Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. fatma20

fatma20 New Member

of mutlu ölümde tıkandım
    şifreli açamadım artık şifrede aktif değil tüh inşallah bu cumartesi bulurum migrostanda onu atlamak zorunda kalmam

Nayiri bunu beğendi.
  2. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

3. eun sung

eun sung Well-Known Member

işte bu arkadaş dediğin sen zaman ver ben uyarım hoş istanbul içisin kargoyla aynı günde bile gelir.....

Bu arada pırlantanın bedelini okudum o dediğine katılıyorum.....

Bu ara böyle tarihi aşk kitabı okuyasım var ama çoğunu okudum arada kaçırdığım var mı diye baktım bir tek mcgregors serisini okumamışım o tamamlanmıştı değil mi bana böyle düklü müklü kitap lazım arkadaşlar bilenler bir el atsın ama Judith falan olmasın onların hepsini bitirdim .....

4. meleksi

meleksi Well-Known Member

http://www.kuflu.com/e-kitap/114104-lynne-graham-sister-brides-serisi-2-sicilya-tarzi-intikam.html evet bir lynne bdsi yorumu daha benden..konusu intikam isteyen bir sicilyalı..masum bir kız..ve aşk..

misty kendi halinde yaşayan bir kız .. annesi tarafından terk edilmiş..koruyucu annesine çok bağlı..ve para kazanmalı yoksa koruyucu annesinin evi satılacak..hal böyle olunca ikram şirketi kuruyor..ve leonun yani bd erkeğimizin şirketinin yemek işlerini alıyor..ama adamın amacı farrklı tabii..kızı çok yanlış tanıyor..uçuk havai bir şey zannediyor kızımızı..

ben sevdim..son zamanlarda okuduğum en iyi lynnelardan biri..

5. eun sung

kafam bir boşalsın bununla ilgili yorum yazacam hemşerim .....:füü::füü::füü:

6. ebr

ebr E-kitap Müdavim

selam :)
    bakın ne buldum! ben buldum! Yaşasın...:sak sak:
    Umarım bu kadar laftan sonra resmi yüklemeyi başarırım yoksa bu mesaj çok saçma olacak:eek:ff:
    Küflü de bir üye bana avatarımın hangi kitap kapağından olduğunu sormuştu. Bilmiyorum dedim ama bugün buldum. Ve Amonim buna inanamayacaksın kitabın linkini senden istemeyeceğim. Çünkü onu da buldum.

Ekli dosyalar:

7. meleksi

beklerim canım..:Lv:

ebr.. avini çok beğenirdim her zaman..emmanın bir yorumu vardı..kızın karnı ağrıyacak..çıplak ayakla çimenlerde demişti..hatırladın mı?ona çok gülmüştüm..:zuhaha::zuhaha::zuhaha::Lv::Lv:

8. eun sung

avini bende severim güzel bir kitaba benziyor kitabı da mümkünse anlatda merakımız olmasın.....:füü:

bekle can hemşerim arkası yarın yorumlar gününe başladık.....:füü::füü::füü:

9. ebr

ebr E-kitap Müdavim

ebr.. avini çok beğenirdim her zaman..emmanın bir yorumu vardı..kızın karnı ağrıyacak..çıplak ayakla çimenlerde demişti..hatırladın mı?ona çok gülmüştüm..:zuhaha::zuhaha::zuhaha::Lv::Lv:[/QUOTE]

evet meleksi hatırlıyorum
    Emma bana hala çetik örecek onu bekliyorum ayaklarım dondu

kitabı biraz karıştırdım

şimdi bir kızımız var adı Magdalen...
    bu kızımızın annesi tam babasını zehirleyecekken baba önce davranıp annesini öldürüyor ki bu sırada Magdalen annesinin karnında...
    Aile ilişkileri mükemmel anlayacağınız:zuhaha:

10. fatma20

fatma20 New Member

anonim arkadaşımın yardımıyla mutlu ölümü okudum
    nasıldı aradığına değdimi diye sorarsanız şaşırcaksınız ama değdi
    seri gidgide iyiye gidiyor bu kadın her kitapta biraz daha kendini aşmış

11. yakomoz

yakomoz New Member

fatma merhaba bu serinin e kitaplari sende varmi bana gonderirmisin

ben Villa kitabini okumustum begenmistim :gül:

12. fatma20

fatma20 New Member

ben internetten indiriyorum yakamoz sende internetten indirebilirsin nette var yani

13. ahnilgün

ahnilgün New Member

teşekkürler

14. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Bir kaç sayfa geriye baktım bulamadım yakınlarda bir arkadaş da beğenmişti Rita Hunter 'Ruhun Ateşi ' okudum çok iyiydi tavsiye ederim. Zaten Rita Hunter'ın hemen her kitabı süper ( Türk yazar)
    http://www.kuflu.com/kitap-tanitim/114208-rita-hunter-ruhun-atesi.html

Fatih Murat Arsal Nefretten Sonra ve Seni Sevmek İstemedim'i okudum. NS çok merak ediyordum yanlışlıkla SSİ almışım aslında istediğim Yalnız GÖzlerin için kitabıydı ama iyi ki almışım ikinci kitabı daha çok beğendim Doğan'In hikayesi daha yıpratıcıydı . Türk yazar diye küçümsemeyin ...ama FMArsal^'daki konuşmalar vs çok klasik karakterlerin konuşma tarzı vs isim değiştirsen hepsi için geçerli.
    http://www.kuflu.com/cop-kutusu/16548-nefretten-sonra.html
    http://www.kuflu.com/cop-kutusu/19245-seni-sevmek-istemedim.html

15. meleksi

ben ateş serisinin 1. kitabını beğenmediydim..bunun konusu daha değişik..

fmarsalın romanlarını ilk çıktığı zamanlarda okuyup..hayretlerden hayretlere düşmüştüm..ama karekterler hep aynı..ygi ben de çok merak ediyorum..

