Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

Selam arkadaşım:) Şimdi bende kontrol ettim kitabın linki çalışmıyor.Böyle durumlarda teşekkür et butonunun en solundaki kırık link bildir butonuna tıklarsan ilgili yerlere msjın iletilir ve en kısa zamanda Plcim linki yenilenir.Bilgin olsun;)

Nayiri bunu beğendi.
  2. usualsuspect

usualsuspect Member

Kırık linke tıkladım herhangi bişey olmadı , 3 haftadır duzelsin diye bekliyorum, buraya yazıp yardım istemek aklıma geldi en son :) Ayrıca cevabınız için teşekkür ederim :)

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

çok fazla kırık link bildirimi var sıra ile yapıyorum... tek başıma ancak bu kadar kusura bakmayın...

4. canbaz

canbaz Well-Known Member

Valla benim aklima kirik link gelmemisti ask olsun bana niye hatirlatmadiniz orucluyuz yoldan geldim yorgunum mazeretliyim ......:) az kalsin beni kaybedecektiniz Allah tan yoklugum sizler icin sarsici olacakmis a vazgecirildim :) :) seviyorum ben burayi .....
    Yarin icin bende kirik link bildirimine masa ustune gecince bildireyim ama tabiki sana zahmet olacak ama en azindan burada belirttiklerimize oncelik verebilir misin?
    :'(

5. zulal

zulal New Member

çok fena aşırı derecede teşekkürler :gül: insanın aklına takılınca :kzgn: delirtiyor yine yeniden teşekkürler :sak sak:

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

eh fazla hangi kitaplara istek varsa onlardan başlayarak yapıyorum 1 tane istekler mecbur sona kalıyor ve her zaman buraya bakmaya biliyorum o yüzden kırık linkten bildirirseniz sevinirim....

7. nur tanesi

nur tanesi New Member

Fani dünyanın padişahı değilim..
    Gönül hırkalarını yamar giyerim,
    dostlarla ağlar, dostlarla gülerim...
    Siz sevdiklerime iyi kandiller dilerim...

Kandiliniz mübarek olsun...

8. zipper

zipper quae nocent docent

9. canbaz

canbaz Well-Known Member

ey sevgili küflü ailem ses soluk neden yok buralarda neredesiniz olmadı ben geleyim oralara :D dün gece Maya Banksın ilk defa bi bd.sini indirip okudum tarayandan,paylaşandan (keşke ben paylaşsaydım diye aklından geçirenden bile) Allah razı olsun http://www.kuflu.com/e-kitap/99675-maya-banks-anetakis-tycoons-series-2-sana-deger.html ay ne güzel bir bd.miş oooo :Lv: bir an esas oğlanın kızımız için evlenebileceği erkekler listesini okurken Judith ablanın Sonsuza Kadar romanını okur gibi oldum :canim: Sıcak kitabını okumayan biri olarak yazara karşı önyargılıydım ama bugün kalktığım ilk iş listedeki diğer kitaplarınıda indirmek oldu.Ama ben serinin 2.kitabından başlamışım ayrı mesele :zuhaha: umarım diğer bd.lerde bu kitap gibi sürükleyicidir.tesbitimde bir kez daha haklı çıktım ben yunanlı bdleri ayrı bir beğeniyorum:Lv:

10. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Hatırladım bunu yalnız bu kahramanın öküz abisinin kitabı bundan iyi ..bayağı geyiğini yapmıştık

11. serenad

serenad Active Member

12. alkane

alkane Well-Known Member

Selam Canbaz:) ve diğer bd seven arkadaşlarım.Ben buralardayım mesajlarınızı okuyorum, ramazan nedeniyle bd okumadığım için yorum yazamıyorum.En son ramazana girmeden bu kitabı okumuştum; http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/17471-madeline-hunter-bir-gecelik-gunah.html#post178696 ondan öncede bu kitaptaki esas kızımızın kuzeninin kocasının hikayesi vardı (dıdıdsının dıdısı dediğinizi duyar gibiyim:D) onu okumuştum http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/114095-medeline-hunter-ask-gibi-gunah-gibi.html#post1516899, meğer bu kitaplar seriymiş.Seri bilgisini sevgili Clondike vermiş bakın; http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/74204-madeline-hunter-tutku-dersleri.html#post722576 kitaplar genel anlamda güzeldi.Seri olduğunu öğrenince diğerlerinide okumak isterim.

