Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sylvia Day-Sana Bağlandım (Crossfire 3)
    Kitabı okudum bitirdim,bu da yorumum :D
    Sylvia Day:3.kitapla birlikte seri bitti.
    Yayımcı:Şuanda bu tür kitaplara çok ilgi var.Seriyi ne kadar devam ettirirsek o kadar çok para kazanırız.
    Sylvia:Ama konuyu bitirdim 3.kitapla.
    Yayımcı:O zaman 3.kitabı ikiye böl,konuyu uzat 4.kitapta çıksın.
    Sylvia:Hımmmm konuyu nasıl uzatabilirim.....Buldum her normal olay arasına +18 sahnelerden bolca koyarsam kitap istediğimiz şekilde uzar.

İlk iki kitabı severek ve beğenerek okumuştum.3.kitap çıkınca da koştura koştura gidip aldım.Ama kitabı bitirdiğimde aklımdaki yorum yazarla yayımcısı arasında yukarıdaki gibi bir konuşma olmuş olabileceği gibiydi.Tamam diğer iki kitapta da +18 sahneler fazlasıyla vardı ama bu 3.kitapta bu sahnelerin çokluğu o kadar fazlaydı ki bitsede gitsek moduna girdim ben.Bu sahneleri (hepsini değil,en azından %50 sini)çıkartırsak geriye kalan hikaye yine güzeldi.Umarım devam kitabı ilk iki kitap kıvamında olur.

Nayiri bunu beğendi.
  2. fatma20

fatma20 New Member

kate elliot soğuk büyü kitabını okuyan varmı bu gün onu aldımda

3. meleksi

meleksi Well-Known Member

yok canım..google a yaz yorumları belki gelir..:Lv:

4. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

sel kos kos bizim bekledigimiz Sally Wentworth - Beni Seveceksin eklenmis:Lv:
    kitap icin tesekkurler jesica ve firem :canim::Lv::gül::Frnds:.nasilda guzel yureklisiniz siz. kiyamadiniz dimi gene bize :Frnds:kitabi tekrar aklima getirdikleri icin sel e ve cakiltasinada:gül: tesekkurler :Frnds:
    benim her daim severek okudugum gelisimlerdendir ;)

5. eun sung

eun sung Well-Known Member

merhabalar bd sevenlerim özledim burayı hemşerim meleksim sana kitap yorumları sözlerim vardı hepsini tutacağım söz çok yakında..... Ama hergün okudğum kitapların hepsini yorumlarsam sonumuz ne olur onu bilemiyorum işte ..... :)

6. meleksi

sen yorumlarını yaz eunum..biz takip ederiz..yorumsuz geçen ayların acısını çıkaralım fena mı?

7. zeknoss

zeknoss Active Member

teşekkür

8. phygmalion

phygmalion Well-Known Member

beni seveceksin'i büyük bir keyifle okudum. daha önce okumadığım bir gelişim klasiği idi. jessica ve fire'a cok cok tesekkurler.
    Bana biraz gene sally wentworth'un karlı dağın ateşi'ni hatırlattı.o kitaptaki gibi olduğundan farklı görünmeye çalışan kızımız başrolde. Diğerinde kız tipini de değiştiriyor, lens,perukla ve hikaye daha eski türk filmi tadında, daha naif. Ama bu seferki kızımız daha entrikalı işler içine giriyor, sonu da azcık karışmış. karlı dağın ateşini tercih ederim ama bu da çok güzeldi. okumayanlar ikisini de okusun derim. Hatta arka arkaya okusun ve gelişim bayramı yapsınlar benim gibi .

9. maviii

maviii Active Member

sağol

10. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

11. ferda

ferda Well-Known Member

Selamlar arkadaşlar. Okuduğum bir kitabı önermek için yazıyorum. "Kitap Hırsızı"- Markus Zusak " içim burularak ve sonunda ağlayarak bitirdim. Herkese tavsiye ederim. Aynı yazarın "Hiç Kimse Sıradan Değildir" adlı kitabı da çok güzeldi.

12. Nevin74

Nevin74 Well-Known Member

13. Nevin74

Nevin74 Well-Known Member

14. meleksi

15. vişne bahçesi

katiliyorum adam cok guzel kitap yaziyor :Lv:hic kimse siradan degildir cok guzeldi ama sonunda bumudur yani demedim degil :'(
    tavsiyen icin tesekkurler yazdim listeme ;)

16. vişne bahçesi

o kisimlarda aklima sen geldin benim biliyormusun:D
    ben cok severek okudum.sarah morgani zaten severim gerci kadinin nedense olaylari sak diye kestirip sonuca baglama huyunu hic anlamam:eek:ff:ama degisik bir kitapti . ozellikle kizin adami yukseltigi yerden indirmesine bayildim oh iyi oldu :hih:demekki neymis kimseyi gozumuzde cok yukseltmeyecekmisiz (sergei ford ve reece haric ,onlar hakediyorlar:Lv:) kitaptan bu dersi cikardim ben :zuhaha:

17. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

18. eun sung

eun sung Well-Known Member

bir konuda haklısın hiç kimseye hakettiğihden fazla değer vermiyeceksin hakettiğinden az değer vereceksin ki kendini birşey sanmasın ;) bu arada James niye yok onların arasında.....

19. fire

fire <b>Özel Kalem</b>

Bebeğem gene kavuşamıyoruz bu ara
    Acıklı mı oluyor bu kardeşin kitapları ona göre alayım

İlk okuduğumda da yazmıştım ,güzel kitap diye.Uzun süredir okuduğum en güzel yeni kitap.

20. vişne bahçesi

canim acikli degildi sonunu baglama seklini sevmedim.yoksa bir gunde bitirdim dayanamayip meraktan. cok ilginc bir konusu vardi bana gore ve adam akici yaziyor orasi kesin ;)o yuzden tr ye gelince alinacaklara diger kitaplarinida yazdim
    evet guzeldi kitap ben sarahi severim bilirsin :)nasil olduysa viyanalarda ciktigi gibi okuyabildim kitabi :D:Frnds:

Bu Sayfayı Paylaş