Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. SARANG

SARANG Well-Known Member

Kadın karakteri bu defa daha fazla sevdim gong notunda biraz itici gibi göstermiş kadın karakteri fakat kitabı okuyunca anladım ki kadın karakter ekmeğe muhtaç olmuş ve zamanında küçümsenmiş bu nedenle hatalı işler yapmış
    kadın karakteri gerçekçi buldum bana sorarsanız... Sienna yı sevdim... Içinde yalnızlık olan ve kötüymüş gibi davranan aslınca kırılgan bir karakter... Burada ben empati kurmaya çalıştım... Erkek karakteri kıskanmış ve romantik hayaller kurup erkekden önce harekete geçmiş... Onunla olmaya çalışmış.... Hayatı boyunca doğru düzgün bir evde yaşamayan bir kadın ve ağzında gümüş kaşıkla doğmuş bir erkek var bu kitapda kesinlike okuyun derim........ Kitabın adı ne diye soracaksınız :) melanie milburne ....(düşman aşıklar)

Nayiri bunu beğendi.
  2. vinci

vinci New Member

Bugün anetakis serisinin üç kitabını da okudum. Üçüde güzeldi ama ben en çok ikinci kitabı theron ve bella nın hikayesini sevdim. Diğerlerine göre daha akıcı ve güzeldi.

3. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

kadin karakterin adinin sienna oldugunu bilmeme ragmen kitabin adini yazmasan bin yil gecse o kizdan bahsettigin aklima gelmezdi :)neden dersen en sevmedigim en berbat karakterli dedigim bd kizlarindan biridir ;)gercekcimi evet dunyada bu tur insanlar var ve öyle bir anneyle buyudugu icin yaptigi seyleri normal gormeside dogal diyelim ama ne kadar fakir,yalniz ve kirilgan olursa olsun bana gore bu yaptiklarini hakli cikartmaz.tek iyi yaptigi sey pacaya yardim etmekti gerci kitabin sonunda sanki hem köpegi hem adami evcillestirmeyi basardim oley der gibi bir cumleside var ama neyse:kzgn: onun disinda adami ailesinden koparmasi konusunda ganga katiliyorum (buarada gang melanienin kitaplarini sever) nedeni ne olursa olsun ne kadar asik olursa olsun adama iftira atip zor durumda birakmasi berbat bir karakteri oldugunu gosterir. insan hata yapar tamam ama sirf korktugu icin hatasini kabul etmeyip yuzlesecek cesareti gosteremiyor ki ablada diger konularda cesaret hat safhada:dil: kizimiz hata ustune hata yapma konusunda cok basarili:eek:ff: en kötusude kendine durup bir bakmiyor ben neden bukadar hata yapiyorum diye bide ustune aynen devam deyip etrafina cemkiriyor kizdigim konu bu :(
    abimizin hayatida cok iyi degilmis o babayla buyurken :'(bu kitapta o kadar degil ama serinin diger kitabi bitmeyen arzuyu okuyunca siennaya dahada sinir oldum:kzgn: bilmiyorum okudunmu ama resmen bu manyagin hatasi yuzunden ikiz kardesinin hayati cehenneme donmus:kzgn: giselle e cok uzulmustum ben cok:'(
    buarada bana gore aslinda abi siennaya basindan asik ve evi falan bahane ediyor kendini kandiriyor:zuhaha:
    tabi kitabin sonunda melaniede diger bircok bd yazari gibi ask en iyi psikologtur deyip kizimizi duzeltti :zuhaha:
    meleksi bence bitmeyen arzuyu kesin oku benim gibi biri bu kadar uzulduyse sen kesin cok etkilenirsin:Lv:

4. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Ben bu aralar tarz değişikliği yaptım azıcık.Nerden çıktı bu derseniz,Kiera Cass'ın Beni Seç ve Elit kitaplarını okuduktan sonra buralarda neler oluyormuş diye o taraflara uzanmamla başladı.Mesela muhtemelen çoğunluğun okuduğu veya seyrettiği Açlık Oyunları serisini ben okumamış veya seyretmemiştim.Önce onlardan başladım:
    Suzanne Collins-Açlık Oyunları
    Suzanne Collins-Ateşi Yakalamak
    Suzanne Collins-Alaycı Kuş

