadar burnu havada olmani gerektirmez dimi:dil: kizla yasarkenki kurallara uymasi biraz sempati kazandiriyordu abiye onun disinda cik hic sevmedim :hih:hadi kendi iliskilerinde havandan gecilmiyor da sen arkadasinin iliskisine niye karisiyorsun manyakmisin sen zavalli tilda(serinin ilk kitabindaki kizimiz) seni sevmemekte sonuna kadar hakli.kiz hayir diyor bu arkadasimiza kafes dansi yap dio :kzgn: .bu serinin ucuncu kitabi varmi bilmiyorum ama lynne bulup 3. arkadasinda hikayesini yazdirmak isterdim o kitapta bu leoyla sergioyu bir guzel surundurmek icin :hih:dusunun okadar sinir oldum ki aslinda baslarda sevmistim :eek:ff:(ben bile hata yapabiliyorum iste:zuhaha:)
    özetle 2 kitapta lynnenin sk sk yaptigi karbon kopyalardan degildi ve guzellerdi tek kotu tarafi leo denen abiyi kimsenin dovmemesiydi :zuhaha:
    bir baska mesajla gorusmek uzere hepinizi öpüyorum :Lv:buarada gelip mesaj yazip beni mutlu eden kuflumun guzelleri hepinize cooook tesekkurler :Lv::Frnds:

16. vişne bahçesi

hosgeldin :Frnds:sitemizde yok yok masallah;)

17. vişne bahçesi

yazmayi unutmusum :$bizim süper seyhimizin butun kanunlari bilmesi gerektigini söyleyen kim oldugu konusunda en ufak bir fikre sahip olmadigim mukemmel otesi jesica ve visnenin arkadasi oldugunu tahmin ettigim gang üyesi yari mukemmel baaaayan ne biliyorsunuz belki rasitin daha onemli isleri vardi kanun okumaktan ne biliyim action durumu yogundur yada okumus ama kizimizi dusunmekten konsantre olamamistir ki bunlara ek birde garibim rasit esir hayati yasamis okadar isin arasinda kanunmu okuyacak koskocaman seyh bastirir parayi okutur ki abimiz aceleyle :füü:farkinda olmadan kanun uygulamis oluyo:Lv:
    o nasil kanunsa artik:zuhaha:bu benim kadinim de hop evlenmis ol :eek:ff: birde mantikli olsun diye lynne sadece kraliyet uyelerini bagliyo falan demis:zuhaha: ne dedeler babalar var millette ben o ulkenin prensesi olsam derdim jensen ackles benim adamim ahanda kaptim yakisikliyi:zuhaha:
    ayrica biliyorsun bd erkegi bu gun icinde bile salak salak kizimizin hayalini kuruyo oyuzden kafasi karisik kanun manun hatirliyamaz;)
    o kisimlari okurken oglum sirket batcak salakmisin sen diye söylendigimide söylemeden gecemicem ayrica yanlis anlasilma olmasin cok duygulu hassas biriyim :Lv:

18. meleksi

meleksi Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/17183-...less-really-handsome-serisi-3-sah-ve-mat.html 3. kitap bu..fişnem..ben de ikinci adamı sevmedim..madem kıza aşıksın..niye hiç arayıp sormuyorsun..bir de sabah kahvaltıısı vardı kii..bu metresimsinden daha kötüydü bence..neymiş ne söyleyeceğini bilmememiş..bdnin sonunda da kıza diyoo ki..ben seni o zamanlar anlamazdım..yeterince sevemezdim..felan filan..kendini aklıyo aklınca..:hih::hih:

19. vişne bahçesi

tüh ya bu kitapta leoyu dövmuyorlardi butun hayallerim yikildi :':)zuhaha:bu kitaptada uyuz olmustum sergioyla leoya bosa degilmis sergioda leodan geri kalmiyordu kabalik kibir konusunda en ufak seyde satiyordu kizi ben korumas sefini daha cok sevmistim o kitapta :kzgn:ama aferin lynne birinde iyi otekinde kotu yazmamis :sak sak:
    kahvalti olayina bende uyuz oldum ve bencede daha kötüydü kahvaltilik yok diye zirliyor kalk siparis ver zirliyacagina bide dedigin gibi madem seviyorsun neden aramiyorsun:kzgn: kadin diyor ya senin ego nakline ihtiyacin var diye cok dogru bir tespitti bence :zuhaha:
    gerci serinin adina uygun yazilmis(birde kibirli kelimesi eklense on numara olcakmis ya neyse) bu iki kitap ama ilki serinin adina yakismiyor rasit efendi cok daha kibardi ;)
    tesekkurler meleksi:Frnds:

20. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Geçen gün bu kitabı da okumuştum.Unutmuşum yazmayı.Yav şu aşk romanlarına ekşın cekşın sokmasalar olmuyor mu?Canımız serüven okumak istese o türü yazan sürüyle iyi yazar var,gider onları okurum.Sen romantik komedi yazarısın ablacım,niçin illaki araya serüven,macera katmaya çalışıyorsun,yazacak konunuz mu kalmadı.Bak sinirlendim durduk yere.Neyse bu laflarım sadece Rachel'e değil bu şekilde yazan tüm diğer aşk romanı yazarlarına gitsin.Hayır Rachel şahsi almasın yani :glmsm2:
    Bu arada kitap güzeldi,okurken sıkılmadım ;)

Bu Sayfayı Paylaş