16. s_line

s_line Active Member

arkadaşlar merhaba, yine değerli yardımlarınıza muhtacım:D, ismini hatırlayamadığım bir kitda daha.. tek hatırladığım kızımız adamın evinde çalışıyor, odaları havalandırmak için de her gece bir yerde uyuyor gibi bir şey:) sonra tahmin edeceğiniz gibi adamımız bir gün habersiz gelip yatagında kızımızı buluyor ama tanımıyor. sonrası malum tabii :) bu kiyap neydi hatırlayanınız var mı, seri halinde hayır duası kapacak benden bilen:d

17. bermer

bermer Well-Known Member

ben bunu okudum da aynen adı gelmiyor dilime... Adam ya çok sarhoş ya da çok yorgundu... evin çalışanı olduğunu anlamıyordu bir süre, ondan başka kadın misafir olup olmadığını, kimseyi görüp görmediğini sorup duruyordu, zamanla kadının saç rengi gibi basit çıkarımlarla o olduğunu anlıyordu..

yataktaki kadını neden sorgulamıyordu, sanırım doğum günü gibi bir şeydi ve yakın dostu ve iş arkadaşı evde seni çok özel bir hediye seni bekliyor gibi konuşmuştu da bunu o hediye sanmıştı galiba..:zuhaha::zuhaha:

Neyse umarım hatırlarım veya hatırlayan çıkar... :)

Sizi Arnavlıyorum kızlar...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uQ2zSbLTGjc]Barun Sobti / "Punjabiyaan Di Battery" - YouTube[/ame]

az da gülelim mi? eğlenceli sahnelerle müzik çok iyi gitmiş...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WHFU8xDN9FQ]Arnav Khushi VM: Samjho Ho Hi Gaya - IPKKND (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) - YouTube[/ame]

18. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

her zamaki gibi kitabin adi disinda herseyi hatirliyorum sirli kizimiz ve onu dogum gunu hediyesi sanan abimizin hikayesiydi ama isim yok zaten bilsem sasardim :eek:ff:
    gece gece arnavlandim sayende bermer:zuhaha:buarada bence az kaldi, ben almancayi cozemeden hintceyi cozcen sen:zuhaha:

19. bermer

bermer Well-Known Member

Güncelde orjinalden izlediğim (daha alt yazıları çıkmayan) 3 dizi var, Madhubala Ek Isqh Ek Junion(manyak bir BD karakteri erkek karakteri var, hani burada masaya yatırılan cinsten :zuhaha::zuhaha:), Qubool Hai ve Jhodaa Akbar, ne dediklerini anlıyorum biraz, haklarında gelen sorulara bile cevap verir oldum bir sitede..:zuhaha::zuhaha:

Onu geçtim oyuncuları nerde ne yapıyor, onu söyleyebilirim..:zuhaha: Arnav 2.ci filmini yapıyor, 21'inde doğum günü var, büyük kutlama yapçez...:zuhaha::zuhaha: Anjeli'miz de hamileymiş, Khushi'm bir dizide köpek eğitmeni rolüyle işe başladı, ama modern bir gelin olarak geleneksel kaynana arasındaki ilişkilerin dizisini çekiyor, ha IPKKND'ın 2. sezonu geliyor ama oyuncular bizimkiler değil o yüzden yapım şirketine pres yapıyoruz Barun ve Sanaya'sız 2. sezon olmaz, dizi adı değiştirin diye... :) Çok meşgulüm çoook...:zuhaha::zuhaha:

Bak bunu klibi sana özel seçtim Vişne bahçesi.. ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=y9M5xdT0lyk]Arnav & Khushi VM Shikdum(100th VM Naughty Arnav & Khushi) - YouTube[/ame]

20. SEMRAA

SEMRAA Well-Known Member

Meleksi haklısın hep maço karakterler hele okuduğum iki kitapda erkek karakterlerin tepkisi bile aynıydı ama yine de okunuyor :)
    Bermer son eklenen videolar takılıyor diye seyredemiyorum ben tekrar bakayım umarım düzelir
    klibi hemen izliyorum ama sanmıyorum youtube de izlemediğim klibi olsun :)
    EK: Videoyu izledim harikaydı..diziyle alakası yok öyle güzel eklemişlerki nerde bizim Whats'up ! Arnav :) ..burada daha çok kızı sıkıştıran flörtçü şekilde çok hoş

Bu Sayfayı Paylaş