Üçünü de çok beğendim.Dedim araştırmaya devam.Nette bulduklarımla başladım.
    Jennifer L.Armentrout-Obsidiyen i buldum,okudum.Pek öyle aman aman beğenmediğim için devam kitaplarının nete düşmesini beklemeye karar verdim.
    Sonra aynı yazarın Melez Sözleşmeleri serisinin yorumlarını okuyup haydi bakalım,bir de onlara bakalım dedim.
    Jennifer L.Armentrout-Melez
    Jennifer L.Armentrout-Safkan
    Jennifer L.Armentrout-Tanrı

Bu seri güzeldi,beğenerek,sıkılmadan okudum.(İlk iki kitabı netten okudum.3.kitabın nete düşmesini bekleyemeyip gittim D&R dan aldım okudum.Acaba 4.kitap ne zaman çıkacak :eek:ff: )
    Sonra yorumlara dalarak bu seferde Becca Fitzpatrick-Fısıltıyı buldum ve okudum.Serinin devam kitaplarını hemen okuyacak kadar beğenmedim açıkçası.O yüzden diğerlerini daha sonra okunabilirler listeme aldım.
    Bu kadar fantastik,bilim kurgu yeter deyip James Patterson-Alex Cross kitabını okudum.Bu yazarı da yarattığı karakteri Alex Cross'u da pek severim.Kitap konu olarak biraz hafif kalmıştı.Sanki Alex Cross'u piyasaya döndürüp devam kitapları için ortam hazırlamak gibi bir şeydi.Ama yine de sevdim kitabı,plajda rahat okunan sürükleyici bir kitaptı.
    Tatilde yanımda götürdüğüm kitaplarım bitince Çeşme'ye inip 2.el kitapçılara dadandım.Çok fazla alternatif yoktu.Gözüme tanıdık gelen iki yazarın kitaplarını alıp döndüm.
    Biri Rachel Gibson-Lanetli Talih idi.Severim bu kadının kitaplarını.bu kitabı da beni hayal kırıklığını uğratmadı,keyifle okudum.Ama Chinooks Hokey Takımı serisi kadar değil.
    İkincisi Sandra Brown-Aşk Bir Ayrılık Ötede idi.Bu da eğlencelik,sıkıcı olmayan bir kitaptı. Sonra baktım bu kitap meğerse Texas!Tyler Family Saga serisinin 3.kitabıymış.Üstelik ben serinin 1.kitabını daha önce indirmişim netten (ne zaman hiçççç hatırlamıyorum).2.kitabı da bu haftasonu Kadıköy sahaflarda buldum.Fire gibi seriyi tersten tamamlamış oldum yani.
    Sandra Brown-Yarınlar İçin
    Sandra Brown-Hep Aşk Vardı
    Sandra Brown-Aşk Bir Ayrılık Ötede

Ben seride en çok 2.kitabı beğendim.Ama diğerleri de sıkılmadan okuyacağınız,bd tarzı kitaplardı.
    Tabi bu kadar kitap arasında eski göz ağrılarımı da unutmadan adlarını hatırlayamadığım :) bir sürü de bd okudum.
    Oğluş dönmeden,tatil bitmeden,okullar açılmadan resmen stok yapmışım yahuuu :glmsm2: Ama hafıza gitti bu arada,bütün hepsi gri hücre çorbası şeklinde şu anda kafamda :zuhaha:

Not:Aman Allahım kendimi aşıp ne uzun bir yazı yazmışım :)

5. nur tanesi

nur tanesi New Member

Sibelmert, söylediğin Sandra brown kitapları küflüde mevcutmu?..

6. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

7. ebr

ebr E-kitap Müdavim

selam
    pl nereye gitti?

8. bermer

bermer Well-Known Member

Tatile... :)

Dinlenip geleceğim beni özleyin anacığım diye not bırakmış Kafeye..

9. nur tanesi

nur tanesi New Member

sibel te§ekkür ederim o kitabı indirmiştim ben .Beğendiğim bir yazar olduğu için,
    başka bir kitabını varmı diye merak etmiştim...

Ben zaten uzun soluklu ve roman tarzı kitapları okumayı daha çok seviyorum..

10. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben de bir ara takmıştım mangalara..severim..

fişnem benim..hemen söylediğin bdye bakayım..:Lv: kuflude yokmuş bu..:(

http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/113168-jojo-moyes-senden-once-ben.html kitabını okudum..üç hafta kadar oluyor..bütün yorumlarda ağlayarak okudum filan yazıyordu..evet çok duygusal bir kitap..ama ben sonunu hiiiiiiiçççç sevmedim..ve ağlamadım..kitabın sonuna çoookk kızdım..hatta kitabın sonuna çok kırıldım..

11. fatma20

fatma20 New Member

merhaba bir günlük yoklukta bir kitap bitirdim
    kitabın adı ölümsüz ölüm tahmin ediceğiniz gibi ölüm serisinin kitabı
    nasıldı derseniz her kitap ta biraz daha iyi yazmış yazar sıra mutlu ölümde bu ara bu seriye taktım idare edin garik

12. bukito

bukito Well-Known Member

kızlar maya banks-sıcak kitabını okudum...elli ton'un çırptığı kanatlar bi yerlerde fırtına başlattı ve piyasa bu tip kitaplarla doldu...(gabrielîn cehennemi, sylvia day'in kitapları falan) birkaç tane itici sahne dışında fena değildi diyelim...ama sonu komikti...yani komik komik değil de tuhaf komikti (hey gidi christian kulakların çınlasın :)) sert, maço, duygusuz ve hatta fazlasıyla hat hut olan karakterimiz gabe kitabın sonunda aşktan bi tuhaf oldu, beyni pelteye döndü garibimin. sırf o son için bile okunabilir.
    seri üç kitaptan oluşuyor. bunlar üç ortak gabe, jece ve ash. yazar her birine bir adet tuhaflık (yani tabiri caizse sapıklık) bahşetmiş. gabe'inki de christian'da olandan yani bdsm. bazı konularda çok benzerlik var (sözleşme imzalatması gibi) ama bana göre christian gabe'in yanında kedi yavrusu gibi kalır (ama gözünüz korkmasın '80 gün' kadar mide bulandırıcı da değildi)...
    konuyu fazla deşeleyip bu kitaba para veren insanlarıa haksızlık yapmak istemiyorum. netice olarak gray'i sevdiyseniz bunu da seversiniz...

13. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

14. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sıcak ı ben de okudum.Güzel bir bd konusunu abartılı +18 sahnelerle bezeyip yeni nesil roman haline getirmişler.Dediğin sahnede ben de güldüm :füü: Yalnız 2.kitabı merak etmedim de değil hani :glmsm2:
    Sylvia Day deyince aklıma geldi.Son kitabını okudum onun.Yatağımdaki Yabancı.Ehhh işte idare eder diyebileceğim bir kitaptı.Tabi tipik Sylvia'nın +18 leri eksik değildi tabiki :cool:

15. eun sung

eun sung Well-Known Member

ben ne zamandır yoktum yeni farkediyorum aramıza hoşgeldin arkadaş.....

pl benim gidemediğim tatile gitti dinlenip dinç dönecek ..... Darısı başıma.....

evet nurtanem ne oldu sonuçlar üzerine pek de yüklenmedim bir kaç tanecik verdim ama merak ettim bekliyorum yorumlarını bence seversin ......

Ne zamandır gelemiyorum hayat gailesi koymuyor bundan sonra engel olmasın diyorum o kadar çok kitap okudum ki yorumlamaya başlamaya korkuyorum..... Bir başlarsam bitmeyecek kesin ..... Bu arada sibel bu tatlı bela tekne gezintisi ve gökyüzü bağlantılı olan mı yazar aklıma gelmedide ..... Yoksa benim bilmediğim bir tatlı belada mı var.....?????

16. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Senin dediğin Tatlı Belayı da çok severim ama bizim bahsettiğimiz bela bu :)
    http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/108723-jamie-mcguire-tatli-bela.html

17. eun sung

şincik ekitap ı olmayan benim şu ara alma ihtimalim olmayan kitabı neden böyle tatlandırıyorsun sibel bana garezin mi var arkadaşa yapılmaz bu çok merak ettim gerçekten.....

18. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

:Ops:

19. eun sung

bak bir fikir buldum sibel sen yolla postayla onu bana ben okur iki saat sonra gönderirim.....:füü::füü:

20. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Olur tabi,neden olmasın ;)

Bu Sayfayı Paylaş