Not: Bu mesajı ben dün yazmıştım, ama netin azizliğine uğramışım msjım gitmemiş:/

13. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Geriye dönük okumadım, bilmiyorum bu kitaptan bahsedildi mi? "Ruhun Ateşi." Aşkın Ateşi'nın ait olduğu serinin ikinci kitabı. Çok güzeldi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Hiç pişman olmazsınız. Ben ilk kitabı pek beğenmemiştim galiba, bilmiyorum hatırlamıyorum da. Aslında, bunu da almayacaktım ama konusu çok ilgi çekici gelmişti bana.

Karakterlere bayıldım. Yan karakterlerden Stephan favorimdir, onun hikayesini sabırsızlıkla beklemekteyim. Adamın her sözüne bayıldım. :D

Çok tatlı bir kitaptı, bu kitap için kullanılacak en doğru tanım bu. Rita Hunter'ın Türk bir yazar olduğunu biliyorsunuzdur. Daha önce konuşulmuştu bu. Bazı bölümler, çok cüretkar geldi o yüzden :D Yani, yabancı yazar historicallarını aşacak sayıdaydı o bölümler. İçeriğini tam bilmiyorum, çünkü atladım, atlaya atlaya okudum :D Neyse bu kadar. Kısacası alırsanız pişman olmazsınız, taranırsa bulun bir yerlerden, pek güzeldi.

14. canbaz

canbaz Well-Known Member

teşekkürler Semraa an itibarıla bir kitap hariç tüm Maya Banks bd.lerini bitirmiş oldum.Abinin kitabını ne hikmetse sona bıraktım nasipse onuda bu gece sahur beklerken okurum artık:) acaba yazarın Sıcak kitabını alsam mı onu düşünüyorum.Çok fazla erotizm ve sapıklık varmış " Grey'i bile aşmış, Grey en azından kızlarını paylaşmıyordu " diyorlar.Yazarın anlatımına bayıldım.http://www.kuflu.com/e-kitap/109623-maya-banks-pregnancy-passion-serisi-3-dusler-ve-hayaller.html dün gece bunu okudum.İkilimizin evlendikten sonraki ilişkilerini okurken bir ara içim cızzz etti :'(

Ya aten sınırlı zamanlarda girebiliyorum o zamanlarda da sizleri göremeyince çoook üzülüyorum aten oruçluyum hemen depresyona bağlarım kendimi:p

Sevgili Little ben yazarın türk olduğunu sonradan öğrenenlerdenim.İlk kitabı http://www.kuflu.com/e-kitap/15124-rita-hunter-kalbimi-caldin.html bende ayrı bir yeri var.Hatta sırf Judith abla esintisi var diye okurum demiştim iiki demişim .Aşkın Ateşinde kitap sonlara doğru sıkı sıkı sardı beni bende siparişi verdim bayramda elime geçecek inşallah.Çoğu bestsellerdan daha iyi yazdığını düşünüyorum.

Herkesi öpüyorum umarım kırık linklerimiz düzeldikten sonra sıkça Maya Banks bd.leri paylaşımı olur.Aaaa bu arada Emma'yı şimdilik alamayacağım elinde taranmış ve paylaşıma hazır olan arkadaş varsa çooook mutlu olurum:Lv:

15. ela86

ela86 Well-Known Member

merhabala rcanlar littlemden duydum bende ruhun ateşini merak ettim araştırdım biraz ve ilgimi çekti bulup okumaya çalacağım bakalım

16. alkane

alkane Well-Known Member

Bana okuduğumuz Historical romanların vals müziklerini anımsattı :) Benim çok hoşuma gitti,sizlerinde dinlemesini istedim;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1p0pe-1_xUk]Eugen Doga - Gramofon Waltz/Gramophone - YouTube[/ame]

17. ebr

ebr E-kitap Müdavim

Merhaba
    tüm Küflü dostlarının Ramazan Bayramını şimdiden kutlarım.
    Sağlık ve mutlulukla...

18. nur tanesi

nur tanesi New Member

Sevgili kitap sever arkadaşlarım,
    Hepinizin bayramını kutlu, yarını umutlu ve sevgi dolu olsun.
    Hepinizi iyi bayramlar.

19. zipper

zipper quae nocent docent

Hayırlı,huzurlu mutlu bayramlar küflü kızları :)

20. gülay

gülay Well-Known Member

Hepinize sevdiklerinizle huzurlu ve mutlu bayramlar dilerim...sevdiklerinizle daha nice bayramlar dilerim..hepinize kucak dolusu sevgiler...

Bu Sayfayı Paylaş